КПК

Перегляд Повної Версії : Разом IAW 5nr2.c2 renault clio не можете??

ангел
14-06-2013, 10:16
Всім привіт , у мене проблема з scodifica всього на suddeta ecu, в реальності? мені здається, ви зроблені плануєте 95160 і різання проводів L4 і пов'язаних M4 L4 в блоці управління.
Це не хоче чути, починаючи, якщо не відчуваєте, що код ключа, хто-небудь знає, якщо на деяких моделях не ? здійснимо?? Мені здається, що на деяких renaul з can не може зробити.
Додаю читання originale4468

Спасибі, прямо зараз

legendaryslave
14-06-2013, 19:39
спробуйте це рішення, не знімаючи нічого

ангел
15-06-2013, 12:45
Спасибі 1000 legendaryslave понеділка? я намагаюся, і я тебе знаю!!!

dadal
хто-небудь пробував цей файл

dadal
привіт, чому я не можу завантажити no file on this forum, I Need activation or somenthing else ?

scinti
Не з-за того що не обертається стартер або що-то, особисто йому вдалося після зміни також системи запалювання.
Ви повинні принести + 30 екю на 15/54,зміна системи реле, яка управляє 50 mot.авв.все в коробці fuse моторному відсіку.
Єдиний побічний ефект, як майже завжди з scodifiche всього, що при кожному вимикання рамки ебу не зберігає параметри autoadattativi і мають корпус дросельної заслінки з електроприводом проблем при включенні, щоб піднятися обертів двигуна протягом 3 або 4 хвилин, потім все ок

dadal
Не з-за того що не обертається стартер або що-то, особисто йому вдалося після зміни також системи запалювання.
Ви повинні принести + 30 екю на 15/54,зміна системи реле, яка управляє 50 mot.авв.все в коробці fuse моторному відсіку.
Єдиний побічний ефект, як майже завжди з scodifiche всього, що при кожному вимикання рамки ебу не зберігає параметри autoadattativi і мають корпус дросельної заслінки з електроприводом проблем при включенні, щоб піднятися обертів двигуна протягом 3 або 4 хвилин, потім все ок

thanks mate, but I dont understand, use ****** translate,translation is very bad.
I have 2 pieces 5nr2.c2 ecu, I swapped eproms ( 95160), original eprom soldered to second donor ecu , no problem with car key and immo, car, but dont have now ignition ! Я думав, swap was enough..

do you idea about reason ?