КПК

Перегляд Повної Версії : Браво 1.9 jtd 105 к.с. - тиск турбо

emilground
26-06-2013, 15:10
Привіт, хлопці, на " браво " в об'єкт, який має EDC15-C5 існують біти обмеження для турбо, як у 115cv? на автомобіль встановили турбо, не знаю, який автомобіль, що мені сказали приїхати в 1,6 - 1,7 і як він прискорює горить контрольна лампа несправності даючи як помилка тиску турбо.
Я не зміг знайти біти ( безумовно, те, що c'?) чому? карту ? досить відрізняється від 115cv.
Хто мені руку ?
Дякую :)

SandroMarciano
26-06-2013, 15:41
насамперед, ви повинні знати, що ви не можете просто встановити на карті 1.6 1.7 бар, чому? датчик зчитує максимум 2.5 бар абс, тому постарайтеся, перш за все, підняти обмежувачі над 2500mbar, то ми бачимо, якщо d? завжди відмова

emilground
26-06-2013, 21:04
На цій ecu я не можу їх знайти обмежувачі. Потім датчик ? правда, я зовсім забув цю маленьку, але важливу деталь !

mikyrace82
26-06-2013, 22:23
для управління ідеальним було б корисним встановити aps від 3bar?

SandroMarciano
27-06-2013, 09:41
aps-3 бар, не ? вирішальне значення, то і турбо у фіксованій геометрії і регулювання механіки...

Я зробив мод, так? не повинні дати більше? помилка, мій намір ? щоб змінити лінеаризації датчика таким чином, що максимально прочитайте 1.3 бар і не побачить більше? тиск, що дає збій. Додати мод на дизельне паливо і вважає, що ви не підприємець? обмеження або те, що ви скажіть, що тиск кіл.

Якщо не працює, я ще 2 спроби зробити. Дайте мені знати...

emilground
27-06-2013, 10:01
Спасибі SandroMarciano :)
я сподіваюся, що зможу прочитати це екю, чому? мені дає багато проблем..
Поясню, коротко, що я ? сказали, цього автомобіля.
І' fiat marea, який спочатку був TD100, то у них установлений двигун і проводка bravo jtd 105 ( без використання роз'єму obd).
на практиці вчора я намагався зробити діагностику з кабелем 3-pin-код fiat, але не виходить..
тоді я спробував зробити читання карти і навіть не ecu id, а потім я намагався читати в школі екю, але ж, мене не бачить, n? galletto 1260, n? у v53 n? kwp2000 plus etc etc
Просто хотів би уникнути отпаять, щоб читати

SandroMarciano
27-06-2013, 10:46
Спасибі SandroMarciano :)
я сподіваюся, що зможу прочитати це екю, чому? мені дає багато проблем..
Поясню, коротко, що я ? сказали, цього автомобіля.
І' fiat marea, який спочатку був TD100, то у них установлений двигун і проводка bravo jtd 105 ( без використання роз'єму obd).
на практиці вчора я намагався зробити діагностику з кабелем 3-pin-код fiat, але не виходить..
тоді я спробував зробити читання карти і навіть не ecu id, а потім я намагався читати в школі екю, але ж, мене не бачить, n? galletto 1260, n? у v53 n? kwp2000 plus etc etc
Просто хотів би уникнути отпаять, щоб читати

врешті-решт, я знаю, що залишається тільки дорога залишилася... і в будь-якому випадку, не ? нічого вражаючий!

emilground
27-06-2013, 12:33
Ви не ? chiss? що за? отпаять просто не подобається. Я роблю це, як правило, тільки для scodifiche. Я повинен також перевірити, якщо я можу читати той тип пам'яті. Я як УПА з усіма адаптерами, що віллем