Перегляд Повної Версії : Ecm Titanium Зберегти другий крок
mikyrace82
16-06-2013, 12:40
Я прошу вибачення, якщо назва не ? досить ясно, але мені важко чітко пояснити питання. Я практично закінчив редагування карти, за винятком випадків, і я вирішив зробити ще один мод, але коли я йду, щоб врятувати її, відомо, що файл не збережено ніде. Де я помиляюся?
leandro89
16-06-2013, 12:58
ви вибрали папку, дуже точне, щоб зберегти? або у вас збережений безпосередньо, де ви двері ecm?
ви повинні перейменувати файл, а потім зберегти його, де хочете.
mikyrace82
17-06-2013, 13:55
я можу спробувати, і ви, оновлення...
mikyrace82
17-06-2013, 14:18
я не знаю, чому, але зараз, здається, працює...я врятував її і просить мене, щоб зберегти його в базу даних, а потім просить мене, щоб експортувати його в папку (на вибір). ідеально підходить. Тепер цікаво, але для перегляду файлів в базі даних, як це зробити? Або ви можете тільки викликати при необхідності?
я не знаю, чому, але зараз, здається, працює...я врятував її і просить мене, щоб зберегти його в базу даних, а потім просить мене, щоб експортувати його в папку (на вибір). ідеально підходить. Тепер цікаво, але для перегляду файлів в базі даних, як це зробити? Або ви можете тільки викликати при необхідності?
Ви можете також зберегти в базі даних, важливо ? експортувала файл (також, чому? якщо потім ви повинні написати вам це!)
mikyrace82
19-06-2013, 14:04
так, але я думаю, що це програмне забезпечення, яке істерики...якщо тільки у базі даних не продовжує, говорячи, експортувати файл.