Прагляд Поўнай Версіі : Думку Карта Fiat Bravo Mjet 150Cv DPF
panterargento
20-06-2013, 10:15
Вітаю ўсіх, як і назва " я хацеў бы, калі можна, меркаванне аб карце ў пытанні.
Я заяўляю, што я не перабольшыў, у incremeti, p? чаму? я не эксперт і таму не хацелася б сапсаваць нічога, і тады чаму? я iteressa, што як толькі p? pi? гатовы, усе цюй?.
Загадзя дзякую.
HW 0281013578
SW 1037394510
msport (exil77grande)
20-06-2013, 10:33
карта вельмі мяккія,egr выключана добра,рызыка мець slittamente счаплення або трохі fumosita " ці, можа быць, не бачыў фамільныя крокам ледзь sonstanziali, таму што ў некаторых картах бакі ад пункту занадта нізкія,астатняе мне не падабаецца такая сістэма выкарыстоўваецца, каб зрабіць яе паступовае, але як карту можа ісці.
panterargento
20-06-2013, 11:08
карта вельмі мяккія,egr выключана добра,рызыка мець slittamente счаплення або трохі fumosita " ці, можа быць, не бачыў фамільныя крокам ледзь sonstanziali, таму што ў некаторых картах бакі ад пункту занадта нізкія,астатняе мне не падабаецца такая сістэма выкарыстоўваецца, каб зрабіць яе паступовае, але як карту можа ісці.
Дзякуй msport, заўседы вельмі карысныя, пасля вашых саветаў, што думаю, і, я спадзяюся, вы разумееце, я спрабаваў гэта выправіць p?, спадзеючыся, што зрабіў правільна...
msport (exil77grande)
20-06-2013, 14:45
ды я б сказаў, што як сістэма працуе нашмат лепш,увагу таму, што ў вас павялічваецца больш, ціск турбо, але не дастатковы абмежавальнік ціску turbo,таксама есць карта ўзбагачэння не адпавядае altr,нарэшце, я забыўся напісаць раней, таму што вы змянілі карту крутоўнага моманту падчас пуску?
panterargento
20-06-2013, 15:39
Што тычыцца карце крутоўнага моманту падчас пуску, у мяне vista, закрануць хто-тое, і, шчыра кажучы, здаецца, што халодны старт палепшылася.
Тады я хацеў бы спытаць, калі c'? таксама неабходна moddare авансы.
для дасягнення раю табе пакінуць іх у крычы. вы можаце зрабіць пашкоджанні.
panterargento
20-06-2013, 16:01
для дасягнення раю табе пакінуць іх у крычы. вы можаце зрабіць пашкоджанні.
На самай справе я разумею, што на тых, хто не будзе ведаць, з чаго пачаць...
Дзякуй Марка.
msport (exil77grande)
20-06-2013, 17:38
На самай справе я разумею, што на тых, хто не будзе ведаць, з чаго пачаць...
Дзякуй Марка.
паспрабуйце так,авансы хай врі ў выпадку паспрабуйце павялічыць карты ўпырску.
panterargento
20-06-2013, 18:22
Я усталяваў карту педаль, што ен не адпавядае, абмежавальнікі turbo, які нарадзіўся ori таксама крутоўны момант стартара, усе, як рэкамендавана msport і ў пісьмовай форме.
Цяпер я спрабую, і ? pi? гатовы гэтак жа, як я хацеў бы, будзеце бачыць? як паводзіць сябе dsg з яго рэгенерацыі.
Дзякуй msport x вашыя каштоўныя парады.
аднак я хацеў бы дадаць, паважаны panterargento, што гэта лепшае, што вы атрымліваеце дыягназ, таму што, па крайняй меры, вы можаце зрабіць таксама кошт на egr. fap.
panterargento
20-06-2013, 18:49
Так, ведаю, я выкарыстоўваю multiecuscan, на самай справе, сістэмы рэцыркуляцыі ог, аказваецца закрытай ( амаль 4%) і кіраванне выключана, рухавік выключаны, што запушчаны, будзеце бачыць? вырабіць кожны, колькі км назад, вядома, сочым, часта.
Адбываецца што-то дзіўнае, але gi? ад золата, у асноўным, калі стральба да 35000 абаротаў, і я павінен перамыкаць перадачы, у той момант, калі націскаю счапленне і пакідаю дросельнай засланкі, абаротаў рухавіка, у адрозненне ад? выйсці адразу, як правіла, падняцца яшчэ на 200-300 абаротаў, як быццам застаецца па-ранейшаму паскораны.
Я хацеў бы ведаць, калі гэтая рэч ? папраўна на карце.
Я заяўляю, што былі зроблены ўсе праверкі ў майстэрні пра гэта, але не c'? не анамалія.
msport (exil77grande)
25-06-2013, 14:34
так што ваша машына робіць больш 35000 абаротаў? жарт, вядома, але добры вынік.
panterargento
25-06-2013, 15:42
На самай справе я заўважыў, пасля таго як я напісаў, з cell часам ўцякае, што-то ў pi?.
Але жарты ў бок, вы маглі б вырашыць праз карту?
P. s. на 35000 абаротаў на вока ў шостым я павінен быць у 2000 км/ч, вельмі добры вынік:)
mariodarkblue
26-06-2013, 09:11
прывітанне пантэра...tiho зрабіў mod x вырашыць праблему пра..., я заяўляю, што я і зрабіў мод на твой мод файл (апошні прыкладаецца)...xk? не знайшлі крычы...прыкладаю файл...
panterargento
26-06-2013, 11:05
Прывітанне, Марые, як і перш, што я павінен бы падзякаваць вас за вашу даступнасць?, ты вельмі добры, толькі, што цяпер я на працы, і ў мяне няма магчымасці адкрыць карту, а, менавіта, я хацеў бы толькі ведаць, калі, каб выправіць дзейнічалі ў для выпадку на ціск у магістралі rail.
Падаўжэнне, дзякуй.
mariodarkblue
26-06-2013, 14:45
Прывітанне, Марые, як і перш, што я павінен бы падзякаваць вас за вашу даступнасць?, ты вельмі добры, толькі, што цяпер я на працы, і ў мяне няма магчымасці адкрыць карту, а, менавіта, я хацеў бы толькі ведаць, калі, каб выправіць дзейнічалі ў для выпадку на ціск у магістралі rail.
Падаўжэнне, дзякуй.
прывітанне пантэра..не мяне дзякаваць...:))) а, вы...вы дзейнічаеце на ціску ў рампы...паспрабуйце яго і дайце мне ведаць, як яна ідзе;)
panterargento
26-06-2013, 21:27
прывітанне пантэра..не мяне дзякаваць...:))) а, вы...вы дзейнічаеце на ціску ў рампы...паспрабуйце яго і дайце мне ведаць, як яна ідзе;)
Я паглядзеў на карту, і я думаў, што-то падобнае, але, шчыра кажучы, не ведаў, як апусціць і ад чаго, цяпер, дзякуючы вам, я ? усе, пі? ясна, я сумняваюся, што нам бы ўдалося ў адзіночку.
Я рабіла тэст, але з дрэннымі вынікамі (гл. малюнкі).
mariodarkblue
26-06-2013, 21:33
Я паглядзеў на карту, і я думаў, што-то падобнае, але, шчыра кажучы, не ведаў, як апусціць і ад чаго, цяпер, дзякуючы вам, я ? усе, пі? ясна, я сумняваюся, што нам бы ўдалося ў адзіночку.
Я рабіла тэст, але з дрэннымі вынікамі (гл. малюнкі).
прывітанне..паспрабуйце яго і дайце мне ведаць...у выпадку, калі вы, аказваецца, яшчэ есць нейкі "адставанне" выйсці ў рэжым, як толькі зніміце нагу на высокіх абарачэннях...давайце зробім яшчэ адно абнаўленне;)
mariodarkblue
29-06-2013, 17:24
Прывітанне, я чытаў, што вы спрабавалі карту праблема ? скараціліся, але не зніклі..і як ты ўсе вечара запоўненыя...дайце мне зразумець, калі вы ? ссоўваецца парог абаротаў, пасля якога адбываецца..ці калі ? па-ранейшаму прысутнічае на ўсім дыяпазоне абарачэнняў...але іх менш...