Перегляд Повної Версії : змінити мапу 1098 ECM
Xtreme0303
13-06-2013, 17:46
Привіт, хлопці, я повинен вставити карту одному на 1098 з повним termignoni, кулачки змінені та полегшений маховик, я вже? відкрив карту з ECM, але не з'? ніхто не пі? практичним мене на мотоцикл, бензин, що пу? дати мені який-небудь пораду, що і як змінити його? спасибі...
Привіт, хлопці, я повинен вставити карту одному на 1098 з повним termignoni, кулачки змінені та полегшений маховик, я вже? відкрив карту з ECM, але не з'? ніхто не пі? практичним мене на мотоцикл, бензин, що пу? дати мені який-небудь пораду, що і як змінити його? спасибі...
Якщо місця файл може бути хтось зможе? мінське, говорячи абстрактно важко.
На бензин треба, як правило, ви працюєте на аванси і бензин, не існує, багатьом іншим.
Ви повинні, звичайно, мати, щоб реєструвати дані мотоцикла, так що перевірити це співвідношення a/f, і так далі, або зіставити стає ДУЖЕ важко (навіть, чому? ризик пробити поршень ? завжди присутній у разі помилки...)
За умови, звичайно, що карту, як "читається" в ЄСМ, я маю на увазі ні в зашифрованому вигляді, як це трапляється іноді на деякі мотоцикли (НЕ знаю, у вашому випадку, я говорю в загальному вигляді!)
Типу кулачки? Як fasate?
Ви працюєте на аванси, щоб підкреслити ефект маховика і на карту палива, але, як ви сказали, без rullata звіти/F оригінальної карти і часткові не f? нічого... в кращому копіювати/вставити карту DP, але порівняно з тим, що ви можете? витягнути lavorandoci вище політикою, не існує ніяких порівнянь.
M999
вибачте, просто невеликий curiosit? зрештою на мотоцикл, якщо ви не маєте туристичне результат хороший, на вулиці не говорив, для роботи на мото, треба мати, щоб змусити дилера
Залежить від конфігурації двигуна. На коригування в загальному "стандарт" і перевірених, ви можете працювати пристойно з карти gi? підготовлені. Щоб сказати: 1098 з повного розряду від 70 і глушники Termignoni racing, andr? 95% ну з карти, що у вас вже? випробуваний і перевірений на інших мотоциклів (p? як Ducati Виступу).
У таких випадках, як цей, він повинен мати якийсь орієнтир, в іншому випадку ви v? наосліп, і ви не отримаєте нічого конкретного.
M999
ось тепер ви розумієте його цікаво, чому? в кінці кінців ? марно прогнозувати і давати бензин те право, хто не має лічильника з модулем commander з лямбда-зонда і так далі, встановлений на мотоциклі ви можете зробити в кінцевому підсумку хорошу роботу, то ми бачимо, якщо ваш друг електронної пошти карту, що ви d? руки