Перегляд Повної Версії : Ford TDCI Delphi 125hp
Всім привіт
хтось esperineze/поради на цей тип ECU ?
Ознайомитися з gallo2 клон без проблем автодім мій друг, але криві відрізняються від блоків управління, які я знаю.
Мені було цікаво дізнатися про наявність реальних можливостей і розширень?...
Спасибі !
:D
PS: якщо потрібно, я не думаю, що є в ГРІ на форумі, бажаючи адмін може вставити...
Ford TDCi Delphi
FORD_L07
завантажити його на ecm або map і правити, результат ce безпечно.
msport (exil77grande)
26-06-2013, 14:47
не треба, що якщо не адмін чи модератор, щоб покласти файл орі в базу даних поміщається в розділ, марка, модель і відповідний призначений типу програміст використовував для читання файлів - марка - модель - об'єм двигуна - коней - hardware - software - тип ебу-
завантажити його на ecm або map і правити, результат ce безпечно.
На ECM є дуже мало карток, і деякі залишають мені також сумнівно.
Не вистачає turbo, залізничний,etc...
Між іншим, для ЗАПИСУ виявляються ecu проблем, з scodifica форсунок або таке, що ви знали?
Між іншим, для ЗАПИСУ виявляються ecu проблем, з scodifica форсунок або таке, що ви знали?
Про це "докладно" немає інформації ?
Я хотів би робити експерименти, але без ризику того, щоб "натисніть" будинок на колесах...
:o
Спасибі на всяк випадок !
magi1984
29-06-2013, 22:50
я зробив, але з kess оригінал і проблем не маю мали
я зробив, але з kess оригінал і проблем не маю мали
Пам'ятайте, якщо він вимагає перекодування форсунок ? Будучи в k-line я не думаю, але цікаво, для безпеки, маючи gallo2 v48 я не знаю, як зробити її
(я повинен знайти kess/magpro або simle для цього)
Спасибі !
magi1984
02-07-2013, 17:37
я не просив його перекодувати нічого
я не просив його перекодувати нічого
Thanks !
:D
franco75
02-07-2013, 21:50
Я читав і писав кілька разів MEgane і ліжко C3 hdi без будь-яких проблем з MPPS 12
Я читав і писав кілька разів MEgane і ліжко C3 hdi без будь-яких проблем з MPPS 12
Megane з цим двигуном або DCI 1.500 ?
Чому ебу ? Delphi, але я припускаю, відрізняється в цьому випадку.
franco75
04-07-2013, 21:56
dci 1.500, писати ? дуже швидко, читання, трохи менше,
magi1984
05-07-2013, 08:27
але якщо ви говорите ford, які центрируют в renault? ми залишаємося в темі хлопці