Перегляд Повної Версії : прямі почати
привіт, я знаю, що, можливо, пу? здатися, що я не використав кнопку "пошук", але не ? правда
я хотів інформації-пі? ясно:
1 з чого почати ? краще 2d або табличний?
2 як ви знаєте, адрес, карт, приклад edc12c?
3 c'? керівництво на кожен екю, щоб знати адреси?
вибачте, але у мене величезна плутанина!!
quarda! я в якості ради можу сказати, це:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online
багато вимагали курси і залишилися дуже задоволені оброблені особисто від наших адміністраторів топ, який знаходиться навколо, я можу вам сказати, що ви знайшли рішення
привіт, я знаю, що, можливо, пу? здатися, що я не використав кнопку "пошук", але не ? правда
я хотів інформації-пі? ясно:
1 з чого почати ? краще 2d або табличний?
2 як ви знаєте, адрес, карт, приклад edc12c?
3 c'? керівництво на кожен екю, щоб знати адреси?
вибачте, але у мене величезна плутанина!!
Ми хочемо, перш за все час і ТЕРПІННЯ. Час, щоб спробувати прочитати все, що можете, терпіння, щоб спробувати міркувати і намагатися речі.
Тоді, очевидно, якщо ? також можете пройти курси та відповідні інструменти, все заробив навіть, чому? інформацію, яку ви "вільні" майже завжди є неповними і уривчастими (скажімо, тих, хто дійсно знає стан речей ? завжди хоче робити їх загальнодоступними, за очевидним і зрозумілим причинам)
Додам також епр почати мати машину своєї "легко", на якій почати робити експерименти, прямі, без ризику мати друзів, які переслідують тебе з ЕБУ заблокований, і молоток в руки....
з мого досвіду після безсонних ночей, щоб зрозуміти ecu і mod. я покладався на форумі, звичайно, і devodire, що я рік з урахуванням бази для роботи і зрозуміти, тому хто хоче потрапити в цей світ повинен зрозуміти, що ви повинні довірити людям, експерт в області.
ІМХО все ще залежить від того, чи ви хочете його зробити, ДЛЯ РОБОТИ або для хобі-пристрасть-пулька/імпровізувати.
У першому випадку необхідні професійні інструменти, і відповідні курси навчання, пов'язані з цим витрати.
Для інших цілей, вибір досить багато, ця можливість? пропозиція на форумі, не знаю, але пу? бути оригінал, безумовно, діє.
ви іонів робите це для роботи, або пристрасті?
ви іонів робите це для роботи, або пристрасті?
Якщо читати мої питання і робіт зрозумієте відразу: для ЧИСТОЇ пристрасті !
Я почав років тому з моєї машини (не може знайти нікого, хто здатний його зіставлення ДОБРЕ, навіть в форумах або підготовчі "серйозні" теоретичні результати, сумніви і посередніх), і я почав вчитися (я не кажу, з достовірних результатів...) і робити експерименти. Іноді я ставлю якоїсь машини друзів на ЕКЮ, які я знаю, часто просять допомоги на форумах як тут. Результати завжди є дійсними, безумовно, не найоптимальніші, як у якійсь atro-професіонал, але, беручи до уваги, що на дизель поля ДУЖЕ великі...я б сказав, що ніхто не буде ? ніколи не скаржився. Так як я зазвичай не роблю навіть оплатити....на свій страх і ризик, звичайно, їх попереджаю завжди!!!!
:cool:
безумовно, ми починаємо sepre так і для чистої пристрасті, але і пристрасті, ми повинні вкладати гроші, однак, звичайно, факт, на форумі, я відкрив цілий світ, який раніше знав мало, навіть якщо я провів безсонних ночей, щоб вчитися, але dasoli дороги і insalita.
Звичайно, я не знаю цих курсів, але, безумовно, буде корисно.
Те, що я кажу ? що ті, хто там працюють серйозно і з інструментами офіцерів часто курси їх назад від постачальників обладнання, також знати, як використовувати їх краще.
І в цьому випадку вони платять багато...
msport (exil77grande)
18-06-2013, 00:30
літій-чи можу я знати, що машина у вас є? об'єм двигуна коней марка і модель?
дорогий іон, якщо подивитися на форумі, є люди, які рік робили курси alientech і були розчаровані, і я можу гарантувати, що тут люди дуже підготовлені.
marco147150
18-06-2013, 07:01
Привіт, я думаю, що як і я, що в пості багато інформації, існують і інші користувачі, зацікавлені в цих онлайн-курси.
Ви можете мати більше? інформація?
привіт.
літій-чи можу я знати, що машина у вас є? об'єм двигуна коней марка і модель?
У мене 3 моїх особистих :
- Panda 1200 бензин, від мене мережевий диск (йде pi?, але тільки вище 4500rpm і, в кінцевому рахунку, у результаті виходить одно !)
- "славної" A3 Quattro бензин 150hp 1999 року, moificata в трохи все, що в двигун IC турбіни (завжди є невелика k03 але гібридний). Rullata із середня карта (не екстремальних) на 215 hp
- 350Z HR 2009 року, з кет з металу, фільтри BNC і карта підготовлена в США (для цих потрібен hard+soft спеціальних, UPREV ? фірма) і злегка зміненою богоматері, серія 313hp тепер...дещо більше? (як добре ви знаєте, ви не приймаєте hp бензинових двигунів gi? зайшли без змін "важких")
Ах, якщо ви хочете я також Aprilia Tuono 2011 року, очевидно, зі стоків і Power Commander V, з карткою від мене змінено.
Я міг би не працює інтернет, навіть на газонокосарці...
На щастя, у мене багато друзів, всі з дизеля, принаймні, мені не хочеться з картки "" !
? ми OT !
;-)
дорогий іон, якщо подивитися на форумі, є люди, які рік робили курси alientech і були розчаровані, і я можу гарантувати, що тут люди дуже підготовлені.
Я не суджу, якщо у мене виникають прямі або, принаймні, люди, яких я знаю, вибачте...
Alien ? одна з багатьох фірм, які працюють в галузі, друзів, ne використовували інший (я не імена) та були в захваті від матеріалу і від курсів, наприклад (хоча, як на мене, на деякі машини неправоту карти...)
msport (exil77grande)
18-06-2013, 08:54
Я не суджу, якщо у мене виникають прямі або, принаймні, люди, яких я знаю, вибачте...
Alien ? одна з багатьох фірм, які працюють в галузі, друзів, ne використовували інший (я не імена) та були в захваті від матеріалу і від курсів, наприклад (хоча, як на мене, на деякі машини неправоту карти...)
дивіться, що тут ніхто не ставить під сумнів якість продукції офіцерів, я особисто весь спектр alientech точка була іншою,марко хотів тільки сказати вам, що ці компанії не мають мета-зробити курси, щоб стати підготовчих фахівців, наші користувачі, але тільки в тому, щоб продати власну приладів і у багатьох випадках це посипану борошном, і безкоштовно, але якщо ви проводите близько€ 10 000 за матеріал,справа в тому, що багато користувачів, які зробили хід їм платять хороші гроші, врешті-решт переробили, звичайно, від нас, і на практиці вони не розуміли майже нічого, і risuscivano рухатися тільки тут і там", professionalchiptuning і' їхали два адміністратори, які працюють у майстерні близько 15 років, і 10 фанні (chiptuning наш, крім боку робочого і " пристрасть і ця пристрасть, що ми навчаємо на 100% і не з простою посипаній борошном нових користувачів, які після нашого курсу є повністю автономними і, що але ми з повну передплату річних, що забезпечує абсолютно все, і це очікується також контактний телефон, будь-які питання-проблеми,у нас є і приватні майстерні, розкиданих по всій італії, і деякі навіть за кордоном тип румунія-словенія і англія,просто прочитайте тут https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?341-feedback-sui-servizi-del-professionalchiptuning 11 сторінок відгуків, і ви розумієте, якщо не ми люди підготовлені, але, перш за все, чесні,з цим я закриваю off topic гарне продовження.
дивіться, що тут ніхто не ставить під сумнів якість продукції офіцерів, я особисто весь спектр alientech точка була іншою,марко хотів тільки сказати вам, що ці компанії не мають мета-зробити курси, щоб стати підготовчих фахівців, наші користувачі, але тільки в тому, щоб продати власну приладів і у багатьох випадках це посипану борошном, і безкоштовно, але якщо ви проводите близько€ 10 000 за матеріал,справа в тому, що багато користувачів, які зробили хід їм платять хороші гроші, врешті-решт переробили, звичайно, від нас, і на практиці вони не розуміли майже нічого, і risuscivano рухатися тільки тут і там", professionalchiptuning і' їхали два адміністратори, які працюють у майстерні близько 15 років, і 10 фанні (chiptuning наш, крім боку робочого і " пристрасть і ця пристрасть, що ми навчаємо на 100% і не з простою посипаній борошном нових користувачів, які після нашого курсу є повністю автономними і, що але ми з повну передплату річних, що забезпечує абсолютно все, і це очікується також контактний телефон, будь-які питання-проблеми,у нас є і приватні майстерні, розкиданих по всій італії, і деякі навіть за кордоном тип румунія-словенія і англія,просто прочитайте тут https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?341-feedback-sui-servizi-del-professionalchiptuning 11 сторінок відгуків, і ви розумієте, якщо не ми люди підготовлені, але, перш за все, чесні,з цим я закриваю off topic гарне продовження.
Я не сказав миха, навпаки, справді !
:cool:
Безумовно, зворотній зв'язок, захочуть щось сказати, і я дуже радий за користувачів.
Я вже давно, я спробував би я ці курси, але саме для мене ? тільки пристрасть !
Курси та інструменти офіцерів, а вони необхідні, щоб справжній професіонал, їм платите багато, але вони практично обов'язкові, а якщо ви хочете отримати допомогу. Що вони зроблені добре...? інша розмова !
Хорошої роботи тобі!!!
у будь-якому випадку, я починаю, щоб пристрасті.. чисто випадково, на форумі моя "astrina" один хлопець зробив керівництво про те, як виключити egr із карта... і l? я дізнався цей світ. Я думав, що, щоб робити зіставлення та ін ми хотіли, обладнання, які коштували багато, потім я побачив, що є обладнання кількох сотень євро, які дозволяють втручаються в це хобі, і подивитися, якщо можливо ? тільки ейфорія від новинки? або справжня пристрасть. Тоді, можливо, ви вирішите, що він хоче зробити..! курс, я думаю, він з цим впоратися?.. якщо не абсурдні цифри навіть чому? ? тільки для cuoriosit? і "грати" зі своєю половиною, а не для отримання прибутку, як багато роблять!!
Курс, особливо для тих, хто починає та зобов'язання й тому, що якщо будеш старанно форум вам не вистачає бази, щоб зрозуміти, що говорять
dantesfx
02-09-2013, 17:46
у будь-якому випадку, я починаю, щоб пристрасті.. чисто випадково, на форумі моя "astrina" один хлопець зробив керівництво про те, як виключити egr із карта... і l? я дізнався цей світ. Я думав, що, щоб робити зіставлення та ін ми хотіли, обладнання, які коштували багато, потім я побачив, що є обладнання кількох сотень євро, які дозволяють втручаються в це хобі, і подивитися, якщо можливо ? тільки ейфорія від новинки? або справжня пристрасть. Тоді, можливо, ви вирішите, що він хоче зробити..! курс, я думаю, він з цим впоратися?.. якщо не абсурдні цифри навіть чому? ? тільки для cuoriosit? і "грати" зі своєю половиною, а не для отримання прибутку, як багато роблять!!
Проблема-збитки, які можуть настати, чи ви, що ви, можливо, фари великі пошкодження!
Курс, особливо для тих, хто починає та зобов'язання й тому, що якщо будеш старанно форум вам не вистачає бази, щоб зрозуміти, що говорять
Gi?, в іншому випадку ви рухаєтеся абсолютно випадково.