КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Машына, здаецца, вярнулася арыгінал, пасля аварыі.................

Emanuele54
03-07-2013, 23:35
прывітанне ўсім,
я ? поспех рэч надзвычай дзіўным......аднаго майго кліента, якому я нанес на карту кіравання (Gpunto abarth) адразу пасля аварыі і зрабілі пераставіць машыну, цяпер, здаецца, ідзе як арыгінал.......што можа быць?

за выключэннем, што ў кузаве ўсе яны перапраграмаваць блок кіравання, так як rileggendola я знайшоў, што мой файл, механіка ? ок....... з чым гэта можа быць звязана? ен нейкі абароны?

у дыягностыцы не d? памылак няма n? з texa n? з examiner.......

дзякуй

robby51039
04-07-2013, 00:24
меў пашкоджанні ў пярэдняй частцы? радыятар интеркулера або пашкоджаных труб?

sno74
04-07-2013, 00:38
вы ўпэўненыя, што аўтамабіль, не ? праход fiat у адваротным выпадку, калі ласка, праверце, добра як сказаў робі.....

alex68
04-07-2013, 07:27
здарылася са мной такое, у рэшце абнаўлення ў доме маці, і я павінен быў перапісаць файл мой.

Backgroop
04-07-2013, 08:08
Прывітанне,калі Rileggendola вы знайшлі ваш файл праблемы, то і механічна кіраваныя часткі, аварый не было, cio? што не есць што-то пашкоджана тып трубы, etc.. ці не пераехаў слімак кампрэсара з ўдару..

badboy
04-07-2013, 08:17
калі ў вас есць магчымасць? атакуе дыягностыкі і чытайце розныя параметры, якія ведаеце, карту, што значэння ў вас устаноўлены, калі вы знойдзеце тое, што вы не вернецца вы ведаеце, дзе можна ўбачыць праблему. Мне ? поспех пасля таго, як кліент даў расколіну ахаладжальніка наддувочного паветра, што пасля таго, як быў усталяваны carrozz, здавалася, не быць іншых пашкоджанняў аўтамабіль было добра а потым усе горш і горш з цягам часу, таму што ахаладжальнік наддувочного паветра па меры адкрываў. Як сказаў праверце, ці добра механіка, перш за ўсе, з турбонаддувом і c.ці

SandroMarciano
04-07-2013, 08:21
Калі ў вас страты на выцяжной трубы вы можаце даведацца з таго, што ў дыягназе справа? паветра вызначае датчык выдатку паветра ? вельмі высокі, калі задавите ўсе. Я таксама думаю, што гэта што-ы? хутчэй за ўсе!

Emanuele54
04-07-2013, 08:42
Прывітанне ўсім,
нават для мяне праблема, можа знаходзіцца там, замест таго, трубаправоды усе ок! і для pi? я не памылкі без дыягностыкі..... я не хацеў бы, што праблема крыецца ў датчык выдатку паветра, для? я чакаў, што мне будзе выдадзена памылка.....

вельмі дзіўным......

badboy
04-07-2013, 08:54
ну, гэта можна праверыць з дапамогай дыягностыкі паглядзець масу паветра мэты і адносінах, чым вымяраецца і паглядзець адразу, калі яны супадаюць, або менш, калі значэнне ? няправільна вы ведаеце, што ? ен.

mariodarkblue
04-07-2013, 22:49
Увагу, калі аўто аварыі пярэдні...бывае настолькі часта на mjet...перамяшчэнні або старая ў chiocchiola турбіны...кантралюе ціск наддува мэта і вымяраецца;)

robby51039
04-07-2013, 22:59
я думаю, што, безумоўна, гэта механічная праблема, як было сказана раней таксама кантралюе перамяшчэння wastgate і што напалі усе трубы ў патрэбнае месца ;
калі вы думаеце, на датчык выдатку паветра кантралюе фактычныя значэння мяжы параўнайце іх на іншы аўтамабіль, калі супадаюць.......

sno74
04-07-2013, 23:18
таксама для мяне застаецца механічная няспраўнасць? я кажу, калі машына ? было выпраўлена ўзяць тых, хто паставіў рукі, але кліент зрабіў прысутнічае гэтая праблема......

robby51039
04-07-2013, 23:22
не адцягваючыся на мноства добрых кузовщиков, але не маюць вопыту і ведаў аб механічных частак,"што polmoncino і толькі крыху сагнуты"(wastgate)

sno74
04-07-2013, 23:38
ты правы.... вы спрабавалі з пісталетам вакууму убачыць, калі polmoncino трымае, або калі ланцуг дэпрэсіі ? прымацаваныя, магчыма, пакінулі, адключыўшы тое, нават іх.....

blackwolf76
06-07-2013, 01:41
Калі кропкай abarth, як вы пераканайцеся, што файл з'яўляецца вашым?? Вы адкрылі блок кіравання, убачыў, што ў паслядоўны, не ? можаце прачытаць яго змесціва... па меншай меры, наколькі я ведаю.

Па мне, а ? маршрут турбіна ў аварыі... адбываецца часта на гэтыя аўтамабілі, улічваючы, што ? размешчана на пярэдняй панэлі і ? таксама вельмі мала абаронены.

Emanuele54
08-07-2013, 08:27
безумоўна, што-то дрэнна мантуецца, чаму? ? была rismontata/пераўсталяваў, а цяпер ? у чарговы раз, як і павінна ісці.......

дзякуй усім

oakley1
08-07-2013, 10:16
Я згодны з black... Ад серыйных не можаце чытаць, калі не ў віртуальнай, і файлы, якія вы ад родаў, што есць у базе дадзеных ? арыгінал......