Перегляд Повної Версії : Машина, здається, повернулася оригінал, після аварії.................
Emanuele54
03-07-2013, 23:35
привіт всім,
я ? успіх річ надзвичайно дивним......одного мого клієнта, якому я наніс на карту управління (Gpunto abarth) відразу після аварії і зробили переставити машину, тепер, здається, йде як оригінал.......що може бути?
за винятком, що в кузові всі вони перепрограмували блок управління, так як rileggendola я знайшов, що мій файл, механіка ? ок....... з чим це може бути пов'язано? він якийсь захисту?
в діагностиці не d? немає помилок n? з texa n? з examiner.......
дякую
robby51039
04-07-2013, 00:24
мав пошкодження передньої частини? радіатор інтеркулера або пошкоджених труб?
ви впевнені, що автомобіль, не ? прохід fiat в іншому випадку, перевірте, чи добре як сказав роббі.....
сталося зі мною таке, врешті оновлення в домі матері, і я повинен був переписати файл мій.
Backgroop
04-07-2013, 08:08
Привіт,якщо Rileggendola ви знайшли ваш файл проблеми, то й механічно керовані частини, аварій не було, cio? що не є щось пошкоджено тип труби, etc.. або не переїхав равлик компресора з удару..
якщо у вас є можливість? атакує діагностики та читайте різні параметри, які знаєте, карту, що значення у вас встановлені, коли ви знайдете те, що ви не повернеться ви знаєте, де можна побачити проблему. Мені ? успіх після того, як клієнт дав тріщину охолоджувача наддувочного повітря, що після того, як був встановлений carrozz, здавалося, не бути інших пошкоджень автомобіль було добре а потім все гірше і гірше з плином часу, тому що охолоджувач наддувочного повітря по мірі відкривав. Як сказав перевірте, чи добре механіка, насамперед, з турбонаддувом і c.або
SandroMarciano
04-07-2013, 08:21
Якщо у вас втрати на витяжної труби ви можете дізнатися з того, що в діагнозі справа? повітря визначає датчик витрати повітря ? дуже високий, коли задавити все. Я теж думаю, що це що-ї? швидше за все!
Emanuele54
04-07-2013, 08:42
Привіт всім,
навіть для мене проблема, може перебувати там, замість того, трубопроводи все ок! і для pi? я не без помилки діагностики..... я не хотів би, що проблема криється в датчик витрати повітря, для? я очікував, що мені буде видана помилка.....
дуже......
ну, це можна перевірити за допомогою діагностики подивитися масу повітря цілі і відношенні, чим вимірюється і подивитися, якщо вони збігаються, або менше, якщо значення ? неправильно ви знаєте, що ? він.
mariodarkblue
04-07-2013, 22:49
Увага, якщо авто аварії передній буває...тааак часто на mjet...переміщенні або стара в chiocchiola турбіни...контролює тиск наддуву мета і вимірюється;)
robby51039
04-07-2013, 22:59
я думаю, що, безумовно, це механічна проблема, як було сказано раніше також контролює переміщення wastgate і що напали всі труби в потрібне місце ;
якщо ви думаєте, на датчик витрати повітря контролює фактичні значення межі порівняйте їх на інший автомобіль, якщо збігаються.......
також для мене залишається механічна несправність? я кажу, якщо машина ? було виправлено взяти тих, хто поставив руки, але клієнт зробив присутня ця проблема......
robby51039
04-07-2013, 23:22
не відволікаючись на безліч хороших кузовщиків, але не мають досвіду і знань про механічних частин,"що polmoncino і тільки трохи зігнутий"(wastgate)
ти права.... ви пробували з пістолетом вакууму побачити, якщо polmoncino тримає, або якщо ланцюг депресії ? прикріплені, можливо, залишили, відключивши то, навіть їх.....
blackwolf76
06-07-2013, 01:41
Якщо точкою abarth, як ви переконаєтеся, що файл є вашим?? Ви відкрили блок управління, побачив, що у послідовний, не ? можете прочитати його вміст... принаймні, наскільки я знаю.
По мені, а ? маршрут турбіна в аварії... відбувається часто на ці автомобілі, враховуючи, що ? розташована на передній панелі і ? також дуже мало захищений.
Emanuele54
08-07-2013, 08:27
безумовно, що погано монтується, чому? ? була rismontata/перевстановив, а тепер ? в черговий раз, як і повинно йти.......
спасибі всім
Я згоден з black... Від серійних не можете читати, якщо не у віртуальній, і файли, які ви від пологів, що є в базі даних ? оригінал......