Прагляд Поўнай Версіі : Scodifica усяго Piaggio Nesux 500
Добры дзень, Вы даеце мне руку, з scodifica гэтага эбу iaw15p E4, усталяваная на Piaggio Nesux 500 , а не s? з чаго пачаць вы паняцця не маеце ? можаце шукаць scodifica ?
darksoulbreaker
27-06-2013, 00:45
цікавіць таксама мне ведаць? ? можаце scodificare гэтыя ecu.
вы можаце scodificare ціха, як тыя, якія збіраюць старыя 15 і нават miu, якія знаходзяцца ў корпусе дроселя.
darksoulbreaker
27-06-2013, 13:27
певень v2 добра?
я пачынаю ледзь cn ў максі і на ровары...
але калі я толькі ecu, і ен не ўвесь матацыкл...з пеўня v2, si pu? у любым выпадку, каб вашыя рукі вышэй?
певень v2 добра?
я пачынаю ледзь cn ў максі і на ровары...
я вам рэкамендую, каб купіць sw з інтэрфейсам Скутэры, якія павінны каштаваць вельмі мала, і робіць усе гэта аўтаматычна, я свой я аддаў, але мой сябар у палерма выкупіў нядаўна, на самай справе, калі чытаць у форуме c'? быў адзін карыстальнік, што яму трэба scodificare адзін 15p і ен вырашыў па-буйному, пошук, абмеркаванне, што знаходзіцеся ўсе.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?641-aiuto-scodifica-iaw-15P-E7-piaggio-beverly
вось, гэта ? абмеркаванне.
darksoulbreaker
27-06-2013, 14:06
у чым? гэты інтэрфейс і яго sw?
у чым? гэты інтэрфейс і яго sw?
называецца так:
Scooter.
msport (exil77grande)
27-06-2013, 20:44
называецца так:
Scooter.
у вас есць спасылка для набыцця такога абсталявання?
у вас есць спасылка для набыцця такога абсталявання?
я павінен яго дзе-то чалавек, які яго прадае ? дастаткова даступна і неадкладную дапамогу, некалькі месяцаў таму зрабіў змены ў sw па маей просьбе x miu2.
заўтра я імкнуся ўсе ? месца.
darksoulbreaker
28-06-2013, 11:11
я не змог знайсці гэтага праграміста...з нецярпеннем чакаем вас giarras :)
я не змог знайсці гэтага праграміста...з нецярпеннем чакаем вас giarras :)
я адправіў спасылку на італьянская дыстрыб'ютар,перайдзіце на яго вэб-сайце, вы знойдзеце ўсе падрабязнасці.
darksoulbreaker
28-06-2013, 14:54
Выбачайце giarras...але гэта strimento СДС працуе толькі для чытання?
чаму? c'? нататкі на чырвоны, калі кажа:
ЗАЎВАГА: ГЭТА ПРЫЛАДА НЕ МОЖА ВЫРАБЛЯЦЬ ТРАНСПОНДЕРА. СЛУЖЫЦЬ ТОЛЬКІ ДЛЯ СЧЫТВАННЯ ДАДЗЕНЫХ, КАДАВАНЬНЕ ТРАНСПОНДЕР ПАВІНЕН БЫЦЬ выкананы ПРАЗ ПРАГРАМІСТ ТРАНСПОНДЕРА TMPro2.
Выбачайце giarras...але гэта strimento СДС працуе толькі для чытання?
чаму? c'? нататкі на чырвоны, калі кажа:
ЗАЎВАГА: ГЭТА ПРЫЛАДА НЕ МОЖА ВЫРАБЛЯЦЬ ТРАНСПОНДЕРА. СЛУЖЫЦЬ ТОЛЬКІ ДЛЯ СЧЫТВАННЯ ДАДЗЕНЫХ, КАДАВАНЬНЕ ТРАНСПОНДЕР ПАВІНЕН БЫЦЬ выкананы ПРАЗ ПРАГРАМІСТ ТРАНСПОНДЕРА TMPro2.
інструмент, які я чытала і тое riscriveva файл апрацаваны з іх sw..x транспондер існуе праграміст..трэба ўвайсці ў кантакт з імі, якія дадуць вам elteriori інфармацыі.
darksoulbreaker
28-06-2013, 19:57
ок, дзякуй.
;)
інструмент, які я чытала і тое riscriveva файл апрацаваны з іх sw..x транспондер існуе праграміст..трэба ўвайсці ў кантакт з імі, якія дадуць вам elteriori інфармацыі.
Giarras прабачце, але гэтыя ecu (marelli) не чытае, а таксама піша певень v2??:confused::confused::confused:
Giarras прабачце, але гэтыя ecu (marelli) не чытае, а таксама піша певень v2??:confused::confused::confused:
вы закон як певень, што kessv2 але і іншыя, майго ўмяшання ? быў xch? яны спыталі, калі б вы маглі scodificare і тут узнікае праблема, як зрабіць scodifica ў файл?, я ў валоданьне sw, аб якіх кажуць у папярэдніх пастах, і можна знайсці бясплатна, але калі так і не ўдалося змяніць даўжыню файла, што трэба? на sw x зрабіць правільны апрацоўкі і вярнуць яго ў ступені, неабходнай для паслядоўнага перад mensionati, вы маглі б працягваць спрабаваць але паверце мне nn варта, інтэрфейс nn каштуе столькі ж, калі вы зробіце 3 scodifiche вы ўзялі ў рукі вашыя грошы.
darksoulbreaker
01-07-2013, 14:01
Вы маеце рацыю giarras...у рэшце рэшт з 3/4 scodifiche вазьміце грошы, якія вы выдаткавалі
Хлопцы, я спадзяваўся на аднаго giarras палерма, які затым паведаміў мне, што ен гэтага інтэрфейсу.. З 220? вас дадому, і вы, чытае мікра, не адкрываючы нічога, наўпрост ад k-line. Пасля гэтага вы можаце riverginarla і перапісаць яго з дапамогай кнопкі ў інтэрфейсе.. Сапраўды вельмі карысна і легка ammortizzabile
Яшчэ раз дзякуй giarras за дапамогу і кантакт �
Хлопцы, я спадзяваўся на аднаго giarras палерма, які затым паведаміў мне, што ен гэтага інтэрфейсу.. З 220€ вас дадому, і вы, чытае мікра, не адкрываючы нічога, напрамую ад k-line. Пасля гэтага вы можаце riverginarla і перапісаць яго з дапамогай кнопкі ў інтэрфейсе.. Сапраўды, вельмі карысна і легка ammortizzabile
я рады, што вы знайшлі сябе добра.
cicciocar
05-10-2013, 10:01
гэты інструмент служыць для чытання і запісы тых беверлі-200 liberty і восы..
вы ciccio таму таксама тыя, а таксама aprilia і ducati.
Інструмент з'яўляецца вельмі дапушчальным, але хто-небудзь ведае, як зрабіць immo off на MIU?
salveva ўсё аднавіць абмеркаванне пасля таго, як столькі часу.... калі гэта не занадта.
я купіў інструмент у пытанні,але я хацеў бы ведаць, калі я магу' riverginizzare
miui 32/4 і, калі, каб зрабіць гэта, вы павінны прачытаць флэш-поўнай, ці патрэбныя толькі дадзеныя ключа.
дзякуй загадзя