Прагляд Поўнай Версіі : водгукі пра паслугі professionalchiptuning
msport (exil77grande)
26-07-2012, 19:46
прывітанне ўсім,я адкрываю гэты раздзел для таго, каб даць магчымасць нашым супрацоўнікам паведаміць тут свой вопыт, спадзяюся, станоўчы heehhe з professionalchiptuning,то вы можаце напісаць якія паслугі мы зрабілі, і як мы гулялі,мы дзякуем вас загадзя.
magi1984
03-08-2012, 17:29
Сення днем, у 15:00, я прасіў файл nofap на renault trafic, на працягу паўгадзіны я зрабіў файл, я загрузіў у сярэдзіне што ? вядома, партыя адразу і без памылак!
цяпер толькі час, я dir? калі файл працуе правільна на 100%, але я ўпэўнены, што sar? cos?!
Дзякуй, admin professionalchiptuning для seriet? і наяўнасць? даказана!
Для дакладнасці на мінулым тыдні, я прасіў файл nofap для iveco, таксама гэты файл ? было зроблена ў хуткім часе, на жаль, для? я яшчэ не дабраўся, каб праверыць гэты файл!
Як толькі з гэтым справіцца? плакат? каментар і за тое!
Яшчэ раз дзякуй!
msport (exil77grande)
03-08-2012, 18:00
дзякуй табе за давер, вядома, з любой праблемай мы тут.
мансардных
17-08-2012, 18:25
msport (exil77grande)
17-08-2012, 21:24
У імя супрацоўнікаў дзякую цябе і спадзяюся, што вы засталіся задаволеныя ,аднак я хачу падкрэсліць, што наш сябар прымусіў нас папацець, каб пакінуць яго рады, і personalizzargli карту, як лепш, хацеў, каб усе, што ў наяўнасці.
мансардных
17-08-2012, 22:01
gliodottore83
04-09-2012, 21:13
Чыста выпадкова, я знайшоў у сетцы гэты форум...
Для інтуіцыі я давяраў...
І cos? я хацеў, каб мяне перапрызначыць мая чырвоная 156 jtd 115cv...
Вельмі патрабавальная, але msport ? быў вельмі цярплівы і з многіх выпрабаванняў мы прыйшлі да высновы, канкрэтная...а цяпер я ўпершыню вельмі магутны.. аказанне лінейны.. нуль праблем аднаўлення.. нуль вібрацыі летаць..!!! ведае, што робіць! і робіць гэта!!! не робіць па чутках!!!
Я быў вельмі рады, работ і парады....
Дзякуй....
msport (exil77grande)
04-09-2012, 21:36
добры дзень, іосіф,ваш праўнік станоўчы бонус у professionalchiptuning такім чынам, вельмі sodisfacente з самага пачатку, што машына не арыгінальная, а для гэтага мы павінны былі зрабіць шмат працы ad-hoc,да ***** кантакт для атрымання info гучаў так:
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD 8V 115CV:
МАНТУЕ: - турбіна арыгінал апрацаваны з гайкай сціску-й? вялікая механікі і геаметрыі;
- трубаправоды ахаладжальніка наддувочного паветра сталі;
- разгрузка цалкам ****** ад турбіны да тэрмінала;
- вал Каломба і Bariani вулічнага выкарыстання сярэдняга;
- ўзмоцненага счаплення ад Fiorentini змены.
Перапрызначэння вельмі ўпартыя, што смол вельмі высокі(tirateci-й? коней магчымых) і адмова працы сістэмы рэцыркуляцыі ог.
праграміст, які выкарыстоўваецца ? у MPPS.
тады мы менавіта імкнемся, каб паспрабаваць зрабіць максімум,мы спадзяемся супрацоўнічаць зноў з вамі,акрамя таго, што вам цікава, калі вы можаце перайсці ў раздзел прэзентацыі, так вы прысутнічалі на астатнія супольнасці,добры вечар.
дзякуй усім вам за гатоўнасць? асабліва да адміну і msport учора праблемы з пункту блакаваны сення ok, што rivola на нашых дарогах
msport (exil77grande)
14-09-2012, 21:30
дзякуй, было прыемна з табой дапамагчы, але ў асноўным ад цябе...... добрая праца.
tecnoracing
14-09-2012, 21:58
ад michell сення вы можаце спаць спакойна, калі капітан гэтыя рэчы вы нават не можаце спаць, затым стабілізуецца і нават сэрцабіцце
дзякуй усім вам за гатоўнасць? асабліва да адміну і msport учора праблемы з пункту блакаваны сення ok, што rivola на нашых дарогах
Дзякуй, для мяне гэта было прыемна вам дапамагчы
і вы tecnorecing, калі адбываюцца гэтыя рэчы, і, трохі непрыгожая сітуацыя ,па сутнасці nenache вы спіце я sn тып, які, калі мне здараецца што-то прымаю да сэрца і impazzisco,msport, як вы........ :p
gliodottore83
17-09-2012, 12:18
як звычайна, сур'езныя і прафесійныя....
перапрызначэння fiat punto 1.3 jtdm 70cv.... вы ? svegliataaaaaaa...выдатны падачы!!!
я заўважыў, з кандыцыянер уключаны да нуля намаганні і расход паліва ў рэальных, вымераных з поўным і хуткасць каля 110 км\ч сярэдні расход-23 км / л..
яшчэ раз дзякуй PROFESSIONALCHIPTUNING
Дзякуем вам за зварот да нас
msport (exil77grande)
17-09-2012, 19:06
І гэта было задавальненне да наступнага.
pal.car.racing
18-09-2012, 14:41
Я хацеў бы падзякаваць msport за яго дабрыню, за яго дакладнасць, і за яго дапамогу мне ? было важна datosi, што я не мог знайсці файл 5001.3 multijet.
дзякуй яшчэ раз.
magi1984
20-09-2012, 15:07
у professionalchiptuning наносіць зваротны ўдар!
defappata паўгадзіны audi a 4 2.0 tdi 140cv і ўсе працуе perettamente :D
дзякуй, хлопцы
msport (exil77grande)
21-09-2012, 14:27
дзякуй magi1984,у наяўнасці.
mastomichele
22-09-2012, 16:27
дзякуй magi1984,у наяўнасці.
msport вельмі добра чышчу раніцай esegiuto перапрызначэньне гольф 5 з выдатнымі вынікамі задаволены кліент
у працэсе выдалення fap egr і мадыфікацыі alfa 159 120 л.з.
выдатны трэнер даступная дакладнай і своечасовай
msport (exil77grande)
22-09-2012, 16:35
msport вельмі добра чышчу раніцай esegiuto перапрызначэньне гольф 5 з выдатнымі вынікамі задаволены кліент
у працэсе выдалення fap egr і мадыфікацыі alfa 159 120 л.з.
выдатны трэнер даступная дакладнай і своечасовай
дзякуй за ваш канал, станоўчы,аднак, хачу адзначыць, што працы, зробленыя ў нашым сэрвіс files on line ад ад professionalchiptuning і не толькі msport, такім чынам, можа здарыцца, што карту тварам я, як " не", але галоўнае, што вы задаволеныя на.
mastomichele
23-09-2012, 02:42
[QUOTE=msport;7651]дзякуй за ваш канал, станоўчы,аднак, хачу адзначыць, што працы, зробленыя ў нашым сэрвіс files on line ад ад professionalchiptuning і не толькі msport, такім чынам, можа здарыцца, што карту тварам я, як " не", але галоўнае, што вы задаволеныя на.[/QUOTEa распараджэнні, я давяраю ў поўнай меры, але я ад вас ўсе яшчэ вельмі добры вынік нават на 159
Яшчэ раз дзякуй ад professionalchiptuning
zalinski65
25-09-2012, 13:11
Вось, я-не я забыўся. Я прасіў файлы для Dobl? Mjet. Пасля любезностей абраду я атрымаў файл no fap. Хлопчыкі, больш не існуюць sw no fap ne ori, што расколіны, вопыт акупілася кліент задаволены, праца зробленая ўручную з msport. Загружаецца з bdm, блок кіравання мантуецца ў аўто скінутыя памылкі і далей.
Яшчэ раз ДЗЯКУЙ ад Карла
mastomichele
25-09-2012, 13:52
добрай раніцы, учора дзякуючы ProfessionalChipTuning я зрабіў прыгожы малюнак або патрабуецца файл alfa 147 з прамым разраду трубкі наперад-назад, ведаючы, што машына губляе вельмі, але кліенту падабаецца чакаць ці сказаў, mo te раблю гэта, каб вырашыць праблемы я з праграма doc і, як і чакалася
машыну бомбу і не робіць курэнне і прагрэсіі ад страху
дзякуй, у бліжэйшы час
Дзякуй вам і да наступнага
msport (exil77grande)
25-09-2012, 18:48
Дзякуй, хлопцы, за ваш давер для нас вельмі важна ваша задавальненне.
cawadany
27-09-2012, 10:26
Купіў два Autocom. Паслугі папярэдняй продажу і пасляпродажнага абслугоўвання выдатныя! На наступным!
msport (exil77grande)
27-09-2012, 13:34
вялікі дзякуй за ўсе, што ў наяўнасці.
Дзякуй за максімальную даступнасць? і seriet
mastomichele
09-10-2012, 15:42
і запыталі файл, для павелічэння коней для audi a3, 140 л. с. (без выдалення fap
і быў esequito файл вельмі нядрэннае, як заўседы, дзякуючы professionalchiptuning
дзякуй, у бліжэйшы час
msport (exil77grande)
09-10-2012, 19:21
дзякуй,міхась, ты ўзяў смак ужо з наш сэрвіс files on line хехех.
mastomichele
15-10-2012, 00:39
і ўжо там я ўзяў смак, хто ведае, печ, можа быць, я добра на самай справе ў пятніцу? распрацаваны fiat grande punto 1,9 mtj 130 л. с. ідзе канец свету,кліент шчаслівы і яго ўсе, каб прачытаць праграму, улічваючы, што mpps не закон, па professionalchiptuning мне даслалі іншы serialead у prezzaccio вельмі цікава, што дазволіў мне ажыццявіць чытанне/запіс.
замест гэтага ў суботу апрацоўкі grande punto 1,3 mtj 75 л. з., кліент сказаў, але тое, што ен стаў 1,9 яшчэ раз дзякуй персаналу ў professionalchiptuning і ў бліжэйшы час.
msport (exil77grande)
15-10-2012, 10:40
міхаіл дзякуй за віншаваньне,мы вельмі рады працаваць з сур'езным чалавекам і дакладнай,як і вы, мы спадзяемся, мы будзем працягваць такімі тэмпамі, і што, магчыма, праз карту, і іншы-вы можаце ўдзельнічаць і трохі таксама дзейнасць форуму,добрую працу, і ў бліжэйшы час.
Таксама я дабраўся, каб выкарыстоўваць іх супастаўленне on-line.. Людзі, смачныя і максімальны прафесіяналізм?...Заўседы ў наяўнасці.... цяпер st? спрабуем розныя варыянты, assegnatemi на дадзены момант я вельмі задаволены.. Дзякуй, хлопцы працягвайце гэтак жа...
msport (exil77grande)
28-11-2012, 19:31
Таксама я дабраўся, каб выкарыстоўваць іх супастаўленне on-line.. Людзі, смачныя і максімальны прафесіяналізм?...Заўседы ў наяўнасці.... цяпер st? спрабуем розныя варыянты, assegnatemi на дадзены момант я вельмі задаволены.. Дзякуй, хлопцы працягвайце гэтак жа...
дзякуй, павал,у рэшце рэшт, мы змаглі personalizzarti ен карту, як хочаш ты.
Gianpy80
06-12-2012, 13:47
Мега-станоўчыя водгукі дзяцей, professionalchiptuning і, у прыватнасці, Даніілу за дапамогу і выдаліць fap на Audi, якія былі ўжо? была pastrocchiata ад іншых... Ветлівы і спагадлівы, па **** у тэлефоне, прымусіў мяне зрабіць прыгожы малюнак з гаспадаром, што, калі ен спрабаваў яе ў машыну, ен літаральна сказаў "мая машына, не ? ніколі не пайшоў cos? добра"...
viva данііл, самае лепшае!!
msport (exil77grande)
06-12-2012, 16:36
дзякуй, хлопцы, я вельмі рады, вашыя каментары, але я хачу падкрэсліць, што, хоць амаль заўседы вы кажаце са мной, як з дапамогай skype,*****,cell і ў форуме больш я пішу, як я напісаў у іншы раз, усе паслугі, якія вам прапануюцца факты з professionalchiptuning і не толькі msport, такім чынам, усе гэта ставіць нас такі перамозе нават адміністратар, які, на жаль, піша мала, таму што час, якое прысвячае на форуме амаль заўседы павінны прайсці расставіць надпісы,спам і ўсе астатняе, што не магла пісаць у форум.
выдатны прафесійны смачна ++++++++++
msport (exil77grande)
08-12-2012, 15:50
выдатны прафесійны смачна ++++++++++
дзякуючы табе,я спадзяюся, што ваш сябар альбо адправіўся рады, хоць і з усмешкай, што было пад ўсталюеце я ведаю лепей, чым вы.
panterargento
15-12-2012, 11:54
Дзякуючы msport і ўсей каманды professionalchiptuning, выдатная праца, на карту альфа 159 jtdm, і вялікая карыснасць?.
І не спадзявайся...там заўседы хочуць, каб эксперты;):p
msport (exil77grande)
15-12-2012, 12:09
дзякуй, пантэра, я спадзяюся, што цяпер 230kmh вы бачылі іх.
зрабілі курс ecm titanium з каманды professionalchiptuning я павінен сказаць, што я знайшоў вельмі шмат шмат цярпення і, вядома, гэта быў comprenzibile. дзякуй msport для яго клопат і прафесіяналізм.
msport (exil77grande)
31-12-2012, 15:01
зрабілі курс ecm titanium з каманды professionalchiptuning я павінен сказаць, што я знайшоў вельмі шмат шмат цярпення і, вядома, гэта быў comprenzibile. дзякуй msport для яго клопат і прафесіяналізм.
дзякуй, марка, я спадзяюся, што сее-тое мы ведалі, навучыць вас,вядома, зараз табе завяршыць праз свой асабісты вопыт, што будзеш рабіць на полі ўсе, і ў любым выпадку, як я сказаў вам, што есць больш, каб вучыцца, таму трэба атрымаць інфармацыю пастаянна.
abberello
07-01-2013, 00:28
Заўседы ветлы і карты сапраўды казачныя! Дзякуй!!
Заўседы ветлы і карты сапраўды казачныя! Дзякуй!!
Дзякую вас за прадстаўленую нам магчымасць
panterargento
10-01-2013, 18:53
Я павінен дадаць, у гэтым іншы канал, так як msport я зрабіў яшчэ крок, пасля маей просьбе ? належыць прызнаць, максімальную даступнасць?, чаму? запыт я зрабіў прыкладна праз месяц пасля апошняй аперацыі, так як я зрабіў змены, механічныя ўласцівасці, і я адважыўся спытаць, па-ранейшаму, можа быць, approfittandone, але, у рэшце рэшт, розныя ідэі праз **** адказ msport ? быў такі: "спакойнай, што робіць step2 вас, я раблю гэта з задавальненнем", я зразумеў, што па іншы бок ад простага экрана ПК c'? людзі сціплага, які працуе з вам? і наяўнасці.
Таму я адчуваў неабходнасць падзякаваць яшчэ раз msport і, вядома, усей каманды, якая заўседы ставіць у распараджэнні нас, пачаткоўцаў, і не мае значэння, калі часам цягнуць нас за вушы, чаму? мы няправільна што-то, сапраўды ? права cos?, звярнуцца? мы можам выконваць правілы і даведацца што-то аб rimappature.
Я раскажу вам, у +, з msport у мяне быў спрэчку ў лічку, сення я шкадую аб гэтым, і я карыстаюся гэтай магчымасцю, каб папрасіць прабачэння, чаму? у рэшце рэшт вы ? даказана, чалавека, правільнае ў адносінах да мяне, і я быў занадта імпульсіўны (mannaggia на маю гонар і мае ўпартасць...).
Цяпер у мяне няма магчымасці паспрабаваць такі крок з-за дрэннага надвор'я...але я не сумняваюся, бачыў і на іншых картах...
Прабачце, калі я занадта захапіўся, але я паўтараю, было абавязана.
Добрая праца для ўсіх.
Дзякуй.
msport (exil77grande)
10-01-2013, 20:27
дзякую цябе за тое, што вы напісалі, і я выправіў не з намі, для астатніх я зрабіў толькі тое, што я раблю, заўседы імкнуся быць у магчыма, і, калі гэта магчыма.
robby51039
12-01-2013, 18:12
я хацеў бы падзякаваць msport але і lapazienza, якія ен меў у дачыненні да мяне miha дапамагаў ва ўсім шляху ўстаноўкі праграмы запісу і ва ўсіх прамежкавых крокаў, акрамя таго, вы заўседы рабіла яго даступным для дапамогі .конечно я паслаў адразу зменены файл машыны і partta subitoo і без праблем.
Адлюстраванне і была выканана ў манеры, пышна
дзякуй яшчэ раз, - і гэта было па-сапраўднаму прафесійны
msport (exil77grande)
12-01-2013, 19:07
дзякуй, у наступны раз.
жан-марк
14-01-2013, 12:49
прывітанне ўсім, я проста хацеў паслаць паведамленне ўсім, хто мае патрэбу змен у ecu.
пакладзецеся без страху на гэты форум, я па-сапраўднаму кампетэнтным і сумленным. я bisongno выдаліць egr defappare і даць некаторыя коні ў pi? на маей alfa 159 1900 jtd 16v. і я павінен сказаць вам, што MSPORT зрабіў працу і спакойна, мне здаецца, есць іншая машына, паскарэнне пякучая і вельмі лінейны.
colgat80
14-01-2013, 22:35
Хачу пакінуць водгук вельмі станоўчы MSPORT і ўсю сваю каманду, ? чалавек быў вельмі карысны.
Вы ўспрымаеце вельмі ясна, што вы маеце справу з людзьмі, па-сапраўднаму, горача любячыя сваю працу.
msport (exil77grande)
15-01-2013, 00:16
дзякуй вам, хлопцы,я хацеў толькі дадаць, бачыў, што вы там маглі, па крайняй меры, прадставіць у адпаведны раздзел,добры працяг.
Віншую са зробленай працай на Gt нават калі адлюстраванне просьбе не было нічога асаблівага, і ціхая машына робіць казка. Стральба і падаўся ўражвае. Віншую, а на наступным
msport (exil77grande)
26-01-2013, 00:21
дзякуй, вам таксама.
nico2610
30-01-2013, 00:51
Прывітанне ўсім,я хацеў бы выказаць мой погляд на службу file on line, прапанаваныя персаналам гатэля,я папрасіў аб дапамозе для маей alfa 159 sw 1.9 jtdm 150cv мне трэба павялічваць магутнасць....cos? я паслаў **** персаналу мала-й? паўгадзіны і я атрымаю адказ.Непасрэдныя, Прыязныя і Прафесійныя, у якіх мяне просяць паказаць вынікі, што я хацеў атрымаць,не c'? вельмі хацеў, каб зразумець, што я размаўляў з людзьмі, высокакваліфікаваныя.....таму я і сказаў, што хоча аўтамабіль з p? коней у pi?,вадкасці ў падачы і pi? пракладкі....у pi? я спытаў у яго рады, калі было неабходна правесці іншыя меры,я б параіў закрыцця egr і выдаленне FAP.....узяў з-за пагаднення такія адпраўкі файла врі ў імгненне вока мне прыходзіць файл, спосабаў, з улікам тлумачэння крокам....у **** мне было сказана, паспрабаваць і, калі мне трэба перагледзець нейкі параметр я павінен быў проста сказаць,піша файл збіраюся паспрабаваць аўтамабіль......bh? што сказаць....не было больш? сам аўтамабіль проста магутны.Я спрабаваў некалькі дзен аўтамабіль, каб быць упэўненым, што ўсе было ок....у той жа час я ? там **** ад персаналу, каб спытаць, як ідзе аўтамабіль, і калі я хацеў ўнесці дадатковыя меры,я папрасіў некаторыя змены, каб задаволіць мой стыль кіравання.....? cos? мне даслалі другі крок,прама цяпер ? сапраўды выдатна,!!!!дзякуй, хлопцы, вы зрабілі выдатную працу!!!!
выбачайце, калі я працягнуў p?,гэта было толькі для таго, каб падкрэсліць правільнасць,сумленнасць? і прафесіяналізм? персаналу.
msport (exil77grande)
30-01-2013, 13:19
я б сказаў, вельмі дзякуй і на пазітыўнай ноце,у наступны раз.
gigignos
06-02-2013, 20:46
Прывітанне ўсім, я прыйшоў на форум нядаўна. Я давяраў службы файлаў і онлайн, каб перапрызначыць, выдаленне dpf і egr маей Honda Civic 2.2 140cv 2008 года.
У канцы 2012 года я зрабіў, каб зрабіць гэтую працу, напрыклад, трэнер у сваей вобласці, якія зрабілі вялікі праца, карта зроблена жудасна, на самай справе машына мне не падабалася, як ен ішоў, піваварнай рыданні, мала fluidit?, увогуле, chiavica. Сення ў другой палове дня я загрузіў файл, што менш чым праз дзень званок-я зрабіў. Мая Хонда ? вядома, гульню адразу ж, не ўяўляе ніякай памылкі і, што яшчэ больш? важна машына ідзе шоўку. Цяпер я вельмі задаволены, і я думаю, што машына, андрэ? заўседы лепш, каб без непрыемных сюрпрызаў.
Дзякуй, для падрыхтоўкі professionalchiptuning для seriet? і наяўнасць? даказана!
У бліжэйшы час
Gigignos
msport (exil77grande)
06-02-2013, 21:06
дзякуй за ваш канал,я хацеў бы адзначыць, што аўтамабіль, на пытанне, калі выдаліць dpf не працуе круіз-кантроль-рэч, якую мы таксама вырашана да наступнага.
мансардных
09-02-2013, 20:57
Дзякуючы вам,мы імкнемся даць усе магчымае, калі мы робім працу
мансардных
10-02-2013, 14:32
msport (exil77grande)
10-02-2013, 16:37
ідэальна, я рады, што ваш sodisfazione.
Я таксама магу і я пацвердзіць, каб іх seriet?, Выдатныя спецыялісты.
usardaun
13-02-2013, 19:59
Выдатны сэрвіс 24 гадзіны на 24, я б сказаў!!!! Я вырашыў праблему дзякуючы падтрымцы msport, што ен дапамагаў мне да гадзіны ночы!!! вы grandiiiiii!!!!
msport (exil77grande)
13-02-2013, 20:04
дзякуй за канал,я пяро падзякаваць таксама giarras, што ен дапамагаў мне.
Дзякуючы вам,мы імкнемся зрабіць усе магчымае,
ingmodena
17-02-2013, 17:04
я хацеў бы падзякаваць msport за цярпенне, аказаны падчас ўстаноўкі пеўня v2, неўзабаве пачаць? спытаць нейкі савет на форуме на рэдагаванне карт!
я хацеў бы падзякаваць ўвесь персанал, professionalchiptuning і факты, відаў з двух нашых адміністратараў, што вы кожную магчымасць, каб выправіць адзін madza 3 143 л. с. з ecu denso, які ўзнікаў у выніку праблемы з fap, аўтамабіль належыць аднаму майго земляка, што пасля столькіх перыпетый, панесеныя ў іншых майстэрняў, не вырашэнне праблемы ? звярнуўся да professionalchiptuning, дзе вы размешчаны адразу ў наяўнасці і паспяхова вырашаць праблемы,машыны зараз ідзе вельмі добра, усе недахопы зніклі, і што сказаць яшчэ, sfappata і крокам, сапраўдная бомба, кліент вельмі задаволены і атрыманым вынікам, што ад дуомо, дзякую вас, я асабіста xch? ен не мае магчымасці
msport (exil77grande)
01-03-2013, 11:49
дзякуй тоні за ваш каментар,я дадам, што, як ecu denso 2.0 d 143cv мае добры адказ на ****llo падачы і магутнасці на наступны.
robby51039
05-03-2013, 21:33
я хацеў бы падзякаваць msport за прафесіяналізм і запал, з якой ен аддае ўсе noi.Con цярпення і дбайным заўседы ўдаецца accontentarci.Anche сення пасля ўсіх маіх сумненняў і ўдалося дзе то і пра карце, што сказаць!?!проста выдатна, як заўседы тут, мы знаходзімся ў бясьпецы.
Дзякуй msport
msport (exil77grande)
05-03-2013, 23:32
дзякуй усім вам добры працяг.
дзякуй, дзякуй professionanal chiptuning для карце кропкі turbo 180cv дзівіўся учора ўвечары і карта conzegnata ў рэкордна і аўтамабілі выдатна, і дзякуй за ваша цярпенне.
msport (exil77grande)
14-03-2013, 20:15
дзякуй, дзякуй professionanal chiptuning для карце кропкі turbo 180cv дзівіўся учора ўвечары і карта conzegnata ў рэкордна і аўтамабілі выдатна, і дзякуй за ваша цярпенне.
дзякуй табе,важна, што кліент задаволены.
leandro89
15-03-2013, 23:19
добры вечар усім, сення я быў адміністратарам форуму msport (exil77grande), я зрабіў курс для супастаўлення, я павінен сказаць, што я вельмі задаволены, для тэорыі і практыкі, сапраўды добры курс!
Віншую, спадзяюся, я загадзя яшчэ ў гэты цудоўны лагер!!!
Выдатны сэрвіс сур'езны і надзейны, спытаў файлаў для no dpf выканана правільна і хутка, сапраўды consigliato.grazie
Добры дзень, я прайшоў курс " май " катанні", і я мог бы ўсіх, хто зацікаўлены зрабіць гэта, зрабіце гэта спакойна данііл і марые з'яўляюцца добрымі спадабалася, і мілыя (і не мала)
Дзякуй
Выдатны сэрвіс адлюстравання pi? Сістэмы рэцыркуляцыі ог прапанавалі.
Дзякуючы, перш за ўсе, pwer цярпенне...:)
msport (exil77grande)
28-03-2013, 00:18
дзякуй, хлопцы, за вашыя станоўчыя водгукі.
giulianoA3
28-03-2013, 09:57
Добры дзень, я прайшоў курс " май " катанні", і я мог бы ўсіх, хто зацікаўлены зрабіць гэта, зрабіце гэта спакойна данііл і марые з'яўляюцца добрымі спадабалася, і мілыя (і не мала)
Дзякуй
добры дзень, дзе я магу знайсці informazzioni пра час адлюстравання?дзякуй.
Дайце мне ваш нумар тэлефона, так што ў вас кантакт у прыват
Дайце мне ваш нумар тэлефона, на які вам кантакт у пв
у гэтым месцы вы можаце прайсці курсы з асабістым preparatissino.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online
Дайце мне ваш нумар тэлефона, так што ў вас кантакт у прыват
вы можаце даць гэта ўказанне вельмі просты+.
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?324-Servizio-Files-Online
piticu74
30-03-2013, 15:22
Па-першае,з святам ВЯЛІКАДНЯ ўсіх,сення мне ўдалося загрузіць мой файл mod,але толькі дзякуючы дзецям, dell professionalchiptuning,што з маім maledeto певень,я заўседы быў у памылцы,зрабіце ўвагу, што першы крок,я быў з адкрытымі машына ale 10-й вечара,але яны былі gentilisimi мне дапамагчы, нават у непрацоўны час,другі крок яны загрузілі сення ? я павінен сказаць, што і іншую машыну,5 гадзін, што атрымліваю асалоду ад, як дзіця*****unque,хлопцы gentilisimi ? заўседы гатовыя адказаць,ДЗЯКУЙ PROFESSIONALCHIPTUNING.
Мы прайшлі, мы таксама гэтыя праблемы, і мы ведаем, як вы сябе адчуваеце, калі ен блакуе эбу:D
piticu74
30-03-2013, 18:13
у наступны раз я магу выпрабаваць на машыне майго брата,так, па крайняй меры, застаецца ен у ногі ...:))
msport (exil77grande)
31-03-2013, 10:18
вельмі добра,што табе добра і наша sodisfazione.
piticu74
31-03-2013, 10:43
дзякуй яшчэ msport і адміністратар не настолькі, каб файл працуе на тое, я не сумняваўся, але асабліва за дапамогу нядзельнай заказчыка час было толькі па святах для дзелавых мэтаў, і дзякуючы ім я зрабіў вельмі добры малюнак :)
msport (exil77grande)
08-05-2013, 13:10
добры дзень, давід і дзякуй за водгук,я спадзяюся, што акрамя нашай дапамогі вы калі-спадабалася наша гасціннасць ў штаб і атрымалі добра вядома, праведзеную намі.
добры дзень, давід і дзякуй за водгук,я спадзяюся, што акрамя нашай дапамогі вы калі-спадабалася наша гасціннасць ў штаб і атрымалі добра вядома, праведзеную намі.
msport (exil77grande)
08-05-2013, 22:54
hahaah ок ад дзякуй у наступны раз.
msport (exil77grande)
08-05-2013, 22:55
Дзякуй msport я выдаліў EGR на маім jeep cherokee 2800 crd , прафесійны і пацыента.......з усімі **** што я паслаў ........я-склочник , яшчэ раз дзякуй , рэкамендую
ідэальна, дзякуй, галоўнае, што ўсе і ідзіце прама.
Усе выдатна:
У хутка адказаць вам, надзвычай кампетэнтных і надзейных. Не грузіце файл, але і прапаноўваюць ПАСЛУГІ, АГУЛЬНАЕ.
У мяне была дапамога, узорны, правільны савет, каб вырашыць праблемы майго аўто.
Цяпер у мяне новы і энергічны alfa 147 1.9 JTDm 16V ex 150CV....цяпер у avr? па крайняй меры, 175 :-)
Дзякуй вам вялікі, і я вярнуся " мне жыць, калі ў avr? трэба!!!!
msport (exil77grande)
12-05-2013, 20:32
Усе выдатна:
У хутка адказаць вам, надзвычай кампетэнтных і надзейных. Не грузіце файл, але і прапаноўваюць ПАСЛУГІ, АГУЛЬНАЕ.
У мяне была дапамога, узорны, правільны савет, каб вырашыць праблемы майго аўто.
Цяпер у мяне новы і энергічны alfa 147 1.9 JTDm 16V ex 150CV....цяпер у avr? па крайняй меры, 175 :-)
Дзякуй вам вялікі, і я вярнуся " мне жыць, калі ў avr? трэба!!!!
вельмі добра, што мы будзем рады дапамагчы вам зноў,вашыя станоўчыя водгукі-наша sodisfazione.
cawadany
16-05-2013, 08:34
Вось я цюй? пакінуць свой водгук....
Я спытаў, defap для A4 2.0 TDI, які, дарэчы, быў ужо? супастаўляецца, і дрэнна...... На працягу паўгадзіны я атрымаў файл врі і файл defap, загружаецца без праблем.
На жаль, я не мог паспрабаваць аўтамабіль, улічваючы, што яна яшчэ маленькая, але я ўпэўнены, што sar? усе ок!
Персанал адказаў на ўсе мае пытанні хутка і проста. Добра, працягвайце cos
Вось я цюй? пакінуць свой водгук....
Я спытаў, defap для A4 2.0 TDI, які, дарэчы, быў ужо? супастаўляецца, і дрэнна...... На працягу паўгадзіны я атрымаў файл врі і файл defap, загружаецца без праблем.
На жаль, я не мог паспрабаваць аўтамабіль, улічваючы, што яна яшчэ маленькая, але я ўпэўнены, што sar? усе ок!
Персанал адказаў на ўсе мае пытанні хутка і проста. Малайцы, працягвайце гэтак жа!
Дзякуй табе!!!
Сення я спадзяваўся на онлайн-сэрвіс,для перапрызначэння адной nw брава 120 л. з, ? я застаўся вельмі задаволены як dinamicita' ? прафесіяналізм.... дзякуй
msport (exil77grande)
19-05-2013, 10:20
Сення я спадзяваўся на онлайн-сэрвіс,для перапрызначэння адной nw брава 120 л. з, ? я застаўся вельмі задаволены як dinamicita' ? прафесіяналізм.... дзякуй
дзякуй табе, максімум,на наступны.
msport (exil77grande)
03-06-2013, 08:33
яшчэ раз дзякуй, хлопцы
вельмі мы рады, вынікаў і што вы зрабілі прыгожы малюнак з заказчыкам,у наступны раз.
mavaila1972
12-06-2013, 01:19
Тыдзень таму я спадзяваўся на анлайн-сэрвіс,для defap Subaru Impreza 2.0 d 150Cv ecu Denso Dt, дакладную працу хутка і галоўнае працуе
дзякуй, хлопцы, вы вялікія
вялікі msport таму што дэманструе вялікі пакорлівасць', які гэта вялікі жыццевы ўрок, ок, ідзем далей, вы заўседы прытрымліваюся
msport (exil77grande)
12-06-2013, 08:55
дзякуй, хлопцы,усе роўна не працаваць у адзіночку, але па сутнасці яны таксама ідуць марые (іншы адміністратар).
усе, натуральна, таксама ставіцца і да super mario bros.
Добрая Праца
усе, натуральна, таксама ставіцца і да super mario bros.
Добрая Праца
Дзякуй :D
Tinturia
23-06-2013, 17:16
Задумваліся персаналу defap і карту для mercedes c200 136cv. Працу зрабілі добра і ў разумныя тэрміны выгляд складанасці? запыт на выдаленне fap. Кліента цяжка, але задаволены.
Я таксама папрасіў defap адной Кропкі vo multijet 1.6 120cv і я ? быў пастаўлены ў рэкордныя тэрміны. Я не магу ўсе яшчэ паспрабаваць яго.
Такім чынам, месцазнаходжанне seriet?, наяўнасць?, кампетэнцыі.
Задумваліся персаналу defap і карту для mercedes c200 136cv. Працу зрабілі добра і ў разумныя тэрміны выгляд складанасці? запыт на выдаленне fap. Кліента цяжка, але задаволены.
Я таксама папрасіў defap адной Кропкі vo multijet 1.6 120cv і я ? быў пастаўлены ў рэкордныя тэрміны. Я не магу ўсе яшчэ паспрабаваць яго.
Такім чынам, месцазнаходжанне seriet?, наяўнасць?, кампетэнцыі.
Дзякуй за зварот да нас
msport (exil77grande)
24-06-2013, 13:17
з самага пачатку, што гэта defap delphi dcm 3.2 вельмі добра ў наступны раз.
robby51039
25-06-2013, 23:45
я хацеў бы хваліць усе супрацоўнікі professionalchip цюнінг у гэтыя дні мы defappizato і супастаўляецца пола v 1.6 карту супер прафесіянал з хуткасць . Не забывайце, прафесіяналізм і цярпенне, якое нам прысвячаюць, нават калі мы з якой-небудзь канкрэтнай праблемы і спрабуюць усімі спосабамі вырашыць.
Дзякуй
msport (exil77grande)
26-06-2013, 09:16
прывітанне раберта дзякуючы pe вашу зваротную сувязь,і гэта праўда, мы проста зрабілі simos pcr 2.1 defap + карту і на самай справе мы таксама агорнутыя ў нас есць некаторыя цяжкасці, але важна вырашыць з максімальнай сур'езнасцю,у наступны раз.
Прывітанне ўсім, я таксама, я даў professionalchiptuning, і я павінен сказаць: фантастычная падтрымка, хуткія, дакладныя, Парады і карыснасць?... есць усе!! я рэкамендую яго высока,!!!!
Працягвайце гэтак жа!!
msport (exil77grande)
28-06-2013, 10:20
дзякуй, мы рады, што мы gratificate так,ва ўсякім выпадку, табе я толькі што адправіў крок 2, то я ведаю, добры дзень.
marco147150
30-06-2013, 22:42
Я хачу засведчыць, я таксама ў карысць прафесіяналізму? прапанаваных паслуг. я замовіў mpps і ? быў адпраўлены/дастаўлены ў самыя кароткія тэрміны, сапраўды надзейныя і даступныя.
Дзякуй Марка.
marco147150
06-07-2013, 06:59
Я хачу засведчыць, я таксама ў карысць прафесіяналізму? прапанаваных паслуг. я замовіў mpps і ? быў адпраўлены/дастаўлены ў самыя кароткія тэрміны, сапраўды надзейныя і даступныя.
Дзякуй Марка.
Падкажыце, а мой водгук, каб ПАХВАЛІЦЬ і ПАДЗЯКАВАЦЬ professionalchiptuning і, у прыватнасці, ДАНІІЛ, якому я парушыў скрынкі, перш чым пісаць на форум.
рэзюмэ:
_ дастаўкі кантэнту 24 гадзіны, каб перасекчы ўсю ІТАЛІЮ.
_ атрыманне змененага файла ў дзень.
_ задавальненне. пустыя ніжэй 2000 зніклі, прагрэс у паскарэнне, аўтамабілі-й? рэактыўнай.
ДЗЯКУЙ МАРКА.
цяпер я падпісаны на гэты падзел, але, мне здаецца, правільна, яшчэ адзін водгук аб паслугах professionalchiptuning таксама сення ў працягу 30 хвілін, 2 змен і аднаўлення зыходнага файла
як звычайна, Дзякуючы вам абодвум, хлопцы,
msport (exil77grande)
09-07-2013, 19:15
дзякую вас за прадстаўленую нам ваша давер, што я спадзяюся, што мы набываем.
angelolsp
27-07-2013, 18:28
я пакідаю таксама мой водгук, вядома, станоўчы персаналу professionachiptuning я спытаў, mpps і elm ветлых і вельмі, нават пасля куплі, дапамаглі мне ў ўстаноўцы яшчэ раз дзякуй персаналу, у наступны раз!!! ;)
яшчэ адзін раунд яшчэ адзін падарунак!!!!! - ая зваротная сувязь для хлопчыкаў (Defap punto evo Mjet 90cv) як заўседы хуткія, дакладныя і, як заўседы, звычайнай дозы парады і прыемы на машыны зрабіць, у тым ліку
Дзякуй
Брава msport вырашана з добрай mod праблема на гольф мой кліент
msport (exil77grande)
22-08-2013, 19:48
дзякуй за станоўчыя водгукі.
Tinturia
29-08-2013, 10:07
Выключэнне Egr на эбу Visteon ок.
Defap на Peugeot 307 ок.
Падаўжэнне мае віншаванні персаналу.
Выключэнне Egr на эбу Visteon ок.
Defap на Peugeot 307 ок.
Падаўжэнне мае віншаванні персаналу.
Дзякуй усім вам, што вы звярніцеся да нас
nasone147
04-09-2013, 19:52
майстар ? - шаблон!карта нерэгламентыраваным alfa 147 1.9 jtdm.
сапраўды віншую!!!!:)
Вельмі задаволены, для acqisto інтэрфейс і ўсе сродкі мелі да гэтага часу (ніколі не бачыў паслугі cos? эфектыўнае і дзейсны)!
msport (exil77grande)
18-09-2013, 23:47
дзякуй за вашыя eloggi,добры форум, на ўсе.
Данііл, усе робяць, каб вытрымаць мяне, мы не хочам :p!!!
Карту на Zafira, які cdti-арыентаванай? на расход паліва больш? што ўяўленне зроблена ў сандтон. Віншую
msport (exil77grande)
03-10-2013, 17:54
добра ў наступны раз.
Факт dpf off на Golf V, дзякуючы msport! Выдатная праца і выдатны сэрвіс!
Супастаўляецца 330D E93 231Cv, вынік пасля хуткага тэсту: пышна :D!!!
msport (exil77grande)
16-10-2013, 15:45
дзякуй за вашы каналы postivi.
baraldino
24-10-2013, 20:43
адлюстраванне выдаленне dpf/egr на mercedes E320 CDI 204cv выдатна, як запыт
хуткі і дакладны
выдатная праца
таксама паслугі ###### па крайняй меры з майго боку.. ? выдатна!!
дзякуй за працу, якую вы робіце, і выбачайце, калі часам у працэс файла.. вялікі!!!
nuovaecu
26-10-2013, 11:26
выдатны сэрвіс нічога сказаць, па-сапраўднаму бездакорным.
msport (exil77grande)
26-10-2013, 17:22
выдатны сэрвіс нічога сказаць, па-сапраўднаму бездакорным.
дзякуй за ваш водгук, але я не памятаю, якую працу вы зрабілі.
Had my Fiat Bravo 198 remapped by you, and had an fantastic communication with you on ****. You adviced me to not to take much hp from my engine because of DPF and made me an map прызначаны для my car with DPF. The car works better than ever. Thank you for выдатна сэрвіс!!!! Will come to you again for my next remap.
Regards from Кай, Norway
я Рады, што сустрэў, нарэшце, як Данііл, дзяніс , два чалавекі, цудоўныя і inpeccabili у іх працы.
работы, выкананыя да дасканаласці хутка, але ў асноўным без спекуляваць на няшчасцях іншых людзей,я сапсаваў некалькі работ, і былі хуткая і дапамагчы мне .
так як у працягу..., я гарантую, вы не пакідае ніякіх сумневаў на перапрызначэньне.
акрамя таго, рэстаран апоўдні, усе ок. выдатнай катання прыемна, вядома, і добры форум, віншую, хлопцы...
Manuel13
20-11-2013, 17:19
Вялікі дзякуй Даніілу, што я ішоў крок за крокам, адлюстраванне маей Alfa 159 1.9 150cv.
Закрытая, сістэмы рэцыркуляцыі ог, DPF off і mappatina...? іншы аўтамабіль!!!!
Хуткае абслугоўванне і вельмі сур'езна!!!! Адзнака 10+
Прывітанне
Мануэль
msport (exil77grande)
20-11-2013, 22:11
вялікае вам дзякуй за ўсе.
Alfiuccio
27-11-2013, 14:14
Дзякуючы msport і ўсю каманду professional chiptuning я defappato lancia y 1.3 mjet 90 к.с. (хоць я на тэст), але я ведаю, упэўнены, што ўсе ідзе да добрага канца.... гэта ўсяго адзін клік і просты выклік, каб вырашыць усе.....
Віншую nn толькі за добрую працу, але ў асноўным на даступнасць і прафесіяналізм", якому належыць гэты форум....вельмі дапамога сапраўды вельмі задаволены....файл, атрыманы ў вельмі кароткія тэрміны....у наступны дзякуй.....
Ps я забыўся, у дадатак да defap і была выканана mod.....вельмі рады, прадукцыйнасці машыны плыўным і заўседы гатовы....
Яшчэ раз дзякуй :-)
msport (exil77grande)
27-11-2013, 21:41
ідэальна падыходзіць дзякуючы альфа мы адчуваем, хутка для гэтага кафэ.
Alfiuccio
27-11-2013, 22:37
ціхі, вы можаце спадзявацца на іх :) яшчэ раз дзякуй
Дзякуючы msport для прафесіяналізму? ? цярпенне, хуткае і выканаў вялікую працу, сапраўды рэкамендуецца.
Tinturia
18-01-2014, 13:22
Дадам, мой водгук станоўчы для абслугоўвання форуму. Я згодны з іншымі карыстальнікамі, высокі прафесіяналізм? і наяўнасці.
Дзякуй
msport (exil77grande)
18-01-2014, 17:56
Дадам, мой водгук станоўчы для абслугоўвання форуму. Я згодны з іншымі карыстальнікамі, высокі прафесіяналізм? і наяўнасці.
Дзякуй
мы таксама дзякуем вас за станоўчы водгук,mafari калі вы пішаце 2 словы ў нашу карысць вы можаце даць яму трохі пасыпаную мукой, што і як мы зрабілі, і аб тым, якія сродкі і хто чытае водгукі, каб знайсці, зваротная сувязь і, магчыма, знайсці што-то.
Дзякуючы msport для прафесіяналізму? ? цярпенне, хуткае і выканаў вялікую працу, сапраўды рэкамендуецца.
Tinturia
18-01-2014, 21:10
Выключэнне dpf на edc16c9 Opel Vectra 1900cc CDTI 150cv.
Пасля першага mod мільганула індыкатар свечак напальвання, зрабіў скід параметраў dpf і новы мод для dpf, забяспечаная каманда форуму ў самыя кароткія тэрміны , зараз усе ок.
Дзякую вам яшчэ раз.
msport (exil77grande)
22-01-2014, 09:01
Выключэнне dpf на edc16c9 Opel Vectra 1900cc CDTI 150cv.
Пасля першага mod мільганула індыкатар свечак напальвання, зрабіў скід параметраў dpf і новы мод для dpf, забяспечаная каманда форуму ў самыя кароткія тэрміны , зараз усе ок.
Дзякую вам яшчэ раз.
дзякуй за канал,кажам, што ў вашым выпадку ўсе залежыць ад абнулення не правільна зроблена раней.
159sportwagon
30-01-2014, 19:32
Прывітанне ўсім . Я зрабіў, каб зрабіць з professionalchiptuning мод для alfa mito 1,4 t multiair . Кліент ? быў шчаслівы і я таксама . Добрая праца
msport (exil77grande)
30-01-2014, 19:39
дзякуй, і гэта было задавальненне.
elettro72
24-02-2014, 13:12
я пакідаю мой станоўчы водгук пасля таго, як зрабіў мод на мой mercedes sportcoupe,я быў вельмі рады, як карту, што цярпенне, якое яны далі мне.
яшчэ раз дзякуй
Зрабіў defap на міф 1.3 mjet сваю працу бездакорна і хутка :). Дзякуй, хлопцы
desmoric
13-03-2014, 09:46
Я хацеў бы падзякаваць сапраўды шмат, паслугі on-line-гэта прыгожы сайт, які дазволіў мне выканаць difettosit? у маей машыне (OPEL MERIVA 1.3 cdti FAP 2006 года), які на працягу ўсей сваей жыцця, не ? ніколі туды шмат добрага. І гэта было defappata механічна механічны (класічны bucone ў фільтр + дыяфрагма)? ніколі нічога не зрабіў на блоку кіравання.
Дзякуючы вашай дапамозе, у мяне быў выдатны файл DEFAP+EGR-OFF+СУПАСТАЎЛЕННІ,што ен, безумоўна, змяніў тон : рухавік, я ў вас падрыхтавалі яшчэ і дадатковыя ачкі паляпшэння (mea culpa, не я я па-ранейшаму загружаецца і спрабаваў), але асабліва вашы каштоўныя парады, я cerdando вучыцца і я "пачынаюць рукі" у свеце, мне да гэтага часу невядома.
Яшчэ раз дзякуй за вырашэнне гэтай праблемы, і для павелічэння даступнасці? даказана, прыкметай запал і блізкасць карыстальнікам форуму абсалютна пахвальна!
Рыкарда
msport (exil77grande)
13-03-2014, 12:00
прывітанне, рычард, дзякуй табе і " the kid " для зваротнай сувязі.
прывітанне ўсім, хлопцы,толькі што вярнуўся з тэст s? шлях мой гольф ? першае, што я падумаў, выпусціць megafeedback так як гэта толькі другі крок ,я ўбачыў паляпшэння ў плане прадукцыйнасці, нета, нета,нарэшце, пасля амаль трох гадоў трывог і карта no good riscopro задавальненне ад кіравання.Данііл ? быў вельмі добры і перш за ўсе прафесійны, а "гэтага",па-ранейшаму не хапае дэталі для паляпшэння, але мы на правільным шляху,я ўпэўнены, ke на 3?step, мы робім цэнтры, і я brindero разам з маімі сябрамі, каб атрыманы вынік.Я хачу яшчэ ўдакладніць, ke ў гэтыя 3 гады распрацоўшчыкамі,вядомых сярод іншага,mappatori etc etc спрабавалі-але нічога, пакуль мне падзяліць дзве турбіны, і яшчэ з гэтым проста мірацца і ўсе новае, яны прымушалі мяне думаць аб makkina ke, магчыма, былі праблемы,але не так? не ? мне трэба толькі genta на самай справе дасведчаны і практыка ke ведаеце, добра вам? і кіраванне, электронная гэтых аўтамабіляў.На самай справе канстатаваная яго прафесіяналізм? і вопыт портэр? даволі р? праца для вас персанал...Рэкамендую ўсім, атрымаць за прафесійны чып-цюнінг, калі вы хочаце зрабіць цэнтр.дзякуй асабліва Данііл, я вітаю ўсіх аматараў заўтра пасля спрабаваў 3?step вы confermer? далей, чым вышэй.
msport (exil77grande)
14-03-2014, 09:46
прывітанне, джэй, я ўсцешаны, каб ваш канал, і я хацеў бы дадаць, у прыватнасці, для тых, хто чытае, што мы не зрабілі нічога асаблівага, проста карту, на golf 5 1.9tdi 105л.с кіравання bosch edc16, але ложак была заснавана ў тым, што машына не цалкам сцек на самай справе есць турба плюс, якія паступаюць сястра папярэдняга, але з больш л.с., интеркулер плюс спераду,выхлап прамой плюс і ўсмоктвання, палепшылася, і, такім чынам, цяжка нараджаецца, каб зрабіць мець зносіны адзін з адным і кіравання гэтых кампанентаў, якія затым пераўтворацца ў простыя словы, каб зрабіць яго пайсці машына моцная,без затрымак,без збояў і, перш за ўсе, на надзейнасць,на самай справе перад машынай выхваляўся, нізкая прадукцыйнасць,лаг,аднаўленне на хуткасць пастаяннай і, перш за ўсе, зламаў 3 турбіны, што я не думаю, што падрабязна не заўважыць,што ў любым выпадку я хацеў бы паказаць, што яшчэ машына, толькі пачалі ісці добра, і што есць яшчэ добры запас досыць сказаць, што ціск турбо " як раз у 1,5 пік і 1,1 пастаянна і што мы можам tranquillmante давесці да 1,8 пік і 1,5-1,6 канстанты,такія кожны такім чынам мы бачым, што нараджаецца ад step 3, што ўжо напісаў і што, аднак, не павінны яшчэ дабрацца да максімальных ціскаў згаданых.
Я хацеў бы дзякаваць ўвесь персанал ў professionalchiptuning ў факты, віды, нашых сяброў Марые і Данііла, якія распрацавалі мая маленькая 500 95 cv sfappata закрытай рэцыркуляцыі адпрацаваўшых газаў і павышэння я павінен сказаць, што праца ? было зроблена па правілах мастацтва,я ўжо? выконвалі працу асабіста ..але! паліў трохі занадта professionalchiptuning і ўдалося знайсці правільны баланс магутнасці і менш выдатак,але ў асноўным усе ў адсутнасці дыму....хлопцы вы лепшыя дзякуй.
msport (exil77grande)
22-05-2014, 22:17
дзякуй тоні заўседы правільны і добры.
Асаблівая падзяка msport (exil77grande), якая стварыла файл, выдаліўшы fap, сістэмы рэцыркуляцыі ог і павелічэнне магутнасці з дакладнасцю і хуткасцю? што толькі з прафесіяналаў, як ен есць.
Холад, з-за мяне, пасля выдалення ecu і адключэння сістэмы: не хацеў ведаць больш? каб запісаць файл і не прызнавала ecu.
Bmw 320 e91 163cv.
Дзякуй за ўсе.
Выдатная падрыхтоўка файлаў , вельмі хутка і прыязны , я зрабіў падрыхтаваць файл для Fiat Qubo 95cv , файл золата нідзе не было відаць , але прафесіяналы ProfessionalChipTuning вырашылі па-буйному.
Дзякуй
msport (exil77grande)
08-06-2014, 10:15
дзякуй,аднак, забыўся напісаць, што нават калі рабочы дзень заканчваецца ў макс 19 да 21 у працягу 2 дзен запар мы былі ў вашым распараджэнні.
michele28
20-06-2014, 20:59
Віншуем каманду service файлаў у інтэрнэце, і дзякуй за defap на мой peugeot 307 1.6 hdi прывітанне.
прывітанне ўсім,я адкрываю гэты раздзел для таго, каб даць магчымасць нашым супрацоўнікам паведаміць тут свой вопыт, спадзяюся, станоўчы heehhe з professionalchiptuning,то вы можаце напісаць якія паслугі мы зрабілі, і як мы гулялі,мы дзякуем вас загадзя.
Я знайшоў аптымальна дзякуючы падтрымцы Данііла сапраўды кампетэнтныя ў дадзеным пытанні я змяніў ecu EDC15P на audi a4 130hp выдалены egr, то было засмеціцца таксама з фланцем і перапрызначэння блок кіравання р? гучыць неверагодна, так і на чытанне і запіс там, дзе гэта неабходна скрыжаваць пальцы..пасля таго, як першыя праблемы падлучэння? мы вырашылі па тэлефоне з Дэні, акрамя таго, нават мілы, цяпер мая а4 ? усе " яшчэ + рэагаваць на нізкіх абарачэннях і памяншаецца fumosit? і расход паліва, добрыя, віншую яшчэ раз Dany заўседы даступны вітаю ўсіх.
msport (exil77grande)
13-07-2014, 09:46
Я знайшоў аптымальна дзякуючы падтрымцы Данііла сапраўды кампетэнтныя ў дадзеным пытанні я змяніў ecu EDC15P на audi a4 130hp выдалены egr, то было засмеціцца таксама з фланцем і перапрызначэння блок кіравання р? гучыць неверагодна, так і на чытанне і запіс там, дзе гэта неабходна скрыжаваць пальцы..пасля таго, як першыя праблемы падлучэння? мы вырашылі па тэлефоне з Дэні, акрамя таго, нават мілы, цяпер мая а4 ? усе " яшчэ + рэагаваць на нізкіх абарачэннях і памяншаецца fumosit? і расход паліва, добрыя, віншую яшчэ раз Dany заўседы даступны вітаю ўсіх.
дзякуй за каментар positivio і гэта было задавальненне.
я хачу пакінуць свой пазітыўны ўклад у працу інтэрнэт-сэрвіс на упрыгожаныя edc17 defap egr і карту, propieterio ? рады, і данііл, я быў задаволены на ўсе мае просьбы прафесіяналізм і хуткасць?, гэтак жа для bmw 320 edc17, што мы тэстуем, добра cos?, добра
riccardo59
24-08-2014, 20:45
Я хацеў бы дзякаваць ўвесь персанал ў professionalchiptuning асабіста Данііл, за праведзеную працу на маім fiat punto evo 90 cv gi? сопоставлен, але я не разумеў, добра гэта была машына або мапед дзякуй.-
riccardo59
24-08-2014, 20:49
Выбачайце, яшчэ адна вельмі важная рэч-расход паліва 6.4 без кандыцыянера і 6.9 x 100 км з кандыцыянерам ўпалі на 5.2 і 5.7 x 100 км з кандыцыянерам, што вы скажаце.-
panterargento
03-09-2014, 18:20
Defap працаваць на Grande Punto 1.3 mjet 90cv, максімальная disponibilt? і прафесіяналізм?, я віншую ўсіх супрацоўнікаў для працы, і для цэны і даступныя па цане.
Дзякуй
Да наступнай.
Выдатная праца на Jeep Wrangler, Defap, няма Egr і трохі улады.
Усе ок
Tinturia
25-09-2014, 13:40
Вось тут не ведаю, хлопчыкі, professional chiptuning, што далі мне дапамогу для выдалення egr на пола 1.6 90cv,ecu continental simos pcr 2.1.....аперацыя не ад усіх...І за прадстаўленую падтрымку ў працэсе чытання і scritura ecu questione.Grazie
Defap і egr off на zafira, які 1.9cdti 120cv. Усе ідэальна, як звычайна. Дзякуй
megasosio
02-10-2014, 18:05
дзякуй! for all
alessio105
16-10-2014, 14:22
Працы DOC. данііла (msportexil77grande), што пасля некалькіх карты зробленыя іншыя падрыхтоўчыя яго ? быў адзіным, каб зрабіць работу як след, і асабліва яны, нарэшце, супер задаволеныя карту, што мяне змяніў мой гольф 1.9 105л.з і ўжо з крок 1 машына ? іншая машына супер здавальняюча, у больш я ўсе яшчэ step2, што і больш магутны паспрабаваць!!!! яшчэ раз дзякуй, вельмі даступна, вельмі добрае абслугоўванне.
дзякуй за каналы пазітыўныя, і гэта было задавальненне.
Данііл, як і абяцаў, я тут, каб сведчыць, нават я, з маім вопытам. Мне было трэба? выдаліць egr маей Golf V 2.0 tdi і ўбачыў, што есць, я казаў пра невялікае супастаўленне. Не маючы вялікага вопыту, я абапіраўся на вопыт professionalchiptuning.
Я павінен прызнаць, што ўсе станоўчыя водгукі папярэдніх на мой вылетам у дабрыню і карыснасць? Данііла oltrech? у яго вам?. Ен параіў мне лепш, даў мне карту вельмі. Flashata, ен адразу працаваў выдатна. Верагодна, c'? невялікую карэкцыю зрабіць..нічога сур'езнага. Я ведаю, што будзе? задаволены !!
Яшчэ раз дзякуй .
Tinturia
19-10-2014, 20:42
Выдатная праца на Peugeot 407 2.0 hdi 136cv; ecu SID 803.
Выдаленне egr і dpf.
Як заўседы максімальную карыснасць?.
Дзякуй
сур'езныя і вельмі даступныя, на ўсялякі выпадак. Fiat bravo 1900 выканана і задавальняе мае запыты, пышна!
aurelioweb
21-10-2014, 21:28
Вялікую працу па Vw Fox 1.4 TDI EDC15P, даступныя і хуткія ў наступнай
Defap Musa 1.3 mjet 90cv. Усе ідэальна і хутка, як заўседы.
riccardo59
29-10-2014, 14:15
Шчырае Дзякуй, як вы ? гуляе вядома, я быў узрушаны да такой ****llo але, дзякуючы прафесіяналам, якія з дапамогай простых слоў і caparbiet? зрабілі нам зразумець рэчы, якія для нас былі tab?.-
Мы яшчэ многаму навучыцца, але пачатак ? быў выдатным, дзякуй.-
elmasoft
31-10-2014, 11:05
Выдатная праца, Адлюстраванне на Dedra выконваецца MSPORT, што ? было выдатна.
Яна дапамагла мне выканаць працы, і па цэнтру ў поўным аб'еме запыты свайго заказчыка (pi? магутнасць на нізкіх/сярэдніх абарачэннях)
І нават цяпер на BMW 320 (FAP-DPF-Карту) яна дапамагае мне для казіно, якія ў мяне комбі і я.
Дзякуй MSPORT !!!
Хачу падзякаваць ўвесь персанал гатэля professionalchiptuning і, у прыватнасці, Данііл і Марые для працы ў ix35,праца выканана з вялікім майстэрствам і прафесіяналізм?, гэта адрознівае Іх ад многіх іншых, якія спрабуюць працаваць у галіне....але з дрэннымі вынікамі...
яшчэ раз дзякуй!
msport (exil77grande)
10-11-2014, 10:06
дзякуй усім, хлопцы, вашыя водгукі-наша-й? шчырая sodisfazione,ніхто не дасканалы, і абгорнутыя яны могуць сустрэцца праблемы, але мы патрабуем магчымага тлумачэнні мы не хацелі пакідаць людзей insodisfatta хоць агорнутыя не дадзена магчымасць паўтарыць.
усе ідэальна , дакладна і своечасова....audi a6 3.0 tdi quattro казку прама цяпер.
golf4101cv
10-12-2014, 20:58
дзякуй усім супрацоўнікам рст я спытаў, перапрызначэння, гольф-101 л. я зрабіў два крокі,людзі заўседы даступныя і, у асноўным, адпавядаюць **** што я паслаў.дзякуй, у наступны!!!!
проста лепшы форум rete............ працягвайце cos
Пасля негатыўнага вопыту карта зробленая дрэнна, я абапіраўся на гэты сэрвіс, і я павінен сказаць,
што машына ? rinata , плаўна на ўсім дыяпазоне абарачэнняў нічога турба лаг і пара бясконцай sodisfattissimo
і выдаткаў ? значна менш, чым на рынку.
Дзякуй гэтым хлопцам, што яны ішлі за мной нават пасля :)
riccardo59
21-01-2015, 18:56
Дзякуючы бясконцасці для людзей карты lancia delta 2000 165 л. с., кліент вельмі задаволены, з адкрыцця новых гарызонтаў дзякуй
riccardo59
21-01-2015, 19:00
Выбачайце, затрымкі ў год за карту аднаго stralis 480 еўра-5, якія мы зрабілі трохі папацець, але кліент трохі скептычна параўноўваць расход не быў перакананы, але 2.8 і перадаецца 3.2 выдатны вынік дзякуй.-
Сказаў і зрабіў. Курс навучання працаваць па-буйному. Я вельмі задаволены вынікам. Але, відавочна, або атрымаў толькі падстава, каб змяніць большасць дызель-астатняе залежыць толькі ад мяне. Не забываем, што гэта і бязмежны свет, дзе ce заўседы вучыцца, нават пасля столькіх гадоў. Што тычыцца курсу, і вельмі складанай. Праз некаторы час вы не самы здольны разумець і хацець. Савет, у агульным-то бутэльку, redbull. ))
riccardo59
23-01-2015, 07:34
Я згодны цалкам, але я ? варта, нам далі што-то больш? падставамі, цяпер гэта мы павінны вывучыць і зразумець, як рухацца ў гэтым свеце
msport (exil77grande)
24-01-2015, 11:43
дзякуй, хлопцы за вашыя водгукі,будзьце гатовыя, што неўзабаве будзе выстаўлена праграма курсаў бензін.
nicodemob
29-01-2015, 13:58
msport (exil77grande)
30-01-2015, 12:37
і гэта было задавальненне да наступнага.
riccardo59
31-01-2015, 19:03
Кропкі 75 л. з., Defap і egr ок, карту выдатна дзякуючы наступнай
aurelioweb
21-02-2015, 23:02
Golf 6 TDI 140cv defap+egr+карта ідэальна
Удзел у працэсе ў месцы я не магу быць цалкам задаволены вынікам, максімальная карыснасць? Даніэлю і Марые.
Праграма ? было зроблена ў поўным аб'еме, нягледзячы на час і з абмежаваннямі, тлумачэнні вельмі выразныя і лаканічныя.
Усе спадабалася, ідзе ў абавязковым парадку
brelto85
02-03-2015, 09:54
Я хацеў падзяліцца вопытам выраблена прыкладна курс, які я правеў у гэтыя выходныя. Марые і Данііл, супер прафесійныя і падрыхтаваныя, даюць максімальную даступнасць? у якіх-небудзь тлумачэнняў або сумневаў і іх шматгадовага вопыту працы на полі (не толькі тэарэтычныя), ен дапамог мне зразумець мае perplessit? падыход
Запаўняюць вашу галаву паняццяў, якія з'яўляюцца ідэальнай адпраўной кропкай (і не толькі), каб зразумець гэты свет такім чынам, што могуць рухацца, каб зрабіць першыя крокі самастойна
Рэкамендую ўсім далучыцца да іх на курсы!!
Альберта
riccardo59
05-03-2015, 19:38
Што сказаць, defap і карта выдатная для audi a4 3000 ўладальнік ў захапленні, дзякуй
renaultpassion
25-03-2015, 11:22
Я прайшоў курс ад вас на мінулым тыдні для адлюстравання дызель.......
І было ўсе выдатна, я зняў розныя сумненні, і я даведаўся метад рэдагавання таблічнай сапраўды дакладна..
Супрацоўнікі даніэль і Марые больш яны вельмі падрыхтаваныя, нават вельмі!
Прыем ўзорнай класічнай паўдневай (іншыя, чым мы, венецыянцаў зачыненыя)
carlanto
26-03-2015, 08:48
На мінулым тыдні я быў у катанні, данііл і марые x курс адлюстраванняў дызель.
я быў сапраўды добры,
акрамя прыему спецыяльных данііла і марые, якія, яны думалі яны ўсе, яны прыйшлі, каб забраць нас, і вярнуць нас all аэрапорта, мы знайшлі b&b...
вядома, я быў вельмі рады, мы паставілі ўмову, каб пачаць працаваць...
Калі ў вас есць магчымасць і вы зацікаўлены ў гэтым пытанні я настойліва рэкамендую ісці да іх на курсы.
прывітанне
карла
msport (exil77grande)
26-03-2015, 10:05
дзякуй усім, і было прыемна да наступнага.
leandro89
03-04-2015, 08:10
учора я быў ад сяброў Данііла, і Марые, я прынес маей alfa 159 2.0 jtdm 170cv для fap egr, і карту, як звычайна вам? ? у топ-лепшае, па вяртанні дадому, машына была да непазнавальнасці, паскарэнне рэгуляваць zumo у памеры ў памеры нічога, здавалася, і бензін! на жаль, мне прыйшлося сысці, і я не раз меў задавальненне паставіць машыну на стэнд, але да наступнага водпуску, кошт застрэліць мяне 400km паміж туды і назад я раблю гэты падарунак. у убачымся хутка з Данііл, Марые і ўсей камандзе форуму. Хлопцы, мне не хапае вельмі шмат, прыняць удзел у форуме, з павагай.
Я хачу падзякаваць нашых сяброў Марые і Данііла, які з вялікім цярпеннем, і нават пот" улічваючы, што яны павінны былі зрабіць усе ў 2D - " гэта volvo v50 , цяпер і машыны, і стала вельмі весела, нават у кіраўніцтве і з шмат сілай ўніз, я таксама хачу скарыстацца магчымасцю, каб пажадаць Святой Вялікадня.
Прафесійныя і вельмі даступныя, Данііла, і Марые толькі станоўчыя ўражанні. Я знялі прыгожую фактуру, таксама Evoque дзякуе. Прывітанне, а на наступным.
riccardo59
28-04-2015, 07:41
Дзякую вас за служэнне на Eurocargo 120 E 24 стрэлка, добры дзень, на наступным
frantik3
19-05-2015, 22:27
Дзякуй, што вырашана праблема, на golf6 1.6 tdi ў самыя кароткія тэрміны, улічваючы, што там была праблема, факт, з другога майстэрні, што ў нас у****
riccardo59
20-05-2015, 11:34
Што сказаць, "дзякуй", можа быць ? мала для наяўнасці? і прафесіяналізм? даказана у "усе кантакты" і працы, якія выконваюцца.-
Я працую з імі ўжо anetto, і я магу запэўніць, што на 23 машыны, не маюць няправільны, усе работы заўседы вельмі soddisfacendi і я знайшоў даніэлю есць наяўнасць? - што я не веру, яны заўседы спрабавалі выконваць свае тэрміны, у раз-р? жорсткія і я заўседы зрабіў, каб зрабіць прыгожы малюнак, я думаю, што калі чалавек не і я хачу вучыцца, але хачу прапанаваць паслугі адлюстраванняў ў сваей майстэрні, зрабіце добра, каб зрабіць сяброўства, у адваротным выпадку курсы і потым шмат-шмат-шмат-шмат цярпення, жадання дзейнічаць, выпрабаванні, і кожны столькі, экскурсійнае роліка
msport (exil77grande)
08-06-2015, 15:45
вялікі дзякуй за ваш водгук, у бліжэйшы час.
leonetuning
16-06-2015, 20:42
Я даручыў супрацоўнікам "professionalchiptuning", у выніку чаго маю машыну ў іх майстэрні, і я павінен сказаць, што згулялі прыгожыя працы, перапрызначэння на маей Renault Clio 1.5 dci 82cv (нават калі ен быў 82 л. хахаха), амаль не прызнаю больш. У поўнай меры задаволены.
Дзякуй.
maggioregroup
03-07-2015, 10:54
Добрай раніцы ўсім!!!!!! Я пішу, каб падзякаваць адміністрацыю за выдатную працу на карту учора Kia Sportage 2.0 140cv ...аўтамабіль значна палепшаны вельмі прагрэсіўны !!! Кліент быў вельмі задаволены гэтым добрая праца для ўсіх
Яшчэ дзякуй, Данііл за наяўнасці?, работы заўседы вельмі прафесійна і на высокім ****lli. Яшчэ раз дзякуй. Punto Evo 1.3 75CV
Яшчэ раз дзякую супрацоўнікаў за праведзеную працу, дзве просьбы (BMW118D і AUDI A3) выкананы на 100%. Вельмі хутка і прафесійна, заўседы прыемна прасіць іх аб дапамозе.
Я павінен зрабіць камплімент з Марые, Данііл і іх памочнікам-Расарые і Крысціян за выдатную працу, выкананую на маім BMW X5 3.0 d E70.
У прыватнасці, быў выдалены фізічна фільтр DPF захоўваючы пры гэтым арыгінальны бочачку з каталізатарам, былі блакуеце электронным выглядзе рэгенерацыі фільтра, была зачынена заўседы, электронным клапанам сістэмы рэцыркуляцыі ог і, нарэшце, завяршыў усе гэта з выдатным адлюстраваннем, а таксама да камплекце рэзкі ажыццяўляецца (алею ў рухавіку, алею ў кпп aut. і дыферэнцыялы, усе фільтры, etc).
Канчатковы вынік: X5 стаў сапраўднай бомбай, штурхае страшна, выдатны крутоўны момант на нізкіх абарачэннях, дымнасць практычна адсутнічае.
5-зоркавы гатэль, добра!!!!
адлюстраванне ажыццяўляецца на fiat panda 1.3 70cv , зваротная сувязь 5 зорак вельмі добра. машына валь вельмі добра, а паліць мала
Паміж 27 і 28 кастрычніка мінулага года , я правяла ў штаб-кватэры іх курс, тэарэтычнае/практычнае адлюстраванне на ecu дызельных рухавікоў , на працягу двух дзен .
Я застаўся без слоў , асобнае дзякуй Даніілу, і Марые за тое, што прывялі ў поле іх кампетэнтнасці і прафесіяналізму.
Яны прыйшлі, каб забраць мяне па прыбыцці і riaccompagnato да ад'езду ў аэрапорт , вы занятыя майго знаходжання, і харчаванне , усе з цеплым і ветлівым увагай, і зрабілі, што я адчула, як у мой дом.
Змест курса былі разцы, ўсеабдымнымі, і на глебе ад кампетэнтнасці тых, хто працуе з запалам ў прамысловасці на працягу многіх гадоў.
Менш чым за 15 дзен я ўжо пачаў працаваць у аўтаноміі, хоць і з невялікіх аперацый сістэмы рэцыркуляцыі ог-Off і Defap , мае першае супастаўленне-зраблю на наступным тыдні , гэта будзе шанец для мяне, каб пакласці на поле, як і яны ведалі мяне .
Яшчэ раз дзякуй , і вы будзеце маім арыенцірам на будучыню .
Сяброўскае прывітанне
Дзякуй, вы былі вучнямі мадэль
Я зрабіў некаторы час таму ў ходзе супастаўлення з Данііл.... хто-то вельмі разумны , падрыхтаваны, ветлівы... я выявіў сябе сапраўды добра, яшчэ раз дзякуй !!
Я ўдзельнічаў у працэсе адлюстравання дызель) у гэтыя выхадныя ну, што сказаць, проста фантастычныя, так і з прафесійнай пункту гледжання, што я вучыў многія былі вельмі поўныя,гатовыя дапамагчы вам у вырашэнні усякага сумневу, для людзей з вопытам працы на полі, што не былі зробленыя праблемы паставіць у маім распараджэнні ўвесь свой прафесіяналізм, і фантастычныя, нават з пункту гледжання чалавека, таму што людзі сапраўды вельмі добрыя былі занятыя майго знаходжання, і я рэкамендаваў таксама цудоўныя месцы, каб паесці!
Цалкам задаволены!
Pardon я sbaglaito пісаць, я хацеў напісаць Марые :P
Станоўчыя водгукі.. Grande punto 1.3 mtj 75 л. з.. я зрабіў 3 карты, пакуль мы не прыехалі ў той, які задаволіў мяне!! Дзякуй!
На мінулым тыдні я таксама быў на працэсе Данііла і Марые, і я магу сказаць, што цяпер я ведаю, што і павялічыць значэнне і іх значэнне. Мне было добра. Ўсе арганізавалі. Яны бяруць вас і вам дапамагаюць ўвесь час. Настойліва рэкамендуецца тым, хто як і я пачынаў з нуля ці амаль.
Прывітанне ў бліжэйшы час.
Дзякуй вам, што вы мне зрабілі адлюстраванне для Mitsubishi evo 6 turbo бензін аб'ем рухавіка 2000 зараз аўтамабіль ідзе на вялікі
Пасля таго, як я паслаў вам Файл у самыя кароткія тэрміны вы далі мне тое, мадыфікаваных, вельмі задаволены вамі, упэўнены, я буду працягваць, служы мне, вы вельмі прафесійна і хутка
Я яшчэ раз дзякую вас
Прафесіяналізм і хуткасць, што вы можаце мець больш! Я паслаў файл, і пасля прыкладна двух гадзін мала зменены файл ужо дайшоў.
Два гады, што ведаю вас і замест таго, каб спадзявацца на падрыхтоўчыя у сваей вобласці, якія з'яўляюцца "усе паляць, нічога смажанага" я заўседы звяртаўся да вас. У мяне альфа 147 q2 і з першай жа карце, я знайшоў сябе вельмі добра: кошт, сумленны, прафесіяналізм і даступнасць!! Цяпер, пасля розных механічных змяненняў, і супастаўленне штуршок, аўтамабіль цягне, што гэта задавальненне, і не курыць, нават не так!! Яшчэ раз дзякуй!!
я прасіў адлюстраванне і dpf off, усе працавалі хутка і здавальняючыя вынікі
прывітанне ўсім! я прасіў файл ооочень прыватнасці для маей Audi A3 2.0 TDI 16V рухавік BKD з турбіны павялічылася gt2260, ўзмоцненага счаплення і махавік monomassa... я вельмі на 2.0 бар, убачыў, што гэтая турбіна мне сказалі, ад таго, хто падрыхтаваў і хто мяне ўсталяваная трымае добра, нават 2.5 бара пік і 2.3 канстанты...
я пакінуў датчык ціску арыгінал ад 3 бар
усяго 3 кроку я riusciuti мяне сапраўдныя 2 бара, вымераныя з манометрам.. пара страшна... і не паліць абсалютна...
што я мог бы запытаць больш?
для мяне гэта проста прафесіяналізм
Супастаўляецца ford fiesta 1.4 tdci ў 1 гадзіну першы крок падыходзіць, хоць яшчэ трэба будзе праверыць, але мне быў асабліва зацікаўлены ў аднаўленні і ідзе вельмі добра!!
Я думаю, зрабіць іншыя аўто ад вас будучы механічнай майстэрні!
я хацеў бы падзякаваць карыстальніка бык, і карыстальнік thekiller для іх зваротнай сувязі, і гэта было задавальненне для нас, каб вам задавальненне.
PS:
ПРАШУ ІНШЫХ КАРЫСТАЛЬНІКАЎ НЕ ЗАБРУДЖВАЦЬ ГЭТЫ ПОСТ ПРЫСВЕЧАНЫ ВЫКЛЮЧНА ЛЮДЗЯМ, ЯКІМ МЫ ЗРАБІЛІ ПРАЦЫ ОНЛАЙН,ЗАГАДЗЯ ДЗЯКУЮ.
Цяпер мая чарга, - гэта ўжо з трохі, што я абапіраюся на professionalchiptuning і кожны раз, калі я раблю гэта, зрэшты, і заўсёды ударыў у наяўнасці і сур'ёзнасці, з якой я сутыкаюся, на мінулым тыдні ў мяне былі вялікія праблемы з карты 106 апрацаваны па максімуме і PROFESSIONALCHIPTUNING не кінула мяне да тых часоў, пакуль не ўдалося ў мэта. У людзей, якія запал у ханни праца зробленая, віншуем
дзякуй manuel91 свой водгук, і гэта было вельмі важна для нас.
У сярэдзіне снежня я зрабіў ход адлюстраванне дызель ў іх майстэрні...Пасля столькіх гадоў супастаўленне з супастаўленне "я ўсё ведаю, я",і ніколі не задаволеныя ў поўным аб'ёме,я, нарэшце, асновы для таго, каб зрабіць галава мая... я хачу падзякаваць іх за выдатныя асновы, ад якіх я магу з'ехаць...людзі сапраўды любяць за тое, што яны робяць,серыі і вельмі кампетэнтныя... з асабістага вопыту магу сказаць, што гэта не звычайныя картографы...яшчэ раз Дзякуй Марые і Данііл...(я ўжо згадваў Марыё, таму што ён паварочвае ў Turbo з муфтай шумна!!!)
Канал strapositivo для хлопчыкаў выканана супастаўленні egroff і scodifica на seat ibiza 1.4 TDI, нягледзячы на некаторыя праблемы з рухавіком, відаць, што быў усталяваны рухавік НБМ на блок кіравання AMF нам удалося вырашыць усе
Дзякуючы прафесіяналізму супрацоўнікаў PROFESSIONALCHIPTUNING, вы можаце мець самыя выгадныя файл .мод у самыя кароткія тэрміны!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Рэкамендую ўсім спадзявацца на свае ;-) ;-)
Добрай раніцы ўсім, я хацеў бы падзяліцца з вамі маёй выдатнай вопыт працы з professionalchiptuning....я заяўляю, што я механік і аўтааматар і апрацоўкі ўсіх відаў....быў час, што я хацеў пачаць з перапрызначыць, але я не ведаў, як рухацца да таго дня, калі мой дарагі сябар, я не казаў пра professionalCT прыняў з энтузіязмам, я адразу патэлефанаваў, і мне адказалі, з дакладнасцю і прафесіяналізмам...пасля ўстанаўлення ў рэйс з'ехаў...я заяўляю, што я быў вельмі скептычна... я зрабіў шмат курсаў, але не лёгка вярнуцца дадому з яснымі ідэямі ...ну, я магу запэўніць, што на працягу 2 дзён яны пасадзілі мяне ў стане зрабіць карту..., пачынаючы з 0...я таксама хацеў бы адзначыць абслугоўванне, якое я атрымаў ад аэрапорта да гатэля і ад гатэля да штаб-кватэры professionalCT кожны дзень мяне забіралі, і я яе праводзілі....сапраўды выбітны......але магу вас запэўніць, што задавальненне самай грубай і прыехала 3 дні таму, калі я нанёс на карту пасля рэзкі без ведама кліента( які з'яўляецца блізкім сябрам і даўно хацеў супаставіць яго аўтамабіль) і з прыназоўнікам тэст-драйв пасля 3 хвілін, што ён выйшаў з майстэрні, атрымаць яго тэлефон, спытаўшы гучным голасам, што, ЧОРТ вазьмі, У мяне КАМБІНАВАНЫ НА МАШЫНУ..... ад шчасця.....я задаволены, і я павінен сказаць ДЗЯКУЙ ProfessionalChipTuning, таму што мая мара стала рэальнасцю....
(і пасля курсу заўсёды стра гатовыя адказаць на любыя пытанні па тэлефоне ці **** сапраўды выдатны сэрвіс)
Вялікі прафесіяналізм і хуткасць, defap egr-off і павелічэнне коней для Мэрсэдэс з эбу Delphi.
Праз пару гадзін я атрымаў зменены файл, і кліент задаволены, і машына ляціць без намёку на дымнасць.
Дзякуй
іншы выдатны вопыт, онлайн-сэрвіс, туалетно-касметычнымі прыладамі свабодныя нумары і высокі ўзровень прафесіяналізму, карта ідэальна з першага разу. Дзякуй за ўсё, у бліжэйшы час. Раберта
Я павінен зрабіць мае кампліменты супрацоўнікам за выдатную працу, выкананую на карце мой фургон.
Раней гэта было складана зрабіць з коркі на TIR ў гару шашы. А цяпер практычна ператварыўся і, здаецца, яшчэ адзін рухавік.
І гэта стала прыемна ездзіць і падарожнічаць-гэта значна больш расслабленым.
Яшчэ раз дзякуй
я ведаў Данііл у гэтыя дні, і што сказаць у дадатак яшчэ падзякаваць, пакінуць супер станоўчы водгук за хуткасць,і гатоўнасць, з якой вітае, як і я, і мой сябар, які меў адлюстраванне калі str шчаслівыя.
яшчэ раз дзякуй і да наступнага..
Нью-досвед працы з онлайн-сэрвіс, што сказаць, без слоў, для апрацоўкі, даступнасць, хуткасць у падрыхтоўцы карце, заўсёды вельмі карысна, калі пасля завяршэння працы, што і раней, рэкамендую ўсім настойліва рэкамендую, вы не будзеце цалкам расчараваныя :-)
Колькі л. с. у вас цяпер? Макс хуткасць?
Вось тут не ведаю, хлопчыкі, professional chiptuning, што далі мне дапамогу для выдалення egr на пола 1.6 90cv,ecu continental simos pcr 2.1.....аперацыя не ад усіх...І за прадстаўленую падтрымку ў працэсе чытання і scritura ecu questione.Grazie
Колькі л. с. у вас цяпер? Макс хуткасць?