КПК

Перегляд Повної Версії : відчайдушно шукаю резервного копіювання ford focus

audi sp
привіт, хлопці..
у мене була проблема, як нерозумно не згадав, що ці машини не читаю по-послідовний.. і тому мені ви ? заблоковано всі..

тепер я намагаюся створити повну резервну копію, bdm цієї ecu
edc16c34
0281015242
8M51-12A650-XA 8XXA
DZL7C
1415 - 1118
1039S25972

help!!!

audi sp
виправляє кількість програмне забезпечення ? 1037393197

sportknight
вибачте,не читають в послідовний,то, що ви написали?

audi sp
коли я читав mpps і обробки файлу.. після того, що я, переписавши з тим же.. навіть почав писати, що ви ? заблокований

audi sp
для кого-то ? коли-небудь траплялося щось подібне.. ? як можна це виправити?

magi1984
19-06-2013, 21:31
вам потрібно flash прочитано bdm
ви можете читати ваші flash пошкоджена, і розмістити файл, ліжко з mpps
від тих файлів, які ми можемо реконструювати оригінал писати в bdm і автомобіль, ви побачите, що підуть

msport (exil77grande)
але тоді, вибачте, хто сказав, що не буде читати їх у послідовний?
у edc16c34 ви читаєте спокійно в послідовний.

sportknight
Так що не ви написали, але вас читати.....
А в ford трохи ostiche з mpps

audi sp
але тоді, вибачте, хто сказав, що не буде читати їх у послідовний?
у edc16c34 ви читаєте спокійно в послідовний.
ви справедливо твердження.. я кажу, що закон спокійно.. але, читаючи навколо, я бачу, що не перший, що у мене була ця проблема.. то я ricreduto і справді немає ? так

audi sp
після цілого дня напруги абсолютної.. я повинен був відключитися.. інакше я йшла з голови..
додаю читання, які я провів у bdm.. той, послідовного місце завтра ..
я сподіваюся, що хтось мені допомогти.. я пішов в м'яч не машина!!

motorsport
Ви повинні написати flasch орі, щоб вирішити,ford потрібно робити завжди в bdm,одного з обладнання офіційний dim спорт,то наступне, шпалери OO !!

audi sp
Ви повинні написати flasch орі, щоб вирішити,ford потрібно робити завжди в bdm,одного з обладнання офіційний dim спорт,то наступне, шпалери OO !!
звичайно.. це точно.. вони у мене зроблені різні.. але ніколи ніяких проблем.. але це порізав свинину........
потім ви говорите, вирішити, реконструкції його файли?? один legendary мені допомогло.. але без успішно.. уффф..

magi1984
пошти, файл-ліжко в послідовний, що завтра ricostruisco файл. Ви побачите, що частина

audi sp
пошти, файл-ліжко в послідовний, що завтра ricostruisco файл. Ви побачите, що частина

спасибі волхвів!

carlo abarth
проблема не тільки flasch але e2p і корумпованої!!

carlo abarth

проблема не тільки flasch але e2p і корумпованої!!

carlo abarth
а є багато областей, в нуль(в e2p) я скопіювати і вставити в цих районах, і зробити який-небудь тест!!

magi1984
щоб виправити eeprom просто перекодувати форсунки з діагностики, на мою думку. Проблема, щоб деякі авто з mpps ? що ви втратите, кодування форсунок

audi sp
доброго ранку, хлопці.. от читання з mpps..

msport (exil77grande)
випробування, які повинні піти,дайте нам знати.