Перегляд Повної Версії : відгуки про послуги professionalchiptuning
msport (exil77grande)
26-07-2012, 19:46
привіт всім,я відкриваю цей розділ для того, щоб дати можливість нашим співробітникам повідомити тут свій досвід, сподіваюся, позитивний heehhe з professionalchiptuning,то ви можете написати які послуги ми зробили, і як ми грали,ми дякуємо вам заздалегідь.
magi1984
03-08-2012, 17:29
Сьогодні вдень, 15:00, я просив файл nofap на renault trafic, протягом півгодини я файл зробив, я завантажив в середині що ? звичайно, партія одразу і без помилок!
тепер тільки час, я dir? якщо файл працює правильно на 100%, але я впевнений, що sar? cos?!
Спасибі, admin professionalchiptuning для seriet? і наявність? доведено!
Для точності минулого тижня, я просив файл nofap для iveco, також цей файл ? було зроблено незабаром, на жаль, для? я ще не добрався, щоб перевірити файл!
Як тільки з цим впоратися? плакат? коментар і за то!
Ще раз спасибі!
msport (exil77grande)
03-08-2012, 18:00
спасибі тобі за довіру, звичайно, з будь-якою проблемою ми тут.
мансардний
17-08-2012, 18:25
msport (exil77grande)
17-08-2012, 21:24
В імені співробітників дякую і сподіваюся, що ви залишилися задоволені ,однак я хочу підкреслити, що наш друг змусив нас попотіти, щоб залишити його радий, і personalizzargli карту, як краще, хотів, щоб все, що в наявності.
мансардний
17-08-2012, 22:01
gliodottore83
04-09-2012, 21:13
Чисто випадково, я знайшов в мережі цей форум...
Для інтуїції я довіряв...
І cos? я хотів, щоб мене перепризначити моя червона 156 jtd 115cv...
Дуже вимоглива, але msport ? був дуже терплячий і з багатьох випробувань ми прийшли до висновку, конкретна...а тепер я вперше дуже потужний.. надання лінійний.. нуль проблем відновлення.. нуль вібрації літати..!!! знає, що робить! і робить це!!! не робить з чуток!!!
Я був дуже радий, робіт і поради....
Дякую....
msport (exil77grande)
04-09-2012, 21:36
здрастуйте, йосип,ваш фід позитивний бонус у professionalchiptuning таким чином, дуже sodisfacente з самого початку, що машина не оригінальна, а для цього ми повинні були зробити багато роботи ad-hoc,до ***** контакт для отримання info звучав так:
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 8V 115CV:
МОНТУЄ: - турбіна оригінал оброблений з гайкою стиснення-й? велика механіки і геометрії;
- трубопроводи охолоджувача наддувочного повітря сталі;
- розвантаження повністю ****** від турбіни до терміналу;
- вал Коломбо і Bariani вуличного використання середнього;
- посиленого зчеплення від Fiorentini зміни.
Перепризначення дуже наполегливі, що смол дуже високий(tirateci-й? коней можливих) і відмова роботи системи рециркуляції ог.
програміст, який використовується ? у MPPS.
тоді ми прагнемо, щоб спробувати зробити максимум,ми сподіваємося співпрацювати знову з вами,крім того, вам цікаво, якщо ви можете перейти в розділ презентації, так ви були присутні на інші спільноти,добрий вечір.
спасибі всім вам за готовність? особливо до адміну і msport вчора проблеми з точки блокований сьогодні добре, що rivola на наших дорогах
msport (exil77grande)
14-09-2012, 21:30
дякую, було приємно з тобою допомогти, але в основному від тебе...... хороша робота.
tecnoracing
14-09-2012, 21:58
від michell сьогодні ви можете спати спокійно, коли капітан ці речі ви не можете навіть спати, потім стабілізується і навіть серцебиття
спасибі всім вам за готовність? особливо до адміну і msport вчора проблеми з точки блокований сьогодні добре, що rivola на наших дорогах
Дякую, для мене це було приємно вам допомогти
і ви tecnorecing, коли відбуваються ці речі, і, трохи негарна ситуація ,по суті nenache ви спите я sn тип, який, якщо мені трапляється щось приймаю до серця і impazzisco,msport, як ви........ :p
gliodottore83
17-09-2012, 12:18
як правило, серйозні і професійні....
перепризначення fiat punto 1.3 jtdm 70cv.... ви ? svegliataaaaaaa...відмінний подачі!!!
я помітив, кондиціонер включений до нуля зусилля і витрата палива в реальних, вимірюваних з повним і швидкість близько 110 км\год середня витрата-23 км / л..
ще раз спасибі PROFESSIONALCHIPTUNING
Дякуємо за звернення до нас
msport (exil77grande)
17-09-2012, 19:06
І це було задоволення до наступного.
pal.і машини.racing
18-09-2012, 14:41
Я хотів би подякувати msport за його доброту, за його точність, і за його допомогу мені ? було важливо datosi, що я не міг знайти файл 5001.3 multijet.
спасибі ще раз.
magi1984
20-09-2012, 15:07
у professionalchiptuning завдає удару у відповідь!
defappata півгодини audi a 4 2.0 tdi 140cv і все працює perettamente :D
спасибі, хлопці
msport (exil77grande)
21-09-2012, 14:27
спасибі magi1984,в наявності.
mastomichele
22-09-2012, 16:27
спасибі magi1984,в наявності.
msport дуже добре чищу вранці esegiuto перепризначення гольф 5 з відмінними результатами задоволений клієнт
в процесі видалення fap egr модифікації alfa 159 120 к.с.
відмінний тренер доступна точної та своєчасної
msport (exil77grande)
22-09-2012, 16:35
msport дуже добре чищу вранці esegiuto перепризначення гольф 5 з відмінними результатами задоволений клієнт
в процесі видалення fap egr модифікації alfa 159 120 к.с.
відмінний тренер доступна точної та своєчасної
дякуємо за ваш канал, позитивний,проте, хочу зазначити, що роботи, зроблені в нашому сервіс files on line від professionalchiptuning і не тільки msport, отже, може статися, що карту особою я, як " ні", але головне, що ви задоволені.
mastomichele
23-09-2012, 02:42
[QUOTE=msport;7651]спасибі за ваш канал, позитивний,проте, хочу зазначити, що роботи, зроблені в нашому сервіс files on line від professionalchiptuning і не тільки msport, отже, може статися, що карту особою я, як " ні", але головне, що ви задоволені.[/QUOTEa розпорядженні, я довіряю в повній мірі, але я від вас все ще дуже хороший результат навіть на 159
Ще раз дякую від professionalchiptuning
zalinski65
25-09-2012, 13:11
Ось, я-не я забув. Я просив файли для Dobl? Mjet. Після люб'язностей обряду я отримав файл no fap. Хлопчики, більше не існують sw no fap ne ori, що тріщини, досвід окупилася клієнт задоволений, робота зроблена вручну з msport. Завантажується з bdm, монтується блок керування авто скинуті помилки і далі.
Ще раз ДЯКУЮ від Карло
mastomichele
25-09-2012, 13:52
доброго ранку, вчора завдяки ProfessionalChipTuning я зробив красивий малюнок або потрібен файл alfa 147 з прямим розряду трубки вперед-назад, знаючи, що машина втрачає дуже, але клієнту подобається чекати чи сказав, mo te роблю це вирішити проблеми я з програма doc і, як і очікувалося
машину і бомбу не робить куріння і прогресії від страху
спасибі, найближчим часом
Спасибі вам і до наступного
msport (exil77grande)
25-09-2012, 18:48
Спасибі, хлопці, за вашу довіру для нас дуже важливо ваше задоволення.
cawadany
27-09-2012, 10:26
Купив два Autocom. Послуги попереднього продажу та післяпродажного обслуговування відмінні! На наступному!
msport (exil77grande)
27-09-2012, 13:34
велике спасибі за все, що в наявності.
Дякуємо за максимальну доступність? і seriet
mastomichele
09-10-2012, 15:42
і запросили файл, для збільшення коней для audi a3, 140 к.с. (без видалення fap
і був esequito файл дуже непогане, як завжди, завдяки professionalchiptuning
спасибі, найближчим часом
msport (exil77grande)
09-10-2012, 19:21
дякую,михайло, ти взяв смак вже з наш сервіс files on line хехех.
mastomichele
15-10-2012, 00:39
і вже там я взяв смак, хто знає, печ, може бути, я добре насправді в п'ятницю? розроблено fiat grande punto 1,9 mtj 130 л. с. йде кінець світу,клієнт щасливий і його все, щоб прочитати програму, враховуючи, що mpps не закон, за professionalchiptuning мені прислали інший serialead в prezzaccio дуже цікаво, що дозволив мені здійснити читання/запис.
замість цього в суботу обробки grande punto 1,3 mtj 75 к.с., клієнт сказав, але те, що він став 1,9 ще раз спасибі персоналу в professionalchiptuning і найближчим часом.
msport (exil77grande)
15-10-2012, 10:40
михайло спасибі за привітання,ми дуже раді працювати з серйозною людиною і точною,як і ви, ми сподіваємося, ми будемо продовжувати такими темпами, і що, можливо, через карту, і інший-ви можете брати участь і трохи діяльність форуму,хорошу роботу, і найближчим часом.
Також я добрався, щоб використовувати їх зіставлення on-line.. Люди, смачні і максимальний професіоналізм?...Завжди в наявності.... тепер st? пробуємо різні варіанти, assegnatemi на даний момент я дуже задоволений.. Спасибі, хлопці продовжуйте так само...
msport (exil77grande)
28-11-2012, 19:31
Також я добрався, щоб використовувати їх зіставлення on-line.. Люди, смачні і максимальний професіоналізм?...Завжди в наявності.... тепер st? пробуємо різні варіанти, assegnatemi на даний момент я дуже задоволений.. Спасибі, хлопці продовжуйте так само...
дякую, павло,зрештою, ми змогли personalizzarti він карту, як хочеш ти.
Gianpy80
06-12-2012, 13:47
Мега-позитивні відгуки дітей, professionalchiptuning і, зокрема, Данилу за допомогу і видалити fap на Audi, які були вже? була pastrocchiata від інших... Ввічливий і чуйний, з **** в телефоні, змусив мене зробити гарний малюнок з господарем, що, коли він намагався її в машину, він буквально сказав "моя машина, не ? ніколи не пішов cos? добре"...
msport (exil77grande)
06-12-2012, 16:36
спасибі, хлопці, я дуже радий, ваші коментарі, але я хочу підкреслити, що, хоча майже завжди ви говорите зі мною, як з допомогою skype,*****,cell і в форумі пишу більше я, як я написав в інший раз, всі послуги, які вам пропонуються факти з professionalchiptuning і не тільки msport, отже, все це ставить нас такої перемоги навіть адмін, який, на жаль, пише мало, тому що час, який присвячує на форумі майже завжди повинні пройти розставити написи,спам і все інше, що не могла писати у форум.
відмінний професійний смачно ++++++++++
msport (exil77grande)
08-12-2012, 15:50
відмінний професійний смачно ++++++++++
завдяки тобі,я сподіваюся, що ваш друг або вирушив радий, хоча і з посмішкою, що було під встановіть я знаю краще, ніж ви.
panterargento
15-12-2012, 11:54
Спасибі msport, і всі команди professionalchiptuning, відмінна робота, на картку alfa 159 jtdm, і більша корисність?.
І не сподівайся...там завжди хочуть, щоб експерти;):p
msport (exil77grande)
15-12-2012, 12:09
спасибі, пантера, я сподіваюся, що тепер 230kmh ви бачили їх.
зробили курс ecm titanium з команди professionalchiptuning я повинен сказати, що я знайшов дуже багато терпіння і звичайно це був comprenzibile. спасибі також msport для його турботу і професіоналізм.
msport (exil77grande)
31-12-2012, 15:01
зробили курс ecm titanium з команди professionalchiptuning я повинен сказати, що я знайшов дуже багато терпіння і звичайно це був comprenzibile. спасибі також msport для його турботу і професіоналізм.
спасибі, марко, я сподіваюся, що дещо ми знали, навчити вас,звичайно, зараз тобі завершити через свій особистий досвід, що будеш робити на полі все, і в будь-якому випадку, як я сказав вам, є більше, щоб вчитися, тому потрібно отримати інформацію постійно.
abberello
07-01-2013, 00:28
Завжди привітний і карти дійсно казкові! Спасибі!!
Завжди привітний і карти дійсно казкові! Спасибі!!
Дякую вам за надану нам можливість
panterargento
10-01-2013, 18:53
Я повинен додати цей інший канал, так як msport я зробив ще крок, після мого прохання ? належить визнати, максимальну доступність?, чому? запит я зробив приблизно через місяць після останньої операції, так як я зробив зміни, механічні, я наважився запитати ще, може бути, approfittandone, але, зрештою, різні ідеї через **** відповідь msport ? був такий: "тихий, що робить step2 вас, я роблю це з задоволенням", я зрозумів, що з іншого боку, простий екран PC c'? люди скромного, який працює з вас? і наявності.
Тому я відчував необхідність висловити ще раз msport і, звичайно, всієї команди, яка завжди ставить в розпорядженні нас, новачків, і не має значення, якщо іноді нас тягнуть ці вуха, чому? ми неправильно щось, дійсно ? правильний cos?, звернутися? ми можемо дотримуватися правила і дізнатися щось про rimappature.
Я розповім вам +, з msport я плюнув в лічку, сьогодні я шкодую про це, і я користуюся цією можливістю, щоб вибачитися, чому? в кінці кінців ви ? доведено, людина правильно відносно мене, і я був занадто імпульсивний (mannaggia до моєї гордості і моєї впертості...).
Зараз у мене немає можливості спробувати такий крок з-за поганої погоди...але я не сумніваюся, бачив і на інших картах...
Вибачте, якщо я занадто захопився, але я повторюю, було зобов'язане.
Хороша робота для всіх.
Спасибі.
msport (exil77grande)
10-01-2013, 20:27
дякую тобі за те, що ви написали, і я виправив не з нами, для інших я зробив тільки те, що я роблю, завжди намагаюся бути можливо, і, якщо це можливо.
robby51039
12-01-2013, 18:12
я хотів би подякувати msport але і lapazienza, які він мав щодо мене miha допомагав у всьому шляху установки програми для запису та у всіх проміжних кроків, крім того, ви завжди робило його доступним для допомоги .Я, природно, послав відразу змінений файл машини і partta subitoo і без проблем.
Відображення і була виконана в манері, чудово
спасибі ще раз, і це було по-справжньому професійний
msport (exil77grande)
12-01-2013, 19:07
дякую, наступного разу.
жан-марк
14-01-2013, 12:49
привіт всім, я просто хотів послати повідомлення всім, хто потребує змін в ecu.
покладіться без страху на цей форум, я по-справжньому компетентним і чесним. я bisongno видалити egr defappare і дати деякі коні в pi? на моїй alfa 159 1900 jtd 16v. і я повинен сказати вам, що MSPORT зробив роботу і спокійно, мені здається, є інша машина, прискорення пекуча і дуже лінійний.
colgat80
14-01-2013, 22:35
Хочу залишити відгук дуже позитивний MSPORT і всю свою команду ? чоловік був дуже корисний.
Ви сприймаєте дуже ясно, що ви маєте справу з людьми, по-справжньому, пристрасно люблять свою роботу.
msport (exil77grande)
15-01-2013, 00:16
спасибі вам, хлопці,я хотів лише додати, бачив, що ви там могли, принаймні, представити в відповідний розділ,гарне продовження.
Вітаю з виконаною роботою на Gt навіть якщо відображення прохання не було нічого особливого, і тиха машина робить казка. Стрілянина і подався вражає. Вітаю, а на наступному
msport (exil77grande)
26-01-2013, 00:21
дякую, вам теж.
nico2610
30-01-2013, 00:51
Привіт всім,я хотів висловити моє судження в службу файли в режимі on-line, запропонованих співробітниками,я звернувся за допомогою для моєї alfa 159 sw 1.9 jtdm 150cv мені було необхідно збільшити потужність....cos? я послав **** персоналу,трохи більше? півгодини і мені приходить відповідь.Безпосередні, Доброзичливі і Професійні, в якому мене просять вказати результати, які я хотів отримати,не з'? дуже хотів зрозуміти, що я розмовляв з людьми висококваліфікованих.....так що я сказала що хочу машину з p? коней у pi?,рідини в наданні pi? еластичний....у pi? я просив порад, якщо було потрібно зробити інші заходи,мені порадили закриття egr і видалення FAP.....прийняті необхідні угоди enter, файл, ori, перш ніж ви скажіть мені приходить файл шляху з урахуванням пояснень з кроком....в **** мені було сказано, спробувати і, якщо б у мене було потрібно, щоб розглянути якийсь параметр я повинен був сказати,написав файл, який я збираюся спробувати автомобіль......bh? що сказати....не було більше? такий же автомобіль, просто потужний.Я намагався кілька днів автомобіль, щоб переконатися, що все ок....в той же час мене ? прийшло **** від співробітників, щоб запитати, як йде автомобіль, і якщо я хочу внести додаткові заходи,я попросив деякі зміни, щоб задовольнити мій стиль водіння.....? cos? мене послали другий крок,прямо зараз ? дійсно чудово!!!!спасибі, хлопці, ви зробили відмінну роботу!!!!
вибачте, якщо я простягнув p?,це було тільки для того, щоб підкреслити правильність,чесність? і професіоналізм? персоналу.
msport (exil77grande)
30-01-2013, 13:19
я б сказав, дуже дякую і на позитивній ноті,в наступний раз.
gigignos
06-02-2013, 20:46
Привіт всім, я прийшов на форум недавно. Я довіряв служби файлів і онлайн, щоб перепризначити, видалення dpf і egr моєї Honda Civic 2.2 140cv 2008 року.
В кінці 2012 я зробив, щоб зробити цю роботу, наприклад, тренер у своїй галузі, які зробили великий труд, карта зроблена жахливо, насправді машина мені не подобалося, як він ішов, пивоварної ридання, мало fluidit?, загалом, chiavica. Сьогодні в другій половині дня я завантажив файл, що менше ніж через день дзвінок-я зробив. Моя Хонда ? звичайно, гру відразу ж, не представляє ніякої помилки і, що ще більше? важливо машина йде шовку. Зараз я дуже задоволений, і я думаю, що машина, andr? завжди краще, щоб без неприємних сюрпризів.
Спасибі, для підготовки professionalchiptuning для seriet? і наявність? доведено!
Найближчим часом
Gigignos
msport (exil77grande)
06-02-2013, 21:06
дякуємо за ваш канал,я хотів би відзначити, що автомобіль, на питання, якщо видалити dpf не працює круїз-контроль річ, яку ми також вирішена до наступного.
мансардний
09-02-2013, 20:57
Завдяки вам,ми намагаємося дати все можливе, коли ми робимо роботу
мансардний
10-02-2013, 14:32
msport (exil77grande)
10-02-2013, 16:37
ідеально, я радий, що ваш sodisfazione.
Я також можу і я підтвердити, щоб їх seriet?, Відмінні фахівці.
usardaun
13-02-2013, 19:59
Відмінний сервіс 24 години на 24, я б сказав!!!! Я вирішив проблему завдяки підтримці msport, що він допомагав мені до першої години ночі!!! ви grandiiiiii!!!!
msport (exil77grande)
13-02-2013, 20:04
дякуємо за канал,я перо подякувати також giarras, що він допомагав мені.
Завдяки вам,ми намагаємося зробити все можливе,
ingmodena
17-02-2013, 17:04
я хотів би подякувати msport за терпіння, виявлену під час установки півня v2, незабаром почати? запитати якусь пораду на форумі на редагування карт!
я хотів би подякувати весь персонал, professionalchiptuning і факти, видів з двох наших адміністраторів, що ви кожну можливість, щоб виправити madza 3 143 к. с. з ecu denso, який виникав у результаті проблеми з fap, автомобіль належить одному мого земляка, що після стількох перипетій, понесені в інших майстерень, не вирішення проблеми ? звернувся до professionalchiptuning, де ви розміщені відразу в наявності і успішно вирішувати проблеми,машини зараз йде дуже добре, всі недоліки зникли, і що сказати ще, sfappata і кроком, справжня бомба, клієнт дуже задоволений отриманим результатом, що від дуомо, дякую вам, я особисто xch? він не має можливості
msport (exil77grande)
01-03-2013, 11:49
спасибі тоні за ваш коментар,додам, що, як ecu denso 2.0 d 143cv має відмінний відповідь на ****llo подання та потужності на наступний.
robby51039
05-03-2013, 21:33
я хотів би подякувати msport за професіоналізм і пристрасть, з якою він віддає всі ми.Терпляче і дуже докладно завжди вдається вирішити.Навіть сьогодні, після всіх моїх сумнівів і вдалося десь і про картку, що сказати!?!просто чудово, як завжди тут, ми перебуваємо в безпеці.
Спасибі msport
msport (exil77grande)
05-03-2013, 23:32
спасибі всім вам гарне продовження.
спасибі, спасибі professionanal chiptuning для карті точки turbo 180cv дивувався вчора ввечері і карта conzegnata в рекордно і автомобілі чудово, і спасибі за ваше терпіння.
msport (exil77grande)
14-03-2013, 20:15
спасибі, спасибі professionanal chiptuning для карті точки turbo 180cv дивувався вчора ввечері і карта conzegnata в рекордно і автомобілі чудово, і спасибі за ваше терпіння.
спасибі тобі,важливо, що клієнт задоволений.
leandro89
15-03-2013, 23:19
добрий вечір всім, сьогодні я був адміністратором форуму msport (exil77grande), я зробив курс для зіставлення, я повинен сказати, що я дуже задоволений, для теорії і для практики, дійсно хороший курс!
Вітаю, сподіваюся, я заздалегідь ще в цей чудовий табір!!!
Відмінний сервіс серйозний і надійний, запитав файлів для no dpf виконана правильно і швидко, дійсно рекомендується.дякую
Здравствуйте, я пройшов курс " травень " катанії", і я міг би всіх, хто зацікавлений зробити це, зробіть це спокійно данило і маріо є хорошими сподобалося, і милі (і не мало)
Дякую
Відмінний сервіс відображення pi? EGR запропонували.
Завдяки, перш за все, pwer терпіння...:)
msport (exil77grande)
28-03-2013, 00:18
спасибі, діти, за ваші позитивні відгуки.
giulianoA3
28-03-2013, 09:57
Здравствуйте, я пройшов курс " травень " катанії", і я міг би всіх, хто зацікавлений зробити це, зробіть це спокійно данило і маріо є хорошими сподобалося, і милі (і не мало)
Дякую
здрастуйте, де я можу знайти informazzioni про час відображення?спасибі.
Дайте мені ваш номер телефону, так що у вас контакт в приват
Дайте мені ваш номер телефону, на який вам контакт в пв
у цьому місці ви можете пройти курси з особистим preparatissino.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online
Дайте мені ваш номер телефону, так що у вас контакт в приват
ви можете дати це вказівка дуже простий+.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online
piticu74
30-03-2013, 15:22
По-перше,з святом ПАСХИ всіх,сьогодні мені вдалося завантажити мій файл mod,але тільки завдяки хлопцям, dell professionalchiptuning,що з моїм maledeto півень,я завжди був помилку,зробіть увагу, що перший крок,я був з відкритими машина ale 10 вечора,але вони були gentilisimi мені допомогти, навіть у неробочий час,другий крок вони завантажили сьогодні ? я повинен сказати, що і іншу машину,5 годин, що насолоджуюся, як дитина*****unque,хлопці gentilisimi ? завжди готові відповісти,СПАСИБІ PROFESSIONALCHIPTUNING.
Ми пройшли, ми теж з ці проблеми, і ми знаємо, як ви себе відчуваєте, коли він блокує ебу:D
piticu74
30-03-2013, 18:13
в наступний раз я можу випробувати на машині мого брата,так, принаймні, він залишається в ноги ...:))
msport (exil77grande)
31-03-2013, 10:18
дуже добре,що тобі добре і наша sodisfazione.
piticu74
31-03-2013, 10:43
спасибі ще msport і адмін не настільки, щоб файл працює на те, я не сумнівався, але особливо за допомогу недільної замовника було тільки по святах для ділових цілей, і завдяки їм я зробив дуже гарний малюнок :)
msport (exil77grande)
08-05-2013, 13:10
здрастуйте, давид і спасибі за відгук,я сподіваюся, що поза нашою допомогою ви коли-сподобалося наше гостинність в штаб і отримали добре звичайно, виконану нами.
здрастуйте, давид і спасибі за відгук,я сподіваюся, що поза нашою допомогою ви коли-сподобалося наше гостинність в штаб і отримали добре звичайно, виконану нами.
msport (exil77grande)
08-05-2013, 22:54
hahaah ок від спасибі наступного разу.
msport (exil77grande)
08-05-2013, 22:55
Спасибі msport я видалив EGR на моєму jeep cherokee 2800 crd , професійний і пацієнта.......з усіма **** що я послав ........я скалка в дупі , ще раз спасибі , рекомендую
ідеально, спасибі, головне, що все і ідіть прямо.
Все відмінно:
У швидко відповісти вам, надзвичайно компетентних і надійних. Не завантажуйте файл, але і пропонують ПОСЛУГИ, ЗАГАЛЬНЕ.
У мене була допомога, зразковий, правильну пораду, щоб вирішити проблеми мого авто.
Тепер у мене новий і енергійний alfa 147 1.9 JTDm 16V ex 150CV ....тепер у avr? принаймні, 175 :-)
Спасибі вам велике, і я повернуся " мені жити, якщо у avr? потрібно!!!!
msport (exil77grande)
12-05-2013, 20:32
Все відмінно:
У швидко відповісти вам, надзвичайно компетентних і надійних. Не завантажуйте файл, але і пропонують ПОСЛУГИ, ЗАГАЛЬНЕ.
У мене була допомога, зразковий, правильну пораду, щоб вирішити проблеми мого авто.
Тепер у мене новий і енергійний alfa 147 1.9 JTDm 16V ex 150CV ....тепер у avr? принаймні, 175 :-)
Спасибі вам велике, і я повернуся " мені жити, якщо у avr? потрібно!!!!
дуже добре ми будемо ради допомогти вам знову,ваші позитивні відгуки-наша sodisfazione.
cawadany
16-05-2013, 08:34
Ось я цюй? залишити свій відгук....
Я запитав, defap для A4 2.0 TDI, який, до речі, вже був? зіставляється, і погано...... Протягом півгодини я отримав файл орі і файл defap завантажуються без проблем.
На жаль, я не міг спробувати автомобіль, враховуючи, що вона ще маленька, але я впевнений, що sar? все ок!
Персонал відповів на всі мої питання швидко і просто. Добре, продовжуйте cos
Ось я цюй? залишити свій відгук....
Я запитав, defap для A4 2.0 TDI, який, до речі, вже був? зіставляється, і погано...... Протягом півгодини я отримав файл орі і файл defap завантажуються без проблем.
На жаль, я не міг спробувати автомобіль, враховуючи, що вона ще маленька, але я впевнений, що sar? все ок!
Персонал відповів на всі мої питання швидко і просто. Молодці, продовжуйте так само!
Спасибі тобі!!!
Сьогодні я покладався на онлайн-сервіс для перепризначення однієї nw браво 120 л. з, ? я залишився дуже задоволений як dinamicita' ? професіоналізм.... дякую
msport (exil77grande)
19-05-2013, 10:20
Сьогодні я покладався на онлайн-сервіс для перепризначення однієї nw браво 120 л. з, ? я залишився дуже задоволений як dinamicita' ? професіоналізм.... дякую
спасибі тобі, максимум,на наступний.
msport (exil77grande)
03-06-2013, 08:33
ще раз спасибі, хлопці
ми дуже раді, результатів і що ви зробили гарний малюнок з замовником,в наступний раз.
mavaila1972
12-06-2013, 01:19
Тиждень тому я сподівався на онлайн-сервіс для defap Subaru Impreza 2.0 d 150Cv ecu Denso Dt, точну роботу швидко і головне працює
спасибі, хлопці, ви великі
великий msport тому що демонструє великий покірність', який це великий життєвий урок, ок, йдемо далі, ви завжди дотримуюся
msport (exil77grande)
12-06-2013, 08:55
спасибі, хлопці,все одно не працювати поодинці, але по суті вони також йдуть маріо (інший адмін).
все, природно, також відноситься і до super mario bros.
Хороша Робота
все, природно, також відноситься і до super mario bros.
Хороша Робота
Дякую :D
Tinturia
23-06-2013, 17:16
Чи замислювалися персоналу defap і карту для mercedes c200 136cv. Роботу зробили добре і в розумні терміни вид складності? запит на видалення fap. Клієнта важко, але задоволений.
Я також попросив defap однієї Точки vo multijet 1.6 120cv і я ? був поставлений в рекордні терміни. Я не можу все ще спробувати його.
Таким чином, місце розташування seriet?, наявність?, компетенції.
Чи замислювалися персоналу defap і карту для mercedes c200 136cv. Роботу зробили добре і в розумні терміни вид складності? запит на видалення fap. Клієнта важко, але задоволений.
Я також попросив defap однієї Точки vo multijet 1.6 120cv і я ? був поставлений в рекордні терміни. Я не можу все ще спробувати його.
Таким чином, місце розташування seriet?, наявність?, компетенції.
Дякуємо за звернення до нас
msport (exil77grande)
24-06-2013, 13:17
з самого початку, що це defap delphi dcm 3.2 дуже добре в наступний раз.
robby51039
25-06-2013, 23:45
я хотів би хвалити всі співробітники professionalchip тюнінг у ці дні ми defappizato і зіставляється поло v 1.6 карту супер професіонал з швидкість . Не забувайте, професіоналізм і терпіння, яке нам присвячують, навіть коли ми з якоїсь конкретної проблеми і намагаються всіма способами вирішити.
Дякую
msport (exil77grande)
26-06-2013, 09:16
привіт роберто завдяки pe вашу зворотний зв'язок,і це правда, ми просто зробили simos pcr 2.1 defap + карту і насправді ми теж оповиті у нас є деякі труднощі, але важливо вирішити з максимальною серйозністю,в наступний раз.
Привіт всім, я теж, я дав professionalchiptuning, і я повинен сказати: фантастична підтримка, швидкі, точні, Поради та корисність?... є все!! я рекомендую його високо,!!!!
Продовжуйте так само!!
msport (exil77grande)
28-06-2013, 10:20
спасибі, ми раді, що ми gratificate так,у всякому разі, тобі я тільки що відправив крок 2, то я знаю, добрий день.
marco147150
30-06-2013, 22:42
Я хочу засвідчити, я теж на користь професіоналізму? пропонованих послуг. я замовив mpps і ? був відправлений/доставлений в найкоротші терміни, дійсно надійні і доступні.
Спасибі Марко.
marco147150
06-07-2013, 06:59
Я хочу засвідчити, я теж на користь професіоналізму? пропонованих послуг. я замовив mpps і ? був відправлений/доставлений в найкоротші терміни, дійсно надійні і доступні.
Спасибі Марко.
Підкажіть, а мій відгук, щоб ПОХВАЛИТИ і ПОДЯКУВАТИ professionalchiptuning і, зокрема, ДАНИЛО, якому я порушив коробки, перш ніж писати на форум.
резюме:
_ доставки контенту 24 години, щоб перетнути всю ІТАЛІЮ.
_ отримання зміненого файлу в день.
_ задоволення. порожні нижче 2000 зникли, прогресія в прискорення, автомобілі-й? реактивної.
СПАСИБІ МАРКО.
зараз я підписаний на цей розділ, але, мені здається, правильно, ще один відгук про послуги professionalchiptuning також сьогодні протягом 30 хвилин, 2 змін і відновлення вихідного файлу
як зазвичай, Завдяки вам обом, хлопці,
msport (exil77grande)
09-07-2013, 19:15
дякую вам за надану нам вашу довіру, що я сподіваюся, що ми купуємо.
angelolsp
27-07-2013, 18:28
я залишаю також мій відгук, звичайно, позитивний персоналу professionachiptuning я запитав, mpps і elm привітних і дуже, навіть після покупки, допомогли мені в установці ще раз спасибі персоналу, в наступний раз!!! ;)
ще один раунд ще один подарунок!!!!! - а зворотній зв'язок для хлопчиків (Defap punto evo Mjet 90cv) як завжди швидкі, точні і, як завжди, звичайної дози поради та прийоми машини зробити, в тому числі
Дякую
Браво msport вирішена з хорошою mod проблема на гольф мій клієнт
msport (exil77grande)
22-08-2013, 19:48
дякую за позитивні відгуки.
Tinturia
29-08-2013, 10:07
Виняток Egr на ебу Visteon ок.
Defap на Peugeot 307 ок.
Продовження мої вітання персоналу.
Виняток Egr на ебу Visteon ок.
Defap на Peugeot 307 ок.
Продовження мої вітання персоналу.
Спасибі всім вам, що ви зверніться до нас
nasone147
04-09-2013, 19:52
майстер ? - шаблон!карта нерегламентованих alfa 147 1.9 jtdm.
дійсно вітаю!!!!:)
Дуже задоволений, для acqisto інтерфейс і всі кошти мали ще й досі ніколи не бачив послуги cos? ефективне і дієве)!
msport (exil77grande)
18-09-2013, 23:47
спасибі за ваші eloggi,хороший форум, на все.
Данило, все роблять, щоб витримати мене, ми не хочемо :p!!!
Карту на Zafira cdti-орієнтованої? на витрату палива більше? що подання зроблено в сандтон. Вітаю
msport (exil77grande)
03-10-2013, 17:54
добре в наступний раз.
Факт dpf off на Golf V, завдяки msport! Відмінна робота і відмінний сервіс!
Зіставляється 330D E93 231Cv, результат після швидкого тесту: чудово :D!!!
msport (exil77grande)
16-10-2013, 15:45
спасибі за ваші канали postivi.
baraldino
24-10-2013, 20:43
відображення видалення dpf/egr на mercedes E320 CDI 204cv чудово, як запит
швидкий і точний
відмінна робота
послуги ###### принаймні з мого боку.. ? відмінно!!
дякую за роботу, яку ви робите, і вибачте, якщо іноді в процес файлу.. великий!!!
nuovaecu
26-10-2013, 11:26
відмінний сервіс нічого сказати, по-справжньому бездоганним.
msport (exil77grande)
26-10-2013, 17:22
відмінний сервіс нічого сказати, по-справжньому бездоганним.
спасибі за ваш відгук, але я не пам'ятаю, яку роботу ви зробили.
Had my Fiat Bravo 198 remapped by you, and had an fantastic communication with you on ****. You adviced me to not take to much hp from my engine because of DPF and made me an map designed for my car with DPF. The car works better than ever. Thank you for exelent сервіс!!!! Will come to you again for my next remap.
Regards from Кай, Norway
я Радий, що зустрів, нарешті, як Данило, денис , дві людини, чудові і inpeccabili в їх роботі.
роботи, виконані до досконалості швидко, але в основному без спекулювати на нещастях інших людей,я зіпсував кілька робіт, і були швидка і допомогти мені .
так як протягом..., я гарантую, ви не залишає ніяких сумнівів на перепризначення.
крім того, ресторан опівдні, все ок. красива катання приємно, звичайно, і хороший форум, вітаю, хлопці...
Manuel13
20-11-2013, 17:19
Велике спасибі Данилу, що я йшов крок за кроком, відображення моєї Alfa 159 1.9 150cv.
Закрито, EGR, DPF off і mappatina...? інший автомобіль!!!!
Швидке обслуговування і дуже серйозно!!!! Оцінка 10+
Привіт
Мануель
msport (exil77grande)
20-11-2013, 22:11
велике вам спасибі за все.
Alfiuccio
27-11-2013, 14:14
Завдяки msport і всю команду professional chiptuning я defappato lancia y 1.3 mjet 90 л. с. (хоча я на тест), але я знаю, впевнений, що все йде до хорошого кінця.... і всього один клік і простий виклик, щоб вирішити всі.....
Вітаю nn тільки за хорошу роботу, але в основному на доступність і професіоналізм", якому належить цей форум....чудовий сервіс, дуже задоволений....файл, отриманий в дуже короткі терміни....на наступний спасибі.....
P.s. я забув, на додаток до defap і була виконана mod.....дуже радий, продуктивності машини плавним і завжди готовий....
Ще раз дякуємо :-)
msport (exil77grande)
27-11-2013, 21:41
ідеально підходить завдяки альфіо ми відчуваємо, що скоро для цього кафе.
Alfiuccio
27-11-2013, 22:37
тихий, ви можете покластися на них :) ще раз дякую
Завдяки msport для професіоналізму? ? терпіння, швидке і виконав велику роботу, дійсно рекомендується.
Tinturia
18-01-2014, 13:22
Додам, що мій відгук позитивний для обслуговування форуму. Я згоден з іншими користувачами, високий професіоналізм? і наявності.
Дякую
msport (exil77grande)
18-01-2014, 17:56
Додам, що мій відгук позитивний для обслуговування форуму. Я згоден з іншими користувачами, високий професіоналізм? і наявності.
Дякую
ми також дякуємо за позитивний відгук,mafari коли ви пишете 2 слова в нашу користь ви можете дати йому трохи посипану борошном, що і як ми зробили, і про те, які кошти і хто читає відгуки, щоб знайти, зворотний зв'язок і, можливо, знайти що-то.
Завдяки msport для професіоналізму? ? терпіння, швидке і виконав велику роботу, дійсно рекомендується.
Tinturia
18-01-2014, 21:10
Виняток dpf на edc16c9 Opel Vectra 1900cc CDTI 150cv.
Після першого mod майнула індикатор свічок розжарювання, зробив скидання параметрів dpf і новий мод для dpf, забезпечена команда форуму в найкоротші терміни , тепер все ок.
Дякую вам ще раз.
msport (exil77grande)
22-01-2014, 09:01
Виняток dpf на edc16c9 Opel Vectra 1900cc CDTI 150cv.
Після першого mod майнула індикатор свічок розжарювання, зробив скидання параметрів dpf і новий мод для dpf, забезпечена команда форуму в найкоротші терміни , тепер все ок.
Дякую вам ще раз.
дякуємо за канал,говоримо, що у вашому випадку все залежить від обнулення не зроблено раніше.
159sportwagon
30-01-2014, 19:32
Привіт всім . Я зробив, щоб зробити з professionalchiptuning мод для alfa mito 1,4 t multiair . Клієнт ? був щасливий і я теж . Хороша робота
msport (exil77grande)
30-01-2014, 19:39
спасибі, і це було весело.
elettro72
24-02-2014, 13:12
я залишаю мій позитивний відгук після того, як зробив мод на мій mercedes sportcoupe,я був дуже радий, як мапу, що терпіння, яке вони дали мені.
ще раз спасибі
Зробив defap на міф 1.3 mjet свою роботу бездоганно і швидко :). Спасибі, хлопці
desmoric
13-03-2014, 09:46
Я хотів би подякувати дійсно багато, послуги on-line-це красивий сайт, який дозволив мені виконати difettosit? в моїй машині (OPEL MERIVA 1.3 cdti FAP 2006 року), який протягом всієї своєї життя, не ? ніколи туди багато хорошого. І це було defappata механічно механічний (класичний bucone у фільтр + діафрагма)? ніколи нічого не зробив на блоці управління.
Завдяки вашій допомозі, у мене був відмінний файл DEFAP+EGR-OFF+ЗІСТАВЛЕННІ,що він, безумовно, змінив тон : двигун, я у вас підготували ще й додаткові очки поліпшення (mea culpa, не я я як і раніше завантажується і намагався), але особливо ваші цінні поради, я cerdando вчитися і я "руки починають" у світі, мені досі невідомо.
Ще раз спасибі за вирішення цієї проблеми, і для збільшення доступності? доведено, ознакою пристрасть та близькість користувачам форуму абсолютно похвально!
Ріккардо
msport (exil77grande)
13-03-2014, 12:00
привіт, річард, спасибі тобі і " the kid " для зворотного зв'язку.
привіт всім, хлопці,тільки що повернувся з тест s? шлях мій гольф ? перше, що я подумав, випустити megafeedback так як це тільки другий крок ,я побачив поліпшення в плані продуктивності, нетто, нетто,нарешті, після майже трьох років тривог і карта no good riscopro задоволення від водіння.Данило ? був дуже добрий і насамперед професійний, а "цього",як і раніше не вистачає деталі для поліпшення, але ми на правильному шляху,я впевнений, ke на 3?step, ми робимо центрі, і я brindero разом з моїми друзями, щоб отриманий результат.Я хочу ще уточнити, ke в ці 3 роки розробниками,відомих серед іншого,mappatori etc etc намагалися але нічого, поки мені розділити дві турбіни, та ще з цим просто миряться і все нове, вони примушували мене думати про makkina ke, можливо, були проблеми,але не так? не ? мені потрібно тільки genta насправді досвідчений і практика ke знаєте, вам добре? і управління, електронна цих автомобілів.Насправді констатовано його професіоналізм? і досвід портер? досить р? робота для вас персонал...Рекомендую всім, отримати професійний чіп-тюнінг, якщо ви хочете зробити центр.спасибі особливо Данило, я вітаю всіх любителів завтра після пробував 3?step ви confermer? далі, чим вище.
msport (exil77grande)
14-03-2014, 09:46
привіт, джей, я задоволений, щоб ваш канал, я хотів би додати, зокрема, для тих, хто читає, що ми не зробили нічого особливого, просто мапу, на гольф 5 1.9 tdi 105л.з управління bosch edc16, але ліжко була заснована в тому, що машина не повністю сток насправді є турбо плюс, що надходять сестра попереднього, але з більш л. с., інтеркулер плюс спереду,вихлоп прямий плюс і всмоктування покращився, і, отже, важко народжується, щоб зробити спілкуватися один з одним і управління ці компоненти, а потім переводиться в простих словах робити йти машина сильна,без затримок,без збоїв і, перш за все, на надійність,насправді перед машиною хвалився, низька продуктивність,лад,відновлення на швидкість постійною і, насамперед, зламав 3 турбіни, що я не думаю, що детально не помітити,в будь-якому випадку я хотів би вказати, що ще машина, тільки почали йти добре, і що є ще хороший запас досить сказати, що тиск турбо " як раз в 1,5 пік і 1,1 постійно і що ми можемо tranquillmante довести до 1,8 пік і 1,5-1,6 константи,в будь-якому випадку ми бачимо, що народжується від step 3, що вже написав і що, однак, не повинні ще дістатися до максимальних тисків згаданих.
Я хотів би подякувати весь персонал в professionalchiptuning у факти, види, наших друзів Маріо і Данила, які розробили моя маленька 500 95 cv sfappata закритій рециркуляції відпрацьованих газів і підвищення я повинен сказати, що робота ? було зроблено за правилами мистецтва,я вже? виконували роботу особисто ..але! курив трохи занадто professionalchiptuning і вдалося знайти правильний баланс потужності і менше витрата,але в основному все у відсутності диму....хлопці, ви найкращі, дякую.
msport (exil77grande)
22-05-2014, 22:17
спасибі тоні завжди правильний і добрий.
Особлива подяка msport (exil77grande), яка створила файл, видаливши fap, системи рециркуляції ог і збільшення потужності з точністю і швидкістю? що тільки з професіоналів, як він є.
Холод, з-за мене, після видалення ecu і відключення системи: не хотів знати більше? щоб записати файл і не визнавала ecu.
Bmw 320 e91 163cv.
Спасибі за все.
Відмінна підготовка файлу , дуже швидко і доброзичливий , я зробив підготувати файл для Fiat Qubo 95cv , файл золота ніде не було видно , але професіонали ProfessionalChipTuning вирішили по-крупному.
Дякую
msport (exil77grande)
08-06-2014, 10:15
спасибі,однак, забув написати, що навіть якщо робочий день закінчується о макс 19 до 21 протягом 2 днів підряд ми були у вашому розпорядженні.
michele28
20-06-2014, 20:59
Вітаємо команду service файлів в інтернеті, і спасибі за defap на мій peugeot 307 1.6 hdi привіт.
привіт всім,я відкриваю цей розділ для того, щоб дати можливість нашим співробітникам повідомити тут свій досвід, сподіваюся, позитивний heehhe з professionalchiptuning,то ви можете написати які послуги ми зробили, і як ми грали,ми дякуємо вам заздалегідь.
Я знайшов оптимально завдяки підтримці Данила дійсно компетентні в даному питанні я змінив ecu EDC15P на audi a4 130hp видалений egr, то бути також з фланцем і перепризначення блок управління р? звучить неймовірно, так і на читання і запис там, де це необхідно схрестити пальці..після того, як перші проблеми підключення? ми вирішили по телефону з Дені, крім того, навіть милий, тепер моя а4 ? всі " ще + реагувати на низьких оборотах і зменшується fumosit? і витрата палива, хороші, вітаю ще раз Dany завжди доступний вітаю всіх.
msport (exil77grande)
13-07-2014, 09:46
Я знайшов оптимально завдяки підтримці Данила дійсно компетентні в даному питанні я змінив ecu EDC15P на audi a4 130hp видалений egr, то бути також з фланцем і перепризначення блок управління р? звучить неймовірно, так і на читання і запис там, де це необхідно схрестити пальці..після того, як перші проблеми підключення? ми вирішили по телефону з Дені, крім того, навіть милий, тепер моя а4 ? всі " ще + реагувати на низьких оборотах і зменшується fumosit? і витрата палива, хороші, вітаю ще раз Dany завжди доступний вітаю всіх.
спасибі за коментар positivio і це було задоволення.
я хочу залишити свій позитивний внесок в роботу інтернет-сервіс на прикрашені edc17 defap egr карту, propieterio ? радий, і данило, я був задоволений на всі мої прохання професіоналізм і швидкість?, так само для bmw 320 edc17, що ми тестуємо, добре cos?, добре
riccardo59
24-08-2014, 20:45
Я хотів би подякувати весь персонал в professionalchiptuning особисто Данило, за виконану роботу на моєму fiat punto evo 90 cv gi? зіставлений, але я не розумів, добре це була машина або мопед спасибі.-
riccardo59
24-08-2014, 20:49
Вибачте, ще одна дуже важлива річ-витрата палива 6.4 без кондиціонера і 6.9 x 100 км з кондиціонером впали на 5.2 і 5.7 x 100 км з кондиціонером, що ви скажете.-
panterargento
03-09-2014, 18:20
Defap працювати на Grande Punto 1.3 mjet 90cv, максимальна disponibilt? і професіоналізм?, я вітаю усіх співробітників для роботи, і для ціни і доступні за ціною.
Дякую
До наступної.
Відмінна робота на Jeep Wrangler, Defap, немає Egr і трохи влади.
Все ок
Tinturia
25-09-2014, 13:40
Ось тут не знаю, хлопчики, professional chiptuning, що надали мені допомогу для видалення egr на поло 1.6 90cv,ecu continental simos pcr 2.1.....операція не від усіх...І за надану підтримку в процесі читання і scritura ecu питання.Дякую
Defap і egr off на zafira 1.9 cdti 120cv. Все ідеально, як зазвичай. Дякую
megasosio
02-10-2014, 18:05
thanks! for all
alessio105
16-10-2014, 14:22
Роботи DOC. данила (msportexil77grande), що після кількох карти зроблені інші підготовчі нього ? був єдиним, щоб зробити роботу як слід, і особливо вони, нарешті, супер задоволені карту, що мене зрадив мій гольф 1.9 105л.з і вже за крок 1 машина ? інша машина супер задовільно, більше я все ще step2, що і більш потужний спробувати !!!! ще раз спасибі, дуже доступно, дуже хороше обслуговування.
дякуємо за канали позитивні, і це було весело.
Данило, як і обіцяв, я тут, щоб свідчити, навіть я з моїм досвідом. Мені було потрібно? видалити egr моєї Golf V 2.0 tdi і побачив, що є, я говорив про невелике зіставлення. Не маючи великого досвіду, я спирався на досвід professionalchiptuning.
Я повинен визнати, що всі позитивні відгуки попередніх на мій вильотом в доброту і корисність? Данила oltrech? в його вам?. Він порадив мені краще, дав мені карту дуже. Flashata, він відразу працював відмінно. Ймовірно, c'? невелику корекцію зробити..нічого серйозного. Я знаю, що буде? задоволений !!
Ще раз спасибі .
Tinturia
19-10-2014, 20:42
Відмінна робота на Peugeot 407 2.0 hdi 136cv; ecu SID 803.
Видалення egr dpf.
Як завжди максимальну корисність?.
Дякую
серйозні і дуже доступні, на всякий випадок. Fiat bravo 1900 виконана і задовольняє мої запити, чудово!
aurelioweb
21-10-2014, 21:28
Велику роботу по Vw Fox 1.4 TDI EDC15P, доступні і швидкі в наступній
Defap Musa 1.3 mjet 90cv. Все ідеально і швидко, як завжди.
riccardo59
29-10-2014, 14:15
Щире Спасибі, як ви ? грає звичайно, я був вражений до такої ****llo але, завдяки професіоналам, які за допомогою простих слів і caparbiet? зробили нам зрозуміти речі, які для нас були tab?.-
Ми ще багато чому навчитися, але початок ? був відмінним, спасибі.-
elmasoft
31-10-2014, 11:05
Відмінна робота, Відображення на Dedra виконується MSPORT, що ? було здорово.
Вона допомогла мені виконати роботи, і по центру в повному обсязі запити свого замовника (pi? потужність на низьких/середніх оборотах)
І навіть зараз на BMW 320 (FAP-DPF-Карту) вона допомагає мені для казино, які у мене комбі і я.
Спасибі MSPORT !!!
Хочу подякувати весь персонал готелю professionalchiptuning і, зокрема, Данило і Маріо для роботи в ix35,робота виконана з великою майстерністю і професіоналізм?, це відрізняє Їх від багатьох інших, які намагаються працювати в області....але з поганими результатами...
ще раз спасибі!
msport (exil77grande)
10-11-2014, 10:06
спасибі всім, хлопці, ваші відгуки-наша-й? щира sodisfazione,ніхто не досконалий, і обгорнуті вони можуть зустрітися проблеми, але ми вимагаємо можливого роз'яснення ми не хотіли залишати людей insodisfatta хоча оповиті не дана можливість повторити.
все ідеально точно і вчасно....audi a6 3.0 tdi quattro казку прямо зараз.
golf4101cv
10-12-2014, 20:58
спасибі всім співробітникам рст я запитав, маппінг, гольф-101 к. я зробив два кроки,люди завжди доступні і, в основному, відповідають **** що я послав.спасибі, наступного!!!!
просто кращий форум в мережі............ продовжуйте cos
Після негативного досвіду карта зроблена погано, я спирався на цей сервіс, і я повинен сказати,
що машина ? rinata , плавно на всьому діапазоні обертів нічого турбо лад і пара нескінченної sodisfattissimo
і витрат ? значно менше, ніж на ринку.
Дякуючи цим хлопцям, що вони йшли за мною навіть після :)
riccardo59
21-01-2015, 18:56
Завдяки безкінечності для людей карти lancia delta 2000 165 л. с., клієнт дуже задоволений, з відкриття нових горизонтів спасибі
riccardo59
21-01-2015, 19:00
Вибачте, затримки в рік за карту одного stralis 480 євро-5, які ми зробили трохи попотіти, але клієнт трохи скептично порівнювати витрати не був переконаний, але 2.8 і передається 3.2 відмінний результат спасибі.-
Сказав і зробив. Курс навчання працювати по-крупному. Я дуже задоволений результатом. Але, очевидно, або отримав тільки підстава, щоб змінити більшість дизель-решта залежить тільки від мене. Не забуваємо, що це і безмежний світ, де ce завжди вчитися, навіть після стількох років. Що стосується курсу, і дуже складною. Через деякий час ви не здатний розуміти і хотіти. Рада, загалом-то пляшку, redbull. ))
riccardo59
23-01-2015, 07:34
Я згоден повністю, але я ? варто, нам дали щось більше? підставами, тепер це ми повинні вивчити і зрозуміти, як рухатися в цьому світі
msport (exil77grande)
24-01-2015, 11:43
спасибі, хлопці за ваші відгуки,будьте готові, що незабаром буде виставлена програма курсів бензин.
nicodemob
29-01-2015, 13:58
msport (exil77grande)
30-01-2015, 12:37
і це було задоволення до наступного.
riccardo59
31-01-2015, 19:03
Точки 75 л. с., Defap і egr ок, карту відмінно завдяки такій
aurelioweb
21-02-2015, 23:02
Golf 6 TDI 140cv defap+egr+карта ідеально
Участь у процесі місці я не можу бути повністю задоволений результатом, максимальна корисність? Даніеле і Маріо.
Програма ? було зроблено в повному обсязі, незважаючи на час і з обмеженнями, пояснення дуже чіткі та лаконічні.
Все сподобалося, йде в обов'язковому порядку
brelto85
02-03-2015, 09:54
Я хотів поділитися досвідом вироблено приблизно курс, який я провів в ці вихідні. Маріо і Данило, супер професійні і підготовлені, дають максимальну доступність? у будь-яких роз'яснень або сумнівів і їх багаторічного досвіду роботи на полі (не тільки теоретичні, він допоміг мені зрозуміти мої perplessit? підхід
Заповнюють вашу голову понять, які є ідеальної відправною точкою (і не тільки), щоб зрозуміти цей світ таким чином, що можуть рухатися, щоб зробити перші кроки самостійно
Рекомендую всім приєднатися до них на курси!!
Альберто
riccardo59
05-03-2015, 19:38
Що сказати, defap і карта відмінна для audi a4 3000 власник в захваті, спасибі
renaultpassion
25-03-2015, 11:22
Я пройшов курс від вас минулого тижня для відображення дизель.......
І було все здорово, я зняв різні сумніви, і я дізнався метод редагування табличній дійсно точно..
Співробітники даніель і Маріо більше вони дуже підготовлені, навіть дуже!
Прийом зразковою класичної південної (інші, ніж ми, венеціанці закриті)
carlanto
26-03-2015, 08:48
Минулого тижня я був в катанні, данило і маріо x курс відображень дизель.
я був дійсно хороший,
крім прийому спеціальних данила і маріо, які, вони думали, що вони прийшли, щоб забрати нас і повернути нас all аеропорту, ми знайшли b&b...
звичайно, я був дуже радий, ми поставили умову, щоб почати працювати...
Якщо у вас є можливість і ви зацікавлені в цьому питанні я настійно рекомендую йти до них на курси.
привіт
карло
msport (exil77grande)
26-03-2015, 10:05
спасибі всім, і було приємно до наступного.
leandro89
03-04-2015, 08:10
вчора я був від друзів Данила, і Маріо, я приніс моїй alfa 159 2.0 jtdm 170cv для fap egr, і карту, як зазвичай вам? ? у топ-найкраще, по поверненні додому, машина була до невпізнання, прискорення регулювати zumo в розмірі в розмірі нічого, здавалося, і бензин! на жаль, мені довелося піти, і я не раз мав задоволення поставити машину на сервіс, але до наступної відпустки, вартість застрелити мене 400km між туди і назад я роблю цей подарунок. у побачимося скоро з Данило, Маріо і всій команді форуму. Хлопці, мені не вистачає дуже багато, взяти участь у форумі, з повагою.
Я хочу подякувати наших друзів Маріо і Данила, який з великим терпінням, і навіть пот" враховуючи, що вони повинні були зробити все в 2D - " це volvo v50 , зараз і машини, і стало дуже весело, навіть у керівництві і багато силою вниз, я також хочу скористатися можливістю, щоб побажати Святої Пасхи.
Професійні і дуже доступні, Данила, і Маріо тільки позитивні враження. Я зняли красиву фактуру, також Evoque дякує. Привіт, а на наступному.
riccardo59
28-04-2015, 07:41
Дякую вам за служіння на Eurocargo 120 E 24 стрілка, доброго дня, наступного
frantik3
19-05-2015, 22:27
Спасибі, що вирішена проблема, на golf6 1.6 tdi у найкоротші терміни, враховуючи, що там була проблема, факт, з іншої майстерні, що у нас в****
riccardo59
20-05-2015, 11:34
Що сказати "спасибі", може бути ? мало для наявності? і професіоналізм? доведено в "усі контакти" та роботи, що виконуються.-
Я працюю з ними вже anetto, і я можу запевнити, що на 23 машини, не мають неправильний, всі роботи завжди дуже soddisfacendi і я знайшов даніеле є наявність? - що я не вірю, вони завжди намагалися дотримуватися свої терміни, раз-р? жорсткі і я завжди зробив, щоб зробити красивий малюнок, я думаю, що якщо людина не та я хочу вчитися, а хочу запропонувати послуги відображень у своїй майстерні, зробіть добре, щоб зробити членство, в іншому випадку курси і потім багато-багато-багато терпіння, бажання діяти, випробування, і кожен стільки, туристичне ролика
msport (exil77grande)
08-06-2015, 15:45
велике спасибі за ваш відгук, найближчим часом.
leonetuning
16-06-2015, 20:42
Я доручив співробітникам "professionalchiptuning", в результаті чого мою машину в майстерні, і я зобов'язаний сказати, що зіграли гарні роботи, перепризначення на моїй Renault Clio 1.5 dci 82cv (навіть якщо він був 82 л. хахаха), майже не визнаю більше. Повною мірою задоволений.
Спасибі.
Доброго ранку усім!!!!!! Я пишу, щоб подякувати адміністрації за відмінну роботу на карту вчора Kia Sportage 2.0 140cv ...автомобіль значно покращено дуже прогресивний !!! Клієнт був дуже задоволений майбутньої хороша робота для всіх
Ще спасибі, Данило за наявності?, роботи завжди дуже професійно і на високому ****lli. Ще раз спасибі. Punto Evo 1.3 75CV
Ще раз дякую працівникам за виконану роботу, два прохання (BMW118D і AUDI A3) виконані на 100%. Дуже швидко і професійно, завжди приємно просити їх про допомогу.
Я повинен зробити комплімент з Маріо, Данило і їх помічникам-Росаріо і Крістіан за відмінну роботу, виконану на моєму BMW X5 3.0 d E70.
Зокрема, був вилучений фізично фільтр DPF зберігаючи при цьому оригінальний бочонок з каталізатором, були блокуєте електронному вигляді регенерації фільтра, була закрита завжди, електронним клапаном системи рециркуляції ог і, нарешті, завершив все це з чудовим відображенням, а також в комплекті різання здійснюється (масла в двигуні, масла в кпп aut. і диференціали, всі фільтри, etc).
Кінцевий результат: X5 став справжньою бомбою, штовхає страшно, чудовий крутний момент на низьких обертах, димність практично відсутня.
5-зірковий готель, добре!!!!
відображення здійснюється на fiat panda 1.3 70cv , зворотній зв'язок 5 зірок дуже добре. машина валь дуже добре, а курить мало
Між 27 і 28 жовтня минулого року , я провела в штаб-квартирі їх курс, теоретичне/практичне відображення на ecu дизельних двигунів , протягом двох днів .
Я залишився без слів , окреме спасибі Данилові, і Маріо за те, що привели в поле їх компетентності і професіоналізму.
Вони прийшли, щоб забрати мене з прибуття і riaccompagnato до від'їзду в аеропорт , ви зайняті мого перебування і харчування , все з теплим і привітним увагою, і зробили, що я відчула, як мій будинок.
Зміст курсу були різці, всеосяжними, і на ґрунті від компетентності тих, хто працює з пристрастю в промисловості протягом багатьох років.
Менше ніж за 15 днів я вже почав працювати в автономії, хоча і з невеликих операцій Egr-Off і Defap , моє перше зіставлення-зроблю на наступному тижні , це буде шанс для мене, щоб покласти на полі, як і вони знали мене .
Ще раз спасибі , ви і будете моїм орієнтиром на майбутнє .
Дружнє вітання
Спасибі, що ви були учнями модель
Я зробив якийсь час назад в ході зіставлення з Данило.... хтось дуже розумний , підготовлений, ввічливий... я виявив себе дійсно добре, ще раз дякую !!
Я брав участь у процесі відображення дизель) в ці вихідні ну, що сказати, просто фантастичні, так і з професійної точки зору, що я вчив багато були дуже повні,готові допомогти вам у вирішенні всякого сумніву, для людей з досвідом роботи на полі, що не були зроблені проблеми поставити в моєму розпорядженні весь свій професіоналізм, і фантастичні, навіть з точки зору людини, тому що люди дійсно дуже добрі були зайняті мого перебування, і я рекомендував також чудові місця, щоб поїсти!
Повністю задоволений!
Pardon я sbaglaito писати, я хотів написати Маріо :P
Позитивні відгуки.. Grande punto 1.3 mtj 75 л. з.. я зробив 3 карти, поки ми не приїхали в той, який задовольнив мене!! Спасибі!
Минулого тижня я теж був на процесі Данила і Маріо, і я можу сказати, що тепер я знаю, що і значення збільшити і їх значення. Мені було добре. Все організували. Вони беруть вас і вам допомагають. Настійно рекомендується тим, хто як і я починав з нуля або майже.
Привітання найближчим часом.
Спасибі вам, що ви мені зробили відображення для Mitsubishi evo 6 turbo бензин об'єм двигуна 2000 автомобіль йде на великий
Після того, як я послав вам Файл в найкоротші терміни ви надали мені те, модифікованих, дуже задоволений вами, впевнений, я буду продовжувати, служи мені, ви дуже професійно і швидко
Я ще раз дякую вам
Професіоналізм і швидкість, що ви можете мати більше! Я послав файл, і після приблизно двох годин мало змінений файл вже дійшов.
Два роки, що знаю вас і замість того, щоб покладатися на підготовчі у своїй галузі, які є "всі курять, нічого смаженого" я завжди звертався до вас. У мене альфа 147 q2 і з першої ж карті, я знайшов себе дуже добре: ціна, чесний, професіоналізм і доступність!! Тепер, після різних механічних змін, і зіставлення поштовх, автомобіль тягне, що це задоволення, і не курить, навіть не так!! Ще раз спасибі!!
я просив відображення і dpf off, всі працювали швидко і задовільні результати
привіт всім! я просив файл дуууже зокрема для моєї Audi A3 2.0 TDI 16V двигун BKD з турбіни збільшилася gt2260, посиленого зчеплення і маховик monomassa... я дуже на 2.0 бар, побачив, що ця турбіна мені сказали, що від того, хто підготував і хто мене встановлена тримає добре навіть 2.5 бару пік і 2.3 константи...
я залишив датчик тиску оригінал від 3 бар
всього 3 кроки я riusciuti мене справжні 2 бари, виміряні з манометром.. пара страшно... і не курить абсолютно...
що я міг би запросити більше?
для мене це просто професіоналізм
Зіставлення ford fiesta 1.4 tdci в 1 годину перший крок досконалим, хоча ще належить перевірити, але я був особливо зацікавлений у відновленні і йде дуже добре!!
Я думаю, зробити інші авто від вас, будучи механічної майстерні!
я хотів би подякувати користувача бик, і користувач thekiller для зворотного зв'язку, і це було задоволення для нас, щоб ви могли задовольнити.
PS:
ПРОШУ ІНШИХ КОРИСТУВАЧІВ НЕ ЗАБРУДНЮВАТИ ЦЕЙ ПОСТ ПРИСВЯЧЕНИЙ ВИКЛЮЧНО ЛЮДЯМ, ЯКИХ МИ ЗРОБИЛИ РОБОТИ ОНЛАЙН,ЗАЗДАЛЕГІДЬ ДЯКУЮ.
Тепер моя черга, - це вже з трохи, що я спираюся на professionalchiptuning і кожен раз, коли я роблю це, втім, і завжди вдарив в наявності і серйозність, з якою я стикаюся, минулого тижня у мене були великі проблеми з карти 106 оброблений по максимуму і PROFESSIONALCHIPTUNING не кинула мене до тих пір, поки не вдалося в ціль. У людей, які пристрасть у ханні робота зроблена, вітаємо
спасибі manuel91 свій відгук, і це було дуже важливо для нас.
В середині грудня я зробив хід відображення дизель в майстерні...Після стількох років зіставлення з зіставлення "я все знаю, я",і ніколи не задоволені в повному обсязі,я, нарешті, основи для того, щоб зробити голова моя... я хочу їм подякувати за відмінні основи, від яких я можу поїхати...люди дійсно люблять за те, що вони роблять,серії і дуже компетентні... з особистого досвіду можу сказати, що це не звичайні картографи...ще раз Спасибі Маріо і Данило...(я вже згадував Маріо, тому що він повертає в Turbo з муфтою шумно!!!)
Канал strapositivo для хлопчиків виконана зіставленні egroff і scodifica на seat ibiza 1.4 TDI, незважаючи на деякі проблеми з двигуном, видно, що був встановлений двигун НБМ на блок управління AMF нам вдалося вирішити всі
Завдяки професіоналізму співробітників PROFESSIONALCHIPTUNING, ви можете мати найвигідніші файл .мод в найкоротші терміни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Рекомендую всім покладатися на свої ;-) ;-)
Добрий ранок усім, хотів би поділитися з вами моєю чудовою досвід роботи з professionalchiptuning....я заявляю, що я механік і автолюбитель і обробки всіх видів....був час, що я хотів почати з перепризначити, але я не знав, як рухатися до того дня, коли мій дорогий друже, я не казав про professionalCT прийняв з ентузіазмом, я відразу подзвонив і мені відповіли, з точністю і професіоналізмом...після встановлення в рейс поїхав...я заявляю, що я був дуже скептично... я зробив багато курсів, але не легко повернутися додому з ясними ідеями ...ну, я можу запевнити, що протягом 2 днів вони посадили мене в змозі зробити карту..., починаючи з 0...я також хотів би відзначити обслуговування, яке я отримав від аеропорту до готелю і від готелю до штаб-квартири professionalCT кожен день мене забирали, і я проводжали її....дійсно видатний......але можу вас запевнити, що задоволення самій грубій і приїхала 3 дні тому, коли я наніс на карту після різання без відома клієнта( який є близьким другом і давно хотів зіставити його автомобіль) і з приводом тест-драйв після 3 хвилин, що він вийшов з майстерні, отримати його телефон, запитавши гучним голосом, що, ЧОРТ візьми, У мене КОМБІНОВАНИЙ НА МАШИНУ..... від щастя.....я задоволений, і я повинен сказати СПАСИБІ ProfessionalChipTuning, тому що моя мрія стала реальністю....
(і після курсу завжди стра готові відповісти на будь-які питання по телефону або **** дійсно відмінний сервіс)
Великий професіоналізм і швидкість, defap egr-off і збільшення коней для Мерседес з ебу Delphi.
Через пару годин я отримав змінений файл, і клієнт задоволений, і машина летить без натяку на димність.
Дякую
інший чудовий досвід, онлайн-сервіс, туалетно-косметичними засобами вільні номери і високий рівень професіоналізму, карта ідеально з першого разу. Спасибі за все, найближчим часом. Роберто
Я повинен зробити мої компліменти співробітникам за відмінну роботу, виконану на карті мій фургон.
Раніше це було складно зробити пробки на TIR в гору шосе. А тепер практично перетворився і, здається, ще один двигун.
І це стало приємно їздити і подорожувати-це набагато більш розслабленим.
Ще раз спасибі
я знав Данило в ці дні, і що сказати в додаток ще подякувати, залишити супер позитивний відгук за швидкість,і готовність, з якою вітає, як і я, і мій друг, який мав відображення якщо str щасливі.
ще раз спасибі і до наступного..
Нью-досвід роботи з онлайн-сервіс, що сказати, без слів, для обробки, доступність, швидкість у підготовці карті, завжди дуже корисно, якщо після завершення роботи, що і раніше, рекомендую всім настійно рекомендую, що ви не будете абсолютно розчаровані :-)
Скільки л. с. у вас зараз? Макс швидкість?
Ось тут не знаю, хлопчики, professional chiptuning, що надали мені допомогу для видалення egr на поло 1.6 90cv,ecu continental simos pcr 2.1.....операція не від усіх...І за надану підтримку в процесі читання і scritura ecu питання.Дякую
Скільки л. с. у вас зараз? Макс швидкість?