Перегляд Повної Версії : Думку карта Panda mjet 70л.с.
Добрий день!
враховуючи, що я не можу завантажити, але кількість відкритих ви я намагаюся поставити цю карту тестування від мене, зроблений для Panda mjet 70-одного.
Це експеримент (або, краще сказати, тест, все безкоштовно так, щоб вказати socpo моєї роботи...), враховуючи, що ці ECU знаю дуже мало, і я, здається, не мають великі поля, від електроніки. Якщо я правильно пам'ятаю, ви не можете? управління турбо і навіть залізничних.
Машина поліпшила продуктивність і особливо не пі? "діра" типово низькі для цих двигунів, ні руху і навантаження.
Очевидно, не ? стала Ferrari, і чесно кажучи, я очікував більше? як протягну.
Курить трохи " пі? що в оригіналі, не так перебільшені треба.
Думки і поради (конструктивні, щоб просто сказати : "стоїть"...чи можу я знати, поодинці або в той же час не вірити в це без влучень... )
Спасибі всім !
4482
я чув, що турбо хто-небудь знає, як змінити все одно rail dovrebe почати тут. 068fee
я чув, що турбо хто-небудь знає, як змінити все одно rail dovrebe почати тут. 068fee
Дякуємо за info для rail, far? якийсь тест.
Для turbo знав, що це все по команді "механік", потім не керовані з ECU, але пу? бути, що я неправильну інформацію....
дійсно я також знаю я, що турбо не управляється ecu, але хтось говорить, що ви можете керувати також екю за драйвер?
SandroMarciano
15-06-2013, 14:11
ні, ecu можна? відключити відновлення, але без damos ? практично неможливо знайти таку адресу..., щоб збільшити тиск йде raolata вручну перепускний
davidehfnos
15-06-2013, 14:46
привіт, мені, не потрібно піднімати механічно turbo на ці автомобілі,,,,вже з дизельним збільшеного піднімає automanti...зробити красиву картку і залишає все так, як воно
привіт, мені, не потрібно піднімати механічно turbo на ці автомобілі,,,,вже з дизельним збільшеного піднімає automanti...зробити красиву картку і залишає все так, як воно
Ви, я думаю, навіть я на цих турбін не так-то багато вичавити, краще, щоб уникнути пошкоджень, щоб що-небудь..
davidehfnos
15-06-2013, 17:38
але навіть якщо ви піднімаєте turbo для прикладу 0,2 не відчуваєте ніяких змін...ось і дизельне паливо) і обмежувачі, які роблять різниці
але навіть якщо ви піднімаєте turbo для прикладу 0,2 не відчуваєте ніяких змін...ось і дизельне паливо) і обмежувачі, які роблять різниці
Точно, причина-й? щоб не напружувати турбіну, що gi? часто деформується, від вихідної...ми згодні !
Як ви кажете, є й інші карти, які роблять різницю (і якщо хтось коментує мій файл, може бути, я розумію, як це виправити...)
:o
SandroMarciano
16-06-2013, 09:23
не assulutamente згоден, якщо стверджуєте, це означає, що ви не пробували збільшувати ? правда, що тиску turbo піднімається, навіть якщо не змінити на перепускний, але тільки в порядку часткової! їздити і дуже дизель в точці 70 мені ? приїхала в 1.3 бар, що, безумовно, не дуже багато, і про це свідчить той факт, що"тварина", до якої я зробив карту, працює від 4 місяців до 180 при фіксованих A1, автомобіль мав 220000km, коли ми, змінена і тепер він має 250000...
Для особистого досвіду можу порадити-іонний працювати, в основному, на час ineizione, наскільки я свідчили, змінюючи різні обмежувачі крутного моменту, обмежувачі дизельного палива, педаль і інше ЦИ залишається незмінною, ймовірно, тому, що? ми не звертаємо уваги на наявність іншого обмежувач, який робить вузьким або таблиці пара / IQ максимум приходить до IQ відносно низькою...
msport (exil77grande)
16-06-2013, 10:24
не assulutamente згоден, якщо стверджуєте, це означає, що ви не пробували збільшувати ? правда, що тиску turbo піднімається, навіть якщо не змінити на перепускний, але тільки в порядку часткової! їздити і дуже дизель в точці 70 мені ? приїхала в 1.3 бар, що, безумовно, не дуже багато, і про це свідчить той факт, що"тварина", до якої я зробив карту, працює від 4 місяців до 180 при фіксованих A1, автомобіль мав 220000km, коли ми, змінена і тепер він має 250000...
Для особистого досвіду можу порадити-іонний працювати, в основному, на час ineizione, наскільки я свідчили, змінюючи різні обмежувачі крутного моменту, обмежувачі дизельного палива, педаль і інше ЦИ залишається незмінною, ймовірно, тому, що? ми не звертаємо уваги на наявність іншого обмежувач, який робить вузьким або таблиці пара / IQ максимум приходить до IQ відносно низькою...
30000 км в 4 місяці?
SandroMarciano
16-06-2013, 10:35
він, місяці вони, щось більше? 4, які там працюють, з машиною, приходить і йде постійно з Риму в Ареццо
Я особисто бачив зламати 2 турбін на двох Panda 70 mjet нові, протягом шести місяців.
Старі машини ДУЖЕ погано від водіїв, але які не були risuciti зламати інших моделей автомобілів, від Audi до Dobl?.
Для безпеки я уникаю, тому stressarle занадто, добровільно.
Додам також, що на машинах з cos? багато км я не роблю ні одна з карт за вибором :
- якщо ? один я поясню, чому?
- якщо ? клієнт (так сказати, я не працюю в цьому) я кажу йому " ні " і просто.
Першою проблемою в іншому випадку, якщо вони будуть, звичайно, зі мною, хоча, звичайно, на 99% не було б зміни, але на "vetust?" автомобіля....
Якщо хтось має думки про карті розміщена...дякую ! Я бачив адреси rail зазначені карти, здається, тих, (навіть, якщо "місцями" у порівнянні зі звичайним масштабу, якщо не я граю погано, номери, здається, до високих оборотів), і я думав, що їх дріт, 2-3% максимум. C'? також є обмежувач ? На перший погляд я не бачу, звичайно, пу? бути одне значення, а не класична "лінія" та інші ECU.
хлопці, але де ? прихований цей обмежувач? Багато говорять,
davidehfnos
17-06-2013, 01:28
привіт, для мене гра не варта свічок на цих авто я залишаю оригінальний турбо, не доторкаючись до неї meccanicamene......
Ні один погляд на КАРТУ.? На виступі rail та турбонаддув сказали, але дуже пі? я на casolio і кілька кривих ?
:confused:
Нічого ? Не думаю, cos? прекрасно, і навіть не так? правда, деякі коментарі в оптичній зрозуміти більше? (я припускаю, це дух форуму, який заходить на ці теми)...
Я розумію, що тим, хто має секрети й не хоче розкривати їх, але якщо мовчання ? ...стільки коштує...
Дякую, а !
SandroMarciano
23-06-2013, 19:25
Нічого ? Не думаю, cos? прекрасно, і навіть не так? правда, деякі коментарі в оптичній зрозуміти більше? (я припускаю, це дух форуму, який заходить на ці теми)...
Я розумію, що тим, хто має секрети й не хоче розкривати їх, але якщо мовчання ? ...стільки коштує...
Дякую, а !
Проблема ? для цих ecu не працює, як і раніше damos, хтось тримає його близько, і без того, я також зводиться до дій, в основному, на час вприскування... створюючи карту "працює" і не "гарний", тому не хочеться давати поради.
explode82
24-06-2013, 01:19
для досвіду можна зробити особливим чином, для того, щоб підняти дизельне паливо,доказів, що я робив, давно привели мене мати 64mmg цикл діагностики
SandroMarciano
24-06-2013, 09:35
для досвіду можна зробити особливим чином, для того, щоб підняти дизельне паливо,доказів, що я робив, давно привели мене мати 64mmg цикл діагностики
але це значення ви отримали всі в 70cv? чому? було б дуже цікаво, які карти ви зачепили?
Дякую за інфо.
І як курив у цьому випадку ? Gi? з мапу. (що, мені здається, м'який) автомобіль fumicchia не надмірно, але так вже очевидно...
SandroMarciano
24-06-2013, 09:45
ймовірно, вибухнути вона мала на увазі карту, в якій шляхом зміни обмежувачі крутного моменту (і ще щось) збільшується дизельного палива через IQ, але, зберігаючи час вприскування оригінальні (що ? метод, який я намагаюся змусити працювати протягом декількох місяців в даний час), тому, врешті-решт ? сказав, що диму без черги!
Проблема ? для цих ecu не працює, як і раніше damos, хтось тримає його близько, і без того, я також зводиться до дій, в основному, на час вприскування... створюючи карту "працює" і не "гарний", тому не хочеться давати поради.
Прав сандро на ці автомобілі без damos ? важко зрозуміти я намагаюся вивчити карту 90cv кілька місяців..
explode82
26-06-2013, 13:56
у fumosit? курить досить р? стає парафіяльна пу? сказати,насправді, щоб уникнути, що керівництво щодня курите,ви повинні багато працювати на parzializzazione педалі,так що ch? приблизно до 50-60% педалі fumicchia і йде добре, і тоді, якщо ви не хочете більше? sciacci,але їх після і палити, хоча?
msport (exil77grande)
26-06-2013, 14:43
i 1.3 mjet мають свою межу, отже, марно йти далі, в іншому випадку ви багато курите, а різниця, ніж карта, яка не курить, не більше 2 л. с. так що я не бачу зручності.
Я зробив деякі випробування і піднімаючи дизель-й? що в карті. насправді я отримую диму і дуже мало смаженого.
Gi? cos? ви трохи fumosit? але все ж таки прийнятно, і машина не має pi? "діра" присутній на низьких, стає набагато більше? задоволення від водіння.
Як продуктивність velocistiche абсолютних я не фаті впевнені, власник каже, що в радарах максимальна йде, як і раніше, але що вже? перевищила 180 км/год...
Вітаємо Panda, якщо ? правда!
:cool:
vincenzot
28-06-2013, 00:16
привіт від моєї частини хтось встановив турбіну від 90 л. с. із змінною геометрією все тільки довелося міняти перепускний ті ж, що зняв той, депресія і зміни як, наприклад, 75 л. с.
angelolsp
29-06-2013, 18:36
064684 ?
0648cc?
ви спробуйте?
064684 ?
0648cc?
ви спробуйте?
Ні, я поняття не маю, що це, мені здається, схожий на основного уприскування, другий....uhmmm...тиску в магістралі rail, але з віссю скасовано ?
angelolsp
29-06-2013, 21:48
Перший х мені і уприскування, другий, а мені здається, rail..
Хлопці, хтось намагався відкрити карту marelli з Maps3D? Я намагався, але я не знаю, якщо він говорить правду
Хлопці, хтось намагався відкрити карту marelli з Maps3D? Я намагався, але я не знаю, якщо він говорить правду?
вибачте, в якому сенсі ви говорите,якщо ті карти, які ви телефонуєте йому насправді їх? хто ви хто-ні
вибачте, в якому сенсі ви говорите,якщо ті карти, які ви телефонуєте йому насправді їх? хто ви хто-ні
Він мав на увазі те, що... я знаю так багато, що ми повинні виправити damos
ті, що титан більш надійні, але я кілька
angelolsp
01-07-2013, 00:29
6 карток з титану, то мені треба спробувати 2 адреси x vdere, що