Перегляд Повної Версії : Scodifica всього Piaggio Nesux 500
Здрастуйте, Ви даєте мені руку, з scodifica цього ебу iaw15p E4, встановлена на Piaggio Nesux 500 , а не s? з чого почати ви поняття не маєте ? можете шукати scodifica ?
darksoulbreaker
27-06-2013, 00:45
цікавить також мені знати? ? можете scodificare ці ecu.
ви можете scodificare тихо, як ті, які збирають старі 15 і навіть miu, які знаходяться в корпусі дроселя.
darksoulbreaker
27-06-2013, 13:27
півень v2 гаразд?
я починаю трохи cn в максі і на велосипеді...
але якщо я тільки ecu, і він не весь мотоцикл...з півня v2, si pu? у будь-якому випадку, щоб ваші руки вище?
півень v2 гаразд?
я починаю трохи cn в максі і на велосипеді...
я вам рекомендую, щоб придбати sw з інтерфейсом Скутери, які повинні коштувати дуже мало, і робить це автоматично, я свій я віддав, але мій друг в палермо викупив недавно, насправді, якщо читати в форумі c'? був один користувач, що йому потрібно scodificare один 15p і він вирішив по-крупному, пошук, обговорення, що перебуваєте все.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?641-aiuto-scodifica-iaw-15P-E7-piaggio-beverly
ось це ? обговорення.
darksoulbreaker
27-06-2013, 14:06
в чому? цей інтерфейс і його sw?
в чому? цей інтерфейс і його sw?
називається так:
Scooter.
msport (exil77grande)
27-06-2013, 20:44
називається так:
Scooter.
у вас є посилання для придбання такого обладнання?
у вас є посилання для придбання такого обладнання?
я повинен його десь людина, яка його продає ? досить доступно і негайну допомогу, кілька місяців тому зробив зміни в sw на моє прохання x miu2.
завтра я намагаюся все ? місце.
darksoulbreaker
28-06-2013, 11:11
я не зміг знайти цього програміста...з нетерпінням чекаємо вас giarras :)
я не зміг знайти цього програміста...з нетерпінням чекаємо вас giarras :)
я відправив посилання на італійський дистриб'ютор,перейдіть на його веб-сайті, ви знайдете всі подробиці.
darksoulbreaker
28-06-2013, 14:54
Вибачте giarras...але це strimento СДС працює тільки для читання?
чому? c'? нотатки на червоний, коли каже:
ПРИМІТКА: ЦЕЙ ПРИСТРІЙ НЕ МОЖЕ ВИРОБЛЯТИ ТРАНСПОНДЕРА. СЛУЖИТЬ ТІЛЬКИ ДЛЯ ЗЧИТУВАННЯ ДАНИХ, КОДУВАННЯ ТРАНСПОНДЕР ПОВИНЕН БУТИ виконаний ЧЕРЕЗ ПРОГРАМІСТ ТРАНСПОНДЕРА TMPro2.
Вибачте giarras...але це strimento СДС працює тільки для читання?
чому? c'? нотатки на червоний, коли каже:
ПРИМІТКА: ЦЕЙ ПРИСТРІЙ НЕ МОЖЕ ВИРОБЛЯТИ ТРАНСПОНДЕРА. СЛУЖИТЬ ТІЛЬКИ ДЛЯ ЗЧИТУВАННЯ ДАНИХ, КОДУВАННЯ ТРАНСПОНДЕР ПОВИНЕН БУТИ виконаний ЧЕРЕЗ ПРОГРАМІСТ ТРАНСПОНДЕРА TMPro2.
інструмент, який я читала і те riscriveva файл оброблений з їх sw..x транспондер існує програміст..треба ввійти в контакт з ними, які дадуть вам elteriori інформації.
darksoulbreaker
28-06-2013, 19:57
ок, спасибі.
;)
інструмент, який я читала і те riscriveva файл оброблений з їх sw..x транспондер існує програміст..треба ввійти в контакт з ними, які дадуть вам elteriori інформації.
Giarras вибачте, але ці ecu (marelli) не читає, а також пише півень v2??:confused::confused::confused:
Giarras вибачте, але ці ecu (marelli) не читає, а також пише півень v2??:confused::confused::confused:
ви закон як півень, що kessv2 але й інші, мого втручання ? був xch? вони запитали, якби ви могли scodificare і тут виникає проблема, як зробити scodifica в файл?, я у володіння sw, про яких говорять в попередніх постах, і можна знайти вільний, але якщо так і не вдалося змінити довжину файлу, що потрібно? на sw x зробити правильний обробки і повернути його у мірі, необхідній для послідовного перед mensionati, ви могли б продовжувати намагатися але повірте мені nn варто, інтерфейс nn коштує стільки ж, якщо ви зробите 3 scodifiche ви взяли в руки ваші гроші.
darksoulbreaker
01-07-2013, 14:01
Ви праві giarras...в кінці кінців з 3/4 scodifiche візьміть гроші, які ви витратили
Хлопці, я сподівався на одного giarras палермо, який повідомив мені, що він цього інтерфейсу.. З 220? вас додому, і ви, читає мікро, не відкриваючи нічого, безпосередньо від k-line. Після цього ви можете riverginarla і переписати його за допомогою кнопок в інтерфейсі.. Дійсно дуже корисно і легко ammortizzabile
Ще раз спасибі giarras за допомогу і контакт �
Хлопці, я сподівався на одного giarras палермо, який повідомив мені, що він цього інтерфейсу.. З 220€ вас додому, і ви, читає мікро, не відкриваючи нічого, безпосередньо від k-line. Після цього ви можете riverginarla і переписати його за допомогою кнопок в інтерфейсі.. Дійсно, дуже корисно і легко ammortizzabile
я радий, що ви знайшли себе добре.
cicciocar
05-10-2013, 10:01
цей інструмент служить для читання і запису тих беверлі-200 liberty і оси..
ви ciccio тому також ті, а також aprilia і ducati.
Інструмент є дуже допустимим, але хтось знає, як зробити immo off на MIUI?
salveva все відновити обговорення після того, як стільки часу.... якщо це не занадто.
я купив інструмент питанні,але я хотів би знати, якщо я можу' riverginizzare
miui 32/4 і, якщо, щоб зробити це, ви повинні прочитати флеш-повній, або потрібні лише дані ключа.
спасибі заздалегідь