Прагляд Поўнай Версіі : Ecm Titanium Захаваць другі крок
mikyrace82
16-06-2013, 12:40
Я прашу прабачэння, калі назва не ? даволі ясна, але мне цяжка дакладна растлумачыць пытанне. Я практычна скончыў рэдагаванне карты, за выключэннем выпадкаў, і я вырашыў зрабіць яшчэ адзін мод, але калі я іду, каб выратаваць яе, вядома, што файл не захаваны нідзе. Дзе я памыляюся?
leandro89
16-06-2013, 12:58
вы выбралі тэчку, вельмі дакладнае, каб захаваць? ці ў вас захаваны непасрэдна, дзе вы дзверы ecm?
вы павінны перайменаваць файл, а затым захаваць яго, дзе хочаце.
mikyrace82
17-06-2013, 13:55
я магу паспрабаваць, і вы, абнаўленне...
mikyrace82
17-06-2013, 14:18
я не ведаю, чаму, але цяпер, здаецца, працуе...я выратаваў яе і просіць мяне, каб захаваць яго ў базу дадзеных, а затым просіць мяне, каб экспартаваць яго ў тэчку (на мой выбар). ідэальна падыходзіць. Цяпер цікава, але для прагляду файлаў у базе дадзеных, як гэта зрабіць? Ці вы можаце толькі выклікаць пры неабходнасці?
я не ведаю, чаму, але цяпер, здаецца, працуе...я выратаваў яе і просіць мяне, каб захаваць яго ў базу дадзеных, а затым просіць мяне, каб экспартаваць яго ў тэчку (на мой выбар). ідэальна падыходзіць. Цяпер цікава, але для прагляду файлаў у базе дадзеных, як гэта зрабіць? Ці вы можаце толькі выклікаць пры неабходнасці?
Вы можаце таксама захаваць яго ў базе дадзеных, важна ? экспартавала файл (таксама, чаму? калі затым вы павінны напісаць вам гэта!)
mikyrace82
19-06-2013, 14:04
так, але я думаю, што гэта праграмнае забеспячэнне, якое істэрыкі...калі толькі ў базе дадзеных не працягвае, кажучы, экспартаваць файл.