Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : інфармацыя аб segnalzione памылка egr ці не, пасля eslcusione

badboy
22-06-2013, 14:09
Прывітанне ўсім, пытанне па 147 1.9 jtdm 150cv edc16c39 ? магчыма, што з egr зачынены карту (кантроль + кіраванне) і пераканайцеся, што застаецца да 4% у выпадку "праблемы" электронныя клапана, машына пераходзіць у recovery, але без паведаміць пра памылку на Бк.

Затым выключыце і зноў уключыце запальванне і назад ісці, як раней, p? і затым random ripresente праблемы або ва ўсякім выпадку, нават калі зачынены-так і павінна паведаміць аб праблеме. Калі аддзяляецца фізічна загараецца кантрольная лямпа, і адправіць у recovery мы спрабавалі. У Ecu, не ? запісаў без памылак.

mariodarkblue
22-06-2013, 17:33
Прывітанне ўсім, пытанне па 147 1.9 jtdm 150cv edc16c39 ? магчыма, што з egr зачынены карту (кантроль + кіраванне) і пераканайцеся, што застаецца да 4% у выпадку "праблемы" электронныя клапана, машына пераходзіць у recovery, але без паведаміць пра памылку на Бк.

Затым выключыце і зноў уключыце запальванне і назад ісці, як раней, p? і затым random ripresente праблемы або ва ўсякім выпадку, нават калі зачынены-так і павінна паведаміць аб праблеме. Калі аддзяляецца фізічна загараецца кантрольная лямпа, і адправіць у recovery мы спрабавалі. У Ecu, не ? запісаў без памылак.

Не, не ? магчыма...зачыняючы яе ад карты (якая ў любым выпадку раю табе прымацаваць) зайдзіце ў закрыць яго праз duty cicle...але павінен быць электрічным падлучаны і працуе.
Калі дакладна, ен з ладу электрічным вам будзе паведамлена...нават хк? не былі выдаленыя dtc...
гэты аўтамабіль меў fap?? была defappata?
Як вы кажаце, што ідзяце ў "аднаўлення" без індыкатара пашкоджанні?можа быць няспраўнасць у сістэме харчавання...

savek
23-06-2013, 19:53
на самай справе, калі ? закрытай карце, нават калі перагарыць, не павінны даць ні адзін індыкатар і рухавік павінны ісці нармальна, чаму? для l' ecu не існуе...хто ведае, а калі яна павінна быць кароткай, можа змяняць сігнал....вы спрабавалі адлучыць электрычнае злучэнне ад сістэмы рэцыркуляцыі ог?

badboy
23-06-2013, 23:34
як напісалі вы ? таксама аддзяляецца, але адправіць аўтамабіль у recovery. У egr ? была зачынена ад кантролю і duty cycle. Гэта машына была fap ? пазбавілі.

leandro89
24-06-2013, 04:11
я рэкамендую вам загрузіць карту з egr off і dpf off без адлюстравання, такім чынам, вы разумееце, калі праблема заключаецца ў адлюстраванні

badboy
24-06-2013, 08:13
gi? паспрабаваў, і ў нас было тое ж самае добрае размяшчэнне, у трох, хоць і менш часта, але рабіла гэта так ці інакш. Таму мы думаем, што гэта або на defap або на сістэмы рэцыркуляцыі ог. ( Мае ідэі, або датчык prex дыферэнцыяльнай fap або egr)

leandro89
25-06-2013, 17:35
я паспрабаваў бы я з dpf off і egr off, не дакранаючыся карту газу зноў але не толькі кантроль

savek
25-06-2013, 20:20
у датчык press, спрэд можа ў выпадку паломкі толькі папярэдзіць вас, l памылка dpf забітыя, але не павінны адправіць аўто ў recovery.....вы спрабавалі з арыгінальнай карце?

badboy
02-07-2013, 23:26
прывітанне ўсім, з карту ori nn ? было даказана, так як ? фізічна без fap таму я тысячу памылак, звязаных з fap. Маючых адбыцца выпрабаванняў, які я хацеў зрабіць, было паставіць рэзістар на egr як ? esclua на карце, таму? значэнне супраціву, што ен павінен быць пастаянна бачыў, што затрымаецца, таму пераканайцеся, што значэнне мае і паставіўшы R, гэта значэнне павінна быць выключана цалкам. Калі няма, калі нават так, я дама, я думаў, што аднавіць dtc, якія былі выдаленыя, калі ? была defappata і бачыць, што адбываецца, што спіс памылак, я ад. Чаму? зараз ідзе аднаўленне ў парадку random, але без якіх-небудзь памылак у ecu або кантрольныя лямпы гараць таму? ? рэбус

msport (exil77grande)
03-07-2013, 15:13
як кажа карыстальнік leandro89 паспрабуйце выключэнне egr, не дакранаючыся пры падключэнні цыклу.

badboy
04-07-2013, 08:18
ок, але я з egr працаваў бы ці не? у тэорыі толькі элементы зачыненыя, яна працуе так жа? Duty cycle трэба дакладна для яе застацца на 4%