Перегляд Повної Версії : проблема sid 803 peuget
перевищення швидкості
04-07-2013, 10:17
привіт, мене станеться щось дуже дивне на цій ecu siemens sid803, встановлена на peuget 307 20hdi я йду x читати ecu з bdm і майже до кінця читання видає помилку і зависає neache більше, але повторюю машина в читання, що може бути ?
дивно ,я то легкова машина, і я зробив багато експериментів , якщо не частина машини, а також на читання bdm зависає, не хотів би я, що у вас пошкоджений ебу або пошкоджений e2p
все, що інструмент ви читаєте?
на усунення помилок?
explode82
04-07-2013, 23:17
якщо не пі? ? легко пошкоджений файл, якщо немає, пояснює помилку в читанні, хоча, мені здається, дійсно дивна річ,спробуйте змінити bdm
legendaryslave
04-07-2013, 23:24
Щось дуже ненормальне і помер ебу ? У будь-якому випадку робити id ви можете писати в інший файл
перевищення швидкості
08-07-2013, 10:57
хлопці вирішена припій стрип-ходив, щось коротке, може бути, в bdm все одно спасибі х допомога
привіт всім, я намагаюся прочитати sid 803 ford c-max 2.0 tdci, яку я врятував для нас практиці,у мене перо проблеми з читанням одного і того ж,я знайшов з допомогою мультиметра контакт 1 (вгорі зліва, маючи ecu під кондуктор з spinottiera до мене...підключивши за посиланням, але я навіть не можу зробити id...у мене живлення від гребеня як повідомляється в документах, розміщених на пір'ї, але нічого не виходить...я забув, маючи адаптер діма 8 наконечники пружини я залишив порт bdm пара ділянок не підключений", тобто нижня завжди в залежності від положення першого.Де я роблю не так??
привіт всім, я намагаюся прочитати sid 803 ford c-max 2.0 tdci, яку я врятував для нас практиці,у мене перо проблеми з читанням одного і того ж,я знайшов з допомогою мультиметра контакт 1 (вгорі зліва, маючи ecu під кондуктор з spinottiera до мене...підключивши за посиланням, але я навіть не можу зробити id...у мене живлення від гребеня як повідомляється в документах, розміщених на пір'ї, але нічого не виходить...я забув, маючи адаптер діма 8 наконечники пружини я залишив порт bdm пара ділянок не підключений", тобто нижня завжди в залежності від положення першого.Де я роблю не так??
Завантажити фото?
Завантажити фото так, принаймні, буде простіше вам допомогти ��
Гаразд, хлопці, сьогодні ввечері відправлю, як тільки повернуся з роботи
Йосип слухає, і немає права на помилку в BDM,
тобто або покладіть, як вони повинні йти, або згорите ecu.. іноді навіть і **** яка не пропускає зло, поставивши його schedino..
У вас в документації інструмент, як правило, у форматі PDF
тепер, прочитавши перші кілька рядків або сторінок, мене, наприклад, і сторінки 7-8 ми розповімо, як знайти негативи в італії, в результаті чого ви автоматично знайти також pin-код 1
але питання, але Півень харчування?
йде завжди і в будь-якому випадку-харчування, навіть якщо продуктів харчування ecu від гребінь і, насамперед, повинні мати однакову натяг, інакше згорите Програміст
я не можу сказати, якщо вам приємний його schedino, тому що мій має 10-контактний.. убік перо і ок
aggiornaci..
Завдяки, перш за все, для відповіді cinqueturbo,що стосується пошуку контактів 1 я читав в pdf, і інструкції і pin-коду, вище і ліворуч, мають гребінь на мене,його schedino має 8-контактний, навіть якщо підготовлено для 10, але, враховуючи, що останні два внизу, не мають з'єднання в schedino самого, і, отже, невикористаними, не я їх встановлені при купівлі для більшої наочності...ragionandoci якщо напрям є правильним і pin-код порожнечі, то вниз(враховуючи, що я їх переслідувати порожні, навіть на schedino) сполуки добре...але не так все одно ...тепер у мене все під рукою, завтра я роблю дещо інший тест,що стосується харчування, що використовують той же джерело живлення для живлення коні, і гребінь 12.6 v мене не хвилює, що спробуйте ще раз перевірте його schedino...а ти, виявляється, їх два-контактний внизу не використовуються?
добрий вечір, хлопці, я намагався знову і знову з читання цієї ecu,я навіть перевірив schedino і всі посилання, але нічого...не можу зробити, навіть id... те, що я тільки що помітив, що харчування падає до 12.2 в дефіциті, коли я намагаюся читати,це, можливо, занадто низько, як харчування?навіть якщо на екрані tool мені залишилося на зелений, і я забив від 12.4 до 12.6 v... я не думаю, що її спалили,а потім, дивлячись на неї, щоб добре бачу сліди на деякі гвинти внутрішні, як якщо б вона була вже відкрита.кілька порад з цього питання? я можу спробувати прочитати, в якийсь інший спосіб?можливо, ricreandomi порт бд?
Привіт всім, пишу тут, щоб не відкривати ще один пост,я намагаюся читати іншого sid, на цей раз sid 206 Ford kuga, які я знайти, для практики..***** а у випадку з sid 803, я навіть не можу зробити id ecu, незважаючи на всі посилання Siani ок,єдиний мій сумніви щодо напруги живлення...я помітив, що в вікні півник падає навіть до 12.4 v, але якщо я вимірюю на троси, які йдуть на гребінь Dell ecu не доходить до 12.2, але завжди тримає під на 12 .10 або трохи більше. Мені було цікаво, якщо це може бути причиною і яка напруга порадите, щоб прочитати. 14в йдуть добре? З самого початку я читав інші ecu, включаючи bosch edc16 і мареллі без проблем з тим же інструментом і з ж харчування.
Щось сталося ще, мені!!! Я спробував прочитати sid 803 bdm, так і з півень k з ktag але не вийшло!!! І я анке перевернутої позиції skedino потім!!! ������ але нічого!!! Minto на автомобіль... автомобіль..., то я вважав за краще залишити його в спокої в кінці кінців!!!
Ніхто не має досвіду в заслуги? Не хочу вірити, що проблема-дель-галло, в bdm іншими ecu робить спокійно... після того, як я намагаюся розмістити фотографії, щоб бути більш ясним
коли довелось мені, я пропустив його schedino і трохи терпіння, я пов'язаний ланцюга
Привіт всім, я хотів вас попередити, що я, нарешті, виправлена, і я встиг прочитати дві sid,поясню коротко на питання, де був, так що ви можете стати в нагоді в який-небудь інший нещасний heheeh спочатку я намагався читати ecu зварювати проводи безпосередньо на дільницях bdm і, використовуючи його schedino для пін-стрип-читання, понесені успішно...крок, а потім подивимося в schedino пружини і відомо, що відсутній зв'язок з наконечник до роз'єму, який йде потім підключається до півень,lo creo з невеликою перемички,але нічого, читання не йде. Я дивлюся ще більш ретельно і відомо, що на schedino пружини посади різноманітних зв'язків між наконечником і контактний вихід не збігаються з тими зодіаку schedino пін-strip, змінити все його schedino з нових позицій, і все йде до великої(я пробував тільки читання, але я думаю, навіть у запису). Я не знаю, як можна щось подібне, я розумію, як копія "китайський", але помилитися навіть скопіювати хахаха я сподіваюся, що було корисно для якийсь інший новачок, як я! buonaserata!
Привіт всім, я хотів вас попередити, що я, нарешті, виправлена, і я встиг прочитати дві sid,поясню коротко на питання, де був, так що ви можете стати в нагоді в який-небудь інший нещасний heheeh спочатку я намагався читати ecu зварювати проводи безпосередньо на дільницях bdm і, використовуючи його schedino для пін-стрип-читання, понесені успішно...крок, а потім подивимося в schedino пружини і відомо, що відсутній зв'язок з наконечник до роз'єму, який йде потім підключається до півень,lo creo з невеликою перемички,але нічого, читання не йде. Я дивлюся ще більш ретельно і відомо, що на schedino пружини посади різноманітних зв'язків між наконечником і контактний вихід не збігаються з тими зодіаку schedino пін-strip, змінити все його schedino з нових позицій, і все йде до великої(я пробував тільки читання, але я думаю, навіть у запису). Я не знаю, як можна щось подібне, я розумію, як копія "китайський", але помилитися навіть скопіювати хахаха я сподіваюся, що було корисно для якийсь інший новачок, як я! buonaserata!
Здрастуйте, Йосип, ви можете поставити фото schedino відредаговані, де ви бачили нормально посилання робити?? Дякую
Як правило, в цих випадках в пір'ї просто intermezzare адаптер, який ви використовуєте для bosch без їжі...
На це я не пробував, але на мареллі я вирішив це так.
Errecinque зараз не вдома, але я повинен повернутися до вечора...тільки що я можу, я буду розміщувати фотографії, де можна побачити різні посилання. Blackwolf76 що стосується перехідника Bosch пам'ятаю, що використовували в епоху,потім, чесно кажучи, я не роблю цю роботу і не хочу давати неправдиву інформацію. Однак у цей раз, змінивши посилання у мене не було ніяких проблем. Сьогодні ввечері викладу фотографії, сподіваюся, я можу добре бачити посилання. Всім гарної неділі!
*giuseppe89
Спасибі, дуже мило....тепер я шукаю, під знесення, для тестування. Я також хотів би зрозуміти, якщо ця зміна йде для всіх siemens з bdm чи це діє тільки для sid 803
Я думаю, це стосується всіх sid, я прочитала 803 і 803a тоді у мене не було можливості спробувати на інших. Але вже те, що ми, переходів, що ви робите на 803 для читання в bdm повинно бути знято після запису, або ви можете також залишити його підключити? Типу, як опір marelli, який потім слід усунути
Може, стане в нагоді кому-то...
Спасибі cinqueturbo, принаймні, так це набагато більш ясно зрозуміти