Перегляд Повної Версії : progammatore willem 4.5
обличчя зі шрамом
27-06-2013, 11:02
привіт всім,я купив progammatore willem pcb 4.5, але не можу змусити його працювати мені завжди виходить напис :hardware error check power і connection
у progammatore і пов'язаних з портом parallella і харчування з блоку живлення 12в? я отримую ту ж помилку.
Ніжки ставляться, як на малюнку, що він говорить, і я plcc 32 додав.
я не знаю, якщо потрібна установка-іншому або хтось мені,я сподіваюся, що з вашою допомогою я зможу вирішити.
legendaryslave
27-06-2013, 11:49
порти в bios повинні бути розраховані ecp+epp, якщо я правильно пам'ятаю, щось подібне
Також перевірте dip swich, що вони встановлені правильно, щоб отримати потрібну напругу...
vincenzot
05-07-2013, 01:10
здравствуйте, я підключений через порт usb, і я прочитав кілька 27c512 і гаразд,привіт
добре willem kullandım. любить zor eprom programlayıcı.
msport (exil77grande)
17-08-2013, 22:57
добре willem kullandım. любить zor eprom programlayıcı.
я закликаю тебе писати по-італійськи спасибі.
Я ? незабаром прибув Віллем 50e але у мене є велика проблема:
Перш ніж програмувати 27c010 панелька PLCC32, я зробив трохи тіста; я намагався з успіхом читати і писати 24c02. sop8
Замість того, незліченні спроби програмування 25VF080B (в bios в moterboard), входу і виходу, очищення контактів, кліп поганий, (може бути, навіть обмін напруги 3,3 в/5), не були залишені без задоволення.
Роблять інші докази, після того, що читав, мені не вдається перевірки видав помилку x000000 і т. д...
Я зварила з reofori і я їх, вставляється безпосередньо в гніздо програматора.
Зараз я відбив будь помилковий контакт, насправді я завжди знаходить пристрій, раніше часто і з задоволенням, не платить.
Тим не менш, результат не ? змінилося. Повертає подібні помилки на етапі програмування.
І цілком можливо, що помилкові контакти, вони спалили і компонент, який робить скасувати, але не перепрограмувати???
Я задаю це питання, чому? перш ніж намагатися отпаять, прочитати і перепрограмувати 27c010, я хотів би перевірити надійність? у Willem.
Дякую
carmageddon
19-01-2014, 20:29
у 27Cxxx PLCC не riprogrammabili, eprom OTP (one time programmable) після програмування cos? залишаються...а 27Cxxx DIL вони riprogrammabili якщо є вікно для того, щоб бути стерті з УФ.
якщо ви спробуєте видалити або перенести 27Cxxx PLCC всі пошкодження.
для мовлення, читання і запису eeprom для bios, завжди те, що програміст міг зробити, часто мають sbroglio особливо такого, чому ? потрібно мати свій перехідник з plcc на dip-сенна? не читайте і не пишіть, і не всі адаптери сумісні з цим програмістом.
carlo abarth
19-01-2014, 21:58
версія, яку ви не та хороший програміст ..я думаю, що це питання налаштування!!!
giary74
19-01-2014 в 22:00
каперси! не знав все 'ste речі...
добре, що я спробував тільки... cos? я уникав пошкоджень.
Що я ? здалося дивним,?, ? що Віллем, що я купив на платі є вже? сокети "квадратів" для 27c010 і, як я зрозумів, ще ecu, що я повинен scodificare має свій код саме там.
Я повинен отпаять і читати 27c010, обробити файл і riscriverne вміст на нову????
carlo abarth
19-01-2014, 22:06
це точно!!!і остерігатися, щоб зробити правильний файл!!
carmageddon
19-01-2014, 22:46
якщо ? є ecu VAG не пропонує зробити роботу на PLCC але на e2p.
якщо ? є ecu VAG не пропонує зробити роботу на PLCC але на e2p.
І siemens старий Skoda бензин; також я думав, що scodifica б на E2p, а не тут на форумі мені сказали, що це було на 27C010.
У будь-якому разі, зараз я відмовився; не мене, я відчував avventurarmi в це підприємство занадто ризикованим... Був, будь ласка, що друг повинен був зробити, щоб його друг...
я бачив "Grey" made in china хтось щось знає, як вони йдуть? Варто 20-ї? або менше, більше? ss