КПК

Прагляд Поўнай Версіі : парады і меркаванні на карту мэрсэдэс 220 cdi edc 15

elettro72
07-07-2013, 10:33
я заяўляю адразу, што карту ? браніравалі я хацеў бы ведаць, што вы думаеце ,не ? пасля закрыцця egr ,то я думаў, што я,карту мне здаецца, добра, ніколі няма праблем ? р? lentina ў вас нізкія ? карта soft....некалькі саветаў, каб палепшыць яго? grazie.........

SandroMarciano
07-07-2013, 11:00
карта зробленая досыць з ног, turbo залішне высокая... па-мойму, не займае шмат, каб зрабіць лепш... актыўна развіваюцца падраздзяленняў ад****з трохі даследаванні і доказы, прыходзіць вынік у 100 разоў лепш!

elettro72
10-07-2013, 23:01
дзякуй за адказ, аднак, аўтамабіль не мае ніякіх праблем, па крайняй меры, я хацеў ведаць, калі гэта было зроблена з лагічным або ? было зроблена крыху выпадкова........

danny677
11-07-2013, 05:49
Як вам сказаў Сандра лепш паўтарыць.
Вы далі Значэння незаўважныя, і нагрузка занадта высокая ( відавочна, што на нізкіх адчуваеш, павольна), зыходзячы з 30% нагрузкі і ад абаротаў + нізкія + 25%, то мы хацелі б пачаць разважаць
Абмежавальнікі крутоўнага моманту можна было іх развіваць, лепш не занадта шмат страху і ціску турба, data cos? ? высокая і не d? ніякай карысці, хутчэй наадварот..
Ціск у чыгуначныя магістралі можна было даць што-то замест таго, каб яе крычы.
Даць праблем не будзе ? што ne d?, не кажучы ўжо пра ? дызель, але калі вы хочаце, аптымальнай прадукцыйнасці і аўтамабіль, моцным, надзейным і, што таму + хуткасць? фінал мы яшчэ трохі lontanucci.

elettro72
12-07-2013, 20:51
паўтараю, што карту я не зрабіў гэта сам,мне трэба зразумець, калі гэта было зроблена з якой-небудзь логіцы (напрыклад, час iniezzione былі разлічаны або зробленыя ў p? у выпадку,rail тып параіў мне не змяніць яго, а затым, чытаючы "p"? тут і там, я, здаецца, зразумеў, што не яны маюць вялікія перавагі, калі вы не хочаце, каб падштурхнуць вельмі маючы ўсе, крычы........

SandroMarciano
14-07-2013, 16:30
вы, rail вы можаце спакойна пакінуць яго ў арыгінале, час ўпырску, яны не зусім разлічаны, хутчэй, з змяненнем разумнае, не ? нават не трэба рэдагаваць!

elettro72
14-07-2013, 17:54
дзякуй за comferma.....затым сівы карту ? зроблена ў p? у працэнтах, што астатнія........той раз я не павінен нават дакранацца да іх ? я раблю заяву, але мае час для майго ecu не ўжо вылічаныя для 100mmm3 з ціску ў рампы 1350? калі ? мне дастаткова было падняць запыце дызельнага паліва з педаллю(arr. паскарэння) рэгулюе лім.пара і lim)? я не думаю, што ая arriver? у 100mmm3 будуць і іншыя lim.дызель, што ecm не прымушае мяне ўбачыць,........што вы маеце на ўвазе змяненне разумным?

SandroMarciano
14-07-2013, 18:10
дзякуй за comferma.....затым сівы карту ? зроблена ў p? у працэнтах, што астатнія........той раз я не павінен нават дакранацца да іх ? я раблю заяву, але мае час для майго ecu не ўжо вылічаныя для 100mmm3 з ціску ў рампы 1350? калі ? мне дастаткова было падняць запыце дызельнага паліва з педаллю(arr. паскарэння) рэгулюе лім.пара і lim)? я не думаю, што ая arriver? у 100mmm3 будуць і іншыя lim.дызель, што ecm не прымушае мяне ўбачыць,........што вы маеце на ўвазе змяненне разумным?
тое, што вы толькі што сказалі!
іншыя абмежавальнікі я бачыў па меншай меры 1, але не ? цяжка знайсці іх усе.

elettro72
24-07-2013, 08:21