КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Брава 1.9 jtd 105 л.з. - ціск турбо

emilground
26-06-2013, 15:10
Прывітанне, хлопцы, на " брава " ў аб'ект, які мае EDC15-C5 існуюць біты абмежаванне для турбо, як у 115cv? на аўтамабіль ўсталявалі турба, не ведаю, які аўтамабіль, што мне сказалі прыехаць у 1,6 - 1,7 і як ен паскарае гарыць кантрольная лямпа няспраўнасці даючы як памылка ціску турба.
Я не змог знайсці біты ( безумоўна, тое, што c'?) чаму? карту ? дастаткова адрозніваецца ад 115cv.
Хто мне руку ?
Дзякуй :)

SandroMarciano
26-06-2013, 15:41
перш за ўсе, вы павінны ведаць, што вы не можаце проста ўсталяваць на карце 1.6 1.7 бар, чаму? датчык счытвае максімум 2.5 бар абс, таму паспрабуйце, перш за ўсе, падняць абмежавальнікі над 2500mbar, то мы бачым, калі d? заўседы адмову

emilground
26-06-2013, 21:04
На гэтай ecu я не магу іх знайсці абмежавальнікі. Затым датчык ? праўда, я зусім забыўся на гэтую маленькую, але вельмі важную дэталь !

mikyrace82
26-06-2013, 22:23
для кіравання ідэальным было б карысным ўсталяваць aps ад 3bar?

SandroMarciano
27-06-2013, 09:41
aps-3 бар, не ? вырашальнае значэнне, то і турба у фіксаванай геаметрыі і рэгуліроўка механікі...

Я зрабіў мод, так? не павінны даць больш? памылка, мае намер ? каб змяніць линеаризации датчыка такім чынам, што максімальна прачытайце 1.3 бар і не ўбачыць больш? ціск, што дае збой. Дадаць мод на дызельнае паліва і лічыць, што вы не іп? абмежаванні або тое, што вы скажыце, што ціск колаў.

Калі не працуе, я яшчэ 2 спробы зрабіць. Дайце мне ведаць...

emilground
27-06-2013, 10:01
Дзякуй SandroMarciano :)
я спадзяюся, што змагу прачытаць гэта экю, чаму? мне дае шмат праблем..
Растлумачу, сцісла, што я ? сказалі, гэтага аўтамабіля.
І' fiat marea, які першапачаткова быў TD100, то ў іх устаноўлены рухавік і праводка bravo jtd 105 ( без выкарыстання раздыма obd).
на практыцы ўчора я спрабаваў зрабіць дыягностыку з кабелем 3-pin-код fiat, але не выходзіць..
тады я паспрабаваў зрабіць чытанне карты і нават не ecu id, а затым я спрабаваў чытаць у школе экю, але ж, не мяне бачыць, n? galletto 1260, n? у v53 n? kwp2000 plus etc etc
Проста хацеў бы пазбегнуць отпаять, каб чытаць

SandroMarciano
27-06-2013, 10:46
Дзякуй SandroMarciano :)
я спадзяюся, што змагу прачытаць гэта экю, чаму? мне дае шмат праблем..
Растлумачу, сцісла, што я ? сказалі, гэтага аўтамабіля.
І' fiat marea, які першапачаткова быў TD100, то ў іх устаноўлены рухавік і праводка bravo jtd 105 ( без выкарыстання раздыма obd).
на практыцы ўчора я спрабаваў зрабіць дыягностыку з кабелем 3-pin-код fiat, але не выходзіць..
тады я паспрабаваў зрабіць чытанне карты і нават не ecu id, а затым я спрабаваў чытаць у школе экю, але ж, не мяне бачыць, n? galletto 1260, n? у v53 n? kwp2000 plus etc etc
Проста хацеў бы пазбегнуць отпаять, каб чытаць

у рэшце рэшт, я ведаю, што застаецца толькі дарога засталася... і ў любым выпадку, не ? нічога дзіўны!

emilground
27-06-2013, 12:33
Вы не ? чисс? што за? отпаяйте проста не падабаецца. Я раблю гэта, як правіла, толькі для scodifiche. Я павінен таксама праверыць, калі я магу чытаць той тып памяці. Я як УПА з усімі адаптарамі, што вілем