КПК

Перегляд Повної Версії : Думка відображення Lupo 1.4 TDI

cawadany
20-06-2013, 10:42
Я хотів думку на цю карту, для Lupo 1.4 TDI. Файл ? було зроблено з інтернет-форуму (не я це зробив я сам), але власник автомобіля каже, що не помітив, великим кроком, дійсно, в значній мірі йде, як в оригіналі. Що ? дуже дивно, чесно кажучи, враховуючи кроком, які мають ці автомобілі навіть з простий модуль.

magi1984
20-06-2013, 11:44
ця карта відстій, збільшили педалі акселератора, 15%, turbo всі 150punti, обмежувачі всі 20%, а обмежувач диму на 14%
не змінили аванси та іншої обмежувач диму, обмежувач тиску турбо, не ? був змінений, SVBL те ж саме

мій онук 6 років, що б зробити карту краще, ніж цей

cawadany
20-06-2013, 12:04
ця карта відстій, збільшили педалі акселератора, 15%, turbo всі 150punti, обмежувачі всі 20%, а обмежувач диму на 14%
не змінили аванси та іншої обмежувач диму, обмежувач тиску турбо, не ? був змінений, SVBL те ж саме

мій онук 6 років, що б зробити карту краще, ніж цей

І видають себе за професіоналів, і, прийнявши також платити за добро! :mad:

SandroMarciano
20-06-2013, 13:08
по-моєму, не ? неправильно, можливо, неповні і наближені, і ви можете? краще зробити це ? впевнений, що...
Обмежувач крутного моменту я гаразд, до 60 мг також в інші режими, а обмежувач диму занадто обмежує, не дозволяє подолати 57mg. Заздалегідь я? живу орі, gi? cos? мені здається, правильно, гаразд, у duration замість того, ? л? по-моєму, він ключ, аби змусити її йти набагато більше!

rego88
20-06-2013, 13:20

SandroMarciano
20-06-2013, 13:24

я пробував на ibiza 1.4 так само, як ця, відчуває різницю, ніж в оригіналі, але, як на мене, вони необхідні, щоб змусити її піти значно більше? сильний.

magi1984
20-06-2013, 13:31

? карта зроблена в "супермаркет файлу", я ці карти зроблені поспіхом, лише з метою заробити гроші, які я визначаю так

і, на жаль, я знаю багато компаній, які зіставляють так, щоб тільки зробити так багато файлів в найкоротші терміни, оскільки багато справи, але якість? їх дійсно мало в ці файли

SandroMarciano
20-06-2013, 13:55

? карта зроблена в "супермаркет файлу", я ці карти зроблені поспіхом, лише з метою заробити гроші, які я визначаю так

і, на жаль, я знаю багато компаній, які зіставляють так, щоб тільки зробити так багато файлів в найкоротші терміни, оскільки багато справи, але якість? їх дійсно мало в ці файли

msport (exil77grande)
20-06-2013, 17:34
карту дуже елементарно і раніше, з мапу педаль і ін'єкції, зроблені таким чином, не має нічого хороший видачі і це означає, що ви не помітите різниці.

cawadany
20-06-2013, 17:55
Ми говоримо, що професіонал, який ви платити не повинні робити такої карти. У будь-якому разі, якщо вони працюють таким чином, добре б знати.....

carbo92
20-06-2013, 20:09
Ми говоримо, що професіонал, який ви платити не повинні робити такої карти. У будь-якому разі, якщо вони працюють таким чином, добре б знати.....

C'? ne багато людей так.. ви повинні вивчити і зробити його своїми руками поодинці, принаймні, вивчіть, і ви точно знаєте, що ви застосували.

audi sp
20-06-2013, 22:07
вибачте..поговоріть duration cio..

audi sp
20-06-2013, 22:13
azz.. я бачив тепер мапу.. капуста.. дійсно na лайно!

SandroMarciano
21-06-2013, 08:10
вибачте..поговоріть duration.. дить??

є "градусів, який триває уприскування", ті, що в common rail називаємо "injection timings" (різниця в розмір номера, який ви маєте в карту, що для CR очевидно, що час, в той час як в PD амплітудою.

savek
23-06-2013, 20:03
? у 75 к. с або 80?

savek
26-06-2013, 14:09
я дав поглянути я на мапу...звичайно, прирощення були зроблені у швидкій манері...я б більше на деталі...не вистачає карт ? правда, і не вистачає на мапу часу впорскування....і не ? перша карта, що я бачу, що не чіпають...причина полягає в тому, що, торкніться його автомобіль споживає більше і в будь-якому випадку з sta карту машини, якщо не ходить ? чому? є якась проблема... в порівнянні з орі там має бути велика різниця....

вибачте, я повинен додати, що багато хто не чіпають не тільки для того, щоб не зробити її споживати більше....а тому, що не знають hiihiji

SandroMarciano
26-06-2013, 15:53
я дав поглянути я на мапу...звичайно, прирощення були зроблені у швидкій манері...я б більше на деталі...не вистачає карт ? правда, і не вистачає на мапу часу впорскування....і не ? перша карта, що я бачу, що не чіпають...причина полягає в тому, що, торкніться його автомобіль споживає більше і в будь-якому випадку з sta карту машини, якщо не ходить ? чому? є якась проблема... в порівнянні з орі там має бути велика різниця....

вибачте, я повинен додати, що багато хто не чіпають не тільки для того, щоб не зробити її споживати більше....а тому, що не знають hiihiji
збільшити тривалість не роблять споживати більше? автомобіль в тенденції, як нормальний (звичайно, якщо ви торгуєте правильно), навпаки, з використанням точного споживання калу...
Я виявив, наприклад, що збільшення педаль навіть при низьких навантаженнях і низьких обертах істотно водії дотримуються тенденція використовувати дуже крутного моменту дизеля і передачі довгі, таким чином, виявляються споживання набагато менше, ніж раніше...