Прагляд Поўнай Версіі : Праблема вылету BMW x3 2.0 150cv
virus1976
21-06-2013, 00:34
І гэта амаль тыдзень, што я схаджу з розуму ў параўнанні з BMW майго сябра, цяпер я не ведаю, pi? на што думаць...
Я вам раскажу, без працягвацца доўга, ці што ? поспех.
Трагедыя пачынаецца, калі мой сябар ? звярнуліся да нібыта трэнер для far sfappare і перапрызначыць машына. &Quot;прафесіянал", пасля паловы дня ен вярнуў машыну, сказаўшы, што не ? змог прачытаць ECU для якой-небудзь "дзіўна" праблема сувязі на раз'ем obd. На наступную раніцу мой сябар узяў машыну, каб паехаць на працу, а ? быў пешшу(машына не ездзіла). Пасля некалькіх спроб, можа зрабіць яе і дзверы ў bmw, каб зразумець, што здарылася.
Праз два дні прыходзіць пастанова ад BMW "ECU замяніць", кошт аперацыі 1200, - эўра (экю) + 100 + праграмаванне mont...і г.д. разам 1600+пдв.
Адступленне да машыны, я спрабаваў зрабіць дыягностыку (з autocom) у пошуках якой-небудзь няспраўнасць, але не атрымліваецца нічога, толькі тое, што яны скачуць выгляд, калі не ідзе на матацыкле індыкатар максімум тэмпературы вады на чырвонай зоне, а індыкатар 4x4, якая агорнутая міргае і іншых, застаецца фіксаванай.
У рэшце рэшт, уключыўшы і выключыўшы карціну некалькі разоў, вы можаце паставіць яго на матацыкл.
Меркаваў, што праблема была ў эбу, я пачаў шукаць у тым жа інтэрнэце з 150 еўра, я знайшоў з дапамогай таго ж HW, але SW-рознаму.
Узброены K-tag, дзіма і schedino я зрабіў чытанне і сюрпрыз мне памылку Chksum "не Ўдаецца атрымаць flash", я не губляю настрою і я спрабую з bdm100 і я магу чытаць усе ecu, і перапісаць усе па новай. я мантую ўсе, але машына ў мяне заўседы тая ж памылка. Цяпер у differnza ў лох стрэлка тэмпературы не выходзіць-й? максімум, а індыкатар 4х4 не загараецца больш? і частка дакладна пасля 20 спробаў запальвання.
у дадатку я змясціў чытання ў bdm ecu з нумарамі ecu.
я прашу аб дапамозе вас на форуме, што вы ведаеце, несумненна, pi? мяне
дзякуй
Bosch 0281011564
EDC16.A0
1037361894
1037377371
Вы павінны пачаць,градусаў,
праверыць, ці, калі ? можаце знайсці sw ori ecu стары і параўноўваць.
праверыць, ці, калі sw ecu раз'ем пад знос ? абнаўленне і праверыць, што зменіцца...
зрабілі мы? і пераканайцеся, што праблема не ? эбу нават, што ў руінах, і калі ўзяць яшчэ дрэнна, пераканайцеся ў тым, што можа паўплываць робячы дыягностыкі,актыўнай
ад кадоўкі ключы, выдатнае стан рухавіка, а менавіта фарсункі, помпа, HP і г.д....
прыйшлі драты...
на жаль, вы не s? мінулае гэтага аўтамабіля і тое, што мы сумясцілі... я думаю...
? адну кошачку, арэшкаў...
virus1976
21-06-2013, 18:39
дзякуй за адказ alfajtd
Я адказваю, градусаў...
Машына да ўмяшання "кухар", ніколі не ўзнікала ніякіх праблем ,за выключэннем dpf, усе прайшло добра, толькі 90 000 км.
Экю, прынятае руінах (як сказана вышэй )ен жа hw, а sw-рознаму, блукаючы вакол здаецца, што важна як hw для pi? прадавец ? гатовы cambiarmela або ridarmi столькі грошай ? упэўнены, паспяховай працы.
Я шукаў форум для чытання на bdm эбу, каб параўнаць яе з тым, што я зрабіў, але не пашанцавала . Калі які-небудзь карыстальнік форуму ці адміністратар могуць мяне падняць, па крайняй меры, у гэтым ніякіх сумненняў, я мог бы прайсці далей.
Сення я вылечыў кабель ча, сумяшчальныя з адносна sw (я да гэтага часу не разумею, як гэта працуе)я зрабіў дыягназ, але толькі тыя памылкі, якія з'яўляюцца, з'яўляюцца якія адносяцца да перегоревшие лямпачкі ... і прычына accenzioni.
Што зрабіў, тыпу, застаецца загадкай.
я спрабую зрабіць праверку, што я вам прапанаваў, і калі ў каго есць прапановы аб тым, як сфармуляваць праблему, я ўсе вушы.
На самой справе ? прыгожы кот, які трэба зняць скуру....
Я гэты файл я яшчэ павінен глядзець на ваш, але лічбы супадаюць.
Калі не заводзіцца, ціск ў магістралі высокага ціску, як прыедзеце?... Я ? давялося некалькі разоў на bmw, які затрымлівае ў partitre, ці лепш сказаць, не толькі з-за фарсунак адправіліся ў гэтую краіну. Анамалія ўзнікае за адзін дзень.
Іншая справа...Controllerei добра, калі сістэма иммобилайзера атрымлівае код ад ключа, і калі адкрывае ecu
msport (exil77grande)
22-06-2013, 09:54
Я гэты файл я яшчэ павінен глядзець на ваш, але лічбы супадаюць.
файл выдалены, таму што як рэгуляванне файлы на врі ідуць у банк дадзеных і ўставіць толькі спасылку на абмеркаванне, дзякуй.
я зрабіў гэта не падумаўшы папрасіць прабачэння.
msport (exil77grande)
22-06-2013, 20:42
я зрабіў гэта не падумаўшы папрасіць прабачэння.
прабачце, але вы заўседы можаце гэта выправіць.
файл, які я адправіў ? таксама gi? маецца ў банку дадзеных.
virus1976
22-06-2013, 23:20
добры вечар
Сення я зрабіў некалькі тэстаў або лепш, я прывеў машыну ў майстэрню, і што ен дыягназ, bosch, з ecu першапачатковы дыягназ, кажа, што есць праблемы зносін, і не бачыць нічога, num SW і Hw ecu. З ecu было ў руінах (з утрыманнем ecu маршруту)прымушае мяне ўвайсці ў меню даступныя, і я, як адзіная памылка "ecu заблакаваны ў чаканні код доступу"
Па-вашаму, можа быць праблема выраўноўвання розных блокаў кіравання?
Chicco, дзякуй, што паглядзелі і файлы ад мяне размешчаныя, такім чынам, я раблю выснову, што яны з'яўляюцца дапушчальнымі і не карумпаваных мне пацверджанне
дзякуй усім
добры вечар
Сення я зрабіў некалькі тэстаў або лепш, я прывеў машыну ў майстэрню, і што ен дыягназ, bosch, з ecu першапачатковы дыягназ, кажа, што есць праблемы зносін, і не бачыць нічога, num SW і Hw ecu. З ecu было ў руінах (з утрыманнем ecu маршруту)прымушае мяне ўвайсці ў меню даступныя, і я, як адзіная памылка "ecu заблакаваны ў чаканні код доступу"
Па-вашаму, можа быць праблема выраўноўвання розных блокаў кіравання?
Chicco, дзякуй, што паглядзелі і файлы ад мяне размешчаныя, такім чынам, я раблю выснову, што яны з'яўляюцца дапушчальнымі і не карумпаваных мне пацверджанне
дзякуй усім
Вы ўжо? паспрабаваў зайсці ў BMW для кадавання эбу з другараднымі ?
BMW вельмі "ostiche" у гэтым сэнсе, ад радыепрыемніка на рухавік, цалкам закадзіраваны ў CAN, калі не ад "пару" адэкватна даюць праблемы...
Сказаць па праўдзе, я не магу сказаць вам, калі файлы, якія вы чытаеце ? пашкоджаны, чаму? я знайшоў файл з нумарам праграмнага забеспячэння, такія як ваш, але ен таксама мае іншае колькасць праграмнага забеспячэння, то можа быць абнаўленне, аднак, тое, што я знайшоў ? адрозніваецца ад таго,
апублікавана ад вас.
virus1976
23-06-2013, 11:36
Што bmw ostiche яго ўяўляла.. машына ? ужо была ў bmw, і я думаю, што заўтра мы ritorner?, я спадзяюся, што з 'выраўноўванне блокаў кіравання, вы дазволіце праблему
Што bmw ostiche яго ўяўляла.. машына ? ужо была ў bmw, і я думаю, што заўтра мы ritorner?, я спадзяюся, што з 'выраўноўванне блокаў кіравання, вы дазволіце праблему
І' gi? быў у BMW і не вырашылі ???
Што ведаю ўсе "сістэма" электронны BMW ? закадаваны выгляд майстар-пароль, кожны апарат, які ўстаўляецца ў ланцуг CAN павінен быць закадаваны для таго (сказаў у вельмі грубай)
Калі вы не робіце правільныя дзеянні gi? дзіўна, што пачынаецца пасля X tenatitivi ІМХО...
virus1976
23-06-2013, 13:00
Проста здарылася праблема, мой сябар адразу ж прынесла машына ў bmw, амаль грэбліва сказалі, што пайшлі змены ecu, так? пашкоджанняў (1600 еўра + або -), чаму? пачынаецца пасля X раз не мне, то магу растлумачыць і ў цесным раўнда кансультацый з**** майстэрні сказаў мне, што inistendo ў канцы часткі (bohhhh), на самай справе пасля ? туды на матацыкле, дыягназ не адлюстроўваюцца памылкі, калі не падвядзіце, падвядзіце, ідэнтыфікатары code.
Мае perplessit? шмат ад складальнікаў у аўтасалоне bmw першы, хто кажа, што ен не зрабіў нічога, другі, што хоча адразу замяніць ecu, нават не спрабуюць зрабіць перапраграмаванне.
паглядзім заўтра, што мне кажуць, калі я ўяўляю сябе з іншага ecu.
Проста здарылася праблема, мой сябар адразу ж прынесла машына ў bmw, амаль грэбліва сказалі, што пайшлі змены ecu, так? пашкоджанняў (1600 еўра + або -), чаму? пачынаецца пасля X раз не мне, то магу растлумачыць і ў цесным раўнда кансультацый з**** майстэрні сказаў мне, што inistendo ў канцы часткі (bohhhh), на самай справе пасля ? туды на матацыкле, дыягназ не адлюстроўваюцца памылкі, калі не падвядзіце, падвядзіце, ідэнтыфікатары code.
Мае perplessit? шмат ад складальнікаў у аўтасалоне bmw першы, хто кажа, што ен не зрабіў нічога, другі, што хоча адразу замяніць ecu, нават не спрабуюць зрабіць перапраграмаванне.
паглядзім заўтра, што мне кажуць, калі я ўяўляю сябе з іншага ecu.
Афіцыйнаму прадстаўніку BMW, не "брудныя рукі" з пэўных відаў работ, вырашае іх на пні.
У гэтым выпадку змяняецца блок кіравання разрешающ, безумоўна, праблемы, звязаныя высокіх выдаткаў.
Я не кажу, яны маюць рацыю, але іх метадалогіі працы, тыповыя ? тое, прыняць яго ці пакінуць.
У любым выпадку, я паўтараю вам, што на мой погляд, калі вы не закадаваны новы ECU на шыне CAN машыны праблемы ? то 99%, машыны ВЕЛЬМІ (надта), звязаныя з электронікай, пу? магчыма, нават наўмысна, каб стварыць праблемы для вундэркіндаў "зрабі сам"...
:o
virus1976
05-09-2013, 22:25
Нарэшце, пасля двух месяцаў чакання, у bmw змаглі вырашыць праблему.
Яны замянілі ECU рухавіка (EWS, блок харчавання, помпа нізкага ціску дызельнага паліва,датчык тэмпературы вады і каля дзесяці трубы і фітынгі паліўнай сістэмы і інжэктара, разам 4500 еўра + пдв. Bmw зніжка 20% на запчасткі і 15% на працу (прыгожая суцяшэнне)
cristianbomberos
05-09-2013, 23:09
*******ааа....замянілі палову машыны...
Але як гэта робяць тыя, што крадуць??Мой сябар ? спыніўся, з яго прыгожай X5 10мин ў бар сыходзіць, і аўтамабіль не быў іп? блін, як ? можна???
Нарэшце, пасля двух месяцаў чакання, у bmw змаглі вырашыць праблему.
Яны замянілі ECU рухавіка (EWS, блок харчавання, помпа нізкага ціску дызельнага паліва,датчык тэмпературы вады і каля дзесяці трубы і фітынгі паліўнай сістэмы і інжэктара, разам 4500 еўра + пдв. Bmw зніжка 20% на запчасткі і 15% на працу (прыгожая суцяшэнне)
але робячы так, вы не зразумелі, дзе была сапраўды праблема!!
Столькі, каб быць у тэме ўчора ? адбылося нешта падобнае, мне таксама bmw x3 edc16cp35 прачытана і напісана-й? раз з ktag, што kess2 арыгінальныя, учора пасля перапраграмавання ў бд winword, перапісаць у bdm рэзервовага капіявання на врі, але праблема не ўхіленая,
адзіная памылка ў эбу "спроба фальсіфікацыі ews3" і ў злучаных ecu "не-sincronizazione kline", блок кіравання мае зносіны, і праграма ўсе яшчэ як у бд, што ў bdm, адзінае ? што, калі я зрабіў чытання bdm пасля яго раскладзе і зачыняецца бд у ktag я адказваў "chk няправільны" ў момант захавання.
Столькі, каб быць у тэме ўчора ? адбылося нешта падобнае, мне таксама bmw x3 edc16cp35 прачытана і напісана-й? раз з ktag, што kess2 арыгінальныя, учора пасля перапраграмавання ў бд winword, перапісаць у bdm рэзервовага капіявання на врі, але праблема не ўхіленая,
адзіная памылка ў эбу "спроба фальсіфікацыі ews3" і ў злучаных ecu "не-sincronizazione kline", блок кіравання мае зносіны, і праграма ўсе яшчэ як у бд, што ў bdm, адзінае ? што, калі я зрабіў чытання bdm пасля яго раскладзе і зачыняецца бд у ktag я адказваў "chk няправільны" ў момант захавання.
не ў тым, што пакуль машына была без эбу і быў уключаны ў аснову, калі так было, вы страцілі ўзгаднення з ews3 і вы павінны гэта зрабіць, перабудаваць у bmw.
няма, чаму? эбу ? заблакаваны programmandola ў бд.
дзіўна, вы праверылі файлы ложку пасля блакавання, калі яны тыя ж, што і першага чытання.
Я толькі што вырашана, праблема была ў eeprom, я чытаў, што, калі аўтамабіль не заводзіўся, а мікра я паставіў файл, прачытаў у першы раз, калі я sfappata, напэўна, заказчык ? быў у bmw, і зрабілі абнаўленне, нават калі ен кажа "няма", але, па мне ? адзінае меркаванне праўдападобным.
virus1976
06-09-2013, 09:55
але робячы так, вы не зразумелі, дзе была сапраўды праблема!!
Па мне bmw у іх інтарэсах не даць вам зразумець, jaffa'? праблема, тое, што яны замянілі мноства дэталяў, кажа яшчэ больш? доўга на іх дзейнічаць. Я спадзяюся, што гэта толькі паводзіны некалькіх хвілінах хады ад канц. што ен выканаў працы.
Я толькі што вырашана, праблема была ў eeprom, я чытаў, што, калі аўтамабіль не заводзіўся, а мікра я паставіў файл, прачытаў у першы раз, калі я sfappata, напэўна, заказчык ? быў у bmw, і зрабілі абнаўленне, нават калі ен кажа "няма", але, па мне ? адзінае меркаванне праўдападобным.
як я сказаў вам, параўноўвае файлы і паглядзець адрозненні.
cristianbomberos
06-09-2013, 11:59
Я на такога роду аўтамабілі заўседы наадварот, каб зрабіць праграмаванне бд я заўседы баюся, што адбудзецца што-то ў гэтым родзе, і тады болі
Што вы думаеце??
калі вы зрабілі чытанне прэвентыўнай bdm, то можаце працаваць у паслядоўны досыць спакойна.
я выратаваны, чаму? я для чытання ў bdm, праблема ? што калі зрабіць апгрэйд і не кажуць, і вы ідзяце ціха праграмавання бд (як заўседы запланавана пасля таго, як зрабіў рэзервовую копію) блок кіравання не частка, і калі вы змесціце рэзервовага капіявання, прайграе ў адпаведнасць з ews, чаму? пасля абнаўленне гэтага кіраўніцтва па забеспячэнні l' eeprom ? зменена, рашэнне eeprom прысутнічае пасля абнаўлення з флэш-стары.
faberecu
24-09-2013, 00:25
калі цікавіць стары ecu праблема ? зварка на гэтыя мікрасхемы тыпу plcc зробленыя, па меншай меры 10 экю ...усе з праблемамі і тэмпература ў поўным маштабе!! я таксама думаю, я праблем на eeprom
затым у bmw павінны зрабіць корпус , шмат плаціць кліент!!
dvdtuning
10-12-2013, 20:34
выраўноўванне ews вы можаце зрабіць з kts 550 на edc16c35 bmw або служыць афіцыйным дыягназам?
Віншую, дарагі сябар. Добры вечар і добрага notteee.
dvdtuning
10-12-2013, 21:25
Прабачце, але хто ты??
cinqueturbo
10-12-2013, 23:20
Прабачце, але хто ты??
Спам dvdtuning..
супакойся, хаваецца з s? тое ж, тым не вельмі-то збіваюць з..
msport (exil77grande)
11-12-2013, 18:41
Спам dvdtuning..
супакойся, хаваецца з s? тое ж, тым не вельмі-то збіваюць з..
ahahhaha прыгожая ў гэтым, аднак, ен быў задаволены, наш пільны мадэратар leandro89.