Прагляд Поўнай Версіі : Я ўяўляю (chiptuning, алей)
Усім прывітанне
Мяне завуць Алеся, і я з ****distria недалека ад Трыеста. Я амаль 30 гадоў. Я інжынер-электроншчык захоплены апрацоўкі аўтамабіля. З chiptuning я маю справу з часам ****** ад іп? 6 гадоў, і я ў момант паскарэння працы персаналу. Мае хобі заключаецца абышоўшы маей занятасці і прафесійнай і вельмі цікавай, таму што я адчуваю, што мой sognio спраўджваецца. Гэта значыць, пазбавіцца ад schiavit? dell прымянення і жыць рэчы, якія я любіў.
Мне 10 гадоў і 200.000 км вопыт працы з альтэрнатыўнымі відамі паліва. Што не пераварваецца мае аўтамабілі : Алею выкарыстоўваюцца раслінныя алею, гідраўлічныя алею, маторныя масла, свіны тлушч... :o
Калі будзе цікавасць, магу падзяліцца, інструкцыі і парады аб тым, як ператварыць алейных адыходаў у паліва і doc, як ператварыць свой аўтамабіль у фрыцюрніцы гуляючы.
Я таксама вучыўся, выраблены і выпрабаваньня па тэхналогіі, вадарод і я магу пацвердзіць, што гэта працуе. Правераная на Фіят Брава JTD, які спажываецца адзін літр на 100 км менш....з ячэйкі высокая эфектыўнасць.
Яны заўседы знаходзяцца ў пошуках новай інфармацыі, чаму? кожны аўтамабіль, і справа менавіта. Абняць кожнага тыпу дапамогу і выказваю вам сваю шчырую падзяку.
msport (exil77grande)
29-06-2013, 16:07
прывітанне і дабро запрашаем,мы рады бачыць вас тут, і вы можаце і падзяліцца нашым вопытам.
dvdtuning
29-06-2013, 18:55
Сардэчна запрашаем... ты вялікі, то растлумачце мне, як зрабіць аўтамабіль з свіны тлушч ;)
leandro89
29-06-2013, 19:39
добры дзень і дабро запрашаем таксама з майго боку, гучна што-то масла, змяшайце з дызельным або за канкрэтнага лячэння?
прывітанне і дабро запрашаем
прывітанне і дабро запрашаем :D вельмі цікавіць мяне гаворка' вадароду... вы ведаеце, што вам трэба адкрыць пост :D hihhi яшчэ сардэчна запрашаем
сардэчна запрашаем паміж намі ? вельмі распаўсюджаны ў краінах усходняй альтэрнатыўнага выкарыстання гэтых відаў паліва,а таксама мой сябар гадоў таму ў сваей fiat marea поддерживающ цалкам-у супермаркеце,але ў адзін цудоўны дзень ен прайшоў працэс x забруджванне навакольнага асяроддзя...вы знаходзіцеся ў італіі мы вельмі верагодна, ahhhah x адносна генератары вадароду, мы трохі казалі, мае асабістае меркаванне? можа працаваць, але наборы, якія прадаюцца ў нашай частцы мала fefficaci прамовы адрозніваецца x тыя сур'езныя, якія бачаць у злучаных штатах, жадаю вам добрага працягу.....і сілы, адкрываючы цікавыя абмеркавання.
legendaryslave
29-06-2013, 20:54
добры дзень, сардэчна запрашаем прыгожыя слайд-шоў
carlo abarth
29-06-2013, 22:15
прывітанне добра... выдатная прэзентацыя!!
danny677
30-06-2013, 00:36
сардэчна запрашаем таксама з майго боку.
цікава даведацца працэс, фізіка-хімічны, які дазваляе нам выдаліць гліцэрына з масла з меншымі выдаткамі цеплавой энергіі.. нават, чаму? вы зробіце гэта, вы атрымаеце біядызель без паху.
выкарыстоўвайце алей замест дызельнага паліва я зрабіў гэта за 4 гады і 60 тыс. км на marea jtd 105 і не праблема, але калі б я зрабіў гэта на зменнай геаметрыяй або другога пакалення (common rail), я parito жахлівыя пашкоджанні.
цікава ведаць таксама сее-што пра эфектыўнасць вочка hho , на сенняшні дзень не прыносіць ніякіх пераваг, сярод электрычнасць? comsumata і вадароду, вытворчасці і страт.
прывітанне
vincenzot
30-06-2013, 08:46
прывітанне, алекс сардэчна запрашаем віншую ituoi хобі, а ў мяне усталяваны hho ячэйка на 1.3 mj і добра
Прывітанне ? сардэчна запрашаем, вы можаце быць вялікай дапамогай, з вашым вопытам
motorsport
30-06-2013, 20:02
прывітанне і дабро запрашаем!!
сардэчна запрашаем................
cicciogsr
30-06-2013, 22:36
Сардэчна запрашаем, я спадзяюся, што ў бліжэйшы час адкрыць прыгожы duscussione аб паліве, аб якім ты казаў у пачатку...
прывітанне і дабро запрашаем
franco75
01-07-2013, 08:38
Прывітанне, benventuto, цікава было б адкрыць дыскусію на алею і іншай на вадародзе
darksoulbreaker
01-07-2013, 13:49
spiki_x Сардэчна запрашаем сярод нас :) :D
Ад тоўстай свініны і нарадзілася добрая гісторыя.
Улічваючы, што я брала алей, якое выкарыстоўваецца адзін рэстаране маей весцы і friggievano многія mistecche свініны inpannate, і вы назапасілі шмат тлушчу ў алей, якое ў працэсе перапрацоўкі і фільтрацыі separavo як шлюб.
О мая дарагая Гольф дызель 87 быў усталяваны другі бак для дызельнага паліва, таму што ў галоўным я ўкладваў у алей. Аўтамабіль дызель заводзіўся і пры scaldo, cambiavo харчавання алеем з дапамогай перамыкача. Я таксама пабудаваў апарат цяпло нагрэтай нафты. Montavo ў sistem складаныя і выдатна працуе.
Прыйшло лета мы prepatravamo, каб пайсці ў адпачынак у Далмацыі. Бачачы тлушчу ў кантэйнер, я выявіў, што стаў вельмі мяккі і не думаю, што ў два разы я кінуў унутр і з'ехалі.
Вяртаўся я Плачу ноччу мы толькі што бачылі, спецыяльныя эфекты, ўзнеслага паліва. У дадатак да пах смажанага свініны курыў, нават шмат. Мой брат giudava і, будучы піратам, дарогі, даваў яму на нервы, якія з пункту вы attaccho на наш зад. Ен узлез на перадачу і падняў абароты......
Гэты бедны хлопец, і давялося спыніцца, таму што знайшоў ў воблаку дыму і так блізка адзін да аднаго, мець бачнасць нуль.
I residiui згарання назапашвання, ў выхлапной трубе вы спалілі і скакалі з кавалка fuligine напальвання..... :)
Казіно.... але мы пайшлі і вярнуліся. План-пяро, вельмі павольна.
danny677
08-07-2013, 23:50
тлушч свініны, калі не трактат разбурае нават больш? resistende рухавікоў у мідыі, што прымушае вас знайсці на клапаны, адпрацаваны алей з фрыцюрніцы належным чынам адфільтраваны і змешчаны менавіта ў асобнай емістасці мы выкарыстоўваем паспяхова du vw caravelle з электрапрывадам 1900 імкнуўся. для падагрэву алею мы праходзілі і здымалі на выпускныя калектары з медных труб, то халодны старт з нафта, і праз 10 хвілін аб нафты ? добра гатовы перасекчы трубаправоды гарачай і перамыкач для праграмы эка.
відавочна, што для выкарыстання ў горадзе? вы аддаеце перавагу, каб прадухіліць нафты з-за смуродам і, каб не быць арыштаванымі.
puppypunto
12-07-2013, 00:12
Сардэчна запрашаем .....прыгожая гісторыя, што і свіны тлушч!!!!!!!!
Я вырашыў адкрыць абмеркаванне высокага халестэрыну :)
Не маглі б вы сказаць мне, у якім раздзеле яе адкрыць? Цюнінг, напрыклад, раслінны алей, толькі не ведаю дзе.....
mauro2308
14-07-2013, 20:21
прывітанне алесь прывітаць сярод нас
прывітанне сардэчна запрашаем
tonyteam
17-07-2013, 12:37
сардэчна запрашаем, для? зрабіце крок наперад і пачніце выкарыстоўваць gpl і метану на diesle, што прыхільнікаў менш пашкоджанняў і шкоды сюрпрызы !
tonyteam
22-07-2013, 17:39
racccontaci што-то на альтэрнатыўных відах паліва на дызель
што мы і цікаўныя, як мець фрыцюрніцы, які ходзіць hohoihihihihihih
Ідзе добра.
Але я павінен прызнацца, што я пакутую хранічнай недахопам часу з-за працы + апрацоўка і рамонт аўтамабіля continue.
Больш вы дапаможаце мне вырашыць мае " - луночное" даведацца больш часу ў мяне, каб напісаць падручнік, тлушчы.
Apriro новае абмеркаванне на гэтую тэму.
tonyteam
25-07-2013, 12:04
ніхто не хоча паспрабаваць gpl ці метан на дызель? безумоўна, шмат менш шкоды, чым іншыя алею !
у нас, вы назад:
http://avtonaplin.populi.si/diesellpg/kompleti-lpg-diesel/
http://www.plineks.si/novice/vgradnja-lpg-sistema-na-dizel-motor/
але толькі служыць каталізатарам гарэння, некаторыя сістэмы вадарод.