Прагляд Поўнай Версіі : Думку карта Panda mjet 70л.с.
Добры дзень!
улічваючы, што я не магу спампаваць, але колькасць адкрытых вы я спрабую паставіць гэтую карту тэставання ад мяне, зроблены для Panda mjet 70-аднаго.
Гэта эксперымент (ці, лепш сказаць, тэст, усе бясплатна так, каб паказаць socpo маей працы...), улічваючы, што гэтыя ECU ведаю вельмі мала, і я, здаецца, не маюць вялікія поля, ад электронікі. Калі я правільна памятаю, вы не можаце? кіраванне турба і нават чыгуначных.
Машына палепшыла прадукцыйнасць і асабліва не пі? "дзірка" тыпова нізкія для гэтых рухавікоў, ні руху і нагрузкі.
Відавочна, не ? стала Ferrari, і шчыра кажучы, я чакаў больш? як працягну.
Паліць трохі " пі? што у арыгінале, не так перабольшаныя трэба.
Меркаванні і парады (канструктыўныя, каб проста сказаць : "стаіць"...ці магу я ведаць, у адзіночку ці ў той жа час не верыць у гэта без трапленняў... )
Дзякуй усім !
4482
я чуў, што турба хто-небудзь ведае, як мода. аднак rail dovrebe пачаць тут. 068fee
я чуў, што турба хто-небудзь ведае, як мода. аднак rail dovrebe пачаць тут. 068fee
Дзякуй за info для rail, far? нейкі тэст.
Для turbo ведаў, што гэта ўсе па камандзе "механік", затым не кіраваныя з ECU, але пу? быць, што я няправільную інфармацыю....
сапраўды я таксама ведаю я, што турба не кіруецца ecu, але хто-то кажа, што вы можаце кіраваць таксама экю за драйвер?
SandroMarciano
15-06-2013, 14:11
няма, ecu можна? адключыць аднаўленне, але без damos ? практычна немагчыма знайсці такі адрас..., каб павялічыць ціск ідзе raolata ўручную перепускной
davidehfnos
15-06-2013, 14:46
прывітанне, па мне, не трэба падымаць механічна turbo на гэтыя аўтамабілі,,,,ужо з дызельным павялічанага падымае automanti...зрабіць прыгожую карту і пакідае ўсе, як яно
прывітанне, па мне, не трэба падымаць механічна turbo на гэтыя аўтамабілі,,,,ужо з дызельным павялічанага падымае automanti...зрабіць прыгожую карту і пакідае ўсе, як яно
Вы, я думаю, нават я на гэтых турбін не так-то шмат выціснуць, лепш, каб пазбегнуць пашкоджанняў, каб што-небудзь..
davidehfnos
15-06-2013, 17:38
але нават калі вы паднімаеце turbo для прыкладу 0,2 не адчуваеце ніякіх зменаў...вось і дызельнае паліва) і абмежавальнікі, якія робяць розніцы
але нават калі вы паднімаеце turbo для прыкладу 0,2 не адчуваеце ніякіх зменаў...вось і дызельнае паліва) і абмежавальнікі, якія робяць розніцы
Сапраўды, прычына-й? каб не напружваць турбіну, што gi? часта дэфармуецца ад зыходнай...мы згодныя !
Як вы кажаце, есць і іншыя карты, якія робяць розніцу (і калі хто-то каментуе мой файл, можа быць, я разумею, як гэта выправіць...)
:o
SandroMarciano
16-06-2013, 09:23
не assulutamente згодны, калі сцвярджаеце, гэта азначае, што вы не спрабавалі павялічваць ? праўда, што ціску turbo падымаецца, нават калі не перавызначыць на перепускной, але толькі ў парадку частковай! ездзіць і вельмі дызель ў пункце 70 мне ? прыехала ў 1.3 бар, што, безумоўна, не занадта шмат, і пра гэта сведчыць той факт, што"жывеліна", да якой я зрабіў карту, працуе ад 4 месяцаў да 180 пры фіксаваных A1, аўтамабіль меў 220000km, калі мы, зменена і зараз ен мае 250000...
Для асабістага досведу магу параіць-іенны працаваць, у асноўным, на час ineizione, наколькі я сведчылі, змяняючы розныя абмежавальнікі крутоўнага моманту, абмежавальнікі дызельнага паліва, педаль і іншае ЦІ застаецца нязменнай, верагодна, таму, што? мы не звяртаем увагі на наяўнасць іншы абмежавальнік, які робіць вузкім або табліцы пара / IQ максімум прыходзіць да IQ адносна нізкай...
msport (exil77grande)
16-06-2013, 10:24
не assulutamente згодны, калі сцвярджаеце, гэта азначае, што вы не спрабавалі павялічваць ? праўда, што ціску turbo падымаецца, нават калі не перавызначыць на перепускной, але толькі ў парадку частковай! ездзіць і вельмі дызель ў пункце 70 мне ? прыехала ў 1.3 бар, што, безумоўна, не занадта шмат, і пра гэта сведчыць той факт, што"жывеліна", да якой я зрабіў карту, працуе ад 4 месяцаў да 180 пры фіксаваных A1, аўтамабіль меў 220000km, калі мы, зменена і зараз ен мае 250000...
Для асабістага досведу магу параіць-іенны працаваць, у асноўным, на час ineizione, наколькі я сведчылі, змяняючы розныя абмежавальнікі крутоўнага моманту, абмежавальнікі дызельнага паліва, педаль і іншае ЦІ застаецца нязменнай, верагодна, таму, што? мы не звяртаем увагі на наяўнасць іншы абмежавальнік, які робіць вузкім або табліцы пара / IQ максімум прыходзіць да IQ адносна нізкай...
30000 км у 4 месяцы?
SandroMarciano
16-06-2013, 10:35
ен, месяцы яны, што-то больш? 4, якія там працуюць, з машынай, прыходзіць і сыходзіць увесь час з Рыма ў Ареццо
Я асабіста бачыў зламаць 2 турбін на двух Panda 70 mjet новыя, на працягу шасці месяцаў.
Патрыманыя машыны ВЕЛЬМІ дрэнна ад кіроўцаў, але якія не былі risuciti зламаць іншых мадэляў аўтамабіляў, ад Audi да Dobl?.
Для бяспекі я пазбягаю, таму stressarle занадта, добраахвотна.
Дадам таксама, што на машынах з cos? шмат < я не раблю ні адна з карт па выбары :
- калі ? адзін я растлумачу, чаму?
- калі ? кліент (так сказаць, я не працую ў гэтым) я кажу яму " не " і проста.
Першай праблемай у адваротным выпадку, калі яны будуць, вядома, са мной, хоць, вядома, на 99% не было б змены, але на "vetust?" аўтамабіля....
Калі хто-то мае думкі аб карце размешчана...дзякуй ! Я бачыў адрасы rail названыя карты, здаецца, тых, (нават, калі "месцамі" па параўнанні з звычайным маштабу, калі не я гуляю дрэнна, нумары, здаецца, да высокіх абаротаў), і я думаў, што іх дрот, 2-3% максімум. C'? таксама есць абмежавальнік ? На першы погляд я не бачу, вядома, пу? быць адно значэнне, а не класічная "лінія" і іншыя ECU.
хлопцы, але дзе ? схаваны гэты абмежавальнік? Многія кажуць,
davidehfnos
17-06-2013, 01:28
прывітанне, для мяне гульня не варта свеч на гэтых аўто я пакідаю арыгінальны турба, не дакранаючыся да яе meccanicamene......
Ні адзін погляд на КАРТУ.? На выступе rail і турбонаддувом сказалі, але вельмі пі? я на casolio і некалькі крывых ?
:confused:
Нічога ? Не думаю, cos? выдатна, і нават не cos? праўда, некаторыя каментары ў аптычнай зразумець больш? (я мяркую, гэта дух форуму, які заходзіць на гэтыя тэмы) б...
Я разумею, што тым, хто мае сакрэты і не хоча іх раскрываць, але калі маўчанне ? ...столькі каштуе...
Дзякуй, а !
SandroMarciano
23-06-2013, 19:25
Нічога ? Не думаю, cos? выдатна, і нават не cos? праўда, некаторыя каментары ў аптычнай зразумець больш? (я мяркую, гэта дух форуму, які заходзіць на гэтыя тэмы) б...
Я разумею, што тым, хто мае сакрэты і не хоча іх раскрываць, але калі маўчанне ? ...столькі каштуе...
Дзякуй, а !
Праблема ? для гэтых ecu не працуе па-ранейшаму damos, хто-то трымае яго блізка, і без таго, я таксама зводзіцца да дзеянняў, у асноўным, на час ўпырску... ствараючы карту "працуе" і "прыгожы", таму не хочацца даваць парады.
explode82
24-06-2013, 01:19
для вопыту можна зрабіць асаблівым чынам, для таго, каб падняць дызельнае паліва,што доказаў, што я рабіў, даўно прывялі мяне мець 64mmg цыкл дыягностыкі
SandroMarciano
24-06-2013, 09:35
для вопыту можна зрабіць асаблівым чынам, для таго, каб падняць дызельнае паліва,што доказаў, што я рабіў, даўно прывялі мяне мець 64mmg цыкл дыягностыкі
але гэта значэнне вы атрымалі ўсе ў 70cv? чаму? было б вельмі цікава, якія карты вы закранулі?
Дзякуй за інфо.
І як курыў у гэтым выпадку ? Gi? з карту. (што, мне здаецца, мяккі) аўтамабіль fumicchia не празмерна, але так ужо відавочна...
SandroMarciano
24-06-2013, 09:45
верагодна, падарвацца яна мела на ўвазе карту, у якой шляхам змены абмежавальнікі крутоўнага моманту (і яшчэ што-то) павялічваецца дызельнага паліва праз IQ, але, захоўваючы час ўпырску арыгінальныя (што ? метад, які я спрабую прымусіць працаваць на працягу некалькіх месяцаў у цяперашні час), таму, у рэшце рэшт ? сказаў, што дыму па-за чаргой!
Праблема ? для гэтых ecu не працуе па-ранейшаму damos, хто-то трымае яго блізка, і без таго, я таксама зводзіцца да дзеянняў, у асноўным, на час ўпырску... ствараючы карту "працуе" і "прыгожы", таму не хочацца даваць парады.
Правоў сандра на гэтыя аўтамабілі без damos ? цяжка зразумець я спрабую вывучыць карту 90cv некалькі месяцаў..
explode82
26-06-2013, 13:56
у fumosit? паліць даволі р? становіцца прыходская пу? сказаць,на самай справе, каб пазбегнуць, што кіраўніцтва штодня паліце,вы павінны шмат працаваць на parzializzazione педалі,так што ch? прыкладна да 50-60% педалі fumicchia і ідзе добра, і тады, калі вы не хочаце больш? sciacci,але іх пасля і паліць, хоць?
msport (exil77grande)
26-06-2013, 14:43
i 1.3 mjet маюць свой мяжа, такім чынам, бескарысна ісці далей, у адваротным выпадку вы шмат паліце, а розніца, чым карта, якая не паліць, будзе не больш за 2 л.с. так што я не бачу выгоды.
Я зрабіў некаторыя выпрабаванні і падымаючы дызель-й? што ў карце. на самай справе я атрымліваю дыму і вельмі мала смажанага.
Gi? cos? вы трохі fumosit? але ўсе ж прымальна, і машына не мае pi? "дзірка" прысутнічае на нізкіх, становіцца нашмат больш? задавальнення ад кіравання.
Як прадукцыйнасць velocistiche абсалютных я не фаты ўпэўненыя, уладальнік кажа, што ў радарах максімальная ідзе, як і раней, але што ўжо? перавысіла 180 км/ч...
Віншуем Panda, калі ? праўда!
:cool:
vincenzot
28-06-2013, 00:16
прывітаньне ад маей частцы хто-то усталяваў турбіну ад 90 к.с. з змянянай геаметрыяй усе ў толькі прыйшлося змяняць перепускной тыя ж, што зняў той, дэпрэсія і змены, як, напрыклад, 75 л.з.
angelolsp
29-06-2013, 18:36
064684 ?
0648cc?
вы паспрабуйце?
064684 ?
0648cc?
вы паспрабуйце?
Не, я паняцця не маю, што гэта, мне здаецца, падобны на асноўнага ўпырску, другі....uhmmm...ціску ў магістралі rail, але з воссю адменена ?
angelolsp
29-06-2013, 21:48
Першы х мне і ўпырску, другі, а мне здаецца, rail..
Хлопцы, хто-то спрабаваў адкрыць карту marelli з Maps3D? Я спрабаваў, але я не ведаю, калі ен кажа праўду
Хлопцы, хто-то спрабаваў адкрыць карту marelli з Maps3D? Я спрабаваў, але я не ведаю, калі ен кажа праўду?
выбачайце, у якім сэнсе вы кажаце,калі тыя карты, якія вы тэлефануйце яму на самой справе іх? хто вы хто-не
выбачайце, у якім сэнсе вы кажаце,калі тыя карты, якія вы тэлефануйце яму на самой справе іх? хто вы хто-не
Ен меў на ўвазе тое, што... я ведаю так шмат, што мы павінны выправіць damos
тыя, што тытан больш надзейныя, але я некалькі
angelolsp
01-07-2013, 00:29
6 карт з тытана, то мне трэба паспрабаваць 2 адрасы x vdere, што