obd75
03-07-2013, 13:09
добры дзень, сення я павінен быў fere карту, musa 1.3 mjtd( MJD 6F3.М3/HW03T/3455-M391)90CV.
я звяжу bmd і харчавання ecu, але bdm не прызнае, ў сваей сям'і,калі выбіраю ўручную,у выглядзе аднаго файла чытае мне толькі e2prom і мікра-акрамя flash,калі я іду на дадатковыя функцыі, каб прачытаць выразна файлы не дазваляе мне рабіць якія-небудзь аперацыі,я спрабаваў як прылітаваць яго schedino, што, каб зрабіць чытанне з ecu падлучаны у машыне.
я заяўляю, што я зрабіў 90cv g.кропка панядзелка? без probblemi.
цікава ? possibbile, што bdm100 не хапае драйвераў для 1.3 mjtd?
? поспех каго-то ці есць крокі, каб узяць гэтых выпадках?
дадам, што паміж иммо,egr,dpf,карты, я прачытаў і перапісаў трыццаць 1.3 mjtd паміж 70.75,90 л. з. ні разу не было probblemi.
дзякуй тым, хто адказвае на гэтае пытанне.
я звяжу bmd і харчавання ecu, але bdm не прызнае, ў сваей сям'і,калі выбіраю ўручную,у выглядзе аднаго файла чытае мне толькі e2prom і мікра-акрамя flash,калі я іду на дадатковыя функцыі, каб прачытаць выразна файлы не дазваляе мне рабіць якія-небудзь аперацыі,я спрабаваў як прылітаваць яго schedino, што, каб зрабіць чытанне з ecu падлучаны у машыне.
я заяўляю, што я зрабіў 90cv g.кропка панядзелка? без probblemi.
цікава ? possibbile, што bdm100 не хапае драйвераў для 1.3 mjtd?
? поспех каго-то ці есць крокі, каб узяць гэтых выпадках?
дадам, што паміж иммо,egr,dpf,карты, я прачытаў і перапісаў трыццаць 1.3 mjtd паміж 70.75,90 л. з. ні разу не было probblemi.
дзякуй тым, хто адказвае на гэтае пытанне.