Прагляд Поўнай Версіі : праблема эбу multijet
прывітанне сябры у мяне праблема на fiat doblo 1.3 mjd з эбу marelli 6f3 d4 і долі processore.ora я задаць вам пытанне, калі вы можаце дапамагчы мне, я знайшоў блок кіравання 6f3 fiat ідэя, па-вашаму, можа быць усталяваная?хто-небудзь ужо спрабаваў?і 6f3 m3.aspetto адказы вялікі дзякуй
блок кіравання dobl? MJD 6F3.D4/HW03R/3056-D446 DOBLO SDE EU4 75HP CARGO 5T9-37R7G эбу ідэя MJD 6F3.М3/HW03T/3056-M350 ІДЭЯ 1.3 SDE EU4 90HP UEGO 5TSSHJ77G дзякуй
калі c'? хто-то з вопытам вы зможаце? сказаць што-небудзь пэўнае,
я на гэтым тыдні на g.punto,затым іншую сістэму,я зрабіла тэст правесці ecu і выкарыстоўваць код для пуску рухавіка,вынік у мяне не было нават ўстаўкі маторы да рб.
доказ-й? пэўных ? scodificare часткова і ў вас есць усе адказы.
legendaryslave
02-07-2013, 13:03
капіяваць усе bakup ecu павінен ісці, як правіла, у marelli я clonabili на 100 адсоткаў
гдк і каровы, калі не я прымацаваная...
паспрабуйце chidere калі хто-то мае bdm чытання вашага ж hw і sw, і вы выкарыстоўваеце толькі e2p трэка
недахоп дзева новую і горы, на.
Калі пу? зацікавіць я чытанне з FGTECH афіцыйны MPC + FLASH
У прабачце, я забыўся, што чытанне з Бд усе роўна поўны
ен пасылае, але і той жа фургон doblo?ж эбу?
хлопцы kiedo нагода каго-то есць распиновка bdm гэтыя блокі кіравання?каб пеўнік?яго schedino nn бачу такі, які я хацеў бы параўнаць яе, або калі хто-то ласкава пу? размяшчаць фатаграфіі.у documents nn ce падрабязную схему
Вы ж сродкамі ж эбу з, што напішаш ?
FIAT DOBLO 1.3 MJD6F3HW03R 3056D446 51784560
Мне незразумела, чаму? калі ваш BDM прыйдзецца карэктаваць даўжыню MPC
Вось
Вось
4631
мяне пасылаеш далей *****?
не мяне назад адкрыць тут...што вы маеце на ўвазе для таго, каб скарэктаваць даўжыню???
**** адпраўлена
Я маю на ўвазе, што FGTECH, БД закон ГДК ад 512Kb калі вы выкарыстоўваеце BDM CMD трэба падагнаць даўжыню 516Kb, што ты напішаш?
я fgtech3 v53.але dv пісаць у bdm?але мо ў мяне есць адно пытанне...можа быць калі-небудзь, што джульета ў бд nn закон?edc 16c39?
Паўторна калі ласка, увядзіце яго непасрэдна ў БД або на стойцы з FGTECH cos? вам не трэба выразаць файл і падагнаць,
Аб тым, што Джульета не можа мець лінія K правадной , кл. можаце ці вы іх?
не, нават не тое...
Што ні тое?
нават дадзеныя бачыць...ты, што мадэль у вас fgtech
Вы, верагодна, не лініі K правадной паспрабуйце падлучыць яго непасрэдна да Pin25 эбу
nasone147
02-07-2013, 19:46
іншае пытанне...можа быць калі-небудзь, што джульета ў бд nn закон?edc 16c39?
у вас mpps?калі вы ідзяце спакойна!!:)
legendaryslave
02-07-2013, 20:07
хлопцы, вы ў парушэнне правілаў 1 арыгінальныя файлы не ідуць, размешчаныя ў дыскусіях, але ў адпаведных раздзелах 2, не ? можна спампаваць з форуму, пакуль вы не дасягне 80 паведамленняў, зазірніце ў правілы, каб не нарвацца на заклікі
explode82
02-07-2013, 23:22
зыходзячы з таго, што ты легенда што тычыцца правілаў форума,па-другое, паглядзець, што не працуе, певень,джульета, яны ўсе маюць лініі k правадной
Прабачце, што ўкладанні ў врі ў гэтым раздзеле я падаў прымацаваць яго ў правільным раздзеле ніжэй па спасылцы:
https://www.professionalchiptuning.net/attachment.php?attachmentid=4637&d=1372849373
Аб Джульета aldil? што певень не можа працаваць добра, я пацвярджаю, што я ? адбылося, Джульета з K-line не правадной
msport (exil77grande)
03-07-2013, 15:59
Вы ж сродкамі ж эбу з, што напішаш ?
FIAT DOBLO 1.3 MJD6F3HW03R 3056D446 51784560
Мне незразумела, чаму? калі ваш BDM прыйдзецца карэктаваць даўжыню MPC
Вось
файл выдалены, таму што файлы на врі або рэзервовага капіявання размясціць у раздзеле " базы дадзеных і затым ўставіць толькі спасылку, як ты толькі што зрабіў, дзякуй.
msport (exil77grande)
03-07-2013, 16:01
мяне пасылаеш далей *****?
не мяне назад адкрыць тут...што вы маеце на ўвазе для таго, каб скарэктаваць даўжыню???
убачыў, што вы не вельмі ясна, правілы, якія вы карыстальнік tt225 вы атрымалі парушэнні, афіцыйны 48 гадзін бана,другое папярэджанне на 1 тыдзень бан за 3 папярэджанні бан канчатковы.
хлопцы kiedo папрасіць прабачэння за ўсе я быў няправы, не выконваць правілы, але я занадта шмат узяў ад праблемы, а я хацеў сказаць вам, што я вырашыў, я ўзяў працэсар ад іншай эбу робіць reballato і перапісаць файлы, якія перадаў мне мой сябар, і я змог зрабіць яе...дзякую вас ад наяўнасці.спадзяюся, пу? іх дапамога таксама і іншым.