Прагляд Поўнай Версіі : Разам IAW 5nr2.c2 renault clio не можаце??
Усім прывітанне , у мяне праблема з scodifica за ўсе на suddeta ecu, у рэальнасці? мне здаецца, вы зробленыя плануеце ў 95160 і рэзкі правадоў L4 і звязаных M4 L4 ў блоку кіравання.
Гэта не хоча чуць, пачынаючы, калі не адчуваеце, што код ключа, хто-небудзь ведае, калі на некаторых мадэлях не ? выканальна?? Мне здаецца, што на некаторых renaul з can не можа зрабіць.
Прыкладаю чытання originale4468
Дзякуй, прама зараз
legendaryslave
14-06-2013, 19:39
паспрабуйце гэта рашэнне, не здымаючы нічога
Дзякуй 1000 legendaryslave панядзелка? я імкнуся, і я цябе ведаю!!!
хто-небудзь спрабаваў гэты файл
прывітанне, чаму я не магу спампаваць no file on this forum, I Need activation or somenthing else ?
Не з-за таго, што не круціцца аўтар або што-то, асабіста яму ўдалося пасля змены таксама сістэмы запальвання.
Вы павінны прынесці + 30 экю на 15/54,змяненне сістэмы рэле, якая кіруе 50 mot.авв.усе ў скрынцы fuse маторным адсеку.
Адзіны пабочны эфект, як амаль заўседы з scodifiche за ўсе, што пры кожным выключэнне рамкі эбу не захоўвае параметры autoadattativi і якія маюць корпус дросельнай засланкі з электрапрывадам праблем пры ўключэнні, каб падняцца абароты рухавіка на працягу 3 або 4 хвілін, потым усе ок
Не з-за таго, што не круціцца аўтар або што-то, асабіста яму ўдалося пасля змены таксама сістэмы запальвання.
Вы павінны прынесці + 30 экю на 15/54,змяненне сістэмы рэле, якая кіруе 50 mot.авв.усе ў скрынцы fuse маторным адсеку.
Адзіны пабочны эфект, як амаль заўседы з scodifiche за ўсе, што пры кожным выключэнне рамкі эбу не захоўвае параметры autoadattativi і якія маюць корпус дросельнай засланкі з электрапрывадам праблем пры ўключэнні, каб падняцца абароты рухавіка на працягу 3 або 4 хвілін, потым усе ок
дзякуй mate, але I dont understand, use ****** translate,translation is very bad.
I have 2 pieces 5nr2.c2 ecu, I swapped eproms ( 95160), original eprom soldered to second donor ecu , no problem with car key and immo, car but have dont now ignition ! Я думаў, swap was enough..
do you idea about reason ?