Прагляд Поўнай Версіі : адрозненне ад карты пункту jtd '02
marco147150
27-06-2013, 07:12
Добры дзень, прыкладаю два малюнка, каб спытаць парады і тлумачэнні.:confused:
_ ecm2001, як кіроўца, я з пункту 80cv ??
але абедзве карты маюць дзве кропкі 85cv ўсе два з 2002 года, з адрозненне ад знака некалькі месяцаў, іншая розніца 3, а іншы 5-дзвярны.
_ у двух картах c'? кропкі, дзе есць адрозненні, вы маглі б сказаць мне, да чаго ставяцца, таму рабіце мяне зразумець, калі ? лепш адзін ці іншы параметр.
я gnucco за ўсе вы піта? !!!
Дзякуй Марка.
Магу сказаць, што EMC не ? на 100% дакладны, у "імены" драйвера для маей Audi A3 (што ? адзін 150hp) паказвалася, што ECU як мадэль 180.
Так што не вам праблемы гэтага тыпу.
Розніца ў файлах па мне ? што-то звязана з чытаннем, магчыма, памыляюся, але ? вобласць, што проста ў адным з 2 выпадкаў, не ? звярталіся.
Праблем быць не павінна, чаму? для мяне не было б нават напісана, ці што ? абыякавым.
Толькі есць меркаванне, чакаем іншых экспертаў...
SandroMarciano
27-06-2013, 09:48
файлы, якія вы прачыталі, яны ж n?sw і hw?
Для адрозненне ад драйвераў, не хвалюйцеся, гэта не сказаць нічога!
marco147150
27-06-2013, 13:38
Дзякуй за адказы, sw і hw роўныя.
Той сектар карты, што можа азначаць? У вас есць ідэя.
Дзякуй Марка.
SandroMarciano
27-06-2013, 13:57
Напрыклад, пу? залежаць ад таго, былі ложкі з некалькімі інтэрфейсамі... паспрабуйце прачытаць іх жа!
marco147150
27-06-2013, 14:55
Адзін з двух аўтамабіляў, і быў выведзены з ладу, што я не магу паўтарыць чытанне.
Тое, што я powergate з загружанай адну з двух карт, маючы той жа sw і hw я магу прымусіць яго паверыць, зарадкі арыгінальныя, так што яго можна было скінуць.
SandroMarciano
27-06-2013, 17:36
Адзін з двух аўтамабіляў, і быў выведзены з ладу, што я не магу паўтарыць чытанне.
Тое, што я powergate з загружанай адну з двух карт, маючы той жа sw і hw я магу прымусіць яго паверыць, зарадкі арыгінальныя, так што яго можна было скінуць.
шчыра кажучы, я ніколі не выкарыстоўваў гэты інтэрфейс, ingenere на bosch не ствараюць праблем, нават калі вы пішаце з інтэрфейсам адрозніваецца, але чакае, што хто-тое, хто ? знайшоў у вашай сітуацыі вы дайце погляд!
msport (exil77grande)
27-06-2013, 20:51
але два файла ложка адзін з powergate і іншыя? у тэорыі файла прачытаць powergate павінна быць тое, дзе вы бачыце ў малюнку прамой лініі сіні,
аднак я думаю, што калі машына мае той жа hw і sw, вы можаце паспрабаваць перапісаць файл врі ў памяці powergat ў машыне заўседы, калі гэта не сплаў, а таксама нумар кадра, на жаль.
marco147150
27-06-2013, 21:54
але два файла ложка адзін з powergate і іншыя? у тэорыі файла прачытаць powergate павінна быць тое, дзе вы бачыце ў малюнку прамой лініі сіні,
аднак я думаю, што калі машына мае той жа hw і sw, вы можаце паспрабаваць перапісаць файл врі ў памяці powergat ў машыне заўседы, калі гэта не сплаў, а таксама нумар кадра, на жаль.
Вялікі дзякуй усім за прыхільнасць і адказы.
Тады чырвоны і сіні ? карту машыны знесены, азнаеміцца з powergate.
сіні след, і машына майго дзеда і прачытаць з дапамогай galletto 1260, безумоўна, клон "я не ведаю програм?"
SandroMarciano
28-06-2013, 14:05
прабачце, але калі ў вас есць певень клон выкарыстоўвае тое! на гэтых эбу ? дастаткова надзейна!
marco147150
28-06-2013, 20:14
прабачце, але калі ў вас есць певень клон выкарыстоўвае тое! на гэтых эбу ? дастаткова надзейна!
user? то я mpps не ? праблема.
мае намер ? прымусіць паверыць у powergate, што назад .крычы на машыне, да якой вы ? прывязалі, каб яго можна было.... .... можа быць ... .... .. скіду. ... .... ... калі няма 60 еўра all' Alientech.
прывітанне прывітанне
SandroMarciano
29-06-2013, 08:21
user? то я mpps не ? праблема.
мае намер ? прымусіць паверыць у powergate, што назад .крычы на машыне, да якой вы ? прывязалі, каб яго можна было.... .... можа быць ... .... .. скіду. ... .... ... калі няма 60 еўра all' Alientech.
прывітанне прывітанне
гэтыя выпрабаванні, калі вы не маеце блока кіравання, замена або непасрэднае сведчанне ад тых, хто ўжо? гэта зрабіў асабіста хацеў бы пазбегнуць, нават, чаму? mpps напрыклад, робіць нашмат больш? рэчы powergate... так што я не бачу, аднак, тое перавага, рызыкаваць блакавання ecu або выдаткаваць 60€, каб мець інтэрфейс, ormaiabbastanza састарэлая!
marco147150
29-06-2013, 14:06
гэтыя выпрабаванні, калі вы не маеце блока кіравання, замена або непасрэднае сведчанне ад тых, хто ўжо? гэта зрабіў асабіста хацеў бы пазбегнуць, нават, чаму? mpps напрыклад, робіць нашмат больш? рэчы powergate... так што я не бачу, аднак, тое перавага, рызыкаваць блакавання ecu або выдаткаваць 60€, каб мець інтэрфейс, ormaiabbastanza састарэлая!
вы маеце рацыю, эксперыментаваць, ведаючы, gi? вялікі рызыка, што ен працуе ? ад дурных. Бачылі, што я вам не рэкамендуецца я пакідаю ўсе страціць, і эканомія нават 60 Еўра.
Дзякуй за адказы.
Marco.
Прабачце, але мне здаецца, памятаць, што Кропкі 85Cv была версія Sportinga і не існавала, 5-дверный, можа быць ? тут розніца
msport (exil77grande)
01-09-2013, 16:13
версія спорт і 100cv edc16c8.
angelolsp
01-09-2013, 16:28
101 л. с.) і hgt..кв. км л, 85 л. с., была створана як версія спорт 3 дзвярэй, але потым нават на апошніх 5-дзвярны былі 85 л. с.