Прагляд Поўнай Версіі : EGR на EDC15C7
Прывітанне. Я паспрабаваў выдаліць EGR на Фіят пунта 188 1.9 JTD, блок кіравання Bosch EDC 15C7 , рашэнне маецца ў off-limits:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?27-esempio-di-eliminazione-valvola-egr-gruppo-bosch-edc15&p=2660&viewfull=1#post2660
пост n? 3,? пасля таго як вы напісалі файл зменены, я раблю дыягностыку, каб убачыць, калі клапан быў заблакаваны, але нічога, варушыцца яшчэ. Зменены адрас быў 71B1F, які нарадзіўся ў 0. У сістэмы рэцыркуляцыі ог па-ранейшаму працуе, але MAF
ен фіксаванымі значэньнямі, як калі б ен быў адключаны. Хто-небудзь спрабаваў што рашэнне EGR off?
Гэтыя файлы.
SandroMarciano
24-06-2013, 09:33
maf мае фіксаваныя значэння, чаму? тое, што ў законах справа? паветра мэта ? тое ж, што знаходзіцеся ўнутры карты, якія вы звычайна "зкранае значэнне pi? высокія", каб закрыць egr, тое, што вызначае датчык выдатку паветра знаходзіцца на вымеранае значэнне.
У любым выпадку я не маю доступу да кіраўніцтва, але я магу сказаць вам, што я, напрыклад, адключыць на адрас я *71B19
я ніколі не спрабаваў, але з гэтым, калі вы паклалі ліст не павінен загарэцца індыкатар, калі ваша праблема ? здаць тэст...
SandroMarciano
24-06-2013, 09:43
я ніколі не спрабаваў, але з гэтым, калі вы паклалі ліст не павінен загарэцца індыкатар, калі ваша праблема ? здаць тэст...
не, ліст не acende абсалютна шпіен!
З, aisi, astm, я не спрабаваў, але гэта павінен быў зрабіць што-то больш? уладжаны. Факт ? што я знаходжуся ў прыклад, што ад "вешчуны" ў пост у раздзел " off-limits. Гэта ? што мне здаецца дзіўным.
maf мае фіксаваныя значэння, чаму? тое, што ў законах справа? паветра мэта ? тое ж, што знаходзіцеся ўнутры карты, якія вы звычайна "зкранае значэнне pi? высокія", каб закрыць egr, тое, што вызначае датчык выдатку паветра знаходзіцца на вымеранае значэнне.
У любым выпадку я не маю доступу да кіраўніцтва, але я магу сказаць вам, што я, напрыклад, адключыць на адрас я *71B19
Вы кажаце, што тое ? правільны адрас, каб давесці да 0, а не 71B1F com'? кажа, у пост?
voglioimparare
25-06-2013, 19:34
каб вы не абмежаваныя проста прывесці значэння карты, фазы ўпырску, усе на максімум? я на edc 15 я раблю так,ніколі не было праблем;)
таксама я раблю так і ў мяне ніколі не было праблем..
legendaryslave
25-06-2013, 20:56
каб вы не абмежаваныя проста прывесці значэння карты, фазы ўпырску, усе на максімум? я на edc 15 я раблю так,ніколі не было праблем;)
ну, там толькі адзін шлях, каб дабрацца да рыма
SandroMarciano
26-06-2013, 08:48
Вы кажаце, што тое ? правільны адрас, каб давесці да 0, а не 71B1F com'? кажа, у пост?
я паўтараю, што я не маю доступу ў гэты раен не совацца, таму я не магу сказаць вам, калі, можа быць, у вас перакручанае кіраўніцтва, але я магу сказаць вам, што калі вы паглядзіце на damos, правільны адрас ? тое, што я табе прапанаваў, я паспрабаваў гэта на сваей і на многіх іншых edc15c7
ну, там толькі адзін шлях, каб дабрацца да рыма
Я згодны, і то гэта было, каб паспрабаваць, што рашэннем.....
Exside81
28-06-2013, 16:35
Для edc15c7, калі перайсці intabellare парты volore-й? высокі x ўсей табліцы egr і зачынена.
SandroMarciano
28-06-2013, 18:04
8438
8439
дзярмо, у Мяне есць кропка дзіўнае, што не мае перамыкачы на сваім месцы.... маглі б вы мне дапамагчы ў яго ідэнтыфікацыі?
lupeen90
20-01-2015, 18:49
як адключыць выключальнік?
lupeen90
20-01-2015, 18:50
таксама ў edc15c2, вы можаце адключыць swich x клапан egr?
lupeen90
20-01-2015, 18:50
калі вы той, хто мне руку? дзякуй