Прагляд Поўнай Версіі : Kess v2, ці не?
darksoulbreaker
05-07-2013, 20:59
Ragazzuoli, дапамажыце зразумець: p?:
Я ўжо? пеўнік v2 agg.красавіка 2011 года, і, я лічу, добра, х?...я хацеў бы набыць kess v2 праз пару тыдняў...што мне параіць і якія плюсы і мінусы гэтага інструмента?
Дзякуй.
darksoulbreaker
05-07-2013, 22:22
у kess v2 клон
darksoulbreaker
06-07-2013, 17:04
у ktag я не ведаю, прадае разам з kess?
FidodidoTuning
06-07-2013, 17:10
Дзве розныя рэчы
У kess таму obd-boot-tricore
Ktag таму boot-tricore-bdm
Абодва выдатна
А функцыя recovery ke робіць цуды kess
darksoulbreaker
06-07-2013, 19:02
на практыцы гэтая функцыя recovery што такое?
FidodidoTuning
06-07-2013, 19:07
Калі вы, здараецца, заблакаваць эбу запісы або калега, ен па .
Вы можаце прымусіць пісаць яшчэ, калі аўтамабіль страціў code.
darksoulbreaker
06-07-2013, 19:10
Калі вы, здараецца, заблакаваць эбу запісы або калега, ен па .
Вы можаце прымусіць пісаць яшчэ, калі аўтамабіль страціў code.
mmmmmmmmmh....зразумеў, зразумеў...і гэты певень v2 не f?...правільна?
а я перакананы, узяць яго гэта kess v2
FidodidoTuning
06-07-2013, 19:38
не,пеўня няма
darksoulbreaker
06-07-2013, 19:49
і на гэтым kess v2 ? можна абнавіць базу дадзеных або іншае?
і на гэтым kess v2 ? можна абнавіць базу дадзеных або іншае?
Я б сказаў " НЕ " (казаць КЛОНАЎ, я маю на ўвазе, што дадзенае праграмнае забеспячэнне ў камплект пастаўкі не павінна/не можа? абнавіць)
darksoulbreaker
06-07-2013, 19:58
ок...зразумеў. :)
і клона...і cn клон ? можаце чытаць толькі аўтамабілі або ўвесь пакет, аўтамабіль/матацыкл/грузавік/трактар?
і клона...і cn клон ? можаце чытаць толькі аўтамабілі або ўвесь пакет, аўтамабіль/матацыкл/грузавік/трактар?
Мой у актыўных Аўтамабіляў, матацыклаў і Мікрааўтобусаў няма грузавікоў, трактароў і лодак у мяне абодва як kess, што певень, а па м? не існуе ніякіх параўнанняў, і ў 100 разоў Kess то ? справа густу!!!! але мне ад іп? бяспекі, можа быць, певень добра роўна, але я занадта добра з kess
Мой у актыўных Аўтамабіляў, матацыклаў і Мікрааўтобусаў няма грузавікоў, трактароў і лодак у мяне абодва як kess, што певень, а па м? не існуе ніякіх параўнанняў, і ў 100 разоў Kess то ? справа густу!!!! але мне ад іп? бяспекі, можа быць, певень добра роўна, але я занадта добра з kess
ты поўны ваш адказ пу? быць, якія робяць тыя ж самыя рэчы, але калі вы выкарыстоўваеце kess v2 capischi адразу ж, дзе гэта адрозненне і сапраўды шмат бяспекі......
darksoulbreaker
09-07-2013, 00:20
і не c'? спосаб працаваць з праграмным забеспячэннем з грузавікоў, лодак, матацыклаў, аўтамабіляў і мікрааўтобусаў??
і не c'? спосаб працаваць з праграмным забеспячэннем з грузавікоў, лодак, матацыклаў, аўтамабіляў і мікрааўтобусаў??
у маім не ўласныя актыўныя так няма , я не магу сказаць, калі вакол есць версіі з " ўсе вкл"
Мае адзін вялікі недахоп, cos? як ktag (заўседы міндаля): пасля 50 пісання, як мне здаецца, завісае, і трэба замяніць працэсар.
Мае адзін вялікі недахоп, cos? як ktag (заўседы міндаля): пасля 50 пісання, як мне здаецца, завісае, і трэба замяніць працэсар.
І вы кажаце, мала ? Гэта праўда было б boiata вар'ятка !
Мне здаецца, не cos? або што, па крайняй меры, вы ведаеце, як выправіць без замены нічога ****llo абсталявання.
Я на МАЕЙ машыне avr? зрабіў 100 пісання для тэставання розных са старым cmd і mpps, у гэтым выпадку выдаткі б была трохі высокай...
Хто-то пу? пацвердзіць ???
msport (exil77grande)
11-07-2013, 11:22
І вы кажаце, мала ? Гэта праўда было б boiata вар'ятка !
Мне здаецца, не cos? або што, па крайняй меры, вы ведаеце, як выправіць без замены нічога ****llo абсталявання.
Я на МАЕЙ машыне avr? зрабіў 100 пісання для тэставання розных са старым cmd і mpps, у гэтым выпадку выдаткі б была трохі высокай...
Хто-то пу? пацвердзіць ???
на дадзены момант толькі ў вас, таму што ktag хто-то казаў, што завісала пасля 50 пісання, то вы маглі б замяніць працэсар і ўсе, вяртаўся да normalita' нават калі я, напрыклад, сеньня, я яшчэ не бачыў заблакаваных што тычыцца kess, а гэта не я дакладна адлюстраваны таму на дадзены момант я пакідаю голас калідор да людзей.
Што тычыцца мяне, я асабіста заўважаныя 2 (ktag) заблакаваныя. Акрамя нас? яшчэ даюць ? быў не ў стане замяніць працэсар, чаму? пласціны маці быў поўны смалы, у якой, падчас выдалення, пашкоджанні некаторых кампанентаў. Такія факты, да якіх вы ? liberissimi верыць у гэта ці не.
msport (exil77grande)
11-07-2013, 17:50
я толькі кажу, што мы і нашы кліенты яшчэ не здаралася, і, акрамя таго, мы ніколі не аўто смалы на працэсар, такім чынам, я раблю выснову, што яны-вытворныя розныя, і што не можа быць нават мадэль, якая будзе адказваць наш.
Мая гаворка-не паведамляецца, на вырабы, прададзеныя вамі, абсалютна. Я проста распавеў, што есць? я бачыў на падобныя прыборы.
Што тычыцца мяне, я асабіста заўважаныя 2 (ktag) заблакаваныя. Акрамя нас? яшчэ даюць ? быў не ў стане замяніць працэсар, чаму? пласціны маці быў поўны смалы, у якой, падчас выдалення, пашкоджанні некаторых кампанентаў. Такія факты, да якіх вы ? liberissimi верыць у гэта ці не.
І KESS V2 вы затрымаліся ў іх бачылі ?
Для Kess, я не бачыў асабіста, але я ? было сказана ад чалавека, давяраў.
darksoulbreaker
12-07-2013, 17:39
калі пасля 50 пісання блакуе мой kess v2...азначае, што я зрабіў добрыя грошы ;)
калі пасля 50 пісання блакуе мой kess v2...азначае, што я зрабіў добрыя грошы ;)
ahahhahahahah дзянек!
darksoulbreaker
13-07-2013, 13:07
Eheheheheh;)
мансардных
13-07-2013, 14:09
залежыць, калі напісаць 50 разоў свой аўтамабіль, вы зрабілі толькі добрыя адходаў
darksoulbreaker
13-07-2013, 14:16
адзін раз дастаткова:cool:, каб мая...
darksoulbreaker
13-07-2013, 14:20
адасоблена ўсе...калі ipoteticament? ? вера, што 50 крэдытаў для kess v2..., калі павінна зрабіць выпадковымі заробкамі ўпэўненыя, вы выкарыстоўваеце певень, v2..., калі вы хочаце адчуваць сябе камфортна, выкарыстоўвайце kess...
cristianbomberos
06-09-2013, 18:35
Прывітанне, хлопцы,
я чытала абмеркаванне, і я бачу, што kess v2 ? вельмі надзейна я кажу, што і арыгінал, вядома...я, пераканаўшы яго купіць, але ў вас есць лушчак ідэя, што ўсе кошты, якія мы гаворым як купля, так і абнаўлення ў год??
Дзякуй
cristianbomberos
06-09-2013, 20:07
я рассталася з клонаў для carit? працуюць на вялікіх? калі ў вас узніклі праблемы, вы не ведаеце, куды біцца галавой, і гэта справядліва не добра, і затым мы павінны забяспечыць, каб падняць гэты рынак у Італіі, не ведаю, калі дамовіцеся...
cristianbomberos
07-09-2013, 12:20
Учора я звязаўся з alientech і прыйшлі да мяне прапановы, чаму? я спытаў у яго, Kess,EcmTitanium,K-Tag вас, што вы мне параіце, каб пачаць з арыгінальных інструментаў? Чаму? я стаміўся працаваць з клонаў, вы заўседы сумняваецеся, ці трэба вам эмацыйна, дапамагчы ці не provocandoti, магчыма, шкода, ці вы, здараецца, эбу крыху больш? новая і трэба сказаць кліенту, не цябе я магу зрабіць і паслаць у іншы бок...
msport (exil77grande)
07-09-2013, 14:11
калі вы хочаце, топ топ перайсці ад dimsport, genius ? максімальна? кошт ? па-сапраўднаму высокім, а таксама пратаколы іх пачынаюць цалкам іх
хлопцы, не кажаце па чутках.
genius памеры kess бачыў, што абедзве кампаніі, падобна, сваякамі і развіваюцца ў нагу,але той, хто мае памер спорт мае сацыяльна не афіцыйны-то я не, што вы, амаль заўседы любой машыны зрабіць, таму вы не можаце быць канкурэнтаздольнай з тым, хто, напрыклад, мае kess v2 master, які каштуе 4400 еўра, то 1000€ў год + пдв падпіскі.
msport (exil77grande)
07-09-2013, 14:12
Учора я звязаўся з alientech і прыйшлі да мяне прапановы, чаму? я спытаў у яго, Kess,EcmTitanium,K-Tag вас, што вы мне параіце, каб пачаць з арыгінальных інструментаў? Чаму? я стаміўся працаваць з клонаў, вы заўседы сумняваецеся, ці трэба вам эмацыйна, дапамагчы ці не provocandoti, магчыма, шкода, ці вы, здараецца, эбу крыху больш? новая і трэба сказаць кліенту, не цябе я магу зрабіць і паслаць у іншы бок...
калі вам патрэбна дапамога, звяжыцеся з намі па ***** што мы можам параіць вам лепш, і, акрамя таго, мы таксама kess v2 master афіцыйны, які выкарыстоўваецца прадаць, і вы можаце зэканоміць нямала грошы.
што сення, як працуе працу, зэканоміць грошы не балюча......;)
carmageddon
07-09-2013, 16:02
калі вы хочаце, топ топ перайсці ад dimsport, genius ? максімальна? кошт ? па-сапраўднаму высокім, а таксама пратаколы іх пачынаюць цалкам іх
у вас максімум, нават, чаму? у гэтай працы максімум не існуе, вы можаце? сказаць, што ў залежнасці ад выкарыстання, што, калі ен павінен рабіць кожны для avr? яго ідэальным інструментам...для гаворкі пратаколаў сувязі і не думай, чаму? НІХТО не распрацоўвае самастойна, яны купляюць усе (ці ў крайнім выпадку скрасці)? што трэба, каб наладзіць яго для вашага прыбора!
Той факт, што абодва яны амаль адны і тыя ж рэчы, kess V2 і Певень V2 ( клоны ), і першае, коста-й? у тры разы больш другога, і што ? апраўдана?? ад таго, што ? якасна вышэй?? нават калі ўсе клоны??
запал рухавікоў
08-09-2013, 00:03
Прывітанне, ? праўда, што яны ўсе клоны, але калі адкрыць абодва tools вы разумееце адрозненні....... Залежыць ад таго, што вам трэба зрабіць, ведаючы, што Kessv2 не робіць BDM
Прывітанне, ? праўда, што яны ўсе клоны, але калі адкрыць абодва tools вы разумееце адрозненні....... Залежыць ад таго, што вам трэба зрабіць, ведаючы, што Kessv2 не робіць BDM
У kess V2 ж, што і Певень V2 за выключэннем BDM, але тады чаму? коста-й? у тры разы даражэй???
запал рухавікоў
08-09-2013, 00:33
Апоўдні яны згодныя з певень v2, толькі версіі 53 набліжаецца, а затым на Siemens ? лепш Kess v2
Апоўдні яны згодныя з певень v2, толькі версіі 53 набліжаецца, а затым на Siemens ? лепш Kess v2
....Прызнаў, і не пагадзіцца з тым, што певень V2 fw. 53 набліжаецца я не думаю, што каштаваць-й? утрая толькі таму, што? ? лепш на siemens, толькі для гэтага?? ма???
напэўна, будзе? іншага... у адваротным выпадку не будзе каштаваць, cos? так у pi?.
Не верыце??
запал рухавікоў
08-09-2013, 20:21
Я іх усе тры tools і ведаю іх добра, з праблем, адрозненні і іх межы...... Каштуе ўтрая больш, чаму? варта патройны
robby51039
09-09-2013, 08:53
хлопцы, я пачаў з гала-клон, і цяпер я нават kess v2 клон, што сказаць, певень і ў скрыню пыліцца,толькі для функцыі ricovery у запісе каштуе ўтрая!!!
адзіны недахоп для мяне kess не мае пратаколы для грузавікоў(клон)
для астатніх кожны раз, калі ўжываю мне падабаецца ўсе больш і больш
я ў поўным робі-й? вы і пі? яго і........
Ну цяпер я зразумеў, чаму? варта ў pi?,,, дрэнна для мяне, што я толькі што купіў Пеўня V2, калі б я ведаў, я адразу kess V2..але ўсе-такі я павінен пачаць з c'? яшчэ есць час, каб купіць яго.
Дзякуй за думкі... ;)
я купіў толькі сення kees v2 клон.. я б сказаў, як вы кажаце варта патройны.. вядома, там будзе? прычыне.. а я што.. прадавец сказаў мне, што я 60 маркер у распараджэнне, пасля чаго павінен замяніць мікра -, кошт-10 €..
усе, што есць? c? gi? сродак ? або ? так працэдура? у вас ужо? меў справу з заменай мікра?
тады я не зразумеў, калі маркер выкарыстоўваецца, каб чытаць і пісаць..калі б гэта было так на адной машыне іх трэба 2.. ( за выключэннем непрадбачаных ) я памыляюся?
darksoulbreaker
19-09-2013, 00:50
зроблены копіі ўсіх файлаў, якія знаходзяцца ў мікра sd карты і пакладзеце іх у бок...так што, дзень, калі скончацца жэтоны...ўстаўляеце яго рэзервовую копію, якую вы зрабілі раней, і вы вернецеся да 60 маркер...
зроблены копіі ўсіх файлаў, якія знаходзяцца ў мікра sd карты і пакладзеце іх у бок...так што, дзень, калі скончацца жэтоны...ўстаўляеце яго рэзервовую копію, якую вы зрабілі раней, і вы вернецеся да 60 маркер...
ды я думаў пра гэта.. але я не ведаю, што мікра мантуе.. на самай справе чакаю, што мне прыходзіць, а потым я спрабую яго прачытаць... ( з законам )
darksoulbreaker
19-09-2013, 10:02
мантуе micro sd 2 гб...класіка што вы выкарыстоўваеце для мабільных, вы можаце прачытаць cn ў adattatoro адаптары usb або sd-карты.
мантуе micro sd 2 гб...класіка што вы выкарыстоўваеце для мабільных, вы можаце прачытаць cn ў adattatoro адаптары usb або sd-карты.
Затым гэтую карту micro sd ? фармат, такім чынам, што нашы аперацыйных сістэмах прачытаюць, пацвердзіце??
чаму? учора я спрабаваў прачытаць змесціва micro sd, маецца ў інтэрфейс Autocom/Delphi зрабіць рэзервовую копію і не атрымалася, чаму? выкарыстоўвае файлавую сістэму не распазнае windows...і нават хацеў адфарматаваць..
яго адразу вывелі з кардридера.
darksoulbreaker
19-09-2013, 11:15
так, калі ўставіць у кампутар распазнае яго і зрабі рэзервовую копію....у той час як мікра-sd дыягназ файлы ўнутры чытае толькі праграму autocom/delphi
але гэта рашэнне дакладна, нават калі я ўжо? што-то накшталт святога пісання або толькі калі вы робіце bk новы, скажам,......
darksoulbreaker
19-09-2013, 12:13
але ўсе ж, калі хто-то мне пу? перайсці чытання або вам трэба прама bk майго....
darksoulbreaker
19-09-2013, 12:58
mmmh...думаю, што яны ўсе роўныя...не? што вам сказаць.
mmmhhh.. мне здаецца, так.. прадавец пацвердзіў мне, што мяне грузіць мікрапрацэсар ад отпаять і прылітаваць
darksoulbreaker
19-09-2013, 13:18
гэта што ? дзіўна, што вы грузіце мікрапрацэсар...я не разумею, вельмі х? тое нямногае, што s? і ад таго, што я зразумеў..файлы, якія кіруюць маркеры etc знаходзяцца ўнутры мікра-sd, які знаходзіцца ў kess.
калі хто-небудзь з вас, ce " паспрабуйце, зрабіце back-up зроблены некаторыя запісы, пераканайцеся, што яна памяншаецца на колькасць, а затым аднавіць усе, back-up і паглядзець розніцу.
многія кітайскія сайты, якія прадаюць ужо версія без маркера, каб падняцца.
як толькі я прыбыў, я раблю прыгожы пошук і фота.. так мы тлумачым як аднаўляюць маркеры, я дам вам ведаць, калі я траплю
darksoulbreaker
20-09-2013, 12:30
Загадзя дзякуй audi sp:D
як толькі я прыбыў, я раблю прыгожы пошук і фота.. так мы тлумачым як аднаўляюць маркеры, я дам вам ведаць, калі я траплю
ок, з нецярпеннем чакаем вашага bk.....
у версіі "добрыя" тыя, якія каштуюць больш? 200 еўра, каб зразумець, маюць у сваім распараджэнні 500 пісання да блакавання, але лічыльнік рэгіструе толькі святыя пісанні на edc17 simos пцр-siemens etc ў edc 15 і 16 не рэгіструе
таму што есць kessv2 ніжэй 200 €, я ніколі раней не бачыў нават пад 300 €.
darksoulbreaker
20-09-2013, 19:26
у версіі "добрыя" тыя, якія каштуюць больш? 200 еўра, каб зразумець, маюць у сваім распараджэнні 500 пісання да блакавання, але лічыльнік рэгіструе толькі святыя пісанні на edc17 simos пцр-siemens etc ў edc 15 і 16 не рэгіструе
тое, што я я я заплаціў за 450 еўра...і сення раніцай, звязаўшыся з тым, хто яго прадаў, сказаў мне, што павінна быць або 30 або 60 маркер...і я б нават сказаў, што прадаюць мікрапрацэсар, каб замяніць тое, што есць маркеры гатовай....я думаў, што была праблема з micro sd ма...
darksoulbreaker
20-09-2013, 20:10
першыя мелі патрэбу ў замене мікра гатовыя маркеры, якія звычайна былі 50, змененая версія мае 500 маркераў ў распараджэнні і ўлічваюцца толькі эбу edc17, siemens новай серыі і ecu, вырабленых пасля 2012 года, па меншай меры, версія, што я ? cos?
Портер...але х micro вы маеце на ўвазе мікрапрацэсар або мікра-sd...я nn я разумею яшчэ, што трэба будзе мікра sd-s? столькі маркераў у microrocessore.
у micro sd есць 4 тэчкі: файл, log, system update...
darksoulbreaker
20-09-2013, 20:10
што то я заўважыў, што з рэзервовай копіі, якія я зрабіў, micro sd часопісы выраслі
darksoulbreaker
10-10-2013, 11:01
Цот я прыбыў выціснуць мікрапрацэсар майго kess што ? прыехаў у 60 пісанняў дакладныя...я замяніў яго, і ? зламаны працаваць
таму рашэнне ? яшчэ замяніць мікра....
таму рашэнне ? яшчэ замяніць мікра....
многія кажуць, што ен быў здадзены праблемы і няма больш праблем, маркер ,яшчэ год 500 маркера да блакавання, і латарэя.
я спытаў з кітая, якія я набыў і іншыя store усе кажуць, 60-маркер... цяпер я ведаю, што я k-tag без маркера....
я свой kess, адным з першых сярод " іншых я затрымаўся на 50 пісання....
mo' я замовіў 2 micro новых.... паглядзім, калі я прыеду, то буду размяшчаць нават у маей сітуацыі.
мой сябар сказаў мне, што ен там напісаў шмат разоў 1.3 mjet 95cv і зроблены шматлікія іншыя патрыманыя аўто ў мільярды разоў і не праблема....
c'? павінен таксама сказаць, што зрабіў я, пісання і чытання, падключэнне гарыць, але не ведаю, што гэта азначае, калі.....
linus146
10-10-2013, 21:55
я vitso толькі сення, што цана стала разумнай, і таму я вырашыў
пасля прачытання многіх паведамленняў на форуме, каб атрымаць адзін
паміж пеўнік і kess, я ведаю, што тут есць параўнанне
прабачце, але калі, як правіла, мікра -, які змяшчае 50 маркер каштуе каля 12 € .. я думаю, што варта любых намаганняў купіць..
я яшчэ я ў адкрытым моры з маім.. але дзе вы бачыце маркеры, якія ўзбіраюцца я тыя астатнія?
прабачце, але калі, як правіла, мікра -, які змяшчае 50 маркер каштуе каля 12 € .. я думаю, што варта любых намаганняў купіць..
я яшчэ я ў адкрытым моры з маім.. але дзе вы бачыце маркеры, якія ўзбіраюцца я тыя астатнія?
праблема не ў 50 пісання.... праблема-290 ножкі зварыць паміж 2,5 см на 2,5..... і лічыць, што грэе, што цябе riscolda ў канцы трасы скачуць!!
motorsport
11-10-2013, 00:07
azz добры ўдар!!
так... прыгожая кароста-то.. спадзяюся, добра!
я vitso толькі сення, што цана стала разумнай, і таму я вырашыў
пасля прачытання многіх паведамленняў на форуме, каб атрымаць адзін
паміж пеўнік і kess, я ведаю, што тут есць параўнанне
ен, што цана, якую вы знайшлі.
linus146
11-10-2013, 08:14
я думаю, што калі вы павінны змяніць мікра-згаджаецца зрабіць працу да спецыяліста, які часта робіць працы, як правіла
і я думаю, што са станцыі вк-гэтая праца будзе лепш, чым з гарачым паветрам
darksoulbreaker
11-10-2013, 19:20
многія кажуць, што ен быў здадзены праблемы і няма больш праблем, маркер ,яшчэ год 500 маркера да блакавання, і латарэя.
500 маркер для ktag, не для kess.
я таксама vdu доўжыцца зварыць з мікра паяльнік гарачага паветра я не я нават рызыка сапсаваць трасы на друкаванай плаце, затым кінуць усе гэта ў любым выпадку кітай, які прадае мікра-потым, калі атрымаеце, калі не зробіце працу, doc я баюся, што kess, не едзьце больш.....
robby51039
15-10-2013, 09:39
выбачайце, цікавіць таксама мне ведаць, як вы бачыце маркеры астатнія....затым, каб ачысціць sd-карту, як гэта зрабіць?трэба адкрыць і выняць?што трэба выдаліць?
тым не менш, калі я яго купіў я proccupato, што б вы маглі заблакаваць, але з кітая мне сказалі, што не было ніякіх абмежаванняў для напісання...мой і трываласць зварных ўнутры.....
500 маркер для ktag, не для kess.
я дрэнна растлумачыў, я хацеў сказаць, што пасля 60-маркер змены cip (што легка) новыя маюць 500 маркер, я думаю, што хутка пачнуць мантаваць гэтыя серыі.
robby51039
16-10-2013, 00:20
хлопцы, на розныя сайты, вы знойдзеце мікра-60-маркер для kess v2 і 500 маркер для ktag.......:(
r6raven2010
25-10-2013, 22:03
цяпер для k-tag c? есць версіі без маркера... для kess яшчэ няма... хто з вас не мае kess клон?
linus146
25-10-2013, 23:12
я хацеў бы ўзяць
мы кажам, што 500 маркер для k-tag не мала, калі вы блакуеце свой абавязак, ен гэта зрабіў.......у той час як 60 маркер для kess v2 тыя, трохі, некалькі, нават, чаму? у паслядоўны нам напісаць яшчэ......
Як вы можаце? адрозніць версію лепш?
atomiczen
28-10-2013, 00:45
не слухайце, я сярод многіх паслядоўных, што я ў крычы, і я не таксама kess 2 клона, першы працэсар ? працягвалася менш за 50 пісання, другі ўзяў у ліпені 2013 года яшчэ 50 пісання, калі sostituir? у трэці раз я лічу, што пхд я abbandoner?...карты ? зрабіў вельмі добра, роўна як залатых, але, па мне, больш за 2-3 зварныя працэсар не вытрымлівае...
atomiczen
28-10-2013, 00:48
Як вы можаце? адрозніць версію лепш?
я ведаю, што я кітайскі завод цяпер ? толькі адзін, які вырабляе kess, а што тычыцца тэрміну службы новых працэсараў я чуў вакол, што c'? у зман адносна дакладнага ліку святых пісанняў дазволеныя, чаму? лічыльнік соль толькі для пісання пратаколаў, новых, але не ўлічваецца запісы са старых пратаколаў.
затым, як кажуць, можна fleshare таксама 2000 edc15, але, магчыма, толькі 30-40 edc17
а калі піша edc 16 лічыльнік солі, ці не, вы ведаеце, што-то ў дачыненні да гэтага........
atomiczen
28-10-2013, 01:34
а калі піша edc 16 лічыльнік солі, ці не, вы ведаеце, што-то ў дачыненні да гэтага........
як я напісаў, я чуў, што, у мяне няма непасрэднага вопыту ў гэтым дачыненні, таму я не магу адказаць...
tecnoecu
08-11-2013, 14:02
я згодны, я ў мяне есць арыгінал, і мне давялося зрабіць ricovery з edc17 групы vag
Рыкарда#28
06-12-2013, 15:02
прабачце невуцтва, з kess v2 клон, што sw прадастаўляюцца?
Рыкарда#28
06-12-2013, 16:21
дзякуй! ;)
я згодны, я ў мяне есць арыгінал, і мне давялося зрабіць ricovery з edc17 групы vag
затым ен забівае толькі на edc 17, гэта вы хацелі сказаць....
robby51039
07-12-2013, 12:04
хлопцы, я валодаю kess v2 клон учора я даў-пісання пакінутых 9,падключыце інструмент для абнаўлення measure-
зрабіў толькі пісання serial no edc 17 пару pcr2.1 і delphi 3.5
у вас есць рашэнні па нагоды?
карыстаючыся выпадкам, пытанне: я хацеў зрабіць adc 17cp18(opel), але даў мне код .....зрабіць " поўнае чытанне" (!?!?)
я зразумеў, што ў sd-карта не ce' нішто не можа быць для чаго??
прывітанне devicambiare eprom ўнутры есць kess v2, што пасля 60 пісання блакуюць з павагай
хлопцы, я валодаю kess v2 клон учора я даў-пісання пакінутых 9,падключыце інструмент для абнаўлення measure-
зрабіў толькі пісання serial no edc 17 пару pcr2.1 і delphi 3.5
у вас есць рашэнні па нагоды?
дзе знаходзіцеся лічыльнік пісання ў sw на kess v2 таксама я выкарыстоўваю яго, і я хацеў паглядзець, колькі пісанні я да гэтага часу, але вы павінны змяніць мікра не існуе сістэмы, каб вярнуць маркер 0, або не даць забіць пісання.........
robby51039
08-12-2013, 09:51
таксама хацела паглядзець, колькі пісання мне заставалася я рабіў часопіс, апошнія пісання, але нічога, я думаў, што ен, як я чытаў, што захоўвала толькі спецыяльныя (edc17...)
аднак цяпер я павінен trovareuna рашэнне.
P.S. мне хто-то можа перадаць, што ce' ўнутры sd card ламія пустая!
увечары на ўсіх, але см можна набыць ваш прадукт ? я і наведаў інтэрнэт-крама, але калі галачкі няма нічога дапамажыце мне, я схаджу з розуму х купіць kess v2 клон надзейна
Рыкарда#28
23-01-2014, 14:16
хто-то пу? пацвердзіць, што тыя, якія прадаюцца сення з надпісам "no tokens limited" яны на самай справе вольныя?
angelolsp
23-01-2014, 15:21
звяжыцеся, калі ласка, наўпрост персанал форуму і іх, адкрыюцца ўсе вашы сумневы!!
leandro89
24-01-2014, 16:08
увечары на ўсіх, але см можна набыць ваш прадукт ? я і наведаў інтэрнэт-крама, але калі галачкі няма нічога дапамажыце мне, я схаджу з розуму х купіць kess v2 клон надзейна
вы можаце пакінуць ваш кантактны нумар тэлефона, націснуўшы на кнопку "кантакты" пісаў таксама, што вы зацікаўлены
rdponline
26-01-2014, 13:51
Хлопцы kessv2 і ktag я іду казка...я пішу без праблемаў і думак... тады я іду заўседы ktag мне падабаецца больш працаваць з ecu адкрыта, а затым зрабіце backup... што не мала, я стаўлю сябе заўседы ў бяспецы... я адчыніў, гэтак жа, edc17, заблакаваных для запісу серыйнай пасля разблакоўкі у школе, не зачыняйце ад мяне, але адзін з певень v53.
motorsport
26-01-2014, 19:02
на самай справе купля "уваходныя" бяспечных інвестыцый, затым, дзве штучкі ў++++вы заўседы пакрыта :)))
Mr.Flash
13-02-2014, 12:58
па-мойму, каб называцца добрай інвестыцыяй павінна быць ясна, як працуе лічыльнік пісання і колькі маркераў ў вас.... у адваротным выпадку вы рызыкуеце застацца хады на самы прыгожы .....
я лічу, што гэта неабходна, даверныя адносіны з вашым прадаўцом , каб яна ведала, табе ў службу падтрымкі, дзе вам, безумоўна, неабходна, калі ваш kess comincer? паведаміць аб тым, што лічыльнік ? у наяўнасці.
bugrider
18-02-2014, 23:21
добры дзень, прабачце, не маглі б вы накіраваць, дзе можна купіць дзякуй давід
хлопцы, я проста хацеў папярэдзіць, што рашэнне маркер ? толькі ў змене мікра..я спрабаваў перапісаць карты памяці: sd, c? унутры.. але нічога не мяняецца..я bk sd, але нічога не зрабілі.. так што ўсе ktag і я кажу, усе завісае пасля маляня праграмавання.. вы не верыце ў санкт.....і што яны кажуць!
rodcraft86
07-04-2014, 18:24
ад таго, што ен кажа, kessv2 завісае на 60 пісання, у той час як ktag 500 пісання, першы скідаецца з карціны ", калі не працуе" у той час як для другой замене працэсара
Mr.Flash
08-04-2014, 12:23
? пытанне маркера.... некаторыя пісанні патрабуецца маркер, іншыя-няма....... таму вы не можаце? кажуць 60 пісанняў або 500 пісання , вы пу? сказаць, а не 60 маркер........ што можа адпавядаць 60 пісаньнях, ці ў тысячу пісання..... у залежнасці ад ecu, што вы пішаце!
rodcraft86
08-04-2014, 17:12
я згодны ў поўным аб'еме, я генерализованной памылкова
апошнія клонаў, каб чытаць тое, што пішуць, яны не павінны мець больш маркераў.
апошнія клонаў, каб чытаць тое, што пішуць, яны не павінны мець больш маркераў.
а ugoboss цяпер есць версіі kess v2 з маркерамі другаснай перапрацоўкі cio? на практыцы яны даюць вам інструмент для аднаўлення маркераў
rodcraft86
08-04-2014, 21:15
гэта называецца карціны, пастаўляецца з адмысловым праграмным забеспячэннем і іголкі для пайкі на адваротным баку карты, але мне здаецца, што некаторыя не працуюць
вы, магчыма, заўседы, калі рэгламент дазваляе, зрабіць нейкі спіс з ecu, што kess стомленасць або нават не піша і чытае
вы, магчыма, заўседы, калі рэгламент дазваляе, зрабіць нейкі спіс з ecu, што kess стомленасць або нават не піша і чытае
было б вельмі цікава!!!!
гэта называецца карціны, пастаўляецца з адмысловым праграмным забеспячэннем і іголкі для пайкі на адваротным баку карты, але мне здаецца, што некаторыя не працуюць
Kess v2 клон у той час ен выяўляе toll больш стабільнай, усе залежыць ад якасці? платы, калі вы не жадаеце патрапіць у сітуацыю, каб зрабіць тэсты або тэсты пакладзецеся на абслугоўванне крамы ў рэжыме on-line forum..........
Mr.Flash
12-05-2014, 13:28
есць асаблівыя выпадкі, дзе не выходзіць.............. напрыклад, апошнія antituning (я ? жылі vw імпарту абноўлены ў пачатку 2013 года, што не вы ? зрабіць) ... а таксама іншыя праблемы з pcr 2.1 audi 1.6 , абодва не былі прызнаныя для чытання. Не ? праблема друкаванай платы так як, гэта добра, і ўсе астатняе, толькі ў 2 выпадках кварталах, але яны разумеюць, што арыгінальны інструмент ? безумоўна, больш наперад.....
затым усе ktag і я кажу, усе завісае пасля кучу праграм.. вы не верыце ў санкт - .....і што яны кажуць!
але ты ўпэўнены ?? нават апошнія, што есць вакол без маркера ?
alfonsoh
21-05-2014, 23:54
я бачыў тыя, якія прадаюць no limitation прадаюць kess з праграмістам карціны, jtag., чытаючы на сайце з прадаўцоў вы павінны зварыць на kess грэбень і падлучыць яго да карціны, яны даюць вам файлы і праграмы, у выкарыстанні з карціны, каб скінуць маркеры без отпаять мікра.
па крайняй меры, я зразумеў, cos?
замест таго, каб ktag пасля 500 пісання, я кідаю яго, і ен я купляю іншую, сваю працу зрабіў і павінен сысці ў адстаўку
Мікра не ? сціраны. Вы можаце saldarne адзін пусты і загрузіць sw без абмежавання жэтонаў
запал рухавікоў
22-05-2014, 00:54
alfonsoh
22-05-2014, 14:34
няма, нават са старым kess проста замяніць мікра з адной пу? перапісаць некалькі разоў, вы падключыце карціны, і скідаюцца маркеры.
новыя kess v2 ўжо мікра rescrivibile.
Мікра не ? сціраны. Вы можаце saldarne адзін пусты і загрузіць sw без абмежавання жэтонаў
Я пісаў вышэй
alfonsoh
22-05-2014, 15:00
[08.18.33] прадавец: 1 Newest Version: V1.89
2 Няма tokens.THE j-tag фішкі only have 60 жэтонаў у unit,but we send you on programmer in package,you can charge жэтоны by your own,it has user manual on how to do it.pls don't worry.
[08.18.57]xxx: so no need to desolder the motorola чып true??
[08.19.20]xxx: just the plug карціны, праграміст
[08.19.24] xxx: to kess
[08.19.27]прадавец: no need,only the program chip in the main unit,the yesyes,толькі Карціны,
я не разумею, вы кажаце мне, што не ? rescrivibile і гэты кітайскі прадавец мне кажа, што я магу загрузіць маркеры на чып, ен мне намякнуў, што я магу перапісаць, як я хачу без замены мікра.
я купіў ад гэтага прадаўца ? два тыдні, якія я чакаю, а затым я ая arriver? у kess з абмежаваннем 60 маркер, вам трэба? купіць мікра-вакууму насіць ўнутры праграмнага забеспячэння без абмежавання маркер?
я ў замяшанні, хто-то пу? растлумачыць?
Рос першы выпуск быў cos?, гэта значыць, давялося купіць новы чып адрозніваецца ад сабе дазволіць перапісваць кожны раз, што ў канчатковым выніку лексем, якія існуюць ужо? аснашчаны новым чыпам, але вы заўседы павінны яго.....
я лічу, што рацыю запал рухавікі з таго, што я чуў
sparpaecu
27-05-2014, 11:45
Я вам раскажу мой вопыт з kess v2 купілі ў інтэрнэце. На жаль, я ? адбылося інтэрфейс програм? дрэннае. Здавалася цудам, што ен працуе. Хоць я павінен сказаць, што на машынах трохі больш? праблемы (edc16 ford або bmw)? рэгулярна ПАСАДЗІЛІ, як кожны patacca, што вы паважаеце. Аплачваецца ў дадатак 400e, да шчасця, грошай пасля доўгага спрэчкі. На мой, поўны j-link, і чыпы, праграмуемыя, было ўжо? схільнасць да праграмавання. Ад галасы ў калідоры існуе спосаб "ператварыць" у версіі slave ў master full. Бачыў, што заўседы шмат грошай, у гэтым выпадку, калі-небудзь ? пажадана купіць адзін з гэтых з арыгінальнага абсталявання і як мінімум гарантыю на вынік працы.
alfonsoh
27-05-2014, 21:13
добры дзень, дзе вы прачыталі, што ? можна ператварыць v2 slave на master? дзякуй
калі б у мяне была апошняя версія праграмнага забеспячэння kess б я і slave ў master не дапаможа, купіць пратаколы slave правільна? дастаткова спампаваць праграмнае забеспячэнне kess, што яна павінна ісці? ці я павінен знайсці версію праграмнага забеспячэння kess craccata, што функцыі з master?
Сення я чуў, сябар ? яшчэ адзін з розных kess з giallini, што вам адпраўляюць карціны, але мікра не ? для запісу, то тады трэба зноў змяніць мікра-звярніце ўвагу, што comprate...........
marco_evolution
28-05-2014, 17:04
Я даўно хацеў купіць яго ўтаймаваць, менавіта ад гэтага блока і запісу з дапамогай карціны, не, я ніколі не ўпэўнены..Нават калі пачуеце мой сябар кажа, што працуе.
msport (exil77grande)
29-05-2014, 23:26
увагу, каб не ўдавацца ў падрабязнасці, таму што рэгламент забараняе,гэты форум не для хакераў і г.д., што ясна.
прывітанне ўсім, я чуў, што некаторыя мелі праблемы з edc15, і нават не змаглі прачытаць іх, аказваецца, нават у вас? хто-небудзь ведае да чаго ? прыйшлося?
Сення я чуў, сябар ? яшчэ адзін з розных kess з giallini, што вам адпраўляюць карціны, але мікра не ? для запісу, то тады трэба зноў змяніць мікра-звярніце ўвагу, што comprate...........
я мой яго ўжо перанеслі cn j-link ? я магу сказаць, што проста добра зразумець см працаваць з j-link і гульня ? зрабіў
я мой яго ўжо перанеслі cn j-link ? я магу сказаць, што проста добра зразумець см працаваць з j-link і гульня ? зрабіў
Такім чынам, вы не змянілі мікра? толькі перапраграмаваць з j-link? Няма больш праблем? Гэты інструмент я імкнуся шмат часу, амаль падару і я купляю...:)
Такім чынам, вы не змянілі мікра? толькі перапраграмаваць з j-link? Няма больш праблем? Гэты інструмент я імкнуся шмат часу, амаль падару і я купляю...:)
не, я не зьмяніў нічога, гэта толькі riprogramm ў nxp-проста я хацеў бы працаваць cn версіі самыя апошнія, так і kess, k-тэгі, але не вырашаюся паспрабаваць x не рызыкаваць d блакаваць усе
я купіў толькі сення kees v2 клон.. я б сказаў, як вы кажаце варта патройны.. вядома, там будзе? прычыне.. а я што.. прадавец сказаў мне, што я 60 маркер у распараджэнне, пасля чаго павінен замяніць мікра -, кошт-10 ?..
усе, што есць? c? gi? сродак ? або ? так працэдура? у вас ужо? меў справу з заменай мікра?
тады я не зразумеў, калі маркер выкарыстоўваецца, каб чытаць і пісаць..калі б гэта было так на адной машыне іх трэба 2.. ( за выключэннем непрадбачаных ) я памыляюся?
Добры дзень, ці магу я ведаць, чаму ўсе кажуць, што kess ? лепш пеўня?у мяне есць v54 але я хацеў бы купіць таксама kess v2 я магу ведаць, што вы можаце? зрабіць яшчэ і таму, што ўсе кажуць, што ? лепш?
кажуць, што абнаўляецца ? вельмі добра ў любым выпадку!
якая версія абавязваецца знайсці зараз?
Чытаць edc15 проста паставіць дыед запатрабаваных на вэб-дыед 1n4148 і стабілізаваны па k-line.
vicius_the_one
10-01-2015, 02:34
stabilizes **ru. be stucks kess on MINIMUM SPEED for read write...
Учора ў мяне была праблема з kess v2 у edc16 c39, чытаецца спакойна, але затым, каб напісаць я-вольны заўседы cone калі-небудзь я так ж значэнне хуткасці? як мінімум, але блакавалася ж тады я, а таксама з'яўленне лямпа code і не рабіла мне нават не код... Я забыўся зрабіць recovery xk затым я ўзяў magpro v4.2 і я напісаў з чым.
fabiovts88
31-01-2015, 14:27
я ў панядзелак павінен зрабіць edc16c39 вялікі пункт 1.9 130cv кажаце, што ў мяне праблемы з kess v2 ?
sportknight
02-02-2015, 09:43
я як kess, што певень, але шчыра кажучы, аддаю перавагу певень...
vicius_the_one
02-02-2015, 15:11
пеўнік is good but very dangerous since sometimes writes слепа і блок ecu. kess is safer although it is a tricky tool that is hard to fix...
somebody please edit my previous post (cockerel with пеўнік)
i dont understand....somebody unify my posts. i want to write g a ll і tt або
angelolsp
02-02-2015, 18:50
Я таксама з kess вы ? па edc16c39 croma
rodcraft86
02-02-2015, 20:33
тое ж самае для мяне на c39 з multipla 1.9 120cv, вырашана ў паслядоўны з гала
vicius_the_one
02-02-2015, 20:43
Clone or original? What прашыўкі?
Але вы паставілі хуткасць? запісы, як мінімум?
запал рухавікоў
27-02-2015, 14:15
калі вы agg. hw як вичюс тлумачыць, вы ўбачыце, што інструмент працуе ідэальна
Mr.Flash
02-03-2015, 16:03
што абнаўленне hw вы кажаце ? ці вы маеце на ўвазе змяненне хуткасці? ?
запал рухавікоў
02-03-2015, 23:08
вичюс мы гаворым аб мадыфікацыі dell' hw, каб зрабіць яго працуе, а затым, калі выкарыстоўваецца sd карта якасці? вышэй, чым у камплекце паменшаць час водгуку sw, затым, калі вы agg. таксама fw і sw ? максімум.......................
але ў c? каб ведаць, якія гэтыя змены hw, спіс дэталяў для замены (некаторыя, як вы робіце з гала-v54), або зараз толькі платна? я не кажу аб мадыфікацыі прашыўкі, але толькі ў hw.
Mr.Flash
03-03-2015, 14:17
сэнс ? што я не лічу менавіта гэта паведамленне, дзе вичюс кажа змена HW. Але галоўнае, я не зразумеў, а што гэта? што не павінна працаваць на 1.89 класічнай. ????
there is more than you imagine. there is even і free версія of my рамонт around the world....але far away than beeing поўнай. tool is very tricky.
на kess, каб абнавіць спіс аўто служыць як абнаўляць прашыўкі і праграмнае забеспячэнне
cristianbomberos
12-04-2015, 11:20
Прывітанне, хлопцы, я хачу савет ад вас, я збіраюся купіць інструмент арыгінальны, але я раздзіралася паміж magicmotorsport або alientech вас, што вы скажыце мне?
Дзякуй усім
вельмі падобныя.. але я буду скакаць на alientech ..
cristianbomberos
12-04-2015, 18:06
Б? я таксама так лічу, што seglier? alientech