КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica усяго Piaggio Nesux 500

ecutano
26-06-2013, 07:11
Добры дзень, Вы даеце мне руку, з scodifica гэтага эбу iaw15p E4, усталяваная на Piaggio Nesux 500 , а не s? з чаго пачаць вы паняцця не маеце ? можаце шукаць scodifica ?

darksoulbreaker
27-06-2013, 00:45
цікавіць таксама мне ведаць? ? можаце scodificare гэтыя ecu.

giarras
27-06-2013, 13:21
вы можаце scodificare ціха, як тыя, якія збіраюць старыя 15 і нават miu, якія знаходзяцца ў корпусе дроселя.

darksoulbreaker
27-06-2013, 13:27
певень v2 добра?
я пачынаю ледзь cn ў максі і на ровары...

але калі я толькі ecu, і ен не ўвесь матацыкл...з пеўня v2, si pu? у любым выпадку, каб вашыя рукі вышэй?

giarras
27-06-2013, 13:31
певень v2 добра?
я пачынаю ледзь cn ў максі і на ровары...

я вам рэкамендую, каб купіць sw з інтэрфейсам Скутэры, якія павінны каштаваць вельмі мала, і робіць усе гэта аўтаматычна, я свой я аддаў, але мой сябар у палерма выкупіў нядаўна, на самай справе, калі чытаць у форуме c'? быў адзін карыстальнік, што яму трэба scodificare адзін 15p і ен вырашыў па-буйному, пошук, абмеркаванне, што знаходзіцеся ўсе.

giarras
27-06-2013, 13:34
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?641-aiuto-scodifica-iaw-15P-E7-piaggio-beverly

вось, гэта ? абмеркаванне.

darksoulbreaker
27-06-2013, 14:06
у чым? гэты інтэрфейс і яго sw?

giarras
27-06-2013, 14:31
у чым? гэты інтэрфейс і яго sw?

называецца так:
Scooter.

msport (exil77grande)
27-06-2013, 20:44
называецца так:
Scooter.

у вас есць спасылка для набыцця такога абсталявання?

giarras
27-06-2013, 21:38
у вас есць спасылка для набыцця такога абсталявання?

я павінен яго дзе-то чалавек, які яго прадае ? дастаткова даступна і неадкладную дапамогу, некалькі месяцаў таму зрабіў змены ў sw па маей просьбе x miu2.
заўтра я імкнуся ўсе ? месца.

giarras
28-06-2013, 10:42

darksoulbreaker
28-06-2013, 11:11
я не змог знайсці гэтага праграміста...з нецярпеннем чакаем вас giarras :)

giarras
28-06-2013, 11:43
я не змог знайсці гэтага праграміста...з нецярпеннем чакаем вас giarras :)

я адправіў спасылку на італьянская дыстрыб'ютар,перайдзіце на яго вэб-сайце, вы знойдзеце ўсе падрабязнасці.

darksoulbreaker
28-06-2013, 14:54
Выбачайце giarras...але гэта strimento СДС працуе толькі для чытання?
чаму? c'? нататкі на чырвоны, калі кажа:
ЗАЎВАГА: ГЭТА ПРЫЛАДА НЕ МОЖА ВЫРАБЛЯЦЬ ТРАНСПОНДЕРА. СЛУЖЫЦЬ ТОЛЬКІ ДЛЯ СЧЫТВАННЯ ДАДЗЕНЫХ, КАДАВАНЬНЕ ТРАНСПОНДЕР ПАВІНЕН БЫЦЬ выкананы ПРАЗ ПРАГРАМІСТ ТРАНСПОНДЕРА TMPro2.

giarras
28-06-2013, 19:27
Выбачайце giarras...але гэта strimento СДС працуе толькі для чытання?
чаму? c'? нататкі на чырвоны, калі кажа:
ЗАЎВАГА: ГЭТА ПРЫЛАДА НЕ МОЖА ВЫРАБЛЯЦЬ ТРАНСПОНДЕРА. СЛУЖЫЦЬ ТОЛЬКІ ДЛЯ СЧЫТВАННЯ ДАДЗЕНЫХ, КАДАВАНЬНЕ ТРАНСПОНДЕР ПАВІНЕН БЫЦЬ выкананы ПРАЗ ПРАГРАМІСТ ТРАНСПОНДЕРА TMPro2.

інструмент, які я чытала і тое riscriveva файл апрацаваны з іх sw..x транспондер існуе праграміст..трэба ўвайсці ў кантакт з імі, якія дадуць вам elteriori інфармацыі.

darksoulbreaker
28-06-2013, 19:57
ок, дзякуй.
;)

інструмент, які я чытала і тое riscriveva файл апрацаваны з іх sw..x транспондер існуе праграміст..трэба ўвайсці ў кантакт з імі, якія дадуць вам elteriori інфармацыі.

Giarras прабачце, але гэтыя ecu (marelli) не чытае, а таксама піша певень v2??:confused::confused::confused:

giarras
28-06-2013, 22:50
Giarras прабачце, але гэтыя ecu (marelli) не чытае, а таксама піша певень v2??:confused::confused::confused:

вы закон як певень, што kessv2 але і іншыя, майго ўмяшання ? быў xch? яны спыталі, калі б вы маглі scodificare і тут узнікае праблема, як зрабіць scodifica ў файл?, я ў валоданьне sw, аб якіх кажуць у папярэдніх пастах, і можна знайсці бясплатна, але калі так і не ўдалося змяніць даўжыню файла, што трэба? на sw x зрабіць правільны апрацоўкі і вярнуць яго ў ступені, неабходнай для паслядоўнага перад mensionati, вы маглі б працягваць спрабаваць але паверце мне nn варта, інтэрфейс nn каштуе столькі ж, калі вы зробіце 3 scodifiche вы ўзялі ў рукі вашыя грошы.

darksoulbreaker
01-07-2013, 14:01
Вы маеце рацыю giarras...у рэшце рэшт з 3/4 scodifiche вазьміце грошы, якія вы выдаткавалі

mirks
02-07-2013, 00:29
Хлопцы, я спадзяваўся на аднаго giarras палерма, які затым паведаміў мне, што ен гэтага інтэрфейсу.. З 220? вас дадому, і вы, чытае мікра, не адкрываючы нічога, наўпрост ад k-line. Пасля гэтага вы можаце riverginarla і перапісаць яго з дапамогай кнопкі ў інтэрфейсе.. Сапраўды вельмі карысна і легка ammortizzabile

mirks
02-07-2013, 00:33
Яшчэ раз дзякуй giarras за дапамогу і кантакт �

giarras
02-07-2013, 00:34
Хлопцы, я спадзяваўся на аднаго giarras палерма, які затым паведаміў мне, што ен гэтага інтэрфейсу.. З 220€ вас дадому, і вы, чытае мікра, не адкрываючы нічога, напрамую ад k-line. Пасля гэтага вы можаце riverginarla і перапісаць яго з дапамогай кнопкі ў інтэрфейсе.. Сапраўды, вельмі карысна і легка ammortizzabile

я рады, што вы знайшлі сябе добра.

cicciocar
05-10-2013, 10:01
гэты інструмент служыць для чытання і запісы тых беверлі-200 liberty і восы..

giarras
06-10-2013, 12:43
вы ciccio таму таксама тыя, а таксама aprilia і ducati.

кома
Інструмент з'яўляецца вельмі дапушчальным, але хто-небудзь ведае, як зрабіць immo off на MIU?

salveva ўсё аднавіць абмеркаванне пасля таго, як столькі часу.... калі гэта не занадта.
я купіў інструмент у пытанні,але я хацеў бы ведаць, калі я магу' riverginizzare
miui 32/4 і, калі, каб зрабіць гэта, вы павінны прачытаць флэш-поўнай, ці патрэбныя толькі дадзеныя ключа.
дзякуй загадзя