Прагляд Поўнай Версіі : прамыя пачаць
прывітанне, я ведаю, што, магчыма, пу? здацца, што я не выкарыстаў кнопку "пошук", але не ? праўда
я хацеў інфармацыі-пі? ясна:
1 з чаго пачаць ? лепш 2d або таблічны?
2 як вы ведаеце, адрасоў, карт, прыклад edc12c?
3 c'? кіраўніцтва на кожны экю, каб ведаць адрасы?
прабачце, але ў мяне вялікая блытаніна!!
quarda! я ў якасці савета магу сказаць, гэта:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online
многія патрабавалі курсы і засталіся вельмі задаволеныя апрацаваны асабіста ад нашых адміністратараў топ, які знаходзіцца вакол, я магу вам сказаць, што вы знайшлі рашэнне
прывітанне, я ведаю, што, магчыма, пу? здацца, што я не выкарыстаў кнопку "пошук", але не ? праўда
я хацеў інфармацыі-пі? ясна:
1 з чаго пачаць ? лепш 2d або таблічны?
2 як вы ведаеце, адрасоў, карт, прыклад edc12c?
3 c'? кіраўніцтва на кожны экю, каб ведаць адрасы?
прабачце, але ў мяне вялікая блытаніна!!
Мы хочам, перш за ўсе час і ЦЯРПЕННЕ. Час, каб паспрабаваць прачытаць усе, што можаце, цярпення, каб паспрабаваць разважаць і спрабаваць рэчы.
Тады, відавочна, калі ? таксама можаце прайсці курсы і адпаведныя інструменты, усе зарабіў нават, чаму? інфармацыю, якую вы "свабоднай" амаль заўседы з'яўляюцца няпоўнымі і адрывістымі (скажам, тых, хто сапраўды ведае становішча рэчаў ? заўседы хоча рабіць іх агульнадаступнымі, па відавочным і зразумелым прычынам)
Дадам таксама эпр пачаць мець машыну сваей "легка", на якой пачаць рабіць эксперыменты, прамыя, без рызыкі мець сяброў, якія пераследуюць цябе з ЭБУ заблакаваны, і малаток у руцэ ...
па майму вопыту, пасля бяссонных начэй, каб зразумець ecu і mod. я спадзяваўся на форуме, вядома, і devodire, што я год з улікам базы для працы і зразумець, ці таму, хто хоча трапіць у гэты свет павінен зразумець, што вы павінны даверыць людзям, эксперт у вобласці.
ІМХО ўсе яшчэ залежыць ад таго, ці жадаеце вы яго зрабіць, ДЛЯ ПРАЦЫ або для хобі-запал-кульку/імправізаваць.
У першым выпадку неабходныя прафесійныя інструменты, і адпаведныя курсы навучання, звязаныя з гэтым выдаткі.
Для іншых мэтаў, выбар досыць шмат, гэтая магчымасць? прапанову на форуме, не ведаю, але пу? быць арыгінал, безумоўна, дзейнічае.
вы іенаў робіце гэта для працы, або запал?
вы іенаў робіце гэта для працы, або запал?
Калі чытаць мае пытанні і работ зразумееце адразу: для ЧЫСТАЙ страсці !
Я пачаў гадоў таму з маей машыны (не можа знайсці нікога, хто здольны яго супастаўленне ДОБРА, нават у форумах ці падрыхтоўчыя "сур'езныя" тэарэтычныя вынікі, сумневы і пасрэдных), і я пачаў вучыцца (я не кажу, з дакладных вынікаў...) і рабіць эксперыменты. Часам я стаўлю нейкай машыны сяброў на ЭКЮ, якія я ведаю, часта просяць дапамогі на форумах тут. Вынікі заўседы з'яўляюцца сапраўднымі, безумоўна, не самыя аптымальныя, як у якой-то atro-прафесіянал, але, прымаючы пад увагу, што на дызель поля ВЕЛЬМІ вялікія...я б сказаў, што ніхто не будзе ? ніколі не скардзіўся. Так як я звычайна не раблю нават аплаціць....на свой страх і рызыка, вядома, іх заўседы папярэджваю!!!!
:cool:
безумоўна, мы пачынаем sepre так і для чыстай запал, але і запал, мы павінны ўкладаць грошы, аднак, вядома, факт, на форуме, я адкрыў цэлы сьвет, які раней ведаў мала, нават калі я правеў бяссонных начэй, каб вучыцца, але dasoli дарогі і insalita.
Вядома, я не ведаю гэтых курсаў, але, безумоўна, будзе карысна.
Тое, што я кажу ? што тыя, хто там працуюць сур'езна і з інструментамі афіцэраў часта курсы іх назад ад пастаўшчыкоў абсталявання, таксама ведаць, як выкарыстоўваць іх лепш.
І ў гэтым выпадку яны плацяць шмат...
msport (exil77grande)
18-06-2013, 00:30
літый-ці магу я ведаць, што машына ў вас есць? аб'ем рухавіка коней марка і мадэль?
дарагі іен, калі паглядзець на форуме, есць людзі, якія год зрабіў курсы alientech, і былі расчараваныя, і я магу гарантаваць, што тут вы знойдзеце людзей, вельмі падрыхтаваныя.
marco147150
18-06-2013, 07:01
Прывітанне, я думаю, што як і я, што ў пасьце шмат інфармацыі, існуюць і іншыя карыстальнікаў, зацікаўленых у гэтыя анлайн-курсы.
Вы можаце мець больш? інфармацыя?
прывітанне.
літый-ці магу я ведаць, што машына ў вас есць? аб'ем рухавіка коней марка і мадэль?
У мяне 3 маіх асабістых :
- Panda 1200 бензін, ад мяне сеткавы дыск (ідзе pi?, але толькі вышэй 4500rpm і, у канчатковым рахунку, у выніку выходзіць роўна !)
- "слаўнай" A3 Quattro бензін 150л.з 1999 года, moificata трохі ўсе ў рухавік, ад СК турбіна (заўседы невялікі k03 але гібрыдны). Rullata з сярэдні карта (не крайніх) на 215 л. с.
- 350Z HR 2009 года, з кэт з металу, фільтры BNC і карта падрыхтавана ў ЗША (для гэтых патрэбны hard+soft спецыяльных, UPREV ? фірма) і злегку змененай маці божай, серыя 313hp цяпер...некалькі больш? (як добра вы ведаеце, вы не прымаеце hp бензінавых рухавікоў gi? зайшлі без зменаў "цяжкіх")
Ах, калі вы хочаце, я нават Aprilia Tuono 2011 года, відавочна, са сцекаў і Power Commander V, з картай ад мяне зменены.
Я мог бы не працуе інтэрнэт, нават газонакасілку...
На шчасце, у мяне шмат сяброў, усе з дызеля, па крайняй меры, мне не хочацца з карты "магчыма" !
? мы OT !
;-)
дарагі іен, калі паглядзець на форуме, есць людзі, якія год зрабіў курсы alientech, і былі расчараваныя, і я магу гарантаваць, што тут вы знойдзеце людзей, вельмі падрыхтаваныя.
Я не суджу, калі ў мяне ўзнікаюць прамыя або, па крайняй меры, людзі, якіх я ведаю, прабачце...
Alien ? адна з многіх фірмаў, якія працуюць у галіны, сяброў, ne выкарыстоўвалі іншы (я не імены) і былі ў захапленні ад матэрыялу і ад курсаў, напрыклад (хоць, па мне, на некаторыя машыны няправасць карты...)
msport (exil77grande)
18-06-2013, 08:54
Я не суджу, калі ў мяне ўзнікаюць прамыя або, па крайняй меры, людзі, якіх я ведаю, прабачце...
Alien ? адна з многіх фірмаў, якія працуюць у галіны, сяброў, ne выкарыстоўвалі іншы (я не імены) і былі ў захапленні ад матэрыялу і ад курсаў, напрыклад (хоць, па мне, на некаторыя машыны няправасць карты...)
глядзіце, што тут ніхто не ставіць пад сумнеў якасць прадукцыі афіцэраў, я асабіста ўвесь спектр alientech кропка была іншай,марка хацеў толькі сказаць вам, што гэтыя кампаніі не маюць мэта-зрабіць курсы, каб стаць падрыхтоўчых спецыялістаў, нашы карыстальнікі, але толькі ў тым, каб прадаць ўласную прыбораў і ў многіх выпадках гэта пасыпаную мукой, і бясплатна, але калі вы праводзіце каля€ 10 000 за матэрыял,справа ў тым, толькі, што многія карыстальнікі, якія зрабілі ход ім плацяць добрыя грошы, у рэшце рэшт перарабілі, вядома, ад нас, і на практыцы яны не разумелі амаль нічога, і risuscivano толькі рухацца тут і там", professionalchiptuning і' ехалі два адміністратара, якія працуюць у майстэрні каля 15 гадоў, і 10 фані (chiptuning наш, акрамя боку працоўнага і " запал і гэтая запал, што мы навучаем на 100% і не з простай пасыпанай мукой новых карыстальнікаў, якія пасля нашага курса з'яўляюцца цалкам аўтаномнымі і, што але мы з поўную падпіску гадавых, што забяспечвае абсалютна ўсе, і гэта чакаецца таксама кантактны тэлефон, любыя пытанні-праблемы,у нас есць майстэрні і прыватныя, якія былі раскіданыя па ўсей італіі, і некаторыя нават за мяжой тып румынія-славенія і англія,проста прачытайце тут https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?341-feedback-sui-servizi-del-professionalchiptuning 11 старонак водгукаў, і вы разумееце, калі не мы людзі падрыхтаваныя, але, перш за ўсе, сумленныя,з гэтым я заплюшчваю off topic добры працяг.
глядзіце, што тут ніхто не ставіць пад сумнеў якасць прадукцыі афіцэраў, я асабіста ўвесь спектр alientech кропка была іншай,марка хацеў толькі сказаць вам, што гэтыя кампаніі не маюць мэта-зрабіць курсы, каб стаць падрыхтоўчых спецыялістаў, нашы карыстальнікі, але толькі ў тым, каб прадаць ўласную прыбораў і ў многіх выпадках гэта пасыпаную мукой, і бясплатна, але калі вы праводзіце каля€ 10 000 за матэрыял,справа ў тым, толькі, што многія карыстальнікі, якія зрабілі ход ім плацяць добрыя грошы, у рэшце рэшт перарабілі, вядома, ад нас, і на практыцы яны не разумелі амаль нічога, і risuscivano толькі рухацца тут і там", professionalchiptuning і' ехалі два адміністратара, якія працуюць у майстэрні каля 15 гадоў, і 10 фані (chiptuning наш, акрамя боку працоўнага і " запал і гэтая запал, што мы навучаем на 100% і не з простай пасыпанай мукой новых карыстальнікаў, якія пасля нашага курса з'яўляюцца цалкам аўтаномнымі і, што але мы з поўную падпіску гадавых, што забяспечвае абсалютна ўсе, і гэта чакаецца таксама кантактны тэлефон, любыя пытанні-праблемы,у нас есць майстэрні і прыватныя, якія былі раскіданыя па ўсей італіі, і некаторыя нават за мяжой тып румынія-славенія і англія,проста прачытайце тут https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?341-feedback-sui-servizi-del-professionalchiptuning 11 старонак водгукаў, і вы разумееце, калі не мы людзі падрыхтаваныя, але, перш за ўсе, сумленныя,з гэтым я заплюшчваю off topic добры працяг.
Я не міха сказаў, наадварот, у самай справе !
:cool:
Безумоўна, зваротная сувязь, захочуць што-небудзь сказаць, і я вельмі рады за карыстальнікаў.
Я ўжо даўно, я паспрабаваў бы я гэтыя курсы, але менавіта для мяне ? толькі запал !
Курсы і інструменты афіцэраў, а яны неабходныя, каб сапраўдны прафесіянал, ім плаціце шмат, але яны практычна абавязковыя, а калі вы хочаце атрымаць дапамогу. Што яны зроблены добра...? іншая размова !
Добрай працы табе!!!
у любым выпадку, я пачынаю, каб страсці.. чыста выпадкова, на форуме мая "astrina" адзін хлопец зрабіў кіраўніцтва аб тым, як выключыць egr з карта... і l? я даведаўся гэты свет. Я думаў, што, каб рабіць супастаўлення і інш мы хацелі, абсталявання, якія каштавалі шмат, потым я ўбачыў, што есць абсталяванне некалькіх сотняў еўра, якія дазваляюць ўмешваюцца ў гэта хобі, і паглядзець, калі магчыма ? толькі эйфарыя ад навінкі? ці сапраўдная запал. Тады, магчыма, вы вырашыце, што ен хоча зрабіць..! курс, я думаю ен з гэтым справіцца?.. калі не абсурдныя лічбы нават чаму? ? толькі для cuoriosit? і "гуляць" са сваей паловай, а не для атрымання прыбытку, як многія робяць!!
Курс, асабліва для тых, хто пачынае і абавязацельствы і таму, што калі будзеш старанна форум вам не хапае базы, каб зразумець, што гавораць
dantesfx
02-09-2013, 17:46
у любым выпадку, я пачынаю, каб страсці.. чыста выпадкова, на форуме мая "astrina" адзін хлопец зрабіў кіраўніцтва аб тым, як выключыць egr з карта... і l? я даведаўся гэты свет. Я думаў, што, каб рабіць супастаўлення і інш мы хацелі, абсталявання, якія каштавалі шмат, потым я ўбачыў, што есць абсталяванне некалькіх сотняў еўра, якія дазваляюць ўмешваюцца ў гэта хобі, і паглядзець, калі магчыма ? толькі эйфарыя ад навінкі? ці сапраўдная запал. Тады, магчыма, вы вырашыце, што ен хоча зрабіць..! курс, я думаю ен з гэтым справіцца?.. калі не абсурдныя лічбы нават чаму? ? толькі для cuoriosit? і "гуляць" са сваей паловай, а не для атрымання прыбытку, як многія робяць!!
Праблема страты, якія могуць наступіць, вы, што вы, магчыма, фары вялікія пашкоджанні!
Курс, асабліва для тых, хто пачынае і абавязацельствы і таму, што калі будзеш старанна форум вам не хапае базы, каб зразумець, што гавораць
Gi?, у адваротным выпадку вы рухаецеся зусім выпадкова.