КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема в блоці керування EDC Man

giaxi
20-06-2013, 18:40
Будучи новачком і зараз не може зрозуміти:confuse d: якщо ви можете відремонтувати edc, що пр каже, що не спілкується більше? і від багатьох помилок.
Мої сумніви ? якщо програмне забезпечення материнської ? можете клонувати його, інший блок управління?
Ви можете мені допомогти?

ecutano
20-06-2013, 22:25
Що EDC збирає автомобіль ?

giaxi
21-06-2013, 13:11
Bosch edc
Практично це двигун man tga 460 євро 3
номер ебу ? 0281001761 2004 року
Практично у мене знайшли два старих, але пр мені говорить, що матері вдома не оновлює блоки управління, які з допомогою їх обладнання
і я практично вантажівка ще з тиждень :confused: і :mad:

Джандоменіко

Красивий ? що conce сказав мені, що якщо мій edc має eeprom хороше і можу їсти її в edc знайдено, що ? старше мого, але такого ж двигун повинен працювати
Ось у цей момент, будучи новачком, я не можу зрозуміти, якщо він з hardwere конкретного (Півник або інші), ви можете керувати має скопіювати називається eeprom
спасибі, що поцікавилися

Джандоменіко

giaxi
21-06-2013, 13:31
Додаю фото блок керування EDC Bosch встановлений ....oppss розібрали від MAN.

4536

Bosch edc
Практично у мене знайшли два старих, але пр мені говорить, що матері вдома не оновлює блоки управління, які з допомогою їх обладнання
і я практично вантажівка ще з тиждень

Джандоменіко

Перечитую: - Практично у мене знайшли два старих, але пр мені говорить, що матері вдома не оновлює блоки управління, які старше моєї допомогою їх обладнання
і я практично вантажівка ще з тиждень :confused: і :mad:

Джандоменіко

stefano261168
21-06-2013, 13:59
я не prepareto для man я знаю краще, ніж mercedes . якщо і в той час як старий mercedes sk ecu містить 2 eprom для системи уприскування і друге, якщо в насос з регулятором anticpo в електронному вигляді . у eprom на гніздо . до вже намагався aprirla. ps я не можу бачити, вкладень не або повідомлення, в обід

rego88
21-06-2013, 14:10
блоки, використовувані, що ви знайшли, має той же номер bosch?? 0281001761?? якщо він має той же номер, bosch, може отпаять його або eeprom ебу оригінальний вантажівка, взяти e2prom і risaldarla ж на знайдене і йти... але якщо коди відрізняються, то що ? інший.....

giaxi
21-06-2013, 16:54
я не prepareto для man я знаю краще, ніж mercedes . якщо і в той час як старий mercedes sk ecu містить 2 eprom для системи уприскування і друге, якщо в насос з регулятором anticpo в електронному вигляді . у eprom на гніздо . до вже намагався aprirla. ps я не можу бачити, вкладень не або повідомлення, в обід

Відкривши блок, я повинен сказати, що внутрішньо ? дуже акуратно, відсутні сліди проникнення води, як правило, немає або знаки несправні компоненти.
У технології мікро-sd, і всі компоненти припаяні.

блоки, використовувані, що ви знайшли, має той же номер bosch?? 0281001761?? якщо він має той же номер, bosch, може отпаять його або eeprom ебу оригінальний вантажівка, взяти e2prom і risaldarla ж на знайдене і йти... але якщо коди відрізняються, то що ? інший.....

Я знайшов один руїнах або продавець товару, що не відновлений блок управління, який був встановлений на той же тип двигуна, але з номером старше мого, і тому я думаю сумісні, але мітка не читається, але, враховуючи внутрішній контур не в змозі зробити обмін ne для eeprom зварена, але не тому, що вони не в змозі виявити.
Спасибі, що поцікавилися
Джандоменіко

rego88
21-06-2013, 21:59
ви не можете дивитися внутрішні розбіжності.... якщо не читати номер hw на етикетці, просто читати файл ебу, і ми піднімаємося в номер hw....

сиско
21-06-2013, 22:32
Додаю фото блок керування EDC Bosch встановлений ....oppss розібрали від MAN.

4536

я думаю, що це ms 6.1

giaxi
23-06-2013, 06:57
я думаю, що це ms 6.1
Те, що я бачив в інтернеті, я також думаю, я, що-небудь, але, 6.1,
Ми можемо читати, щоб зробити клон, я ще одну вантажівку ефективно, що він же Ебу. З чим? Який пристрій для читання і запису ебу?

Те, що я бачив в інтернеті, я також думаю, я, що-небудь, але, 6.1,
Ми можемо читати, щоб зробити клон, я ще одну вантажівку ефективно, що він же Ебу. З чим? Який пристрій для читання і запису ебу?

підтвердивши, що ? є Bosch ms 6.1, як від пошуку, який додаю

4565

сиско
23-06-2013, 12:43
згідно зі списком, півня 2 повинні прочитати і записати її в k-line, ви могли б пошукати кого-то, що він робить, і спробуйте прочитати флеш-пам'яті і записати її в тому, що ви знайшли

rego88
23-06-2013, 12:58
я підтверджую, що з галло v2 на лавці, але мова ? вам потрібно ecu одно, щоб клонувати або, як мінімум, я не знаю, якщо ви можете зробити його діви і побачити, якщо вантажівки підуть...

giaxi
28-06-2013, 21:11
в даний час вони знаходяться на стоянці.
Знайдений інший блок управління працює, але не оновлюється з офіційною програмою Man.
Там ніхто в моєму районі з півень v2, що мені пу? допомогти?
Хотілося б прочитати ебу одно, що маршрут і записати в ебу як раз знайшов?
Дякую

сиско
28-06-2013, 22:23
привіт giaxi в якому районі ви знаходитесь?

giaxi
29-06-2013, 18:41
Марці.
Асколі-пічено

я практично ще одна вантажівка з ебу одно, що маршрут, який я не можу знайти використана.
Практично я знайшов-й? блоки, з яких два-з bosch номер той же, але з послідовним менше, ніж маршрут, що офіційно я не можу оновити.
Практично Людина не оновлює блоки управління з менше вашого я, купіть нову або перебуваєте ебу дорівнює вашої, і в цей момент мені здається, реп... обов'язковим.
Або ви можете в короткий термін знайти сказав, запасних частин або купіть нову, чому? вантажівка не може? стояти-й? час (Робота Водієм etc)
Читав на форумі, і в інтернеті з Галло ви можете прочитати через obd з k-line, але на даний момент вони не мають півень 2 і, отже, є твердими, що вже занадто багато часу.
Якщо не виправити в короткі доведеться? щоб змусити купити нову заміну.
Все одно дякую
Giaxi

сиско
29-06-2013, 19:57
я в мантую, а потім в "p"? далеко, може бути, хто-то поруч з т? що він півень ви f? вперед і допоможе, радуйся

giaxi
30-06-2013, 09:35
спасибі Сиско

giaxi
03-07-2013, 18:40
Вирішена:)

Спасибі в будь-якому випадку всім, хто мене читав, що той, хто допоміг мені морально.

сиско
03-07-2013, 22:23
ну і добре, я радий, що ви вирішили, що стосується драйверів півня 2 для 64-розрядних, коли ви будете завантажувати не повинно бути навіть в чу? на форумі

giaxi
04-07-2013, 10:21
я бачив це, але зараз не можу скачати
Все одно дякую

robby51039
04-07-2013, 23:29
може бути, я можу спробувати trovartela я.......у мене є велика дилер man в області, і ми були друзями так довго, робота у вантажівку з 20 років.
якщо ви надішлете мені все idati точні завтра я зроблю один телефонний дзвінок, і ми намагаємося sistemarti

giaxi
05-07-2013, 09:41
може бути, я можу спробувати trovartela я.......у мене є велика дилер man в області, і ми були друзями так довго, робота у вантажівку з 20 років.
якщо ви надішлете мені все idati точні завтра я зроблю один телефонний дзвінок, і ми намагаємося sistemarti

Дякую, але як з попереднього посту, я вирішив
Giaxi

tonyteam
20-08-2013, 16:25
як ви вирішили для curiosit

giaxi
28-08-2013, 10:31
як ви вирішили для curiosit??

Як в пост № 18# через gallo я скопіював Eprom оригінальний блок управління маршруту, і копіюється в ебу використовується.

dangy
а відповідь дуже правильний