Прагляд Поўнай Версіі : WV golf IV 1.9tdi 90cv edc15....памылка верхняга мяжы ціску турба.....
Emanuele54
15-06-2013, 19:41
Прывітанне ўсім,
я зрабіў карту ў sudetta але, на жаль, з ecm не я драйвер для змены частаты turbo, хто-небудзь адрасы?
Я адпраўлю карту cos? даеце мне парады.
дзякуй
05ad92 і boostlimiter
5b576 і карту абмежавальнік turbo
па-мойму ў вас праблемы на pierburg ,абмежавальнік і ўжо больш крок, які ты даў, ты на турбо
на макс-паспрабуйце ўсталяваць boostlimiter у 2150 і паглядзець, калі памылка паўторыцца
Прывітанне
Праблема не ціск турбо.
Праблема-напруга на помпа, да superatto абмежаванні 4,8voltios.
Br.
Emanuele54
16-06-2013, 15:59
маглі б вы растлумачыць мне, лепш і даць мне падказкі, каб выправіць?
дзякуй
адмін, можаце выдаліць пост вышэй, калі ласка...
мне здаецца, там і формула для атрымання вольт на карце
es..
у вашым выпадку карту, якая кіруе клапан n146(напружанне помпы) да 4500 абаротаў ін'екцый 50мг дызель у вас, як рэальнай каштоўнасці ў 3838
таму заўседы, калі не памыляюся
3838*1.22 = 4.68volt каля
гэта як у арыгінальнай карце
у сваю карту вы кладзеце ў якасці рэальнай кошту
4128*1.22 = 5.1volt каля
gezame ўпэўненыя?
danny677
17-06-2013, 01:19
як кажа gezame ? напружанне помпы ( tutbo не ? устаў такі, каб пайсці ў recovery )
хоць я не разумею, як прачытаць гэтыя значэння і ўсталяваць іх, каб? не ідзе ў блоку, чаму? ? fastidiosissimo
у ecm інтэрвал boost limit ? 05B576 - 05B63E і вы таксама можаце ўсталяваць іх у якасці прамой лініі значэнне 2500 ( каля 1,5 бар )
але я паўтараю, што я не думаю, што вашу праблему.
es..
у вашым выпадку карту, якая кіруе клапан n146(напружанне помпы) да 4500 абаротаў ін'екцый 50мг дызель у вас, як рэальнай каштоўнасці ў 3838
4128*1.22 = 5.1volt каля
gezame ўпэўненыя?
Прывітанне
Вы, exatto.
danny677
17-06-2013, 05:01
Проста, каб зразумець, але калі ў мяне турба плюс, каб зрабіць рэзюмэ, я не магу ўсталяваць дадатак 3935, што мне яна блакуе помпа ?
Такім чынам, рашэнне якой было б, калі карта больш не магу вам даць ?
мяняць помпа або паставіць дыеды або рэзістары ?
Emanuele54
17-06-2013, 10:41
es..
4128*1.22 = 5.1volt каля
gezame ўпэўненыя?
Гэта разважанне, на, што карту я павінен прымяніць? або ? адзін біт змяніць? вы можаце сказаць мне адрас?
Прывітанне, на жаль я не магу праверыць, ці файл, чаму? я не магу спампаваць.
Я магу даць вам ўказанне?: не павялічыць карту помпы (не ведаю, як вы, я маю на ўвазе, што і линеаризация: абаротаў рухавіка, супраць расходу ў мг -> милливольт прывада помпы - фактар 1,221001) pi? 400 пунктаў.
Cos? не andr? у recovery.
Emanuele54
18-06-2013, 12:44
Прывітанне,
вы не ведаеце, як выконваецца, як правіла, атаясамліваецца з ecm ціта?
Дзякуй
Я паняцця не маю, прабачце.
Як толькі я вярнуся, у вас месца экрана.
Emanuele54
18-06-2013, 14:31
Дзякуй, cos? давайце паглядзім, калі вы можаце прасачыць на карту зацікаўлена...... затым, калі вы выкарыстоўваеце ecm і калі вы карту гольф 4 90cv так і быць іп? дакладна паказваць карту на пытанне будзе нават лепш.......
знешні выгляд вашых screen
Дзякуй
Прыкладаю скрыншот: 4507
Хоць, азіраючыся на яго: павінна быць, адзін з тых, што вы змянілі, няма? :confused:
Emanuele54
18-06-2013, 15:37
калі я магу сення ўвечары правяраю і спрабую змяніць.....
Emanuele54
19-06-2013, 09:48
Прывітанне ўсім,
учора ўвечары я прааналізаваў карту ў пытанне карыстальніка і MARCUSMAGIC, што яна выпраўленая problama падобны на іншы wv 90cv........
я заўважыў, што з ecm ? можна змяніць 3 абмежавальнікі крутоўнага моманту, але ў рэальнасці? гледзячы на карту, усе горб 4 і ў маей, на самай справе 4? (што застаецца за межамі драйвер) не ? зменены......можа быць, гэта мая праблема?
Дзякуй
Emanuele54
20-06-2013, 14:15
Прывітанне ўсім,
у дадатак да 4?абмежавальнік, я павінен змяніць іншы? вы думаеце, я вырашыў праблему?
ці я павінен паменшыць крокам на іншую карту, каб не перавысіць напругу помпы?
Дзякуй
на карце напружанне помпа .. не даць больш 80punti 100% нагрузцы
на карце напружанне помпа .. не даць больш 80punti 100% нагрузцы
Прывітанне
Аднак дэ-версіяй праграмы, файлы крычы з'яўляюцца ia мяжа.
у яго значэнне max і 3838
затым 3838+80*1.22= 4.78volt
павінны ўключацца ў значэнне max
правільна?
Emanuele54
23-06-2013, 11:26
Прывітанне ўсім,
але карту НАПРУЖАННЯ ПОМПА плануецца тое, што ecm называецца ЦІСКАМ КАРЭКЦЫІ?
Дзякуй
Emanuele54
05-07-2013, 12:31
Хлопцы, я да гэтага часу не вырашана...... хто я d? адрасы?
чаму? пагаварыць з іменамі карт, у каго есць sw, хто іншы, і я не магу сфакусаваць праблему......
Дзякуй
Прывітанне ўсім,
але карту НАПРУЖАННЯ ПОМПА плануецца тое, што ecm называецца ЦІСКАМ КАРЭКЦЫІ?
Дзякуй
вы і гэтую карту
Emanuele54
08-07-2013, 08:28
тады я спрабую апусціць яго яшчэ......! магчыма, вы таксама можаце пакінуць на врі, што вы кажаце????
Прывітанне
Вы можаце пакінуць крычы, але вы павінны змяніць іншую карту ў ваш файл mod.
пытанне.... помпа, калі б разблакоўкі трымае больш за 5 вольт??' або 5 вольт ? на максімальную далекасць?? рашэнне ? толькі мяняць распыляльнікі???
Emanuele54
09-07-2013, 08:30
Прывітанне
Вы можаце пакінуць крычы, але вы павінны змяніць іншую карту ў ваш файл mod.
якія іншыя карты?
з драйверамі ECM-я не бачу іншага, паштовага адраса.....
Дзякуй
marcusmagic
12-09-2013, 09:56
якія іншыя карты?
з драйверамі ECM-я не бачу іншага, паштовага адраса.....
Дзякуй
kingsnake
09-03-2014, 03:37
es..
4128*1.22 = 5.1volt каля
gezame ўпэўненыя?
Ціск помпы павінен быць тое, што ECM называецца ціскам parzializzato, я бачыў файл крычы на 150cv рухавік ARL, і пры 100% нагрузцы ariva значэння 5800, памнажаецца на 1,22 перавышае 7 вольт.
? можна? або каэфіцыент пераўтварэння змяняецца?
Я зрабіў gaf вар'ятка, ігнаруйце мае паведамленне вышэй.
пытанне.... помпа, калі б разблакоўкі трымае больш за 5 вольт??' або 5 вольт ? на максімальную далекасць?? рашэнне ? толькі мяняць распыляльнікі???
максімальнае напружанне, якое пу? атрымаць прывад помпы і 4,85 v за тое, што я ? даў ведаць,.....
пытанне ? што, як напружанне помпы адпавядае даце паходу кулачка падачы дызельнага паліва ад помпы ж...праблема ўзнікае ў тым выпадку, калі налады мінімум, вы v? перамяшчэнне прывада,да мінімуму, сапраўды для таго, каб правільна regme мінімум...так як помпы зношваюцца, будучы механічна, здараецца так, што для таго, каб трымаць рухавік на 900 абаротаў, напрыклад, вы павінны перамясціць прывад на p? больш, чым звычайна...зараз, у дадзены момант, што мы ідзем, каб змяніць гэты блаславены параметр, але нават у гэтым выпадку, у межах 4,85 v курсор падачы пу? акрамя таго, яго ход і пайсці ўплываюць супраць спружыны галоўкі помпы(дзе злучаюцца трубы напорныя высокага ціску, якія ідуць служыць inniettori)у выніку разбурэння самога помпы....гэта ад врі....пытанне тады ўскладняецца ў выпадку, калі вы вырашыце змяніць галоўку помпы з больш грубай, каб мець больш дызель....іх, каб ўставіць карту напружання і, адпаведна, рухавік на халастым ходу і да c'? ад губляюць сон....часу f? я апублікаваў у пратэктар, дзе cheidevo дакладна рукі ў гэтым сэнсе...таму што тэарэтычна вы маглі б вызначыць, як дзейнічаць у карту, каб не мець poblemi..але ahim? мне ніхто не здолеў дапамагчы больш чым шмат...