Перегляд Повної Версії : Привіт від dvdtuning
dvdtuning
15-06-2012, 11:46
Всім привіт, я любитель, але початківців чіп-тюнінг...
З презентації admin-здається, що основи є, щоб вчитися, зараз ми побачимо, якщо цей форум ? дійсно відрізняється від інших або якщо ? інше місце, де професіонали пропонують навчити всього за додаткову плату.
msport (exil77grande)
15-06-2012, 12:19
привіт dvdtuning і добре, що прибув на цей новий форум,я хотів би знати, де написати,крім того, на ваші питання я хотів би відповісти вам, що якщо ви читали презентація professionalchiptuning ви розумієте, що ми хочемо створити орієнтир для любителів-початківців і професіоналів, тому ми дамо всім можливість почати щось зрозуміти (для любителів) почати роботу в цьому світі (для початківців) і розширити власну роботу (для фахівців), звичайно, кожен позначить його і буде підніматися все вище з його і нашої допомогу,гарне continuita' в рамках форуму, який поступово стане все більш і більш приємним.
dvdtuning
15-06-2012, 17:09
Обіцянки хороші....
Я Фрозіноне.
Наприклад, я не можу бачити файли зображень, які знаходяться в приклади винятків egr, говорить мені, що у мене немає дозволу...я хотів би знати, як можна отримати дозвіл?
Обіцянки хороші....
Я Фрозіноне.
Наприклад, я не можу бачити файли зображень, які знаходяться в приклади винятків egr, говорить мені, що у мене немає дозволу...я хотів би знати, як можна отримати дозвіл?
Привіт, і просто взяти участь у форумі та мати ряд корисний пост, і ви маєте право перевірити або скачати те, що ви хочете
це і я хотів, щоб звичайні, які вступають скачують те, що вони хочуть, і тоді ви не зробите ще побачити.
Я закликаю тебе читати правила в спеціальному розділі, тому ви можете зрозуміти, як це працює,гарне продовження.
lucafrtdi
15-06-2012, 21:33
ласкаво просимо між нами
cicciogsr
15-06-2012, 21:39
привіт і ласкаво просимо
motorsport_1970
15-06-2012, 23:31
Також з мого боку ласкаво просимо
dvdtuning
16-06-2012, 09:16
Привіт, і просто взяти участь у форумі та мати ряд корисний пост, і ви маєте право перевірити або скачати те, що ви хочете
це і я хотів, щоб звичайні, які вступають скачують те, що вони хочуть, і тоді ви не зробите ще побачити.
Я закликаю тебе читати правила в спеціальному розділі, тому ви можете зрозуміти, як це працює,гарне продовження.
Спасибі за інформацію, мені здається, відмінна знайдено,,,,
dvdtuning
19-07-2012, 16:29
Хлопці, тут представлено все з ім'ям, et? і професії....не вистачає адміністраторів?!
Я думаю, що ми також були б раді дізнатися вас краще....;)
msport (exil77grande)
19-07-2012, 18:25
Хлопці, тут представлено все з ім'ям, et? і професії....не вистачає адміністраторів?!
Я думаю, що ми також були б раді дізнатися вас краще....;)
у professionalchiptuning зробив свою презентацію в будь-якому випадку я domenico мені 36 років і сицилії,володар майстерню, де ми робимо все, і, насамперед, обробки, механічні і електронні.
andrea_bor
23-03-2013, 13:04
Привіт, Ласкаво Просимо
-Давид, -
23-03-2013, 14:31
привіт і ласкаво просимо!
Давид і Андрій, це не ? правильний спосіб досягнення 80 mess
Перше попередження
Давид і Андрій, це не ? правильний спосіб досягнення 80 mess
Перше попередження
у мене теж попередили вечора один з двох..
dvdtuning
23-03-2013, 20:06
а потім зустріньте мене, що є перед вами:confused:
pippotuning
24-03-2013, 09:29
добре прийшов привіт
msport (exil77grande)
24-03-2013, 16:14
добре прийшов привіт
ви читали трохи вище, або ви думаєте, що ви самі хитрі у інших?