КПК

Перегляд Повної Версії : Редагувати ПОВІДОМЛЕННЯ

іонів
18-06-2013, 10:45
Питання банальний (і я прошу вибачення)
На ФОРУМІ ? можете відредагувати своє повідомлення ???
Якщо я помічаю, що написав щось неправильно ? як його замінити ? Я не можу знайти кнопку або посилання, підходить для...
може бути ? вибір з адмінки?
Просто щоб зрозуміти, чи є і скільки що робить її природно....
:eek:

SandroMarciano
18-06-2013, 11:17
не ? можливо, на деякі розділи форуму (я припускаю, щоб вибрати адміністраторів).

magi1984
18-06-2013, 12:15
і основні vbullettin ви тільки 10 хвилин часу, щоб змінити ваше повідомлення, після цього? не пу? pi?

SandroMarciano
18-06-2013, 12:22
і основні vbullettin ви тільки 10 хвилин часу, щоб змінити ваше повідомлення, після цього? не пу? pi?

на мене, наприклад, повідомлення, що я пишу, я не дар? сколково? зміною n? тільки що відправив n? ніколи... а якщо я пишу на інші розділи типу "опитування", якщо я правильно пам'ятаю, ви!

msport (exil77grande)
18-06-2013, 14:24
якщо ви використовуєте пошук, ви можете прочитати, що після сумних подій ми відключити цю функцію для вибору.

іонів
18-06-2013, 15:16
якщо ви використовуєте пошук, ви можете прочитати, що після сумних подій ми відключити цю функцію для вибору.

ОК, дякую, я старався, але мені залишилося сумнівів, тепер, принаймні, у мене є новина для деяких.
Просто знаю це, я прошу вибачення, gi? тепер у разі подвійний пост, але іноді я роблю з кричущі помилки запису...
:o