Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Змяніць ПАВЕДАМЛЕННЕ

іонаў
18-06-2013, 10:45
Пытанне банальны (і я прашу прабачэння)
На ФОРУМЕ ? можаце адрэдагаваць свае паведамленне ???
Калі я заўважаю, што напісаў што-то няправільна ? як яго замяніць ? Я не магу знайсці кнопку або спасылку, падыходзіць для...
можа быць ? выбар з адмінку?
Проста каб зразумець, ці есць і колькі што робіць яе натуральна....
:eek:

SandroMarciano
18-06-2013, 11:17
не ? магчыма, на некаторыя раздзелы форуму (я мяркую, каб выбраць адміністратараў).

magi1984
18-06-2013, 12:15
і асноўныя vbullettin вы толькі 10 хвілін часу, каб змяніць ваша паведамленне, пасля гэтага? не пу? pi?

SandroMarciano
18-06-2013, 12:22
і асноўныя vbullettin вы толькі 10 хвілін часу, каб змяніць ваша паведамленне, пасля гэтага? не пу? pi?

на мяне, напрыклад, паведамленне, што я пішу, я не дар? сколкава? змяненнем n? толькі што адправіў n? ніколі... а калі я пішу на іншыя раздзелы тыпу "апытанні", калі я правільна памятаю, вы!

msport (exil77grande)
18-06-2013, 14:24
калі вы выкарыстоўваеце пошук, вы можаце прачытаць, што пасля з сумных падзей мы адключыць гэтую функцыю для выбару.

іонаў
18-06-2013, 15:16
калі вы выкарыстоўваеце пошук, вы можаце прачытаць, што пасля з сумных падзей мы адключыць гэтую функцыю для выбару.

ОК, дзякуй, я стараўся, але мне засталося сумневаў, зараз, па крайняй меры, у мяне есць навіна для некаторых.
Проста ведаю гэта, я прашу прабачэння, gi? цяпер у выпадку падвойны пост, але часам я раблю з абуральныя памылкі друку запісу...
:o