Прагляд Поўнай Версіі : Сумневы правіць elm327 bluetooth
panterargento
22-06-2013, 18:28
Прывітанне ўсім, не будучы экспертам, я хацеў бы зразумець, калі мой інтэрфейс рэдагавання, так і ў злучэнні з multiecuscan мяне адлюстроўваецца толькі блок кіравання рухавіком, а астатнія-мне не ўдалося ўсталяваць злучэнне.
Прыкладаю фатаграфіі, можа быць, які-небудзь спецыяліст мне пу? растлумачыць.
Дзякуй.
luigigtc
23-06-2013, 01:43
калі я не памыляюся, павінен быць роўны змяніць тое, з usb, я магу памыляцца...
panterargento
23-06-2013, 09:17
калі я не памыляюся, павінен быць роўны змяніць тое, з usb, я магу памыляцца...
Вы кажаце, што можа быць ужо? рэдагавана?
Прывітанне panterargento ад фота 29-1 паглядзець чып u4 далей нас знаходзіцеся J3 з 8-кантактны і вышэй на кантакты рэзістар R4 праверце адпаведнасць супраціву дзве ножкі ніжэй (я маю на ўвазе кантакты 5 і 6, пачынаючы з левага, як у цябе на фота) мы дасягнулі злучэння правадоў у obd 6 і 14, калі cos? было прыбраць рэзістар R4, які, як я бачу, і 121 ым ідэнтычная той, што я ўзяў я ў маей usb.
я зрабіў cos? і мне, працуе ўсе выдатна (раней жа я бачыў толькі блок кіравання рухавіком) цяпер паўтараю мой быў usb, але я думаю, што функцыянаванне як жа тады, калі адвядзеш спакойна, potesti усе, каб вярнуць яго ў eventualit? не працуе
Прывітанне
panterargento
23-06-2013, 11:12
Прывітанне panterargento ад фота 29-1 паглядзець чып u4 далей нас знаходзіцеся J3 з 8-кантактны і вышэй на кантакты рэзістар R4 праверце адпаведнасць супраціву дзве ножкі ніжэй (я маю на ўвазе кантакты 5 і 6, пачынаючы з левага, як у цябе на фота) мы дасягнулі злучэння правадоў у obd 6 і 14, калі cos? было прыбраць рэзістар R4, які, як я бачу, і 121 ым ідэнтычная той, што я ўзяў я ў маей usb.
я зрабіў cos? і мне, працуе ўсе выдатна (раней жа я бачыў толькі блок кіравання рухавіком) цяпер паўтараю мой быў usb, але я думаю, што функцыянаванне як жа тады, калі адвядзеш спакойна, potesti усе, каб вярнуць яго ў eventualit? не працуе
Прывітанне
Выкарыстоўваючы пошук у інтэрнэце я знайшоў кіраўніцтва для рэдагавання і казала, што зняць R04, і я зрабіў гэта адразу, і толькі цяпер я прачытаў ваша паведамленне, і што я павінен зрабіць, тыя элементы кіравання, якія вы апісалі...цярпенне, я дзейнічаў інстынктыўна, цяпер я не проста паспрабаваць, ці працуе ен, нават, чаму? калі я зняў супраціў і спрынце і не лічу-ы?...нічога не робіць, максімум ne ricomprer? іншы ўжо? зменены.
...і пры выпадку ніколі не працуе...давайце забудзем, v?...
Ўсе ок працуе.
мансардных
23-06-2013, 13:28
вельмі добра panterargento, выдатная праца ;)
panterargento
23-06-2013, 16:17
Ен просіць, каб модулі, якія маюць у ей патрэбу, і гэта не залежыць ад якасці? у ELM ...
:)
panterargento
23-06-2013, 17:25
Ен просіць, каб модулі, якія маюць у ей патрэбу, і гэта не залежыць ад якасці? у ELM ...
:)
Дзякуй іенаў, вельмі карысны :cool:
Гэта ? тое, што я зрабіў з маім elm327 bluetooth, выдаліць рэзістар R04.
Я спадзяюся, што гэта дапамагае каму-тое, што, магчыма, мае сапраўды такі ж інтэрфейс.
Прывітанне ўсім, не будучы экспертам, я хацеў бы зразумець, калі мой інтэрфейс рэдагавання, так і ў злучэнні з multiecuscan мяне адлюстроўваецца толькі блок кіравання рухавіком, а астатнія-мне не ўдалося ўсталяваць злучэнне.
Дзякуй.
добры дзень, у мяне есць elm 327 bluetooth, такія як ваш, ен працаваў добра, але цяпер я яго знайсці больш? ne пк і мабільны тэлефон, ен ўключаецца, але не падключаецца
я павінен замяніць або c'? тое, што я магу зрабіць
Дзякуй.
добрай раніцы ўсім... Як заўседы не магу адкрыць фатаграфіі? Дзякуй