Перегляд Повної Версії : читання в bdm ecu бензину
michele30
25-06-2013, 13:51
у мене є питання, може бути, неправильно... bdm ви читаєте тільки блоки керування дизель або навіть тих, бензин?
voglioimparare
25-06-2013, 19:38
у мене є питання, може бути, неправильно... bdm ви читаєте тільки блоки керування дизель або навіть тих, бензин?
здрастуйте, є деякі блоки, які можна прочитати в bdm навіть в бензин;), щоб назвати,me7.9.10, який монтується на fiat t-jet, наприклад, одна з них. ви можете прочитати її в boot mode або якщо у вас його schedino також в bdm.
привіт
Привіт
У бдм, ви можете прочитати сімей ecu з мікро motorola MPC5xx, завжди тут всі програми як protocolo adecuatto.
Diese, бензин, вантажівки, мотоцикл, etc.
треба дізнатися, який бензин можна читати. а me7.9.10 від того, що я знаю, як треба назад в bdm , монтує st і я бачу, що дурна, що bdm функції
:)
треба дізнатися, який бензин можна читати. а me7.9.10 від того, що я знаю, як треба назад в bdm , монтує st і я бачу, що дурна, що bdm функції
:)
Привіт
Exato, comme або ditto тільки ecu з мікро motorola MPC5xx.
:):)
C? список ебу, які можна зробити з schedini, які дають на програміста?
І навколо я бачив з schedini, призначених для ecd 16 можуть бути використані тільки для edc 16 чи якийсь інший блок управління пу? бути використана?
sportknight
29-10-2013, 11:18
не для edc16...для bosch працюючих mpc5..