Перегляд Повної Версії : Проблеми після вимірювання R egr
Привіт всім друзі намагалися виміряти з допомогою мультиметра R її Egr виключена карту взяв і поставив тест на контактах кажуть, що ви прочитали типу 8k R після цього macchian, звичайно, avave світиться індикатор, тому що роз'єм був від'єднаний? автомобіль був у recovery ми перевірили ? від Ecu виявляються різні помилки на всіх присутніх, які не йдуть навіть з політики, і машина залишається у recovery, body є помилки несправність попереднього підігріву і несправності управління двигуном. Він думає, що це успіх щось, коли він намагався з conn стаккато виміряти з pin тестер R в egr
Помилки:
p0403 клапан рециркуляції відпрацьованих газів
p0045 Сигнал управління reg turbo
p0380 Command unit? підігріву
p0683 Групи попереднього підігріву
262030 невідома Помилка
Діагностики ? Wow!
вибачте за автомобілі ? є 147 1.9 jtdm 8v
І виключити апріорі, що ви зробили шкоду, вимірюючи опір електромагнітного клапана системи рециркуляції ог за допомогою мультиметра.
Для початку перевірте свічки розжарювання, він вам які-небудь спалили
Помилка p0403 вказує на порушення функціонування ланцюга, так що я думаю, що вона була закрита погано. Може бути, пошти, орі, що ми перевіряємо.
Помилка p0045 слід вказати, що електромагнітний клапан, який регулює відкриття змінної геометрії за допомогою вакууму( болтами в повітряний фільтр, так сказати) повинні бути несправність (припинено) в цей момент перевірте джгут проводів
до вимірювання R на кабелі з допомогою мультиметра, все було добре повідомили, помилок немає, і цей egr ? закритий вже? від часу. Він витягнув кабель, системи egr, поставив контактний роз'єм на стороні кабелю? і включений він не знає, якщо контакти були порушені, але також я думаю, що так не повинно нічого succ
міфічний завтра я дивлюся, що в мене машини в гараж
legendaryslave
05-07-2013, 22:13
насправді якийсь перегорів запобіжник, я теж так вважаю
підтверджую, я теж з цих несправностей ви перегорів запобіжник, подивіться, як він сказав, rego88 або я шукав схему і подивіться, що живить ці речі.....
немає немає.... я впевнений на 100%.... зараз я вже калюсу з санкт-електричної установки.... я тому gt від злітно-м "він стає тупіший"!!! а ебу виходять в маси, щоб прогодувати сед речі, egr, клапан pierburg etc.... потім блок запобіжників передній йде позитивні, ви stripla і йде на всі речі, сед.... ;)
оновлення, то я знайшов запобіжник saltatao кількість F11 від 15A я замінив і майже всі помилки були видалені? ? залишилася помилка egr p0403 завжди присутній і не видаляється. Інші запобіжники, здається, все ок, навіть всередині машини. Є xcaso з відн? які контролюють egr чи що?
проблема була вирішена на гніздо в egr, що, вимірюючи за допомогою мультиметра був розширений і контактів штепсельної вилки. З мікро-викрутку я avvicnati і помилка ? видалив, і тепер автомобіль йде чудово
legendaryslave
06-07-2013, 23:59
Краще так������
Спасибі всім за підтримку
краще так... використовувати редуктор, щоб спробувати контакти є у продажу, якщо збільшити один пін-код ecu горі......
ви насправді я знаю, що на моєму книги, підручники, журнали я їх всіх заходів, великі, як полюси в цілях, як шпилькою