КПК

Перегляд Повної Версії : інформація про segnalzione помилка egr чи ні, після eslcusione

badboy
22-06-2013, 14:09
Привіт всім, питання по 147 1.9 jtdm 150cv edc16c39 ? можливо, що з egr закритий карту (контроль + управління) і переконайтеся, що залишається до 4% у разі "проблеми" електронні клапана, машина переходить у recovery, але без повідомити про помилку на Бк.

Потім вимкніть і знову ввімкніть запалювання і йти назад, як перш, p? і потім random ripresente проблеми або у всякому випадку, навіть якщо закритий-так і повинно повідомити про проблему. Якщо відділяється фізично спалахує контрольна лампа, і відправити в recovery ми пробували. В Ecu, не ? записав без помилок.

mariodarkblue
22-06-2013, 17:33
Привіт всім, питання по 147 1.9 jtdm 150cv edc16c39 ? можливо, що з egr закритий карту (контроль + управління) і переконайтеся, що залишається до 4% у разі "проблеми" електронні клапана, машина переходить у recovery, але без повідомити про помилку на Бк.

Потім вимкніть і знову ввімкніть запалювання і йти назад, як перш, p? і потім random ripresente проблеми або у всякому випадку, навіть якщо закритий-так і повинно повідомити про проблему. Якщо відділяється фізично спалахує контрольна лампа, і відправити в recovery ми пробували. В Ecu, не ? записав без помилок.

Ні, не ? можливо...закриваючи її від карти (яка в будь-якому випадку раджу тобі прикріпити) зайдіть у закрити його через duty cicle...але повинен бути електрично підключений і працює.
Якщо точно, він з ладу електрично вам буде повідомлено...навіть гк? не були видалені dtc...
цей автомобіль мав fap?? була defappata?
Як ви говорите, що йдете в "відновлення" без індикатора пошкодження?може бути несправність в системі живлення...

savek
23-06-2013, 19:53
насправді, якщо ? закритою карті, навіть якщо перегорить, не повинні дати жоден індикатор і двигун повинні йти нормально, чому? для l' ecu не існує...хто знає, а якщо вона повинна бути короткою, може змінювати сигнал....ви пробували відключити електричне з'єднання від системи рециркуляції ог?

badboy
23-06-2013, 23:34
як написали ви ? також відділяється, але відправити автомобіль в recovery. У egr ? була закрита від контролю та duty cycle. Це машина була fap ? позбавили.

leandro89
24-06-2013, 04:11
я рекомендую вам завантажити карту з egr off і dpf off без відображення, таким чином, ви розумієте, якщо проблема полягає у відображенні

badboy
24-06-2013, 08:13
gi? спробував, і у нас було те ж саме гарне розташування, трьох, хоча і менш часто, але робила це так чи інакше. Тому ми думаємо, що це або на defap або на egr. ( Мої ідеї, або датчик prex диференціальної fap або egr)

leandro89
25-06-2013, 17:35
я спробував би я з dpf off і egr off, не торкаючись карту газу знову але не тільки контроль

savek
25-06-2013, 20:20
в датчик press, спред може в разі поломки тільки попередити вас, l помилка dpf забиті, але не повинні надіслати авто у recovery.....ви пробували з оригінальною карті?

badboy
02-07-2013, 23:26
привіт всім, з мапу ori nn ? було доведено, то як ? фізично без fap тому я тисячу помилок, пов'язаних з fap. Майбутніх випробувань, що я хотів зробити, було поставити резистор на egr як ? esclua на карті, тому? значення опору, що він повинен бути постійно бачив, що затримається, тому переконайтеся, що значення має і поставивши R, значення повинно бути повністю виключено. Якщо ні, якщо навіть так, я дама, я думав, що відновити dtc, які були видалені, коли ? була defappata і бачити, що відбувається, що список помилок, я від. Чому? зараз йде відновлення в порядку random, але без будь-яких помилок в ecu або контрольні лампи горять тому? ? ребус

msport (exil77grande)
03-07-2013, 15:13
як говорить користувач leandro89 спробуйте виняток egr, не торкаючись при підключенні циклу.

badboy
04-07-2013, 08:18
ок, але я з egr працював би чи ні? в теорії тільки елементи закриті, вона працює так само? Duty cycle потрібно точно для її залишитися на 4%