Перегляд Повної Версії : Sandero
davidehfnos
22-07-2012, 12:41
Dacia sandero 1.5 dci 8201129788
добрий вечір всім, я намагався читати dacia sandero 1500 dci, 68 к. с. з kess v2, але не можу, кого-то ? gi? підвернулася? дякую
gentilemente, про sandero 70 л. с., ви можете прочитати в бд і який інструмент порадите? ніхто не відповідає?
добрий вечір, як вже? сказав, що я намагався читати dacia sandero 1500 dci 2011 року, з kess v2 1.89, kline не закон, can мені каже:"обмін був не виконаний". Тоді я спробував прочитати півник v50, змушує мене читати, але витягнутий файл ? всього 128 kb. я cmque знайшов змінювати параметри, але переписати його існують спеціальні запобіжні заходи прийняти?
я можу cmque переписати файл змінено в 2d в розмір 128 mb або ризик прибити блок управління, який повинен бути delphy. вітаються поради. заздалегідь спасибі
вибачте, що так багато хлопців, хто-небудь може мені допомогти і спробувати відповісти? дякую
я помітив, що на протоколі півник показує, як блок управління ddcr, ? модель delphy, крім dcm 1.2 або 3.4?