Прагляд Поўнай Версіі : Вывучэнне ECU Ford Fiesta 1.6 TDCI 90CV.
Прывітанне ўсім, я аматар-пачатковец, і маючы вельмі мала паведамленняў на форуме я не магу спампаваць ўкладанні і выявы, размешчаныя, каб іх можна было вывучаць, таму я, як адзіная магчымасць? для таго, каб што-небудзь зразумець ? той пост мой ECU, такіх каб паспрабаваць зразумець, як працуюць карты ў ім. У пазбяганне непаразуменняў хачу дадаць, што ўсе працуе ? накіравана выключна толькі на змяненне ECU майго аўтамабіля. Як праграму я хацеў бы выкарыстоўваць ECM.
Цяпер я хацеў бы спытаць, калі мы c'? хто мне можа паказаць, які тып з гэтых карт і іх адрас.
Загадзя дзякуй усім, хто захоча дапамагчы мне зразумець.
msport (exil77grande)
25-06-2013, 07:51
прабач, але на практыцы не ведаеш, як пачаць?
тады паспрабуйце прачытаць больш на форуме, а затым у інтэрнэт праект,месцаў, і мы дамо вам некалькі саветаў.
SandroMarciano
25-06-2013, 07:55
Эбу вашай машыны ? на аснове edc16, чаму большасць паняццяў з'яўляюцца тымі, якія мы разгледзелі ў дачыненні да motorifFiat, а затым, калі круг добра, вы таксама знойдзеце абмеркавання з нагоды новай машыны, як ваша.
Тым часам вам савет, калі не ў вас ужо? зрабіў вам чытання bdm аўтамабіля, так як гэта вызначае ECU мае тэндэнцыі autoincasinarsi... Такім чынам, вы ўсе роўна вярнуцца!
*msport, я зірнуў, але ў большасці выпадкаў спасылкі на файлы або выявы, апублікаваныя дзе я не маю магчымасці? спампаваць файлы для іх прагляду.
*SandroMarciano, на самай справе зыходны файл, што я выклаў павінен быць аўтамабіль, як мой, і ў чаканні мне, чытач, bdm я хацеў бы пачаць разумець карты. Я чытаў і захоўваецца некалькі дыскусій, але без таго, каб параўнаць візуальна ? па-сапраўднаму складаным.
У любым выпадку дзякуй за адказы.
tidus1985
25-06-2013, 15:29
Я атрымаў гэты аўтамабіль, адкрыць з аднаго боку c39 і з іншай вашай c34 ў 2d, карты, вельмі падобныя, хоць і з розных адрасоў.
Менавіта таму, што? адрасы розныя праблемы ? - вылучыць карты, вось чаму? я адправіў ecu у маім валоданні, на якіх вучыцца.
tidus1985
25-06-2013, 20:52
тое comicia гледзячы на яго, і замест карты, якія вы думаеце, што ен прызнаў, то мы дапаможам вам, але спачатку вы павінны напружвацца ты, imparae вам прыйдзецца папацець :D
таксама я пачаў так ;D
тое comicia гледзячы на яго, і замест карты, якія вы думаеце, што ен прызнаў, то мы дапаможам вам, але спачатку вы павінны напружвацца ты, imparae вам прыйдзецца папацець :D
таксама я пачаў так ;D
Як я магу прызнаць тое, што я ніколі не бачыў? я не магу спампаваць нічога з гэтага форуму, я магу толькі чытаць тое, што напісана карыстальнікамі. Прызнаць тое, што вы павінны яе выгляд або мець магчымасць? параўнаць яго з чым-то, вядома. Вы не згодныя?
У любым выпадку дзякуй за падтрымку.
tidus1985
25-06-2013, 23:20
Між тым, май? з EMC titanium і паглядзець тыя карты, якія прыведзены, каб звычайная карта за ўсе гэтыя драйвера
на форуме вы таксама знойдзеце кіраўніцтва, і нават калі вы не можаце загрузіць, калі вы шукаеце добра, есць пасты, якія прымушаюць вас зразумець многія рэчы, у любым выпадку вы conziglio зрабіць адзін крок за адзін раз і разлічваем на супрацоўніцтва з вамі, каб спампаваць што-небудзь на форуме, вы павінны дасягнуць 80 мсм і гэта перавага, таму што прыносіць вам зразумець розныя дыскусіі, якія там есць. добрая праца
*tidus1985, будзе вельмі моцна@? каб атрымаць рабочую копію ecm titanium.
*марка, гэта я ўжо? робяць.
дзякуй усім за адказы.
вы ведаеце, дзе iq абмежавальнік на 1.6 tdci 90cv? па параўнанні з іншымі edc16 я з цяжкасцю магу іх знайсці