obd75
03-07-2013, 13:09
добрий день, сьогодні я повинен був fere карту, musa 1.3 mjtd( MJD 6F3.М3/HW03T/3455-M391)90CV.
я зв'яжу bmd та харчування ecu, але bdm не визнає, у своїй родині,якщо вибрати вручну,у вигляді одного файлу читає мені тільки e2prom і мікро-крім flash,якщо я йду на додаткові функції, щоб прочитати виразно файли не дозволяє мені робити які-небудь операції,я намагався як припаяти його schedino, що, щоб зробити читання з ecu підключений в машині.
я заявляю, що я зробив 90cv g.точка понеділка? без probblemi.
цікаво ? possibbile, що bdm100 не вистачає драйверів для 1.3 mjtd?
? успіх когось чи є кроки, щоб взяти цих випадках?
додам, що між іммо,egr,dpf,карти, я прочитав і переписав тридцять 1.3 mjtd між 70.75,90 л. с. жодного разу не було probblemi.
спасибі тим, хто відповідає на це питання.
я зв'яжу bmd та харчування ecu, але bdm не визнає, у своїй родині,якщо вибрати вручну,у вигляді одного файлу читає мені тільки e2prom і мікро-крім flash,якщо я йду на додаткові функції, щоб прочитати виразно файли не дозволяє мені робити які-небудь операції,я намагався як припаяти його schedino, що, щоб зробити читання з ecu підключений в машині.
я заявляю, що я зробив 90cv g.точка понеділка? без probblemi.
цікаво ? possibbile, що bdm100 не вистачає драйверів для 1.3 mjtd?
? успіх когось чи є кроки, щоб взяти цих випадках?
додам, що між іммо,egr,dpf,карти, я прочитав і переписав тридцять 1.3 mjtd між 70.75,90 л. с. жодного разу не було probblemi.
спасибі тим, хто відповідає на це питання.