Перегляд Повної Версії : Kess v2, чи ні?
darksoulbreaker
05-07-2013, 20:59
Ragazzuoli, допоможіть зрозуміти: p?:
Я вже? півник v2 agg.квітня 2011 року, і, я вважаю, добре, х?...я хотів би придбати kess v2 через пару тижнів...що мені порадити і які плюси і мінуси цього інструменту?
Спасибі.
darksoulbreaker
05-07-2013, 22:22
у kess v2 клон
darksoulbreaker
06-07-2013, 17:04
у ktag я не знаю, продає разом з kess?
FidodidoTuning
06-07-2013, 17:10
Дві різні речі
У kess тому obd-boot-tricore
Ktag тому boot-tricore-bdm
Обидва відмінно
А функція recovery ke робить чудеса kess
darksoulbreaker
06-07-2013, 19:02
на практиці ця функція recovery що таке?
FidodidoTuning
06-07-2013, 19:07
Якщо ви, трапляється, заблокувати ебу запису або колега, він .
Ви можете змусити писати ще, якщо автомобіль втратив code.
darksoulbreaker
06-07-2013, 19:10
Якщо ви, трапляється, заблокувати ебу запису або колега, він .
Ви можете змусити писати ще, якщо автомобіль втратив code.
mmmmmmmmmh....зрозумів, зрозумів...і цей півень v2 не f?...правильно?
а я переконаний, взяти його це kess v2
FidodidoTuning
06-07-2013, 19:38
ні,півня немає
darksoulbreaker
06-07-2013, 19:49
і на цьому kess v2 ? можна оновити базу даних чи інше?
і на цьому kess v2 ? можна оновити базу даних чи інше?
Я б сказав " НІ " (говорити КЛОНІВ, я маю на увазі, що дане програмне забезпечення в комплект поставки не повинна/не може? оновити)
darksoulbreaker
06-07-2013, 19:58
ок...зрозумів. :)
і клона...cn клон ? можете читати тільки автомобілі або весь пакет, автомобіль/мотоцикл/вантажівка/трактор?
і клона...cn клон ? можете читати тільки автомобілі або весь пакет, автомобіль/мотоцикл/вантажівка/трактор?
Мій активних Автомобілів, мотоциклів і Мікроавтобусів немає вантажівок, тракторів і човнів у мене обидва як kess, що півень, а по м? не існує ніяких порівнянь, і в 100 разів Kess ? справа смаку!!!! але мені від іп? безпеки, може бути, півень одно добре, але я дуже добре з kess
Мій активних Автомобілів, мотоциклів і Мікроавтобусів немає вантажівок, тракторів і човнів у мене обидва як kess, що півень, а по м? не існує ніяких порівнянь, і в 100 разів Kess ? справа смаку!!!! але мені від іп? безпеки, може бути, півень одно добре, але я дуже добре з kess
ти сповнений ваш відповідь пу? бути, що роблять ті ж самі речі, але якщо ви використовуєте kess v2 capischi відразу ж, де це розходження і справді багато безпеки......
darksoulbreaker
09-07-2013, 00:20
і не з'? спосіб працювати з програмним забезпеченням з вантажівок, човнів, мотоциклів, автомобілів і мікроавтобусів??
і не з'? спосіб працювати з програмним забезпеченням з вантажівок, човнів, мотоциклів, автомобілів і мікроавтобусів??
в моєму не власні активні так ні , я не можу сказати, якщо навколо є версії з " все вкл"
Має один великий недолік, cos? як ktag (завжди мигдалю): після 50 писання, як мені здається, висить, і потрібно замінити процесор.
Має один великий недолік, cos? як ktag (завжди мигдалю): після 50 писання, як мені здається, висить, і потрібно замінити процесор.
І ви говорите, мало ? Це правда було б boiata божевільна !
Мені здається, не так? або що, принаймні, ви знаєте, як виправити без заміни нічого ****llo обладнання.
Я на МОЇЙ машині avr? зробив 100 письма для тестування різних зі старим cmd і mpps, в цьому випадку витрати б була трохи високої...
Хтось пу? підтвердити ???
msport (exil77grande)
11-07-2013, 11:22
І ви говорите, мало ? Це правда було б boiata божевільна !
Мені здається, не так? або що, принаймні, ви знаєте, як виправити без заміни нічого ****llo обладнання.
Я на МОЇЙ машині avr? зробив 100 письма для тестування різних зі старим cmd і mpps, в цьому випадку витрати б була трохи високої...
Хтось пу? підтвердити ???
на даний момент тільки у вас, тому що ktag хтось казав, що зависала після 50 писання, то ви могли б замінити процесор і все повертався до normalita' навіть якщо я, наприклад, сьогодні, я ще не бачив заблокованих що стосується kess, а це не я точно відображені тому на даний момент я залишаю голос коридор до людей.
Що стосується мене, я особисто помічені 2 (ktag) заблоковані. Крім нас? ще дають ? був не в змозі замінити процесор, чому? пластини матері був сповнений смоли, в якій, під час видалення, пошкодження деяких компонентів. Такі факти, до яких ви ? liberissimi вірити в це чи ні.
msport (exil77grande)
11-07-2013, 17:50
я тільки кажу, що ми і наші клієнти ще не траплялося, і, крім того, ми ніколи не авто смоли на процесор, отже, я роблю висновок, що вони-похідні різні, і що не може бути навіть модель, яка буде відповідати наш.
Моя мова-не повідомляється, на вироби, продані вами, абсолютно. Я просто розповів, що є? я бачив на подібні прилади.
Що стосується мене, я особисто помічені 2 (ktag) заблоковані. Крім нас? ще дають ? був не в змозі замінити процесор, чому? пластини матері був сповнений смоли, в якій, під час видалення, пошкодження деяких компонентів. Такі факти, до яких ви ? liberissimi вірити в це чи ні.
І KESS V2 ви застрягли в них бачили ?
Для Kess, я не бачив особисто, але я ? було сказано від людини, довіряв.
darksoulbreaker
12-07-2013, 17:39
якщо після 50 писання блокує мій kess v2...означає, що я зробив хороші гроші ;)
ahahhahahahah деньок!
darksoulbreaker
13-07-2013, 13:07
Eheheheheh;)
мансардний
13-07-2013, 14:09
залежить, якщо написати 50 раз свій автомобіль, ви зробили тільки хороші відходів
darksoulbreaker
13-07-2013, 14:16
один раз достатньо:cool:, щоб моя...
darksoulbreaker
13-07-2013, 14:20
відокремлено все...якщо ipoteticament? ? віра, що 50 кредитів для kess v2..., якщо має зробити випадковими заробітками впевнені, ви використовуєте півень, v2..., коли ви хочете почувати себе комфортно, використовуйте kess...
cristianbomberos
06-09-2013, 18:35
Привіт, хлопці,
я читала обговорення, і я бачу, що kess v2 ? дуже надійно я кажу, що і оригінал, звичайно...я, переконавши його купити, але у вас є слюда ідея, що всі ціни, ми говоримо як придбання, так і оновлення в рік??
Дякую
cristianbomberos
06-09-2013, 20:07
я розлучилася з клонів для carit? працюють на великих? якщо у вас виникли проблеми, ви не знаєте, куди битися головою, і це справедливо не добре, і потім ми повинні забезпечити, щоб підняти цей ринок в Італії, не знаю, якщо домовитеся...
cristianbomberos
07-09-2013, 12:20
Вчора я зв'язався з alientech і прийшли до мене пропозиції, чому? я запитав його, Kess,EcmTitanium,K-Tag вас, що ви мені порадите, щоб почати з оригінальних інструментів? Чому? я втомився працювати з клонів, ви завжди сумніваєтеся, чи потрібно вам емоційно, допомогти чи ні provocandoti, можливо, збиток, або ви, трапляється, ебу трохи більше? нова і потрібно сказати клієнту, не тебе я можу зробити і послати в іншу сторону...
msport (exil77grande)
07-09-2013, 14:11
якщо ви хочете, топ топ перейти від dimsport, genius ? максимально? ціна ? по-справжньому високим, а також протоколи їх починають повністю їх
хлопці, не говоріть з чуток.
genius розмірі kess бачив, що обидві компанії, схоже, родичами і розвиваються в ногу,але той, хто має розмір спорт має соціально не офіційний-то я не, що ви, майже завжди будь-якої машини зробити, тому ви не можете бути конкурентоспроможною з тим, хто, наприклад, має kess v2 master, який коштує 4400 євро, 1000€на рік + пдв підписки.
msport (exil77grande)
07-09-2013, 14:12
Вчора я зв'язався з alientech і прийшли до мене пропозиції, чому? я запитав його, Kess,EcmTitanium,K-Tag вас, що ви мені порадите, щоб почати з оригінальних інструментів? Чому? я втомився працювати з клонів, ви завжди сумніваєтеся, чи потрібно вам емоційно, допомогти чи ні provocandoti, можливо, збиток, або ви, трапляється, ебу трохи більше? нова і потрібно сказати клієнту, не тебе я можу зробити і послати в іншу сторону...
якщо вам потрібна допомога, зв'яжіться з нами по ***** що ми можемо порадити вам краще, і крім того, ми також kess v2 master офіційний, використовуваний продати, і ви можете заощадити чимало копійки.
що сьогодні, як працює роботу, заощадити гроші не боляче......;)
carmageddon
07-09-2013, 16:02
якщо ви хочете, топ топ перейти від dimsport, genius ? максимально? ціна ? по-справжньому високим, а також протоколи їх починають повністю їх
у вас максимум, навіть, чому? у цій роботі максимум не існує, ви можете? сказати, що в залежності від використання, що, якщо він повинен робити кожен для avr? його ідеальним інструментом...для мови протоколів зв'язку і не думай, чому? НІХТО не розробляє самостійно, вони купують все (або в крайньому випадку вкрасти)? що потрібно, щоб налаштувати його для вашого пристрою!
Той факт, що обидва вони майже одні і ті ж речі, kess V2 і Півень V2 ( клони), і перше, коста-й? у три рази більший від другого, і що ? виправдано?? від того, що ? якісно вище?? навіть якщо всі клони??
пристрасть двигунів
08-09-2013, 00:03
Привіт, ? правда, що вони всі клони, але якщо відкрити обидва tools ви розумієте відмінності....... Залежить від того, що вам потрібно зробити, знаючи, що Kessv2 не робить BDM
Привіт, ? правда, що вони всі клони, але якщо відкрити обидва tools ви розумієте відмінності....... Залежить від того, що вам потрібно зробити, знаючи, що Kessv2 не робить BDM
У kess V2 ж, що і Півень V2 за винятком BDM, але тоді чому? коста-й? в три рази дорожче???
пристрасть двигунів
08-09-2013, 00:33
Опівдні вони згодні з півень v2, тільки версії 53 наближається, а потім на Siemens ? краще Kess v2
Опівдні вони згодні з півень v2, тільки версії 53 наближається, а потім на Siemens ? краще Kess v2
....Визнав, і не погодитися з тим, що півень V2 fw. 53 наближається я не думаю, що коштувати-й? втричі тільки тому, що? ? краще на siemens, тільки для цього?? ма???
напевно, буде? іншого... в іншому випадку не буде коштувати, cos? так pi?.
Не вірите??
пристрасть двигунів
08-09-2013, 20:21
Я їх всі три tools і знаю їх добре, проблем, відмінності і їх межі...... Коштує втричі більше, чому? стоїть потрійний
robby51039
09-09-2013, 08:53
хлопці, я почав з галло-клон, і тепер я навіть kess v2 клон, що сказати, півень і в ящик пилом,тільки для функції ricovery в запису коштує втричі!!!
єдиний недолік для мене kess не має протоколи для вантажівок(клон)
для решти кожен раз, коли вживаю мені подобається все більше і більше
я в повному роббі-й? ви і пі? його і........
Ну тепер я зрозумів, чому? варто pi?,,, погано для мене, що я тільки що купив Півня V2, якщо б я знав, я відразу kess V2..але все-таки я повинен почати з c'? ще є час, щоб купити його.
Дякую за думки... ;)
я купив тільки сьогодні kees v2 клон.. я б сказав, як ви кажете стоїть потрійний.. звичайно, там буде? причини.. а я.. продавець сказав мені, що я 60 маркер в розпорядження, після чого повинен замінити мікро -, вартість-10 €..
все, що є? c? gi? засіб ? або ? так процедура? у вас вже? мав справу з заміною мікро?
тоді я не зрозумів, якщо маркер використовується, щоб читати і писати..якщо б це було так на одній машині їх потрібно 2.. ( за винятком непередбачених ) я помиляюся?
darksoulbreaker
19-09-2013, 00:50
зроблені копії всіх файлів, які знаходяться в мікро sd карти і покладіть їх в сторону...так що, день, коли закінчаться жетони...вставляєте його резервну копію, яку ви зробили раніше, і ви повернетеся до 60 маркер...
зроблені копії всіх файлів, які знаходяться в мікро sd карти і покладіть їх в сторону...так що, день, коли закінчаться жетони...вставляєте його резервну копію, яку ви зробили раніше, і ви повернетеся до 60 маркер...
та я думав про це.. але я не знаю, що мікро монтує.. насправді чекаю, що мені спадає, а потім я намагаюся його прочитати... ( із законом )
darksoulbreaker
19-09-2013, 10:02
монтує micro sd 2 гб...класика що ви використовуєте для мобільних, ви можете прочитати cn в adattatoro usb або адаптери sd-карти.
монтує micro sd 2 гб...класика що ви використовуєте для мобільних, ви можете прочитати cn в adattatoro usb або адаптери sd-карти.
Потім цю карту micro sd ? формат, таким чином, що наші операційних системах прочитають, підтвердіть??
чому? вчора я пробував прочитати вміст micro sd, є в інтерфейс Autocom/Delphi зробити резервну копію і не вдалося, чому? використовує файлову систему не розпізнає windows...і навіть хотів відформатувати..
його вивели відразу з кардрідера.
darksoulbreaker
19-09-2013, 11:15
так, якщо вставити в комп'ютер розпізнає його і зроби резервну копію....у той час як мікро-sd діагноз файли всередині читає тільки програму autocom/delphi
але це рішення правильне, навіть якщо я вже? щось на зразок святого письма або тільки якщо ви робите bk новий, скажімо,......
darksoulbreaker
19-09-2013, 12:13
але все ж, якщо хтось мені пу? перейти читання або вам потрібно прямо bk мого....
darksoulbreaker
19-09-2013, 12:58
mmmh...думаю, що вони всі рівні...не? що вам сказати.
mmmhhh.. мені здається так.. продавець підтвердив мені, що мене грузить мікропроцесор від отпаять і припаяти
darksoulbreaker
19-09-2013, 13:18
це що ? дивно, що ви вантажте мікропроцесор...я не розумію, дуже х? те небагато, що s? і від того, що я зрозумів..файли, які керують маркери etc знаходяться всередині мікро-sd, який знаходиться в kess.
якщо хтось із вас, ce " спробуйте, зробіть back-up зроблені деякі записи, переконайтеся, що вона зменшується на кількість, а потім відновити всі, back-up і подивитися різницю.
багато китайські сайти, продають вже версія без маркера, щоб піднятися.
як тільки я прибув, я роблю красивий пошук і фото.. так ми пояснюємо як відновлюють маркери, я дам вам знати, коли я потраплю
darksoulbreaker
20-09-2013, 12:30
Заздалегідь спасибі audi sp:D
як тільки я прибув, я роблю красивий пошук і фото.. так ми пояснюємо як відновлюють маркери, я дам вам знати, коли я потраплю
ок, з нетерпінням чекаємо вашого bk.....
у версії "хороші" ті, які коштують більше? 200 євро, щоб зрозуміти, мають у своєму розпорядженні 500 писання до блокування, але лічильник реєструє тільки писання edc17 simos плр-siemens etc в edc 15 і 16 не реєструє
тому що є kessv2 нижче 200 €, я ніколи раніше не бачив навіть під 300 €.
darksoulbreaker
20-09-2013, 19:26
у версії "хороші" ті, які коштують більше? 200 євро, щоб зрозуміти, мають у своєму розпорядженні 500 писання до блокування, але лічильник реєструє тільки писання edc17 simos плр-siemens etc в edc 15 і 16 не реєструє
те, що я я я заплатив 450 євро...і сьогодні вранці, зв'язавшись з тим, хто його продав сказав мені, що має бути або 30 або 60 маркер...і я б навіть сказав, що продають мікропроцесор, щоб замінити те, що є маркери готової....я думав, що була проблема з micro sd ма...
darksoulbreaker
20-09-2013, 20:10
перші потребували заміни мікро готові маркери, які зазвичай були 50, змінена версія має 500 маркерів у розпорядженні та враховуються тільки ecu edc17, siemens нової серії і ecu, вироблених після 2012 року, принаймні, версія, що я ? cos?
Портер...але х micro ви маєте на увазі мікропроцесор або мікро-sd...я nn я розумію ще, що потрібно буде мікро sd-s? стільки маркерів в microrocessore.
в micro sd є 4 папки: файл, log, system update...
darksoulbreaker
20-09-2013, 20:10
що то я помітив, що з резервної копії, які я зробив, micro sd журнали зросли
darksoulbreaker
10-10-2013, 11:01
Чет я прибув вичавити мікропроцесор мого kess що ? приїхав у 60 писань точні...я замінив його, і ? зломлений працювати
тому рішення ? ще замінити мікро....
тому рішення ? ще замінити мікро....
багато говорять, що він був зданий проблеми і немає більше проблем, маркер ,ще рік 500 маркера до блокування, і лотерея.
я запитав з китаю, які я придбав і інші store всі кажуть, 60-маркер... тепер я знаю, що я k-tag без маркера....
я свій kess, одним з перших серед " інших я застряг на 50 писання....
mo' я замовив 2 нових мікро.... подивимося, коли я приїду, то буду розміщувати навіть в моїй ситуації.
мій друг сказав мені, що він там написав багато разів 1.3 mjet 95cv і зроблені багато інші вживані авто в мільярди разів і не проблема....
c'? повинен також сказати, що зробив я, письма і читання, підключення горить, але не знаю, що це означає, якщо.....
linus146
10-10-2013, 21:55
я vitso тільки сьогодні, що ціна стала розумною, і тому я вирішив
після прочитання багатьох повідомлень на форумі, щоб отримати один
між півник і kess, я знаю, що тут є порівняння
вибачте, але якщо, як правило, мікро -, містить 50 маркер коштує близько 12 € .. я думаю, що варто будь-яких зусиль купити..
я ще я у відкритому морі з моїм.. але де ви бачите маркери, які підіймаються я ті інші?
вибачте, але якщо, як правило, мікро -, містить 50 маркер коштує близько 12 € .. я думаю, що варто будь-яких зусиль купити..
я ще я у відкритому морі з моїм.. але де ви бачите маркери, які підіймаються я ті інші?
проблема не в 50 писання.... проблема-290 ніжки зварити між 2,5 на 2,5 см..... і вважає, що гріє, що тебе riscolda в кінці траси стрибають!!
motorsport
11-10-2013, 00:07
azz хороший удар!!
так... красива короста-то.. сподіваюся, добре!
я vitso тільки сьогодні, що ціна стала розумною, і тому я вирішив
після прочитання багатьох повідомлень на форумі, щоб отримати один
між півник і kess, я знаю, що тут є порівняння
він, що ціна, яку ви знайшли.
linus146
11-10-2013, 08:14
я думаю, що якщо ви повинні змінити мікро-погоджується зробити роботу до фахівця, який часто робить роботи, як правило
і я думаю, що зі станції іч-ця робота буде краще, ніж з гарячим повітрям
darksoulbreaker
11-10-2013, 19:20
багато говорять, що він був зданий проблеми і немає більше проблем, маркер ,ще рік 500 маркера до блокування, і лотерея.
500 маркер для ktag, не для kess.
я теж vdu триває зварити з мікро паяльник гарячого повітря я не я навіть ризик зіпсувати траси на друкованій платі, потім кинути все це в будь-якому випадку китай, який продає мікро-потім, коли отримаєте, якщо не зробите роботу, doc я боюся, що kess, не їдьте більше.....
robby51039
15-10-2013, 09:39
вибачте, цікавить також мені знати, як ви бачите маркери інші....потім, щоб очистити sd-карту, як це зробити?треба відкрити і вийняти?що потрібно видалити?
тим не менше, коли я його купив я proccupato, що б ви могли заблокувати, але з китаю мені сказали, що не було ніяких обмежень для написання...мій і міцність зварних всередині.....
500 маркер для ktag, не для kess.
я погано пояснив, я хотів сказати, що після 60-маркер зміни cip (не легко) нові мають 500 маркер, я думаю, що скоро почнуть монтувати ці серії.
robby51039
16-10-2013, 00:20
хлопці, на різні сайти, ви знайдете мікро-60-маркер для kess v2 і 500 маркер для ktag.......:(
r6raven2010
25-10-2013, 22:03
тепер для k-tag c? є версії без маркера... для kess ще немає... хто з вас не має kess клон?
linus146
25-10-2013, 23:12
я хотів би взяти
ми говоримо, що 500 маркер для k-tag не мало, якщо ви блокуєте свій борг, він зробив це.......у той час як 60 маркер для kess v2 ті, небагато, кілька, навіть, чому? в послідовний нам написати ще......
Як ви можете? відрізнити версію краще?
atomiczen
28-10-2013, 00:45
не слухайте, я серед багатьох послідовних, що я у грі, і я також не kess 2 клону, перший процесор ? тривала менше 50 писання, другий взяв у липні 2013 року ще 50 писання, коли sostituir? в третій раз я вважаю, що пхд я abbandoner?...карти ? зробив дуже добре, так само як золотих, але, як на мене, більш 2-3 зварні процесор не витримує...
atomiczen
28-10-2013, 00:48
Як ви можете? відрізнити версію краще?
я знаю, що я китайський завод зараз ? тільки один, який виробляє kess, а що стосується терміну служби нових процесорів я чув навколо, що c'? в оману щодо точного числа священних писань можна, чому? лічильник сіль тільки для писання протоколів, нових, але не враховується записи зі старих протоколів.
потім, як кажуть, можна fleshare також 2000 edc15, але, можливо, лише 30-40 edc17
а якщо пише edc 16 лічильник солі, чи ні, ви знаєте, що відносно цього........
atomiczen
28-10-2013, 01:34
а якщо пише edc 16 лічильник солі, чи ні, ви знаєте, що відносно цього........
як я написав, я чув, що, у мене немає безпосереднього досвіду в цьому відношенні, тому я не можу відповісти...
tecnoecu
08-11-2013, 14:02
я згоден, я у мене є оригінал, і мені довелося зробити ricovery з edc17 групи vag
Ріккардо#28
06-12-2013, 15:02
вибачте невігластво, з kess v2 клон, що sw надаються?
Ріккардо#28
06-12-2013, 16:21
thanks! ;)
я згоден, я у мене є оригінал, і мені довелося зробити ricovery з edc17 групи vag
потім він забиває тільки на edc 17 це ви хотіли сказати....
robby51039
07-12-2013, 12:04
хлопці, я володію kess v2 клон вчора я дав-писання решти 9,підключіть інструмент для оновлення measure-
зробив тільки писання serial no edc 17 пару pcr2.1 і delphi 3.5
у вас є рішення з приводу?
користуючись нагодою, питання: я хотів зробити adc 17cp18(opel), але дав мені код .....зробити " повне читання" (!?!?)
я зрозумів, що в sd-карта не ce' ніщо не може бути для чого??
привіт devicambiare eprom всередині є kess v2, що після 60 писання блокують з повагою
хлопці, я володію kess v2 клон вчора я дав-писання решти 9,підключіть інструмент для оновлення measure-
зробив тільки писання serial no edc 17 пару pcr2.1 і delphi 3.5
у вас є рішення з приводу?
де знаходитесь лічильник писання sw на kess v2 також я використовую його, і я хотів подивитися, скільки писання я досі, але ви повинні змінити мікро не існує системи, щоб повернути маркер 0, або не дати забити писання.........
robby51039
08-12-2013, 09:51
теж хотіла подивитися, скільки писання мені залишалося я робив журнал, останні писання, але нічого, я думав, що він, як я читав, що зберігала тільки спеціальні (edc17...)
однак тепер я повинен trovareuna рішення.
P.S. мені хтось може передати, що ce' всередині sd card ламія порожня!
ввечері на всіх, але см можна придбати ваш продукт ? я й відвідав інтернет-магазин, але якщо галочки немає нічого допоможіть мені, я сходжу з розуму х придбати kess v2 клон надійно
Ріккардо#28
23-01-2014, 14:16
хтось пу? підтвердити, що ті, які продаються сьогодні з написом "no tokens limited" насправді вони вільні?
angelolsp
23-01-2014, 15:21
зв'яжіться, будь ласка, безпосередньо персонал форуму і їх, відкриються всі ваші сумніви!!
leandro89
24-01-2014, 16:08
ввечері на всіх, але см можна придбати ваш продукт ? я й відвідав інтернет-магазин, але якщо галочки немає нічого допоможіть мені, я сходжу з розуму х придбати kess v2 клон надійно
ви можете залишити ваш контактний номер телефону, натиснувши на кнопку "контакти" писав також, що ви зацікавлені
rdponline
26-01-2014, 13:51
Хлопці kessv2 і ktag я йду казка...я пишу без проблем і думок... тоді я йду завжди ktag мені подобається більше працювати з ecu відкрита, а потім зробіть backup... що не мало, я завжди ставлю себе в безпеці... я відкрив, так само, edc17, заблокованих для запису серійного після розблокування в школі, не закривайте від мене, але один з півень v53.
motorsport
26-01-2014, 19:02
насправді купівля "вхідні" безпечних інвестицій, потім, дві штучки в++++ви завжди покрита :)))
Mr.Flash
13-02-2014, 12:58
по-моєму, щоб називатися хорошою інвестицією повинно бути ясно, як працює лічильник писання і скільки маркерів у вас.... в іншому випадку ви ризикуєте залишитися ходьби на найкрасивіший .....
я вважаю, що це необхідно, довірчі відносини з вашим продавцем , щоб вона знала, що тобі в службу підтримки, де вам, безумовно, необхідно, коли ваш kess comincer? повідомити про те, що лічильник ? в наявності.
bugrider
18-02-2014, 23:21
доброго дня, вибачте, не могли б ви надіслати, де можна купити спасибі давид
хлопці, я просто хотів попередити, що рішення маркер ? тільки в зміні мікро..я намагався переписати карти пам'яті: sd, c? всередині.. але нічого не змінюється..я bk sd, але нічого не зробили.. так що все ktag і я кажу, все зависає після малюк програмування.. ви не вірите в санкт.....і що вони говорять!
rodcraft86
07-04-2014, 18:24
від того, що він говорить, kessv2 зависає на 60 писання, в той час як ktag 500 писання, перший скидається з картини ", якщо не працює" у той час як для другої заміні процесора
Mr.Flash
08-04-2014, 12:23
? питання маркера.... деякі писання потрібно маркер, інші-немає....... тому ви не можете? кажуть 60 писань або 500 писання , ви пу? сказати, а не 60 маркер........ що може відповідати 60 писаннях, або в тисячу писання..... залежно від ecu, що ви пишете!
rodcraft86
08-04-2014, 17:12
я згоден в повному обсязі, я генералізованої помилково
останні клонів, щоб читати те, що пишуть, вони не повинні мати більше маркерів.
останні клонів, щоб читати те, що пишуть, вони не повинні мати більше маркерів.
а ugoboss зараз є версії kess v2 з маркерами вторинної переробки cio? на практиці вони дають вам інструмент для відновлення маркерів
rodcraft86
08-04-2014, 21:15
це називається картини, поставляється із спеціальним програмним забезпеченням та голки для пайки на звороті карти, але мені здається, що деякі не працюють
ви, можливо, завжди, якщо регламент дозволяє зробити якийсь список з ecu, що kess втома або навіть не пише і читає
ви, можливо, завжди, якщо регламент дозволяє зробити якийсь список з ecu, що kess втома або навіть не пише і читає
було б дуже цікаво!!!!
це називається картини, поставляється із спеціальним програмним забезпеченням та голки для пайки на звороті карти, але мені здається, що деякі не працюють
Kess v2 клон в той час він виявляє toll більш стабільною, все залежить від якості? плати, якщо ви не хочете потрапити в ситуацію, щоб зробити тести або тести покладіться на обслуговування магазину в режимі on-line forum..........
Mr.Flash
12-05-2014, 13:28
є особливі випадки, де не виходить.............. наприклад, останні antituning (я ? жили vw імпорту оновлено на початку 2013 року, що не ви ? зробити), а також інші проблеми з pcr 2.1 audi 1.6 , обидва не були визнані для читання. Не ? проблема друкованої плати так як, це добре, і все інше, тільки в 2 випадках кварталах, але вони розуміють, що оригінальний інструмент ? безумовно, більше вперед.....
потім всі ktag і я кажу, все зависає після купу програм.. ви не вірите в санкт - .....і що вони говорять!
але ти впевнений ?? навіть останні, що є навколо без маркера ?
alfonsoh
21-05-2014, 23:54
я бачив ті, які продають no limitation продають kess з програмістом картини, jtag., читаючи на сайті продавців ви повинні зварити на kess гребінь і підключити його до картини, вони дають вам файли та програми, у використанні з картини, щоб скинути маркери без отпаять мікро.
принаймні, я зрозумів, cos?
замість того, щоб ktag після 500 писання, я кидаю його, і він я купую іншу, свою роботу зробив і повинен піти у відставку
Мікро ? прані. Ви можете saldarne один порожній і завантажити sw без обмеження жетонів
пристрасть двигунів
22-05-2014, 00:54
alfonsoh
22-05-2014, 14:34
ні, навіть зі старим kess просто замінити мікро з одного пу? переписати кілька разів, ви підключите картини, і скидаються маркери.
нові kess v2 вже мікро rescrivibile.
Мікро ? прані. Ви можете saldarne один порожній і завантажити sw без обмеження жетонів
Я писав вище
alfonsoh
22-05-2014, 15:00
[08.18.33] продавець: 1 Newest Version: V1.89
2 Немає tokens.THE j-tag фішки only have 60 жетонів unit,but we send you on programmer in package,you can charge жетони by your own,it has user manual on how to do it.pls don't worry.
[08.18.57]xxx: so no need to desolder the motorola чіп true??
[08.19.20]xxx: just the plug картини, програміст
[08.19.24] xxx: to kess
[08.19.27]продавець: no need,only the program chip in the main unit,the yesyes,тільки Картини,
я не розумію, ви говорите мені, що не ? rescrivibile і цей китайський продавець мені каже, що я можу завантажити маркери на чіп, він мені натякнув, що я можу переписати, як я хочу без заміни мікро.
я купив від цього продавця ? два тижні, які я чекаю, а потім я arriver? у kess з обмеженням 60 маркер, вам треба? купити мікро-вакууму носити всередині програмного забезпечення без обмеження маркер?
я в замішанні, хтось пу? роз'яснити?
Росс перший випуск був cos?, тобто, довелося купити новий чіп відрізняється від собі дозволити переписувати кожен раз, що в кінцевому підсумку лексем, вже існуючих? оснащені новим чіпом, але ви завжди повинні його.....
я вважаю, що мають рацію пристрасть двигуни з того, що я чув
sparpaecu
27-05-2014, 11:45
Я вам розповім мій досвід з kess v2 купили в інтернеті. На жаль, я ? сталося інтерфейс програм? погане. Здавалося дивом, що він працює. Хоча я повинен сказати, що на машинах трохи більше? проблеми (edc16 ford або bmw)? регулярно ПОСАДИЛИ, як кожен patacca, що ви поважаєте. Оплачується у додаток 400e, на щастя, грошей після довгої суперечки. На мій, повний j-link, і чіпи, програмовані, було вже? схильність до програмування. Від голосу в коридорі існує спосіб "перетворити" у версії slave в master full. Бачив, що завжди багато грошей, у цьому випадку коли-небудь ? бажано купити один з цих з оригінального устаткування і як мінімум гарантію на результат роботи.
alfonsoh
27-05-2014, 21:13
здрастуйте, де ви прочитали, що ? можна перетворити v2 на master slave? дякую
якщо б у мене була остання версія програмного забезпечення kess б я і в master slave не допоможе, купити протоколи slave правильно? досить завантажити програмне забезпечення kess, що вона повинна йти? або я повинен знайти версію програмного забезпечення kess craccata, що функції з master?
Сьогодні я чув, друже ? ще один із різних kess з giallini, що вам відправляють картини, але не мікро ? для запису, то тоді треба знову змінити мікро-зверніть увагу, що comprate...........
marco_evolution
28-05-2014, 17:04
Я давно хотів купити його приборкати, саме від цього блоку і запису за допомогою картини, ні, я ніколи не впевнений..Навіть якщо почуєте мій друг каже, що працює.
msport (exil77grande)
29-05-2014, 23:26
увага, щоб не вдаватися в подробиці, тому що регламент забороняє,цей форум не для хакерів і т.д., що ясно.
привіт всім, я чув, що деякі мали проблеми з edc15, і навіть не змогли прочитати їх, виявляється, навіть у вас? хто-небудь знає до чого ? довелося?
Сьогодні я чув, друже ? ще один із різних kess з giallini, що вам відправляють картини, але не мікро ? для запису, то тоді треба знову змінити мікро-зверніть увагу, що comprate...........
я мій його вже перенесли cn j-link ? я можу сказати, що просто добре зрозуміти см працювати з j-link і гра ? зробив
я мій його вже перенесли cn j-link ? я можу сказати, що просто добре зрозуміти см працювати з j-link і гра ? зробив
Таким чином, ви не змінили мікро? тільки перепрограмувати з j-link? Немає більше проблем? Цей інструмент я намагаюся багато часу, майже подарую і я купую...:)
Таким чином, ви не змінили мікро? тільки перепрограмувати з j-link? Немає більше проблем? Цей інструмент я намагаюся багато часу, майже подарую і я купую...:)
ні, я не змінив нічого, це тільки riprogramm в nxp-просто я хотів би працювати cn версії самі останні, так і kess, k-теги, але не наважуюся спробувати x не ризикувати d блокувати всі
я купив тільки сьогодні kees v2 клон.. я б сказав, як ви кажете стоїть потрійний.. звичайно, там буде? причини.. а я.. продавець сказав мені, що я 60 маркер в розпорядження, після чого повинен замінити мікро -, вартість-10 ?..
все, що є? c? gi? засіб ? або ? так процедура? у вас вже? мав справу з заміною мікро?
тоді я не зрозумів, якщо маркер використовується, щоб читати і писати..якщо б це було так на одній машині їх потрібно 2.. ( за винятком непередбачених ) я помиляюся?
Доброго дня, чи можу я знати, чому всі кажуть, що kess ? краще півня?у мене є v54 але я хотів би купити також kess v2 я можу знати, що ви можете? зробити ще й тому, що всі говорять, що ? краще?
кажуть, що оновлюється ? дуже добре в будь-якому разі!
яка версія зобов'язується знайти зараз?
Читати edc15 просто поставити діод затребуваних на веб-діод 1n4148 і стабілізовані по k-line.
vicius_the_one
10-01-2015, 02:34
stabilizes **ru. ru stucks kess on MINIMUM SPEED for read write...
Вчора у мене була проблема з kess v2 в edc16 c39, читається спокійно, але потім, щоб написати я-вільний завжди cone коли-небудь я так само значення швидкості? як мінімум, але блокувалася ж тоді я, а також поява лампа code і не робила мені навіть не код... Я забув зробити recovery xk потім я взяв magpro v4.2 і я написав з чим.
fabiovts88
31-01-2015, 14:27
я в понеділок я повинен зробити edc16c39 великий пункт 1.9 130cv говорите, що у мене проблеми з kess v2 ?
sportknight
02-02-2015, 09:43
я як kess, що півень, але чесно кажучи, волію півень...
vicius_the_one
02-02-2015, 15:11
півник is good but very dangerous since sometimes writes сліпо і блок ecu. kess is safer although it is a tricky tool that is hard to fix...
somebody please edit my previous post (cockerel with півник)
i dont understand....somebody unify my posts. i want to write g a ll і tt або
angelolsp
02-02-2015, 18:50
Я теж з kess ви ? за edc16c39 croma
rodcraft86
02-02-2015, 20:33
те ж саме для мене на c39 з декількох аркушів, 1.9 120cv, вирішена в послідовний з півня
vicius_the_one
02-02-2015, 20:43
Clone or original? What прошивки?
Але ви поставили швидкість? записи, як мінімум?
пристрасть двигунів
27-02-2015, 14:15
якщо ви agg. hw як вичюс пояснює, ви побачите, що інструмент працює ідеально
Mr.Flash
02-03-2015, 16:03
що оновлення hw ви говорите ? або ви маєте на увазі зміна швидкості? ?
пристрасть двигунів
02-03-2015, 23:08
вичюс ми говоримо про модифікацію dell' hw, щоб зробити його працює, а потім якщо використовується sd карта якості? вище, ніж в комплекті зменшать час відгуку sw, потім, якщо ви agg. також fw і sw ? максимум.......................
але c? щоб знати, які ці зміни hw, список деталей для заміни (деякі, як ви робите з галло-v54), або тепер тільки платно? я не кажу про модифікації прошивки, але тільки в hw.
Mr.Flash
03-03-2015, 14:17
сенс ? що я не вважаю саме це повідомлення, де вичюс каже зміна HW. Але головне, я не зрозумів, а що це? що не має працювати на 1.89 класичної. ????
there is more than you imagine. there is even і free version of my ремонт around the world....but far away than beeing повній. tool is very tricky.
на kess, щоб оновити список авто служить як оновлювати прошивки і програмне забезпечення
cristianbomberos
12-04-2015, 11:20
Привіт, хлопці, я хочу рада від вас, я збираюся купити інструмент оригінальний, але я розривалася між magicmotorsport або alientech вас, що ви скажіть мені?
Спасибі всім
дуже схожі.. але я буду стрибати на alientech ..
cristianbomberos
12-04-2015, 18:06
Б? я теж так вважаю, що seglier? alientech