КПК

Перегляд Повної Версії : відміну від картки точки jtd '02

marco147150
27-06-2013, 07:12
Здрастуйте, додаю два зображення, щоб запитати поради та роз'яснення.:confused:

_ ecm2001, як водій, я з точки 80cv ??
але обидві карти мають дві точки 85cv всі два з 2002 року, із відміну від знака кілька місяців, інша різниця 3, а інший 5-дверний.

_ у двох картах c'? точки, де є відмінності, ви могли б сказати мені, до чого відносяться, тому робіть мене зрозуміти, якщо ? краще один або інший параметр.

я gnucco всього ви пита? !!!

Спасибі Марко.

іонів
27-06-2013, 08:58
Можу сказати, що EMC не ? на 100% точний, "імена" драйвера для моєї Audi A3 (що ? один 150hp) вказувалося, що ECU як модель 180.
Так що не вам проблеми цього типу.
Різниця в файлах за мене ? щось пов'язане з читанням, можливо, помиляюся, але ? область, що просто в одному з 2 випадків, не ? зверталися.
Проблем бути не повинно, чому? для мене не було б навіть написано що ? байдужим.
Тільки є думка, чекаємо інших експертів...

SandroMarciano
27-06-2013, 09:48
файли, які ви прочитали, вони ж n?sw і hw?
Для відміну від драйверів, не хвилюйтеся, це не сказати нічого!

marco147150
27-06-2013, 13:38
Дякую за відповіді, sw і hw рівні.
Той сектор карти, що може означати? У вас є ідея.
Спасибі Марко.

SandroMarciano
27-06-2013, 13:57
Наприклад, пу? залежати від того, були ліжка з декількома інтерфейсами... спробуйте прочитати їх!

marco147150
27-06-2013, 14:55
Один з двох автомобілів, і був виведений з ладу, я не можу повторити читання.
Те, що я powergate з завантаженої одну з двох карт, маючи той же sw і hw я можу змусити його повірити, зарядки оригінальні, так що його можна було скинути.

SandroMarciano
27-06-2013, 17:36
Те, що я powergate з завантаженої одну з двох карт, маючи той же sw і hw я можу змусити його повірити, зарядки оригінальні, так що його можна було скинути.

чесно кажучи я ніколи не використовував цей інтерфейс, ingenere на bosch не створюють проблем, навіть якщо ви пишете з інтерфейсом відрізняється, але чекає, що хтось, хто ? знайшов у вашій ситуації ви дайте погляд!

msport (exil77grande)
27-06-2013, 20:51

але два файлу ліжка один з powergate та інші? в теорії файлу прочитати powergate має бути те, де ви бачите на зображенні прямої лінії синій,
однак я думаю, що якщо машина має той же hw і sw, ви можете спробувати переписати файл орі пам'яті powergat в машині завжди, якщо це не сплав, а також номер кадру, на жаль.

marco147150
27-06-2013, 21:54
але два файлу ліжка один з powergate та інші? в теорії файлу прочитати powergate має бути те, де ви бачите на зображенні прямої лінії синій,
однак я думаю, що якщо машина має той же hw і sw, ви можете спробувати переписати файл орі пам'яті powergat в машині завжди, якщо це не сплав, а також номер кадру, на жаль.

Велике спасибі всім за прихильність і відповіді.

Тоді червоний і синій ? карту машини знесений, ознайомитися з powergate.
синій слід, і машина мого діда і прочитати за допомогою galletto 1260, безумовно, клон "я не знаю програм?"

SandroMarciano
28-06-2013, 14:05
вибачте, але якщо у вас є півень клон використовує! на цих ебу ? досить надійно!

marco147150
28-06-2013, 20:14
вибачте, але якщо у вас є півень клон використовує! на цих ебу ? досить надійно!

user? то я mpps не ? проблема.
мій намір ? змусити повірити в powergate, що назад .орі на машині, до якої ви ? прив'язали, щоб його можна було .... .... може бути ... .... .. скидання. ... .... ... якщо немає 60 євро all' Alientech.

привіт привіт

SandroMarciano
29-06-2013, 08:21
user? то я mpps не ? проблема.
мій намір ? змусити повірити в powergate, що назад .орі на машині, до якої ви ? прив'язали, щоб його можна було .... .... може бути ... .... .. скидання. ... .... ... якщо немає 60 євро all' Alientech.

привіт привіт
ці випробування, якщо ви не маєте блоку управління, заміна або безпосереднє свідчення від тих, хто вже? це зробив особисто хотів би уникнути, навіть, чому? mpps наприклад, робить набагато більше? речі powergate... так що я не бачу, проте, перевага ризикувати блокування ecu або витратити 60€, щоб мати інтерфейс, ormaiabbastanza застаріла!

marco147150
29-06-2013, 14:06
ці випробування, якщо ви не маєте блоку управління, заміна або безпосереднє свідчення від тих, хто вже? це зробив особисто хотів би уникнути, навіть, чому? mpps наприклад, робить набагато більше? речі powergate... так що я не бачу, проте, перевага ризикувати блокування ecu або витратити 60€, щоб мати інтерфейс, ormaiabbastanza застаріла!

ви праві, експериментувати, знаючи, gi? великий ризик, що він працює ? від дурних. Бачили, що я вам не рекомендується я залишаю все втратити, і економія навіть 60 Євро.

Дякую за відповіді.
Marco.

Брат
31-08-2013, 23:28
Вибачте, але мені здається, пам'ятати, що Точки 85Cv була версія Sportinga і не існувало, 5-дверний, може бути ? тут різниця

msport (exil77grande)
01-09-2013, 16:13
версія спорт і 100cv edc16c8.

angelolsp
01-09-2013, 16:28
101 л. с.) і hgt..кв. км л, 85 к. с., була створена версія спорт 3 дверей, але потім навіть на останніх 5-дверний були 85 к. с.