КПК

Перегляд Повної Версії : Scodifica всього Piaggio Nesux 500

ecutano
26-06-2013, 07:11
Здрастуйте, Ви даєте мені руку, з scodifica цього ебу iaw15p E4, встановлена на Piaggio Nesux 500 , а не s? з чого почати ви поняття не маєте ? можете шукати scodifica ?

darksoulbreaker
27-06-2013, 00:45
цікавить також мені знати? ? можете scodificare ці ecu.

giarras
27-06-2013, 13:21
ви можете scodificare тихо, як ті, які збирають старі 15 і навіть miu, які знаходяться в корпусі дроселя.

darksoulbreaker
27-06-2013, 13:27
півень v2 гаразд?
я починаю трохи cn в максі і на велосипеді...

але якщо я тільки ecu, і він не весь мотоцикл...з півня v2, si pu? у будь-якому випадку, щоб ваші руки вище?

giarras
27-06-2013, 13:31
півень v2 гаразд?
я починаю трохи cn в максі і на велосипеді...

я вам рекомендую, щоб придбати sw з інтерфейсом Скутери, які повинні коштувати дуже мало, і робить це автоматично, я свій я віддав, але мій друг в палермо викупив недавно, насправді, якщо читати в форумі c'? був один користувач, що йому потрібно scodificare один 15p і він вирішив по-крупному, пошук, обговорення, що перебуваєте все.

giarras
27-06-2013, 13:34
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?641-aiuto-scodifica-iaw-15P-E7-piaggio-beverly

ось це ? обговорення.

darksoulbreaker
27-06-2013, 14:06
в чому? цей інтерфейс і його sw?

giarras
27-06-2013, 14:31
в чому? цей інтерфейс і його sw?

називається так:
Scooter.

msport (exil77grande)
27-06-2013, 20:44
називається так:
Scooter.

у вас є посилання для придбання такого обладнання?

giarras
27-06-2013, 21:38
у вас є посилання для придбання такого обладнання?

я повинен його десь людина, яка його продає ? досить доступно і негайну допомогу, кілька місяців тому зробив зміни в sw на моє прохання x miu2.
завтра я намагаюся все ? місце.

giarras
28-06-2013, 10:42

darksoulbreaker
28-06-2013, 11:11
я не зміг знайти цього програміста...з нетерпінням чекаємо вас giarras :)

giarras
28-06-2013, 11:43
я не зміг знайти цього програміста...з нетерпінням чекаємо вас giarras :)

я відправив посилання на італійський дистриб'ютор,перейдіть на його веб-сайті, ви знайдете всі подробиці.

darksoulbreaker
28-06-2013, 14:54
Вибачте giarras...але це strimento СДС працює тільки для читання?
чому? c'? нотатки на червоний, коли каже:
ПРИМІТКА: ЦЕЙ ПРИСТРІЙ НЕ МОЖЕ ВИРОБЛЯТИ ТРАНСПОНДЕРА. СЛУЖИТЬ ТІЛЬКИ ДЛЯ ЗЧИТУВАННЯ ДАНИХ, КОДУВАННЯ ТРАНСПОНДЕР ПОВИНЕН БУТИ виконаний ЧЕРЕЗ ПРОГРАМІСТ ТРАНСПОНДЕРА TMPro2.

giarras
28-06-2013, 19:27
Вибачте giarras...але це strimento СДС працює тільки для читання?
чому? c'? нотатки на червоний, коли каже:
ПРИМІТКА: ЦЕЙ ПРИСТРІЙ НЕ МОЖЕ ВИРОБЛЯТИ ТРАНСПОНДЕРА. СЛУЖИТЬ ТІЛЬКИ ДЛЯ ЗЧИТУВАННЯ ДАНИХ, КОДУВАННЯ ТРАНСПОНДЕР ПОВИНЕН БУТИ виконаний ЧЕРЕЗ ПРОГРАМІСТ ТРАНСПОНДЕРА TMPro2.

інструмент, який я читала і те riscriveva файл оброблений з їх sw..x транспондер існує програміст..треба ввійти в контакт з ними, які дадуть вам elteriori інформації.

darksoulbreaker
28-06-2013, 19:57
ок, спасибі.
;)

інструмент, який я читала і те riscriveva файл оброблений з їх sw..x транспондер існує програміст..треба ввійти в контакт з ними, які дадуть вам elteriori інформації.

Giarras вибачте, але ці ecu (marelli) не читає, а також пише півень v2??:confused::confused::confused:

giarras
28-06-2013, 22:50
Giarras вибачте, але ці ecu (marelli) не читає, а також пише півень v2??:confused::confused::confused:

ви закон як півень, що kessv2 але й інші, мого втручання ? був xch? вони запитали, якби ви могли scodificare і тут виникає проблема, як зробити scodifica в файл?, я у володіння sw, про яких говорять в попередніх постах, і можна знайти вільний, але якщо так і не вдалося змінити довжину файлу, що потрібно? на sw x зробити правильний обробки і повернути його у мірі, необхідній для послідовного перед mensionati, ви могли б продовжувати намагатися але повірте мені nn варто, інтерфейс nn коштує стільки ж, якщо ви зробите 3 scodifiche ви взяли в руки ваші гроші.

darksoulbreaker
01-07-2013, 14:01
Ви праві giarras...в кінці кінців з 3/4 scodifiche візьміть гроші, які ви витратили

mirks
02-07-2013, 00:29
Хлопці, я сподівався на одного giarras палермо, який повідомив мені, що він цього інтерфейсу.. З 220? вас додому, і ви, читає мікро, не відкриваючи нічого, безпосередньо від k-line. Після цього ви можете riverginarla і переписати його за допомогою кнопок в інтерфейсі.. Дійсно дуже корисно і легко ammortizzabile

mirks
02-07-2013, 00:33
Ще раз спасибі giarras за допомогу і контакт �

giarras
02-07-2013, 00:34
Хлопці, я сподівався на одного giarras палермо, який повідомив мені, що він цього інтерфейсу.. З 220€ вас додому, і ви, читає мікро, не відкриваючи нічого, безпосередньо від k-line. Після цього ви можете riverginarla і переписати його за допомогою кнопок в інтерфейсі.. Дійсно, дуже корисно і легко ammortizzabile

я радий, що ви знайшли себе добре.

cicciocar
05-10-2013, 10:01
цей інструмент служить для читання і запису тих беверлі-200 liberty і оси..

giarras
06-10-2013, 12:43
ви ciccio тому також ті, а також aprilia і ducati.

кома
Інструмент є дуже допустимим, але хтось знає, як зробити immo off на MIUI?

salveva все відновити обговорення після того, як стільки часу.... якщо це не занадто.
я купив інструмент питанні,але я хотів би знати, якщо я можу' riverginizzare
miui 32/4 і, якщо, щоб зробити це, ви повинні прочитати флеш-повній, або потрібні лише дані ключа.
спасибі заздалегідь