КПК

Перегляд Повної Версії : змінити мапу 1098 ECM

Xtreme0303
13-06-2013, 17:46
Привіт, хлопці, я повинен вставити карту одному на 1098 з повним termignoni, кулачки змінені та полегшений маховик, я вже? відкрив карту з ECM, але не з'? ніхто не пі? практичним мене на мотоцикл, бензин, що пу? дати мені який-небудь пораду, що і як змінити його? спасибі...

іонів
16-06-2013, 20:04
Привіт, хлопці, я повинен вставити карту одному на 1098 з повним termignoni, кулачки змінені та полегшений маховик, я вже? відкрив карту з ECM, але не з'? ніхто не пі? практичним мене на мотоцикл, бензин, що пу? дати мені який-небудь пораду, що і як змінити його? спасибі...

Якщо місця файл може бути хтось зможе? мінське, говорячи абстрактно важко.
На бензин треба, як правило, ви працюєте на аванси і бензин, не існує, багатьом іншим.
Ви повинні, звичайно, мати, щоб реєструвати дані мотоцикла, так що перевірити це співвідношення a/f, і так далі, або зіставити стає ДУЖЕ важко (навіть, чому? ризик пробити поршень ? завжди присутній у разі помилки...)
За умови, звичайно, що карту, як "читається" в ЄСМ, я маю на увазі ні в зашифрованому вигляді, як це трапляється іноді на деякі мотоцикли (НЕ знаю, у вашому випадку, я говорю в загальному вигляді!)

m999
24-07-2013, 15:36
Типу кулачки? Як fasate?

Ви працюєте на аванси, щоб підкреслити ефект маховика і на карту палива, але, як ви сказали, без rullata звіти/F оригінальної карти і часткові не f? нічого... в кращому копіювати/вставити карту DP, але порівняно з тим, що ви можете? витягнути lavorandoci вище політикою, не існує ніяких порівнянь.

M999

герцог
22-08-2013, 12:10
вибачте, просто невеликий curiosit? зрештою на мотоцикл, якщо ви не маєте туристичне результат хороший, на вулиці не говорив, для роботи на мото, треба мати, щоб змусити дилера

m999
22-08-2013, 13:51
Залежить від конфігурації двигуна. На коригування в загальному "стандарт" і перевірених, ви можете працювати пристойно з карти gi? підготовлені. Щоб сказати: 1098 з повного розряду від 70 і глушники Termignoni racing, andr? 95% ну з карти, що у вас вже? випробуваний і перевірений на інших мотоциклів (p? як Ducati Виступу).

У таких випадках, як цей, він повинен мати якийсь орієнтир, в іншому випадку ви v? наосліп, і ви не отримаєте нічого конкретного.

M999

герцог
24-08-2013, 15:57
ось тепер ви розумієте його цікаво, чому? в кінці кінців ? марно прогнозувати і давати бензин те право, хто не має лічильника з модулем commander з лямбда-зонда і так далі, встановлений на мотоциклі ви можете зробити в кінцевому підсумку хорошу роботу, то ми бачимо, якщо ваш друг електронної пошти карту, що ви d? руки