КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема ў блоку кіравання EDC Man

giaxi
20-06-2013, 18:40
Будучы пачаткоўцам і цяпер не можа зразумець:confuse d: калі вы можаце адрамантаваць edc, што пр кажа, што не мае зносіны больш? і ад многіх памылак.
Мае сумневы ? калі праграмнае забеспячэнне мацярынскай ? можаце кланаваць яго, іншы блок кіравання?
Вы можаце мне дапамагчы?

ecutano
20-06-2013, 22:25
Што EDC збірае аўтамабіль ?

giaxi
21-06-2013, 13:11
edc Bosch
Практычна гэта рухавік man tga 460 еўра 3
нумар эбу ? 0281001761 2004 года
Практычна ў мяне знайшлі два патрыманых, але пр мне кажа, што маці дома не абнаўляе блокі кіравання, якія з дапамогай іх абсталявання
і я практычна грузавік яшчэ з тыдзень :confused: і :mad:

Джандоменико

Прыгожы ? што conce сказаў мне, што калі мой edc мае eeprom добрае і магу есць яе ў edc знойдзена, што ? старэйшы за майго, але такога ж рухавік павінен працаваць
Вось у гэты момант, будучы пачаткоўцам, я не магу зразумець, калі ен з hardwere канкрэтнага (Пеўнік ці іншыя), вы можаце кіраваць мае скапіяваць называецца eeprom
дзякуй, што пацікавіліся

Джандоменико

giaxi
21-06-2013, 13:31
Прыкладаю фота блока кіравання EDC Bosch усталяваны ....oppss разабралі ад MAN.

4536

edc Bosch
Практычна ў мяне знайшлі два патрыманых, але пр мне кажа, што маці дома не абнаўляе блокі кіравання, якія з дапамогай іх абсталявання
і я практычна грузавік яшчэ з тыдзень

Джандоменико

Перачытваю: - Практычна ў мяне знайшлі два патрыманых, але пр мне кажа, што маці дома не абнаўляе блокі кіравання, якія старэйшыя за маей дапамогай іх абсталявання
і я практычна грузавік яшчэ з тыдзень :confused: і :mad:

Джандоменико

stefano261168
21-06-2013, 13:59
я не prepareto для man я ведаю лепш, чым mercedes . калі і ў той час, як стары mercedes sk ecu змяшчае 2 eprom для сістэмы ўпырску і другое, калі ў помпа з рэгулятарам anticpo ў электронным выглядзе . у eprom на гняздо . да ўжо спрабаваў aprirla. ps я не магу бачыць, укладанняў не або паведамленні, у абед

rego88
21-06-2013, 14:10
блокі, якія выкарыстоўваюцца, што вы знайшлі, мае той жа нумар bosch?? 0281001761?? калі ен мае той жа нумар, bosch, можа отпаяйте яго або eeprom эбу арыгінальны грузавік, узяць e2prom і risaldarla ж на знойдзенае і ісці... але калі коды адрозніваюцца, то што ? іншы.....

giaxi
21-06-2013, 16:54
я не prepareto для man я ведаю лепш, чым mercedes . калі і ў той час, як стары mercedes sk ecu змяшчае 2 eprom для сістэмы ўпырску і другое, калі ў помпа з рэгулятарам anticpo ў электронным выглядзе . у eprom на гняздо . да ўжо спрабаваў aprirla. ps я не магу бачыць, укладанняў не або паведамленні, у абед

Адкрыўшы блок, я павінен сказаць, што ўнутрана ? вельмі акуратна, адсутнічаюць сляды пранікнення вады, як правіла, няма або знакі няспраўныя кампаненты.
У тэхналогіі мікра-sd, і ўсе кампаненты прыпаяныя.

блокі, якія выкарыстоўваюцца, што вы знайшлі, мае той жа нумар bosch?? 0281001761?? калі ен мае той жа нумар, bosch, можа отпаяйте яго або eeprom эбу арыгінальны грузавік, узяць e2prom і risaldarla ж на знойдзенае і ісці... але калі коды адрозніваюцца, то што ? іншы.....

Я знайшоў адзін руінах або прадавец тавару, не адноўлены блок кіравання, які быў усталяваны на той жа тып рухавіка, але з нумарам старэйшы за майго, і таму я думаю сумяшчальныя, але пазнака не чытаецца, але, улічваючы ўнутраны контур не ў стане зрабіць абмен ne для eeprom звараная, але не таму, што яны не ў стане яго выявіць.
Дзякуй, што пацікавіліся
Джандоменико

rego88
21-06-2013, 21:59
вы не можаце глядзець ўнутраныя рознагалоссі.... калі не чытаць нумар hw на этыкетцы, проста чытаць файл эбу, і мы паднімаемся ў нумар hw....

сиско
21-06-2013, 22:32
Прыкладаю фота блока кіравання EDC Bosch усталяваны ....oppss разабралі ад MAN.

4536

я думаю, што гэта ms 6.1

giaxi
23-06-2013, 06:57
я думаю, што гэта ms 6.1
Тое, што я бачыў у інтэрнэце, я таксама думаю, што я, што-небудзь, але, 6.1,
Мы можам чытаць, каб зрабіць клон, я яшчэ адзін грузавік эфектыўна, што ен жа Эбу. З чым? Якое прылада для чытання і запісы эбу?

Тое, што я бачыў у інтэрнэце, я таксама думаю, што я, што-небудзь, але, 6.1,
Мы можам чытаць, каб зрабіць клон, я яшчэ адзін грузавік эфектыўна, што ен жа Эбу. З чым? Якое прылада для чытання і запісы эбу?

пацвердзіўшы, што ? есць Bosch ms 6.1, як ад пошуку, які прыкладаю

4565

сиско
23-06-2013, 12:43
паводле спісу, пеўня 2 павінны прачытаць і запісаць яе ў k-line, вы маглі б пашукаць каго-тое, што робіць ен, і паспрабуйце прачытаць флэш-памяці і запісаць яе ў тым, што вы знайшлі

rego88
23-06-2013, 12:58
я пацвярджаю, што з гала v2 на лаўцы за, але гаворка ? вам трэба ecu роўна, каб кланаваць або, як мінімум, я не ведаю, калі вы можаце зрабіць яго панны і ўбачыць, калі грузавікі пойдуць...

giaxi
28-06-2013, 21:11
у цяперашні час яны знаходзяцца на стаянцы.
Знойдзены другі блок кіравання працуе, але не абнаўляецца з афіцыйнай праграме Man.
Там ніхто ў маім раене з певень v2, што мне пу? дапамагчы?
Хацелася б прачытаць эбу роўна, што маршрут і запісаць у эбу як раз знайшоў?
Дзякуй

сиско
28-06-2013, 22:23
прывітанне giaxi у якім раене вы знаходзіцеся?

giaxi
29-06-2013, 18:41
Марка.
Асколи-пичено

я практычна яшчэ адзін грузавік з эбу роўна, што маршрут, які я не магу знайсці выкарыстана.
Практычна я знайшоў-й? блокі, з якіх два-з bosch нумар той жа, але з паслядоўным менш, чым маршрут, што афіцыйна я не магу абнавіць.
Практычна Чалавек не абнаўляе блокі кіравання з менш вашага я, купіце новую або знаходзіцеся эбу роўная вашай, і ў гэты момант мне здаецца, рэп... абавязковым.
Ці вы можаце ў кароткі тэрмін знайсці сказаў, запасных частак або купіце новую, чаму? грузавік не можа? стаяць-й? час (Праца Кіроўцам etc)
Чытаў на форуме, і ў інтэрнэце з Гала вы можаце прачытаць праз obd з k-line, але на дадзены момант яны не валодаюць певень 2 і, такім чынам, з'яўляюцца цвердымі, што ўжо занадта шмат часу.
Калі не выправіць у кароткія прыйдзецца? каб прымусіць купіць новую замену.
Усе роўна дзякуй
Giaxi

сиско
29-06-2013, 19:57
я ў мантую, а затым у "p"? далека, можа быць, хто-то побач з т? што ен певень вы f? наперад і дапаможа, радуйся

giaxi
30-06-2013, 09:35
дзякуй Сіска

giaxi
03-07-2013, 18:40
Вырашана:)

Дзякуй у любым выпадку ўсім, хто мяне прачытаў, што той, хто дапамог мне маральна.

сиско
03-07-2013, 22:23
ну і добра, я рады, што вы вырашылі, што тычыцца драйвераў пеўня 2 для 64-разрадных, калі вы будзеце загружаць не павінна быць нават у чу? на форуме

giaxi
04-07-2013, 10:21
гэта я бачыў, але цяпер не магу спампаваць
Усе роўна дзякуй

robby51039
04-07-2013, 23:29
можа быць, я магу паспрабаваць trovartela я.......у мяне есць вялікая дылер man у вобласці, і мы былі сябрамі так доўга, праца ў грузавік з 20 гадоў.
калі вы дашле мне ўсе idati дакладныя заўтра я зраблю адзін тэлефонны званок, і мы стараемся sistemarti

giaxi
05-07-2013, 09:41
можа быць, я магу паспрабаваць trovartela я.......у мяне есць вялікая дылер man у вобласці, і мы былі сябрамі так доўга, праца ў грузавік з 20 гадоў.
калі вы дашле мне ўсе idati дакладныя заўтра я зраблю адзін тэлефонны званок, і мы стараемся sistemarti

Дзякуй, але як з папярэдняга паста, я вырашыў
Giaxi

tonyteam
20-08-2013, 16:25
як вы вырашылі для curiosit

giaxi
28-08-2013, 10:31
як вы вырашылі для curiosit??

Як у пост № 18# праз gallo я скапіяваў Eprom арыгінальны блок кіравання маршруце, і капіюецца ў эбу выкарыстоўваецца.

dangy
а адказ вельмі правільны