КПК

Перегляд Повної Версії : проблема клімату fiat 500 1.2

девід
17-06-2013, 00:14
привіт..
у мене є витік в контурі клімат моєї 500
я відчував, гомін.. і з зарядки, я виявив, що втрачає газу... від 500, який повинен мати.. я 290г в завод..
перш ніж мене в майстерню... я помітив, сочиться...
цікаво, якщо хто.., що має на руках 500 1.2 може зробити фото, як це місце.. просто щоб зрозуміти, якщо я правильно підібраний втрати..
спасибі..

44954496

legendaryslave
17-06-2013, 13:16
є рідини, які regiscono уф-променів і прикріплені інструменти для одкровень втрат рада, що я даю вам, і якщо ви не обладнання призначене стає трохи складніше

motorsport
17-06-2013, 13:35
А колега,так це важко оцінити втрати, щоб перевірити витоку всі системи A/C використовується УФ-лампа + трасуючими,може бути, ви не сумніваєтеся, роблячи цей контроль!!

девід
17-06-2013, 18:23
ок, спасибі за поради..
було просто.. щоб не витрачати його на інший зарядки з трасуючими і сили для пошуку несправності..
на щастя, мені вдалося знайти в мережі.. (попросив задоволення на сайті 500), і я розмістив це фото...
як і передбачав, не trasudo в цей момент.. але.. я помітив, що також фото.. короткий буде проблем... після повороту насправді.. є невеликий trasudo..
труби трохи відрізняються, тому що моя і в 2011 році, а в цьому і 2009 року

4505

іонів
18-06-2013, 10:12
Якщо ви не хочете витрачати час, роби, як сказав, використовує зарядки (нехай навіть частково, щоб зрозуміти, де втрачає!) з рідким traccaiante і розумієш, де ? шкоди, сподіваючись, що розташоване.
Можу сказати, що в цілому заводи з FIAT моделей "маленькі", як відомо, мало, і тонке, sar? випадково, але 3 New Panda, що я знаю всі три втрачають заряд на рік з-за мікро тріщин, буде змінюватися половина tuberia, якщо не всі (і навіть радіатор)
У моєї я не витримав, всі ці роки я провів 50-60 євро зарядка, тримати мене тепло.
PS: у мене Audi A3 вже 14 років, як ви думаєте, скільки заправок він зробив у своєму житті і все ще йде ottimamante ??? Нуль....

девід
18-06-2013, 12:45
іонів.. але це вже минуле, з 159
той же шум.. і той же газ.. (460 м їх було 250) я завантажили 3 раз..з трасуючими замінити клапани зарядки.. механіки припустили.. спочатку дегидратор.. (замість радіатора), то запобіжний клапан... все для того, що шум..
незважаючи на те, що був обшук з лампи. у pedita не було..
в один день мені стало нудно.. і я smotato бампер.. зробили цілий радіатор (на око), і знайшли, помазаник.. на ребро... (щось з лампою не лежали)
замінив (зроби мене) радіатор... після того як я зробив злити рідину з системи... перезавантажується.. і більше, що не втрачає .. не шумить.. і охолоджує правильно..

тепер.. ваші міркування і правильно... але мені.. без.. поставив трасуючими.. я вже визначили, що витік...
заміна продають однієї труби... що andro замінити в короткий..... і тоді ви побачите..

іонів
18-06-2013, 15:25
На жаль, я не можу побачити фото, щоб ліміт повідомлень, тому я не можу дати вам добру пораду в цьому відношенні.
Трасуючими повинно бути зроблено спеціально, якщо не працює, навіть він, не знаю, що сказати.
Повинен служити, щоб уникнути інших втрат часу, з витратами...
Я, наприклад, зараз я тримаю в гарячій або використання іншої машини в дні пі? спекотного...
:D

девід
18-06-2013, 18:42
коли ви зможете побачити фото...
це і втрати, що було моєю 159 на радіатор... з трасуючими і ультрафіолетова лампа (azz ви пишете так?) його не було видно... проходження не відбивалося нічого...
я зрозумів.. тому що якщо ви подивитеся добре.. точка обведена.. в напрямку (жовтий стікер) був alone.. відкрив на розі... на щастя, я і втік в очі.. і я знайшов... так що.. не завжди з інструментами, що ви в житті легко..!!

4511

legendaryslave
19-06-2013, 13:24
коли ви зможете побачити фото...
це і втрати, що було моєю 159 на радіатор... з трасуючими і ультрафіолетова лампа (azz ви пишете так?) його не було видно... проходження не відбивалося нічого...
я зрозумів.. тому що якщо ви подивитеся добре.. точка обведена.. в напрямку (жовтий стікер) був alone.. відкрив на розі... на щастя, я і втік в очі.. і я знайшов... так що.. не завжди з інструментами, що ви в житті легко..!!

4511
треба почекати пару годин, щоб побачити, втрати з уф

іонів
19-06-2013, 13:55

В якому сенсі ?
Я думав, що роблю заряд з трасуючими якщо c'? мікро-витоку бачу, повертаючись з майстерні, навіть через кілька днів.
Ви говорите, що замість цього ви повинні завантажити, спробувати, почекати дві години і ВІДРАЗУ побачити ?
У цьому випадку стягувати плату з трасуючими вам не потрібно нічого робити, якщо не utilzza саме ЗАРАЗ...
Сподіваюся, я пояснив....

legendaryslave
19-06-2013, 15:10
ні, я мав на увазі, що, щоб побачити мікро-втрати, вам доведеться чекати кілька годин, а працювати завод мені ? траплялося кілька разів, що відразу не подивитися

іонів
19-06-2013, 15:56
ні, я мав на увазі, що, щоб побачити мікро-втрати, вам доведеться чекати кілька годин, а працювати завод мені ? траплялося кілька разів, що відразу не подивитися

Ок, тут ми. І ви ще додам запитання, якщо ви знаєте, скажіть мені спасибі : я в минулому році я зробив поповнення рахунку з трасуючими але завод ви ? скачав повільно. Тепер після року ? до нулю. По вас видно щось з УФ лампою або треба перезавантажити і після riverificare ?
Спасибі !

девід
19-06-2013, 18:42

можливо, я погано пояснив..

3 зарядів.. вони були з tacciante... (2 попередніх постів в нормі).. так було майже місяць.. що я з трасуючими..
механік мене "sbolognato", сказавши, що світильник, який випромінював звук..(коли викупив втрати) був зіпсований... і він з цією винограду.. було не так багато досвідчених..
факт залишається фактом.. що гало.. було.. так що.. було саме від них втрачала... і я думаю.., що на 500.. що гало.. як pedita..
він тиждень роботи.. і я залишив втратити.. на наступному тижні.. vedro' знайти запасні підривник (я його знайшов) і sostituiro шланг.. (бо я точно переконаний, так і їх втрати..))) а якщо... так, що заряд... маяк, а також додати трасуючими.. (мені сказали, що добре, якщо залишається в завод пошкодження не робить.. тому що і вид масла)

роботи відклали до наступного тижня..!!