КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема вильоту BMW x3 2.0 150cv

virus1976
21-06-2013, 00:34
І це майже тиждень, що я сходжу з розуму в порівнянні з BMW мого друга, тепер я не знаю, pi? на що думати...
Я вам розповім, без тривати довго, чи що ? успіх.
Трагедія починається, коли мій друг ? звернулися до нібито тренер для far sfappare і перепризначити машина. &Quot;професіонал", після половини дня він повернув машину, сказавши, що не ? зміг прочитати ECU для якоїсь "дивно" проблема зв'язку на роз'єм obd. На наступний ранок мій друг взяв машину, щоб поїхати на роботу, а ? був пішки(машина не їздила). Після декількох спроб, може зробити її і двері в bmw, щоб зрозуміти, що сталося.
Через два дні приходить постанова від BMW "ECU замінити", вартість операції 1200, - євро (екю) + 100 + програмування mont...і т. д. разом 1600+пдв.
Відступ до машини, я намагався зробити діагностику (з autocom) в пошуках якоїсь несправність, але не виходить нічого, тільки те, що вони стрибають вигляд, коли не йде на мотоциклі індикатор температури води максимум на червоній зоні, а індикатор 4x4, яка оповита блимає і інших, залишається фіксованою.
Зрештою, включивши і вимкнувши картину кілька разів, ви можете поставити його на мотоцикл.

Припускав, що проблема була в ебу, я почав шукати в тому ж інтернеті з 150 євро, я знайшов з допомогою того ж HW, але SW-різному.
Озброєний K-tag, діма і schedino я зробив читання і сюрприз мені помилку Chksum "не Вдається витягти flash", я не втрачаю настрою і я намагаюся з bdm100 і я можу читати все ecu і переписати все по новій. я монтую все, але машина у мене завжди та ж помилка. Зараз в differnza у лох стрілка температури не виходить-й? максимум, а індикатор 4х4 не загоряється більше? і частина точно після 20 спроб запалювання.

в додатку я помістив читання в bdm ecu з номерами ecu.

я прошу вас про допомогу на форумі, що ви знаєте, безсумнівно, pi? мене
дякую

Bosch 0281011564
EDC16.A0
1037361894
1037377371

alfajtd
21-06-2013, 09:46
Ви повинні почати,градусів

побачити, якщо ? можете знайти sw ori ecu старий і порівнювати.
побачити, якщо sw ecu роз'єм під знос ? оновлення і перевірити, що зміниться...

зробили ми? і переконайтеся, що проблема не ? ебу навіть, що в руїнах, і якщо взяти ще погано, переконайтеся в тому, що може вплинути роблячи діагностики,активної
від кодування ключі, відмінний стан двигуна, а саме форсунки, насос, HP і т. д....
прийшли дроти...

на жаль, ви не s? минуле цього автомобіля і те, що ми поєднали... я думаю...

? одну кішечку, горішків...

virus1976
21-06-2013, 18:39
дякую за відповідь alfajtd
Я відповідаю, градусів...
Машина до втручання "кухар", ніколи не виникало ніяких проблем ,за винятком dpf, все пройшло добре, тільки 90 000 км.
Екю, прийняте руїнах (як сказано вище )він же hw, а sw-різному, блукаючи навколо здається, що важливо як hw для pi? продавець ? готовий cambiarmela або ridarmi стільки грошей ? впевнений, успішної роботи.
Я шукав форум для читання на bdm ебу, щоб порівняти її з тим, що я зробив, але не пощастило . Якщо якийсь користувач форуму або адмін можуть мене підняти, принаймні, в цьому ніяких сумнівів, я міг би пройти далі.
Сьогодні я вилікував кабель ча, сумісні з відносно sw (я до сих пір не розумію, як це працює)я зробив діагноз, але тільки ті помилки, які з'являються, являються відносяться до лампочки ... і причина accenzioni.
Що зробив, типу, залишається загадкою.

я намагаюся зробити перевірку, що я вам запропонував, і якщо у когось є пропозиції про те, як сформулювати проблему, я всі вуха.

Насправді ? гарний кіт, потрібно зняти шкіру....

chicco
21-06-2013, 22:02
Я цей файл я ще повинен дивитися на ваш, але цифри збігаються.

Вже
21-06-2013, 22:05
Коли не заводиться, тиск в магістралі високого тиску, як приїдете?... Я ? довелося кілька разів на bmw, який затримує у partitre, або краще сказати, не тільки з-за форсунок вирушили в цю країну. Аномалія виникає за один день.

Інша справа...Controllerei добре, якщо система іммобілайзера отримує код від ключа, і якщо відкриває ecu

msport (exil77grande)
22-06-2013, 09:54
Я цей файл я ще повинен дивитися на ваш, але цифри збігаються.

файл видалено, тому що як регулювання файли орі йдуть в банк даних і вставити посилання на обговорення, спасибі.

chicco
22-06-2013, 12:00
я зробив це не подумавши вибачитися.

msport (exil77grande)
22-06-2013, 20:42
я зробив це не подумавши вибачитися.

вибачте, але ви завжди можете це виправити.

chicco
22-06-2013, 22:19
файл, який я відправив ? також gi? є у банку даних.

virus1976
22-06-2013, 23:20
добрий вечір

Сьогодні я зробив кілька тестів або краще, я привів машину в майстерню, і що він діагноз бош, з ecu первинний діагноз, каже, що є проблеми спілкування, і не бачити нічого, num SW і Hw ecu. З ecu було в руїнах (з вмістом ecu маршруту)змушує мене увійти в меню доступні, і я, як єдина помилка "ecu заблокований в очікуванні код доступу"
На вашу думку, може бути проблема вирівнювання різних блоків управління?

Chicco, дякую, що переглянули і файли від мене розміщені, отже, я роблю висновок, що вони є допустимими і не корумпованих мені підтвердження

спасибі всім

іонів
23-06-2013, 08:13
добрий вечір

Сьогодні я зробив кілька тестів або краще, я привів машину в майстерню, і що він діагноз бош, з ecu первинний діагноз, каже, що є проблеми спілкування, і не бачити нічого, num SW і Hw ecu. З ecu було в руїнах (з вмістом ecu маршруту)змушує мене увійти в меню доступні, і я, як єдина помилка "ecu заблокований в очікуванні код доступу"
На вашу думку, може бути проблема вирівнювання різних блоків управління?

Chicco, дякую, що переглянули і файли від мене розміщені, отже, я роблю висновок, що вони є допустимими і не корумпованих мені підтвердження

спасибі всім
Ви вже? спробував зайти в BMW для кодування ебу з другорядними ?
BMW дуже "ostiche" в цьому сенсі, від радіоприймача на двигун, повністю закодовані в CAN, якщо не від "пару" адекватно дають проблеми...

chicco
23-06-2013, 10:31
Сказати по правді, я не можу сказати вам, якщо файли, які ви читаєте ? пошкоджений, чому? я знайшов файл з номером програмного забезпечення, такі як ваш, але він також має інше кількість програмного забезпечення, то може бути оновлення, однак, те, що я знайшов ? відрізняється від того,
опубліковано від вас.

virus1976
23-06-2013, 11:36
Що bmw ostiche його уявляла.. машина ? вже була в bmw, і я думаю, що завтра ми ritorner?, я сподіваюся, що з 'вирівнювання блоків управління, ви дозволите проблему

іонів
23-06-2013, 12:19
Що bmw ostiche його уявляла.. машина ? вже була в bmw, і я думаю, що завтра ми ritorner?, я сподіваюся, що з 'вирівнювання блоків управління, ви дозволите проблему

І' gi? був у BMW і не вирішили ???
Що знаю все "система" електронний BMW ? закодований вид майстер-пароль, кожен апарат, який вставляється в ланцюг CAN повинен бути закодований (сказав в дуже грубій)
Якщо ви не робите правильні дії gi? дивно, що починається після X tenatitivi ІМХО...

virus1976
23-06-2013, 13:00
Просто сталося проблема, мій друг відразу ж принесла машина bmw, майже зневажливо сказали, що пішли зміни ecu, так? ушкоджень (1600 євро + або -), чому? починається після X раз не мені, то можу пояснити і в тісному раунду консультацій з **** майстерні сказав мені, що inistendo в кінці частини (bohhhh), насправді після ? туди на мотоциклі, діагноз не відображаються помилки, якщо не підведіть, підведіть, ідентифікатори code.
Мої perplessit? багато від укладачів в автосалоні bmw перший, хто говорить, що він не зробив нічого, другий, що хоче відразу замінити ecu, навіть не намагаються зробити перепрограмування.
подивимося завтра, що мені говорять, коли я уявляю себе з іншого ecu.

іонів
23-06-2013, 15:52
Просто сталося проблема, мій друг відразу ж принесла машина bmw, майже зневажливо сказали, що пішли зміни ecu, так? ушкоджень (1600 євро + або -), чому? починається після X раз не мені, то можу пояснити і в тісному раунду консультацій з **** майстерні сказав мені, що inistendo в кінці частини (bohhhh), насправді після ? туди на мотоциклі, діагноз не відображаються помилки, якщо не підведіть, підведіть, ідентифікатори code.
Мої perplessit? багато від укладачів в автосалоні bmw перший, хто говорить, що він не зробив нічого, другий, що хоче відразу замінити ecu, навіть не намагаються зробити перепрограмування.
подивимося завтра, що мені говорять, коли я уявляю себе з іншого ecu.
Офіційного представника BMW, не "брудні руки" з певних видів робіт, вирішує їх на корені.
У цьому випадку змінюється блок управління разрешающ, безумовно, проблеми, пов'язані високих витрат.
Я не кажу, що вони мають рацію, але їх методології роботи, типові ? те, прийняти його чи залишити.
У будь-якому випадку, я повторюю вам, що на мій погляд, якщо ви не закодований новий ECU на шині CAN машини проблеми ? то 99%, машини ДУЖЕ (надто), що пов'язані з електронікою, пу? можливо, навіть навмисно, щоб створити проблеми для вундеркіндів "зроби сам"...
:o

virus1976
05-09-2013, 22:25
Нарешті, після двох місяців очікування, у bmw змогли вирішити проблему.
Вони замінили ECU двигуна (EWS, блок живлення, насос низького тиску дизельного палива,датчик температури води і близько десяти труби і фітинги паливної системи і інжектора, разом 4500 євро + пдв. Bmw знижка 20% на запчастини і 15% на роботу (гарна утіха)

cristianbomberos
05-09-2013, 23:09
*******ааа....замінили половини машини...
Але як це роблять ті, що крадуть??Мій друг ? зупинився, з його красивою X5 10хв в бар йде, і автомобіль не був іп? блін, як ? можна???

ugoboss
06-09-2013, 07:11
Нарешті, після двох місяців очікування, у bmw змогли вирішити проблему.
Вони замінили ECU двигуна (EWS, блок живлення, насос низького тиску дизельного палива,датчик температури води і близько десяти труби і фітинги паливної системи і інжектора, разом 4500 євро + пдв. Bmw знижка 20% на запчастини і 15% на роботу (гарна утіха)

але роблячи так, ви не зрозуміли, де була дійсно проблема!!

chicco
06-09-2013, 08:58
Стільки, щоб бути в темі вчора ? сталося щось схоже, мені теж bmw x3 edc16cp35 прочитано і написано-й? раз з ktag, що kess2 оригінальні, вчора після перепрограмування в бд winword, переписати у bdm резервного копіювання орі, але проблема не вирішена,
єдина помилка в ебу "спроба фальсифікації ews3" і в сполучених ecu "не-sincronizazione kline", блок управління спілкується, і програма все ще як в бд, що в bdm, єдине ? що, коли я зробив читання bdm після його розкладом і закривається бд в ktag я відповідав "chk неправильний" у момент збереження.

ugoboss
06-09-2013, 09:33
Стільки, щоб бути в темі вчора ? сталося щось схоже, мені теж bmw x3 edc16cp35 прочитано і написано-й? раз з ktag, що kess2 оригінальні, вчора після перепрограмування в бд winword, переписати у bdm резервного копіювання орі, але проблема не вирішена,
єдина помилка в ебу "спроба фальсифікації ews3" і в сполучених ecu "не-sincronizazione kline", блок управління спілкується, і програма все ще як в бд, що в bdm, єдине ? що, коли я зробив читання bdm після його розкладом і закривається бд в ktag я відповідав "chk неправильний" у момент збереження.

не в тому, що поки машина була без управління, і він був включений в основу, якщо так було, ви втратили узгодження з ews3 і ви повинні це зробити, перебудувати в bmw.

chicco
06-09-2013, 09:39
ні, чому? ебу ? заблокований programmandola в бд.

ugoboss
06-09-2013, 09:44
дивно, ви перевірили файли на ліжку після блокування, якщо вони ті ж, що і першого читання.

chicco
06-09-2013, 09:51
Я тільки що вирішена проблема була в eeprom, я читав, що, коли автомобіль не заводився, а мікро я поставив файл, прочитав перший раз, коли я sfappata, напевно, замовник ? був у bmw, і зробили оновлення, навіть якщо він говорить "ні", але, по мені ? єдине припущення правдоподібним.

virus1976
06-09-2013, 09:55
але роблячи так, ви не зрозуміли, де була дійсно проблема!!

По мені bmw в їх інтересах не дати вам зрозуміти, dov'? проблема, те, що вони замінили безліч деталей, говорить ще більше? довго на них діяти. Я сподіваюся, що це тільки поведінку декількох хвилинах ходьби від конц. що він виконав роботи.

ugoboss
06-09-2013, 10:04
Я тільки що вирішена проблема була в eeprom, я читав, що, коли автомобіль не заводився, а мікро я поставив файл, прочитав перший раз, коли я sfappata, напевно, замовник ? був у bmw, і зробили оновлення, навіть якщо він говорить "ні", але, по мені ? єдине припущення правдоподібним.

як я сказав вам, порівнює файли і подивитися відмінності.

cristianbomberos
06-09-2013, 11:59
Я на цей тип автомобілів, вони завжди навпаки, щоб зробити програмування бд я завжди боюся, що станеться щось в цьому роді, а потім болі в
Ви що думаєте??

ugoboss
06-09-2013, 12:11
коли ви зробили читання превентивної bdm, то можете працювати в послідовний досить спокійно.

chicco
06-09-2013, 12:28
я врятований, чому? я для читання в bdm, проблема ? якщо зробити апгрейд і не говорять, і ви йдете тихо програмування бд (як завжди заплановано після того, як зробив резервну копію) блок управління не частина, і якщо ви помістіть резервного копіювання, програє у відповідність з ews, чому? після оновлення керівництва по забезпеченню l' eeprom ? змінено рішення eeprom присутній після оновлення з флеш-старий.

faberecu
24-09-2013, 00:25
якщо цікавить старий ecu проблема ? зварювання на ці мікросхеми типу plcc зроблені, принаймні 10 екю ...все з проблемами і температура в повному масштабі!! я також думаю, я проблем на eeprom
потім у bmw повинні робити корпус , так платить замовник!!

dvdtuning
10-12-2013, 20:34
вирівнювання ews ви можете зробити з kts 550 на edc16c35 bmw або служить офіційним діагнозом?

etkl
10-12-2013, 21:05
Вітаю, дорогий друже. Добрий вечір і хорошого notteee.

dvdtuning
10-12-2013, 21:25
Вибачте, але хто ти??

cinqueturbo
10-12-2013, 23:20
Вибачте, але хто ти??

Спам dvdtuning..
заспокойся, ховається з s? той же, тому не дуже-то збивають з..

msport (exil77grande)
11-12-2013, 18:41
Спам dvdtuning..
заспокойся, ховається з s? той же, тому не дуже-то збивають з..

ahahhaha красива в цьому, однак, він був задоволений, наш пильний модератор leandro89.