КПК

Прагляд Поўнай Версіі : прамыя пачаць

bladezz
16-06-2013, 10:55
прывітанне, я ведаю, што, магчыма, пу? здацца, што я не выкарыстаў кнопку "пошук", але не ? праўда
я хацеў інфармацыі-пі? ясна:
1 з чаго пачаць ? лепш 2d або таблічны?
2 як вы ведаеце, адрасоў, карт, прыклад edc12c?
3 c'? кіраўніцтва на кожны экю, каб ведаць адрасы?

прабачце, але ў мяне вялікая блытаніна!!

giarras
16-06-2013, 16:33
quarda! я ў якасці савета магу сказаць, гэта:

https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online

многія патрабавалі курсы і засталіся вельмі задаволеныя апрацаваны асабіста ад нашых адміністратараў топ, які знаходзіцца вакол, я магу вам сказаць, што вы знайшлі рашэнне

іонаў
16-06-2013, 19:44
прывітанне, я ведаю, што, магчыма, пу? здацца, што я не выкарыстаў кнопку "пошук", але не ? праўда
я хацеў інфармацыі-пі? ясна:
1 з чаго пачаць ? лепш 2d або таблічны?
2 як вы ведаеце, адрасоў, карт, прыклад edc12c?
3 c'? кіраўніцтва на кожны экю, каб ведаць адрасы?

прабачце, але ў мяне вялікая блытаніна!!

Мы хочам, перш за ўсе час і ЦЯРПЕННЕ. Час, каб паспрабаваць прачытаць усе, што можаце, цярпення, каб паспрабаваць разважаць і спрабаваць рэчы.
Тады, відавочна, калі ? таксама можаце прайсці курсы і адпаведныя інструменты, усе зарабіў нават, чаму? інфармацыю, якую вы "свабоднай" амаль заўседы з'яўляюцца няпоўнымі і адрывістымі (скажам, тых, хто сапраўды ведае становішча рэчаў ? заўседы хоча рабіць іх агульнадаступнымі, па відавочным і зразумелым прычынам)
Дадам таксама эпр пачаць мець машыну сваей "легка", на якой пачаць рабіць эксперыменты, прамыя, без рызыкі мець сяброў, якія пераследуюць цябе з ЭБУ заблакаваны, і малаток у руцэ ...

марка
16-06-2013, 21:51
па майму вопыту, пасля бяссонных начэй, каб зразумець ecu і mod. я спадзяваўся на форуме, вядома, і devodire, што я год з улікам базы для працы і зразумець, ці таму, хто хоча трапіць у гэты свет павінен зразумець, што вы павінны даверыць людзям, эксперт у вобласці.

іонаў
17-06-2013, 10:54
ІМХО ўсе яшчэ залежыць ад таго, ці жадаеце вы яго зрабіць, ДЛЯ ПРАЦЫ або для хобі-запал-кульку/імправізаваць.
У першым выпадку неабходныя прафесійныя інструменты, і адпаведныя курсы навучання, звязаныя з гэтым выдаткі.
Для іншых мэтаў, выбар досыць шмат, гэтая магчымасць? прапанову на форуме, не ведаю, але пу? быць арыгінал, безумоўна, дзейнічае.

марка
17-06-2013, 16:07
вы іенаў робіце гэта для працы, або запал?

іонаў
17-06-2013, 16:25
вы іенаў робіце гэта для працы, або запал?
Калі чытаць мае пытанні і работ зразумееце адразу: для ЧЫСТАЙ страсці !
Я пачаў гадоў таму з маей машыны (не можа знайсці нікога, хто здольны яго супастаўленне ДОБРА, нават у форумах ці падрыхтоўчыя "сур'езныя" тэарэтычныя вынікі, сумневы і пасрэдных), і я пачаў вучыцца (я не кажу, з дакладных вынікаў...) і рабіць эксперыменты. Часам я стаўлю нейкай машыны сяброў на ЭКЮ, якія я ведаю, часта просяць дапамогі на форумах тут. Вынікі заўседы з'яўляюцца сапраўднымі, безумоўна, не самыя аптымальныя, як у якой-то atro-прафесіянал, але, прымаючы пад увагу, што на дызель поля ВЕЛЬМІ вялікія...я б сказаў, што ніхто не будзе ? ніколі не скардзіўся. Так як я звычайна не раблю нават аплаціць....на свой страх і рызыка, вядома, іх заўседы папярэджваю!!!!
:cool:

марка
17-06-2013, 17:48
безумоўна, мы пачынаем sepre так і для чыстай запал, але і запал, мы павінны ўкладаць грошы, аднак, вядома, факт, на форуме, я адкрыў цэлы сьвет, які раней ведаў мала, нават калі я правеў бяссонных начэй, каб вучыцца, але dasoli дарогі і insalita.

іонаў
17-06-2013, 18:44
Вядома, я не ведаю гэтых курсаў, але, безумоўна, будзе карысна.
Тое, што я кажу ? што тыя, хто там працуюць сур'езна і з інструментамі афіцэраў часта курсы іх назад ад пастаўшчыкоў абсталявання, таксама ведаць, як выкарыстоўваць іх лепш.
І ў гэтым выпадку яны плацяць шмат...

msport (exil77grande)
18-06-2013, 00:30
літый-ці магу я ведаць, што машына ў вас есць? аб'ем рухавіка коней марка і мадэль?

марка
18-06-2013, 02:12
дарагі іен, калі паглядзець на форуме, есць людзі, якія год зрабіў курсы alientech, і былі расчараваныя, і я магу гарантаваць, што тут вы знойдзеце людзей, вельмі падрыхтаваныя.

marco147150
18-06-2013, 07:01
Прывітанне, я думаю, што як і я, што ў пасьце шмат інфармацыі, існуюць і іншыя карыстальнікаў, зацікаўленых у гэтыя анлайн-курсы.
Вы можаце мець больш? інфармацыя?
прывітанне.

іонаў
18-06-2013, 07:54
літый-ці магу я ведаць, што машына ў вас есць? аб'ем рухавіка коней марка і мадэль?

У мяне 3 маіх асабістых :
- Panda 1200 бензін, ад мяне сеткавы дыск (ідзе pi?, але толькі вышэй 4500rpm і, у канчатковым рахунку, у выніку выходзіць роўна !)
- "слаўнай" A3 Quattro бензін 150л.з 1999 года, moificata трохі ўсе ў рухавік, ад СК турбіна (заўседы невялікі k03 але гібрыдны). Rullata з сярэдні карта (не крайніх) на 215 л. с.
- 350Z HR 2009 года, з кэт з металу, фільтры BNC і карта падрыхтавана ў ЗША (для гэтых патрэбны hard+soft спецыяльных, UPREV ? фірма) і злегку змененай маці божай, серыя 313hp цяпер...некалькі больш? (як добра вы ведаеце, вы не прымаеце hp бензінавых рухавікоў gi? зайшлі без зменаў "цяжкіх")
Ах, калі вы хочаце, я нават Aprilia Tuono 2011 года, відавочна, са сцекаў і Power Commander V, з картай ад мяне зменены.
Я мог бы не працуе інтэрнэт, нават газонакасілку...

На шчасце, у мяне шмат сяброў, усе з дызеля, па крайняй меры, мне не хочацца з карты "магчыма" !
? мы OT !
;-)

іонаў
18-06-2013, 07:57
дарагі іен, калі паглядзець на форуме, есць людзі, якія год зрабіў курсы alientech, і былі расчараваныя, і я магу гарантаваць, што тут вы знойдзеце людзей, вельмі падрыхтаваныя.

Я не суджу, калі ў мяне ўзнікаюць прамыя або, па крайняй меры, людзі, якіх я ведаю, прабачце...
Alien ? адна з многіх фірмаў, якія працуюць у галіны, сяброў, ne выкарыстоўвалі іншы (я не імены) і былі ў захапленні ад матэрыялу і ад курсаў, напрыклад (хоць, па мне, на некаторыя машыны няправасць карты...)

msport (exil77grande)
18-06-2013, 08:54
Я не суджу, калі ў мяне ўзнікаюць прамыя або, па крайняй меры, людзі, якіх я ведаю, прабачце...
Alien ? адна з многіх фірмаў, якія працуюць у галіны, сяброў, ne выкарыстоўвалі іншы (я не імены) і былі ў захапленні ад матэрыялу і ад курсаў, напрыклад (хоць, па мне, на некаторыя машыны няправасць карты...)

глядзіце, што тут ніхто не ставіць пад сумнеў якасць прадукцыі афіцэраў, я асабіста ўвесь спектр alientech кропка была іншай,марка хацеў толькі сказаць вам, што гэтыя кампаніі не маюць мэта-зрабіць курсы, каб стаць падрыхтоўчых спецыялістаў, нашы карыстальнікі, але толькі ў тым, каб прадаць ўласную прыбораў і ў многіх выпадках гэта пасыпаную мукой, і бясплатна, але калі вы праводзіце каля€ 10 000 за матэрыял,справа ў тым, толькі, што многія карыстальнікі, якія зрабілі ход ім плацяць добрыя грошы, у рэшце рэшт перарабілі, вядома, ад нас, і на практыцы яны не разумелі амаль нічога, і risuscivano толькі рухацца тут і там", professionalchiptuning і' ехалі два адміністратара, якія працуюць у майстэрні каля 15 гадоў, і 10 фані (chiptuning наш, акрамя боку працоўнага і " запал і гэтая запал, што мы навучаем на 100% і не з простай пасыпанай мукой новых карыстальнікаў, якія пасля нашага курса з'яўляюцца цалкам аўтаномнымі і, што але мы з поўную падпіску гадавых, што забяспечвае абсалютна ўсе, і гэта чакаецца таксама кантактны тэлефон, любыя пытанні-праблемы,у нас есць майстэрні і прыватныя, якія былі раскіданыя па ўсей італіі, і некаторыя нават за мяжой тып румынія-славенія і англія,проста прачытайце тут https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?341-feedback-sui-servizi-del-professionalchiptuning 11 старонак водгукаў, і вы разумееце, калі не мы людзі падрыхтаваныя, але, перш за ўсе, сумленныя,з гэтым я заплюшчваю off topic добры працяг.

іонаў
18-06-2013, 09:17
глядзіце, што тут ніхто не ставіць пад сумнеў якасць прадукцыі афіцэраў, я асабіста ўвесь спектр alientech кропка была іншай,марка хацеў толькі сказаць вам, што гэтыя кампаніі не маюць мэта-зрабіць курсы, каб стаць падрыхтоўчых спецыялістаў, нашы карыстальнікі, але толькі ў тым, каб прадаць ўласную прыбораў і ў многіх выпадках гэта пасыпаную мукой, і бясплатна, але калі вы праводзіце каля€ 10 000 за матэрыял,справа ў тым, толькі, што многія карыстальнікі, якія зрабілі ход ім плацяць добрыя грошы, у рэшце рэшт перарабілі, вядома, ад нас, і на практыцы яны не разумелі амаль нічога, і risuscivano толькі рухацца тут і там", professionalchiptuning і' ехалі два адміністратара, якія працуюць у майстэрні каля 15 гадоў, і 10 фані (chiptuning наш, акрамя боку працоўнага і " запал і гэтая запал, што мы навучаем на 100% і не з простай пасыпанай мукой новых карыстальнікаў, якія пасля нашага курса з'яўляюцца цалкам аўтаномнымі і, што але мы з поўную падпіску гадавых, што забяспечвае абсалютна ўсе, і гэта чакаецца таксама кантактны тэлефон, любыя пытанні-праблемы,у нас есць майстэрні і прыватныя, якія былі раскіданыя па ўсей італіі, і некаторыя нават за мяжой тып румынія-славенія і англія,проста прачытайце тут https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?341-feedback-sui-servizi-del-professionalchiptuning 11 старонак водгукаў, і вы разумееце, калі не мы людзі падрыхтаваныя, але, перш за ўсе, сумленныя,з гэтым я заплюшчваю off topic добры працяг.
Я не міха сказаў, наадварот, у самай справе !
:cool:
Безумоўна, зваротная сувязь, захочуць што-небудзь сказаць, і я вельмі рады за карыстальнікаў.
Я ўжо даўно, я паспрабаваў бы я гэтыя курсы, але менавіта для мяне ? толькі запал !
Курсы і інструменты афіцэраў, а яны неабходныя, каб сапраўдны прафесіянал, ім плаціце шмат, але яны практычна абавязковыя, а калі вы хочаце атрымаць дапамогу. Што яны зроблены добра...? іншая размова !
Добрай працы табе!!!

bladezz
18-06-2013, 22:45
у любым выпадку, я пачынаю, каб страсці.. чыста выпадкова, на форуме мая "astrina" адзін хлопец зрабіў кіраўніцтва аб тым, як выключыць egr з карта... і l? я даведаўся гэты свет. Я думаў, што, каб рабіць супастаўлення і інш мы хацелі, абсталявання, якія каштавалі шмат, потым я ўбачыў, што есць абсталяванне некалькіх сотняў еўра, якія дазваляюць ўмешваюцца ў гэта хобі, і паглядзець, калі магчыма ? толькі эйфарыя ад навінкі? ці сапраўдная запал. Тады, магчыма, вы вырашыце, што ен хоча зрабіць..! курс, я думаю ен з гэтым справіцца?.. калі не абсурдныя лічбы нават чаму? ? толькі для cuoriosit? і "гуляць" са сваей паловай, а не для атрымання прыбытку, як многія робяць!!

Брат
31-08-2013, 23:32
Курс, асабліва для тых, хто пачынае і абавязацельствы і таму, што калі будзеш старанна форум вам не хапае базы, каб зразумець, што гавораць

dantesfx
02-09-2013, 17:46
у любым выпадку, я пачынаю, каб страсці.. чыста выпадкова, на форуме мая "astrina" адзін хлопец зрабіў кіраўніцтва аб тым, як выключыць egr з карта... і l? я даведаўся гэты свет. Я думаў, што, каб рабіць супастаўлення і інш мы хацелі, абсталявання, якія каштавалі шмат, потым я ўбачыў, што есць абсталяванне некалькіх сотняў еўра, якія дазваляюць ўмешваюцца ў гэта хобі, і паглядзець, калі магчыма ? толькі эйфарыя ад навінкі? ці сапраўдная запал. Тады, магчыма, вы вырашыце, што ен хоча зрабіць..! курс, я думаю ен з гэтым справіцца?.. калі не абсурдныя лічбы нават чаму? ? толькі для cuoriosit? і "гуляць" са сваей паловай, а не для атрымання прыбытку, як многія робяць!!

Праблема страты, якія могуць наступіць, вы, што вы, магчыма, фары вялікія пашкоджанні!

Курс, асабліва для тых, хто пачынае і абавязацельствы і таму, што калі будзеш старанна форум вам не хапае базы, каб зразумець, што гавораць

Gi?, у адваротным выпадку вы рухаецеся зусім выпадкова.