Перегляд Повної Версії : powergate s
marco147150
25-06-2013, 07:30
Доброго ранку усім!!!!!
Я купив рік тому Powergate s і читав карту моєї колишньої точки jtd 85cv, і я завантажив mod карта і там бродив.
Не знаючи, що для повторного використання з іншими авто я повинен був підзарядки ОРІ на машині, і після його знесення, мені залишається в руках це пристрій непридатним для використання, ? 6 кнопок.
я прошу вас: powergate s bios 4.00/3.00 пу? бути використана на alfa 147 mb 150cv '07 dpf ?
EDC16c39
HW 028101966
SW 1037381510
Спасибі Марко.
msport (exil77grande)
25-06-2013, 08:08
Доброго ранку усім!!!!!
Я купив рік тому Powergate s і читав карту моєї колишньої точки jtd 85cv, і я завантажив mod карта і там бродив.
Не знаючи, що для повторного використання з іншими авто я повинен був підзарядки ОРІ на машині, і після його знесення, мені залишається в руках це пристрій непридатним для використання, ? 6 кнопок.
я прошу вас: powergate s bios 4.00/3.00 пу? бути використана на alfa 147 mb 150cv '07 dpf ?
EDC16c39
HW 028101966
SW 1037381510
Спасибі Марко.
ви повинні дивитися в sw, де дає вам можливість проконсультуватися парк авто,то його слід відправити у alientech, що за ціною 60€ скидає і так, а ви були б в змозі використовувати його повторно.
marco147150
25-06-2013, 08:27
Дякуємо за своєчасним, як зазвичай, відповідь. Contattero' то alientech для скидання налаштувань і сумісність
Спасибі Марко.
Привіт всім,
я хотів би уточнити про можливості? у powergate s, і для цього я звертаюся до вас. Я знаю, що він зв'язується з одного транспортного засобу, і що ? можете зберігати усередині 2 карти.
Ви знаєте? якщо ? можете замінити ці карти на нові, кожен раз, що ви хочете? І cio? можна зробити більше? випробування даного транспортного засобу?
Дякую, я сподіваюся, я пояснив.
Велике спасибі!!! враховуючи, що зараз я займаюся тільки моєї машини, для якої програмування послідовного порту, не ? завжди підтримуються самі дешеві китайські клони, я думав всі покупки powergate s.
Велике спасибі!!! враховуючи, що зараз я займаюся тільки моєї машини, для якої програмування послідовного порту, не ? завжди підтримуються самі дешеві китайські клони, я думав всі покупки powergate s.
на якій машині ми говоримо.
Привіт ugoboss, ми говоримо брера 2.0 jtdm, для якої я вам вже? дали якусь вказівку/рада.
Будучи починаючим я не довіряю багато працювати, bdm і, крім тільки, якщо користувач форуму, не схоже, що завжди можна зробити програмувати через послідовний мого ecu допомогою інтерфейсів клонів-й? відомі як півник пр. підтвердження є? мій автомобіль в цій версії ? ніколи не присутня в списках транспортних засобів, які підтримуються цими інтерфейсами і програмного забезпечення. Унікальні інтерфейси, для яких я знайшов список автомобілів, підтримуваних моїй машині ? kess v2 або powergate. Для цього я розмірковував покупки останнього.
ваша ви можете також написати з MPPS v5 або v12, не кажучи вже про gallov2 навіть у версії 48, які потім також BDM, списки транспортних засобів, завжди залишають мало кращого.
Привіт ugoboss я відповідаю в рамках обговорення, що я раніше створив, щоб не піти і не по темі. Його ви знайдете за цим посиланням: https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?4119-Interfaccia-e-software-brera-2-0-jtdm-170-cv&highlight=interfaccia+brera
Дякую, як завжди!
msport (exil77grande)
28-09-2013, 17:06
чесно кажучи, якщо ви хочете на даний момент тільки чудово провести час на вашому комп'ютері і зробити це так, майже серена візьми собі powergate s також використовується з 2 фунта і перейти спокійно,коли ви будете мати необхідність працювати на декількох авто і ти програміст, з великим парком автомобілів без обмеження на власну половину або пробач еп оригінальний автомобіль з powergate щоб відновити його, і ви можете продати його або відправити його в чужій, що близько 60€ в відновлюють і потім прочитайте і напишіть вашу машину з новим програмістом,увагу, однак, що файл прочитаний powergate ви не зможете потім переписати його з іншого програміст, тому вам доведеться читати-редагувати і писати новий.
чесно кажучи, якщо ви хочете тільки розважатися на вашу машину і зробити це так, майже серена візьми собі powergate s також використовується з 2 лір, і перейти спокійно,коли у вас з'явиться необхідність працювати на декількох авто і ти програміст, з великим парком автомобілів без обмеження на власну половину або поверніть еп оригінальний автомобіль з powergate щоб відновити його, і ви можете продати його або відправити його в чужий, що близько 60? його відновлюють і тоді читайте і пишіть вашу машину з новим програмістом,увагу, однак, що файл прочитаний powergate ви не зможете потім переписати його з іншого програміст, тому вам доведеться читати-редагувати і писати новий.
Спасибі msport на ваш погляд, ці напрямки... Я роблю саме ці оцінки, щоб перестрахуватися... Тепер мені залишається вирішити...